![]() |
Jestem jak najbardziej za. Miejsce gdzie można podyskutować o książkach, pomysłach na przygodę, zapowiedziach growych. Miejsce gdzie będzie można popytać się kiedy wyjdzie Fallout 3. Jak najbardziej za.
|
Cytuj:
@Down: Yeah, kapuje. |
Yoh tak wogole to ta grupa EP jest denna, jak byłem w niej jakies 5~ miechów temu to miała 5 czy 6 podfor o jakichś 5-6 grach i tyle -.-'. A do tego Yoh czy ty kapujesz ze tam mozna by było pogadac tylko o grach z serii cRPG? Zadnych innych?
|
Cytuj:
|
Dobra chłopcy! Nie kłócić się. Yoh Asakura - czasem tak bywa. To, że jedna grupa wypiera inną bo ma bardziej interesującą tematykę albo poprostu jest lepiej prowadzona. Moja grupa jeszcze nawet nie powstała, a Ty już pierniczysz farmazony, że o grach trzeba mówić w EP. Mniejsza.
@Topic: PW do Droma właśnie poszło! Trzymać kciuki za powodzenie całej sprawie! ;) Póki co - bądxmy dobrej myśli... |
Kolejna grupa, ktora po jakims czasie bedzie skazana na wymarcie. Co do autora - pierw piszesz, ze ma byc o fantastyce, a nastepnie wypisujesz praktycznie same przyklady fantasy... Pozniej jest burkanie o wlasnej stronie, na ktorej przeciez mozna zrobic tez forum. Wiecie jak to bedzie wygladac? Zrobicie sobie grupe, dacie sobie podpis pod nick, w prywatnym podforum pozakladacie sobie odpowiednia ilosc tematow, pociagniecie kazdy z nich na max pare stron i na tym sie przygoda zakonczy. Jestem na nie.
|
Jestem za ;).
|
@Radix
Manga & Anime Otaku wiecznie żywe ^^ Ale szczerze. Nie ma sensu bo padnie... Po co bo padnie... Nie ma co się silić, bo to sie skończy... Ta grupa posiedzi miesiąc i będzie koniec... Wszystko przemija, ale czy to powód by nic nie robić? |
EP ssie =.= Wywalili mnie za drobną pomyłkę :> A ze mną ta grupa by nie wygasła(Nie wiem jak tam teraz jest,ale przecież od zaraz moge wymyślić ze 5 sensownych tematów,w których userzy chętnie by się wypowiedzieli)
@ DOWN Może potraktowałeś tego posta jako żalowaty szpan małego dzieciaczka,ale taka jest prawda.Zdziwił bym się baaaaardzo gdyby grupa wymarła,przecież jest o czym pisać.A za czasów mojego pobytu tam userzy jakoś nie mieli ochoty pisać tematów. Mam nadzieję że to się zmieniło |
@up
O cholera jasna... Yoh! On jest naszą jedyną szansą! Bez niego Drom zgładzi naszą grupę... Zmieniło, i to bez twojej ingerencji. |
Wpiszta mnie.
|
Jestem za stworzeniem tej grupy! Fantastyka to mój żywioł. : p
|
Oui. Jestem za, a teraz gdzie moja lapowka?
|
ja tez jestem ZA! ale juz wiem ze i tak nic z tego nie bedzie :D
|
Jakby co, to ja się pisze.
@up: Dlaczego twierdzisz, że nic z tego nie będzie :( ? |
@Radix:
No tak, bo po co robić cokolwiek, nie? Najlepiej niech wszyscy wszystko oleją i będzie wtedy b. ciekawie. Wiem, że można zrobić forum na stronie ale takich for jest od groma i ciut ciut. Robię tą grupę dla Was. Żeby to userzy Tibii.pl mogli z tego sobie korzystać i żeby było to tu i tylko tu. Strona jest swojego rodzaju rozszerzeniem tego. Już pisałem, że takie MTA też ma swoją stronę - i nikt się jej nie czepia iw szyscy są zadowoleni. Czepiasz się jej jakby Ci przeszkadzała zi0muś. Ale mniejsza. @Topic: Cały czas czekam na decyzję Droma. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem, czy znajdziesz tylu dyletantów (to słowo kiedyś nie miało pejoratywnego znaczenia, a było pozytywnym przeciwieństwem eksperta) na forum, żeby to pociągnąć do hepi endu. |
I co z tą grupą?
|
cos dlugo Drom sie zastanawia ;/
|
Cytuj:
dwie godziny szukałem tego psota ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |