Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa grupa. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95850)

ponczus 24-09-2006 20:42

Jestem jak najbardziej za. Miejsce gdzie można podyskutować o książkach, pomysłach na przygodę, zapowiedziach growych. Miejsce gdzie będzie można popytać się kiedy wyjdzie Fallout 3. Jak najbardziej za.

Yoh Asakura 24-09-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ponczus (Post 1002624)
(...) zapowiedziach growych. Miejsce gdzie będzie można popytać się kiedy wyjdzie Fallout 3.(...)

A EP to pies ? Tam też możesz o takich rzeczach gadać.
@Down:
Yeah, kapuje.

Sashion 24-09-2006 21:45

Yoh tak wogole to ta grupa EP jest denna, jak byłem w niej jakies 5~ miechów temu to miała 5 czy 6 podfor o jakichś 5-6 grach i tyle -.-'. A do tego Yoh czy ty kapujesz ze tam mozna by było pogadac tylko o grach z serii cRPG? Zadnych innych?

ponczus 24-09-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1002729)
A EP to pies ? Tam też możesz o takich rzeczach gadać.

O RLY? Tylko że bycie w EP jakoś mnie nie interesuje. Bo ani ja elyte ani ja player. A akurat w cyrypygi popykać lubiem.

Glamri 24-09-2006 22:18

Dobra chłopcy! Nie kłócić się. Yoh Asakura - czasem tak bywa. To, że jedna grupa wypiera inną bo ma bardziej interesującą tematykę albo poprostu jest lepiej prowadzona. Moja grupa jeszcze nawet nie powstała, a Ty już pierniczysz farmazony, że o grach trzeba mówić w EP. Mniejsza.

@Topic:
PW do Droma właśnie poszło! Trzymać kciuki za powodzenie całej sprawie! ;) Póki co - bądxmy dobrej myśli...

Radix 24-09-2006 22:34

Kolejna grupa, ktora po jakims czasie bedzie skazana na wymarcie. Co do autora - pierw piszesz, ze ma byc o fantastyce, a nastepnie wypisujesz praktycznie same przyklady fantasy... Pozniej jest burkanie o wlasnej stronie, na ktorej przeciez mozna zrobic tez forum. Wiecie jak to bedzie wygladac? Zrobicie sobie grupe, dacie sobie podpis pod nick, w prywatnym podforum pozakladacie sobie odpowiednia ilosc tematow, pociagniecie kazdy z nich na max pare stron i na tym sie przygoda zakonczy. Jestem na nie.

Fiszbin 24-09-2006 22:40

Jestem za ;).

eerion 24-09-2006 22:52

@Radix
Manga & Anime Otaku wiecznie żywe ^^

Ale szczerze.
Nie ma sensu bo padnie...
Po co bo padnie...
Nie ma co się silić, bo to sie skończy...
Ta grupa posiedzi miesiąc i będzie koniec...

Wszystko przemija, ale czy to powód by nic nie robić?

Walekifa 24-09-2006 22:55

EP ssie =.= Wywalili mnie za drobną pomyłkę :> A ze mną ta grupa by nie wygasła(Nie wiem jak tam teraz jest,ale przecież od zaraz moge wymyślić ze 5 sensownych tematów,w których userzy chętnie by się wypowiedzieli)

@ DOWN

Może potraktowałeś tego posta jako żalowaty szpan małego dzieciaczka,ale taka jest prawda.Zdziwił bym się baaaaardzo gdyby grupa wymarła,przecież jest o czym pisać.A za czasów mojego pobytu tam userzy jakoś nie mieli ochoty pisać tematów. Mam nadzieję że to się zmieniło

Kele 25-09-2006 07:14

@up
O cholera jasna... Yoh! On jest naszą jedyną szansą! Bez niego Drom zgładzi naszą grupę...

Zmieniło, i to bez twojej ingerencji.

Badzo 25-09-2006 15:34

Wpiszta mnie.

Matilus 25-09-2006 17:21

Jestem za stworzeniem tej grupy! Fantastyka to mój żywioł. : p

TehRegent 25-09-2006 18:22

Oui. Jestem za, a teraz gdzie moja lapowka?

Zenuś 25-09-2006 18:42

ja tez jestem ZA! ale juz wiem ze i tak nic z tego nie bedzie :D

Marixon 25-09-2006 18:56

Jakby co, to ja się pisze.

@up:

Dlaczego twierdzisz, że nic z tego nie będzie :( ?

Glamri 25-09-2006 20:10

@Radix:
No tak, bo po co robić cokolwiek, nie? Najlepiej niech wszyscy wszystko oleją i będzie wtedy b. ciekawie. Wiem, że można zrobić forum na stronie ale takich for jest od groma i ciut ciut. Robię tą grupę dla Was. Żeby to userzy Tibii.pl mogli z tego sobie korzystać i żeby było to tu i tylko tu. Strona jest swojego rodzaju rozszerzeniem tego. Już pisałem, że takie MTA też ma swoją stronę - i nikt się jej nie czepia iw szyscy są zadowoleni. Czepiasz się jej jakby Ci przeszkadzała zi0muś. Ale mniejsza.

@Topic:
Cały czas czekam na decyzję Droma.

Ghost Nieudany 25-09-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri
Robię to grupę dla Was.

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Cytuj:

Najlepiej niech wszyscy wszystko oleją i będzie wtedy b. ciekawie.
Ordo Invictis też miało szczytne cele i też ją założyli "dla Nas" (:OOOOOOOO). Padło.
Nie wiem, czy znajdziesz tylu dyletantów (to słowo kiedyś nie miało pejoratywnego znaczenia, a było pozytywnym przeciwieństwem eksperta) na forum, żeby to pociągnąć do hepi endu.

Marixon 27-09-2006 22:09

I co z tą grupą?

Nosferatu 27-09-2006 22:10

cos dlugo Drom sie zastanawia ;/

Celoz 27-09-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick (Post 978551)
Drom to po prostu leniwa pała jest.

i wszystko jasne
dwie godziny szukałem tego psota ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54.