![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że Amerykańce mają nas głęboko gdzieś... ale zdaje mi się, że nie tylko oni :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie powinniśmy sie mieszac w ich sprawy, cała ta "wojna wypowiedziana islamowi" w pewien sposób ich(fanatyków) łączy, a jak nie mają sie z kim bić, walczą ze sobą nawzajem. |
Cytuj:
Cytuj:
Co z tego, że USA jest najważniejsze na arenie, polska też na niej jest i swoje warunki przedstawić może... mam rację? I co ma pkt 2 do mojej odpowiedzi?! Są lepsze sposoby na bezrobocie niż wysyłać ludzi na front... |
Cytuj:
Z drugiej strony mogą się zgodzić, a wtedy dużo byśmy zyskali. Jednak ryzyko takiego zagrania jest dość spore. |
Nie popieram. Niech zrobia najpierw u nas porzadek. Co nam do innych? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do wyjazdu do Iraq. Tak troche pomyślałem (a ciezko ostatnio z tym u mnie) i doszlem do wniosku, ze nasz kontyngent powinni zmniejszyc i wziac sie za POWAZNA restrukturyzacje naszego pieknego wojska. Bardziej je unowoczesnic, zmienic kadre na mlodsza (stara to jeszcze komuchy :f) i wprowadzic wojsko zawodowe. Wtedy mogliby wysylac kogo i gdzie chca. A nie ze do Iraku pojechali ludzie z 4-5 jednostek (1PSK, 6BDSz, ktoraśtam logistyczna z Opola i jakas tam jeszcze + saperzy), a reszta ludzi siedzi w swoich jednostkach i calymi tygodniami ma czysci rejony, albo zabawia z koszarówkami :) Wogole to co sie dzieje w Iraku w naszym kontygblablabla to ostre przegiecie. Ale przez najblizszy rok mnie to wali, trzeba ZSW odsluzyc, a potem sie martwic o wyjazd na misje xD Pozdrawiam wszystkie 'koszarówki' i 'płotówki' z Węgorzewa i Koszalina!! xD <sex> hahaha! Pozdro GRu |
Cytuj:
|
absolutnie przeciw :evul:
osobiscie uwazam ze to kaprys ze strony buscha ;) !!
owszem dobre jest ze obalil tyrana . ale poprzez to rospetal wielka wojne jichat wiec , w europie mozna sie spodziewac masy ataków terrorystycznych. poza tym wyjazd polskich wojsk do iraku, nic nam nie dal bo niedostalismy vizy :confused: PS. zróbcie moze sonde ''czy jestes za wejsciem turcji do unii europejskiej":evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Grue |
Cytuj:
|
Postanowilem zaznaczyc ze nie popieram, ale nie popieram az takiego duzego kontygentu z naszej strony, jesli bylo mniej nas tam w celu wojskowym, to jeszcze, jeszcze a btw. Chyba polskich zolnierzy jest tam juz najwiecej... =/, Nie dosc ze tak "pucujemy" sie Amerykanom to jeszcze nie zniesli "Wiz" i innych chociaz lajtowych znaczen dla Polaka w USA.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |