![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wrl/demon.
|
@up
Po pierwsze ten bot ma coś takiego jak opcja sd combo.Jak nie widziales tego zobacz moje poprzednie filmiki. Po drugie botowac mozna przy tym bocie praktycznie wszedzie a przy farmie druidow i innych charow np Lanak,Eteenel, KS moze wastowac na dragach,czy cyclopolis ( napewno nie zwraca sie) lub na OFie ale jeszcze tego skrypta nie widzialem moze tylko prywatnie dla siebie zrobil i nie dawal na forum. Cyclo 30-35k/h Zowie -3 poziom 35-45k/1h przy skilach,respie,eq Dworce - 30k/1h Scaraby 25k/1h Guardy 27/1h na hellu Orki edron 35k Tomby Po 3 fajna sprawa ten bot jesli nie chcesz stracic zycia na tibie. |
sugerujesz że korob mógł nabić te lvle na tym bocie bijąc wrl/demony?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh bajki każdy może wymyślić ale nie każdy musi w nie wierzyć przed chwilą zobaczyłem jak expi ks no to nie bardzo mi to wygląda na bota żałosne...
|
Cytuj:
|
Świetnie że tak twierdzisz ale tak nie jest.
|
ks nie zawsze musi expić na bocie
|
Cytuj:
Sam jestes zalosny grasz na beryli 2 dni i myslisz ze wyszystko wiesz. |
Po pierwsze tathous128 robi z siebie nooba swoimi wypowiedziami bo gówno wie o tibi. Po drugie w tym temacie tylko Rev'ico i Kanj wypowiadają się na poziomie. Po 3 w tibi mozna wyróznic dwa rodzaje serwerów pvp takie na których są ciągle wojny i zmieniają się "władcy" i takie na których jedna gildia panuję przez większośc czasu stłumiając wszystkie "powstania". Jak widomo berylia nalezy do tych pierwszych. pozdrawiam i proszę o nie udzielanie się osobom nie mającym pojęcia o j.polskim i tibi.
|
@up nie jestes prawdziwym ownerem chara kupiles go na allegro.pl mial on 49 lvl i 52 mlvl a ty zes go zjechal do 38 lvl i 42 mlvl i twierdzisz ze ktos nie umi grac w tibie? popatrz na siebie... Guardian Anubite mial chyba z 6 ownerow..
|
Nic nowego nie odkryłeś (Guardian) ...
|
hmmm droga KuSiAjAcA , powiedz chociaz kim jestes " POKAZ SWOJA PRAWDZIWA TWARZ" :D
a tak btw , mozeby zalozyc jakis teamat typu " wydarzenia z beryli" lub cos w tym stylu?:P jak komus sie chce to prosze bardzo xD:D Pozdro |
Cytuj:
|
Guardian podaj mi swoj nick na thoria na priv
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |