Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Kompendium Druida by Emok (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96268)

Emok 25-10-2006 11:08

@up
Nie wszyscy mają PACC -.-"

@down
Do kogo to bo nie zaznaczyłes?
:P

Kwadratowe Koło 25-10-2006 11:11

Tylko, ze jak on juz bedzie mial te 10k z ihow to kupi se runki i poleci na exp duzo lepszy od twojego. Proste ;]

Progmaniak 25-10-2006 19:10

"Stary glosisz zle nawyki, bardzo zle. Na 20 lvl nie pojdziesz na cyclopoliss"

na 25lvlu bardzo milo sie tam expilo, waste jest ale exp w porankach to 30k/h

ripper 01-11-2006 17:30

Cytuj:

Tylko, ze jak on juz bedzie mial te 10k z ihow to kupi se runki i poleci na exp duzo lepszy od twojego. Proste ;]
Na tych runach za 10k poexpi naaapraaaawdę długo. Ja mogę w tym czasie już biegać w tombach z monkami i wod/woce i będę expić może troszkę wolniej, ale za to cały czas i zarabiając krocie. Po prostu robienie run dla kasy jest stratą czasu.

Emok 01-11-2006 19:32

@up
To jest Twoje zdanie. Ja swoje przedstawiłem w poradniku i się to sprawdza. Jak nie pasuje Ci moja taktyka to sie do niej nie stosuj... Proste.

Gromexorek 03-11-2006 23:29

Bardzo fajny poradnik.

9/10, za brak mapki do expienia z pacc :).

Arut 04-11-2006 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok The Brood (Post 1035188)
Mhm to pojdz na 28 lv na draga bez DS :D

hmm, nie wiem czy uwierzysz ale ja swoim ed na 25 lvlu z 26 mlvl solowalem draga bez utamo z exori vis xDDDD (co z tego ze juz na drugim padlem)

Kawaguchi 04-11-2006 09:31

@up
LoL Gz ^_^

Emok 04-11-2006 09:33

@2up
Tak jak juz mowilem - nie wszyscy maja PACC, a co więcej - chcą żyć :P

ripper 04-11-2006 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok The Brood (Post 1058840)
@up
To jest Twoje zdanie. Ja swoje przedstawiłem w poradniku i się to sprawdza. Jak nie pasuje Ci moja taktyka to sie do niej nie stosuj... Proste.

Ja przedstawiam swoje zdanie na temat twojego poradnika, który IMO nie jest najlepszy i już. Krytyka zabolała, czy chodzi ci o coś innego?

karate:] 04-11-2006 20:39

Robienie run dla kasy może opłacać się gdy expisz na mintwallin.
Stawiasz monka, warhammera w łape, robisz uhy jak ci sie mana załaduje:o

Emok 05-11-2006 12:00

@ripper
Irytuje mnie, że ciągle sie wpieprzasz krytykować. Nie pasi - nie czytaj.

Skarabeusz Pustyni 05-11-2006 12:27

spox

Fajne, fajne... ocena 10/10 ;) Choć mogłeś wspomnieć (dla odważnych :] ) że od lvl 13+ można expić na cyclopach, choć tu już większe ryzyko, jak ja tak robiłem nic mi sie nie stało (2 dedy :p ) B)

ripper 05-11-2006 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok The Brood (Post 1064166)
@ripper
Irytuje mnie, że ciągle sie wpieprzasz krytykować. Nie pasi - nie czytaj.

Może cię irytować - na mnie to specjalnego wrażenie nie robi. To jest forum, rozumiesz? Jak coś tu piszesz to logiczne jest, że każdy może to skrytykować. Rozumiem, że boli cię, że nie wszyscy uważają twój poradnik za uber genialny, a ciebie samego za znawcę druida? Taki lajf, przyzwyczajaj się już od teraz.

Emok 05-11-2006 19:11

oO
Lajf powiadasz....
Rozumiem, że możesz napisać posta typu "Nie podoba mi sie 0/10", ale Ty nie poprzestałes na jednym! Spamujesz ten temat jak poje.any... Zastanów sie...

ripper 05-11-2006 22:32

Ja coś napisałem, ty zripostowałeś, więc ja odwdzięczam się tym samym. Tak trudno zrozumieć? To jest FORUM, więc logiczne, że prowadzi się tu dyskusje. A to, że ty krytykę zamiast przyjąć, ew. się przed nią w sensowny sposób bronić, zachowujesz się jak ciężko urażone dziecko, to twój problem. Dopóki tematu nie zamkną/nie zbanują mnie, będę mógł tu pisać ile mi się żywnie podoba. Swoją drogą, jak bym napisał proponowane "nie podoba mi się - 0/10" to byś miał pretensje o to, że nie piszę dokładnie o co chodzi. I tak źle, i tak niedobrze. Więc:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok~
Zastanów sie...

MlodyPL 05-11-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1065422)
Ja coś napisałem, ty zripostowałeś, więc ja odwdzięczam się tym samym. Tak trudno zrozumieć? To jest FORUM, więc logiczne, że prowadzi się tu dyskusje. A to, że ty krytykę zamiast przyjąć, ew. się przed nią w sensowny sposób bronić, zachowujesz się jak ciężko urażone dziecko, to twój problem. Dopóki tematu nie zamkną/nie zbanują mnie, będę mógł tu pisać ile mi się żywnie podoba. Swoją drogą, jak bym napisał proponowane "nie podoba mi się - 0/10" to byś miał pretensje o to, że nie piszę dokładnie o co chodzi. I tak źle, i tak niedobrze. Więc:

Lolz?, nie wiedzialem ze w wariatkowie maja neta :)

A co do poradnika, to nawet mi sie podoba. Napisz troche wiecej o druidach na 40lvl+. A co do mint~ mam 47lvl i boje sie tam isc :p, nie wiem jakies runki wziasc, jakiego roda, ile manasków, blokera? przykladowo na 2 godz huntu.

ripper 06-11-2006 07:44

Ha ha ha, zaśmiała się królewna... Dowcipny niesamowicie jesteś.

Do mint bierzesz kilka run GFB (mogą się przydać na pierwszy spawn, ale jak umiesz grać, to sobie odpuść), obowiązkowo UH (nawet jeśli lepiej leczyć się granami, to UHy się przydają) i jak najwięcej mana fluidów. Stawiasz 2 monki i bijesz z Q-Roda/V-Roda. Możesz ofkoz popróbować bez monków.

@down
Jeśli ktoś na 40+ lvlu nie wie, jak expić w mint, to myślę, że bezpieczniej będzie z monkami. Anyway, zaznaczyłem, że bez monków też można... Panie znawco.

Emok 06-11-2006 11:40

@up
Panie Znawco...
Od 40+ już by sobie mógł odpuścić monki. GFB + T Rod w zupełności wystarczą (ew.Q Rod na Magi).

@up po edicie
Weź już nic nie mów... Jak chcesz sie kłócić to na PW...

Btw. Dziekuję za przeniesienie :D

Skarabeusz Pustyni 06-11-2006 16:26

hah

Ludzie ripper odpuść sobie. Nie ma co sie kłucić o takie żeczy. Obaj sie siebie czepiacie, zawsze coś znajdziecie-nie ma ludzi idealnych.
Btw. Nareszcie przenieśli B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40.