![]() |
Wedlug mnie bardzo slabe zadnego humoru tu nie ma, jak chcesz to rob innym moze sie podoba ale mi nie.
|
Widze, że masz talent do rozbawiania ludzi. Musisz tylko nad nim troche popracować. Nie które wychodzą ci Niesamowicie inne wogule. Postaraj się by tych 1 było więcej xD
|
Cytuj:
Co do topicu... Niektóre mnie rozśmieszyły, inne były idiotyczne (8 i 9) inne mnie rozłożyły (okres dojrzewania ;D) Masz potencjał, i, jak to powiedział Celoz "podobno" mnie przerosłeś (chociaż wiadamo że to nie prawda :P). Tyle. Ogólęm za całokszatałt dam szóstkę. |
Eeeeee...
niektóre żałosne.... niektóre nawet nawet (chyba ze 2 tylko :/ ) Ogólnie: super to to nie jest -.- |
Cytuj:
|
Misza jestem tu pare dni ale z tego co patrzyłem w twoim profilu(sorry) długo nie piszałeś(byczego już niema)
|
Cytuj:
IMO fake'i paskowe wiele by straciły, gdyby takie były. Ułatwiają też pracę, zwykle mniej ważą. |
@up: Wiesz, ja nie mam robienia fejkow paskowych za zle nikomu. Nawet tym, co juz doslownie zasmiecaja forum. Po prostu informuje spolecznosc, jak bylo naprawde.
|
Heh masz u mnie 10/10
Dobry pomysł z tymi paskami. Najlepszy pasek #7. |
Nie ma to jak OTS. ;D xD
Moim zdaniem szkoda czasu na OTS. |
go go go, z tymi następnymi częściami, i zrób że Spider dorośnie, i czy zostanie zabójcą GMów? :p
|
|
Cytuj:
A co do fejka... wogÓle, a nie wogule... Powyżej średniej ;] |
No too było fajne :D
Rób dalej, bo dawno nie robiłeś! |
Średniaste.
|
Nie rozsmieszylo mnie to za bardzo...juz wole paski Zajaca ale ten ostatni nawet fajny 6/10 ;)
|
|
brud syf malaria i korniki to jest denne i nudne moges sie bardziej postarac 2\10
|
Niepostarałeś sie EHhh...2/10
|
Nie będę się rozpisywał bo niema po co. D0l ken sou
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |