![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakieś święto, że zapostowałeś ; ) ? |
Cytuj:
O ile Kuraj nie da to ja znowu z Drakonem. Aval ze sławkiem. Ya? czy jakieś roszady czy cuś. Chce wiedzieć bo dzisiaj mam w miare dobry humor i od razu bym zrobił. |
Zyjem zyjem, alem duzo sie nie udzielam na tibia.pl.
A tak sie teraz akurat udzielilem ..bo jak widze niektore paski...plakac mi sie chce :( Bo ani to nie smieszne, ani ladne graficzne.... =/ . |
Cytuj:
@Avager Z tego co widzę, to brakuje jednego zawodnika bo dwóch nie rozegrało bitwy. Więc jeśli wszystko pójdzie tak jak myślę to wchodzisz... @edit Przykro mi Avager, nie udało się. Ale może niedługo trzecia edycja... |
slawek, jesteś idiotą.
|
Genialny pomysł... Wejście na zapchajdziurę?
|
Następną edycję proponuje by nadzorował ktoś kogo umiejętności wychodzą poza painta i selekcjonował wybrańców.
/me liczy kase na łapówe 5groszy...6 groszy...20groszy... Na gume starczy ^^' |
Mam nadzieje, że NIE będzie następnej edycji ;ffff
|
@up
Aval. Kurde, nie mów tak. BĘDZIE, ale z innymi ludźmi. Najlepiej ze starym MTA. TO był dream squad (lol), po prostu, nie to co teraz... |
Po tej turze, skoro nie przeszedł Kuraj, nie trzeba żadnej kolejnej, wiadomo, że wygra Aval, może jeszcze tylko slawek zrobił coś, co jest chociaż ładne (dwa pierwsze kadry jedynie), i trochę śmieszne (spodobał mi się tekst o królowcu).
|
Nie bylo zadnej wstepnej selekcji, zglosic mogl sie kazdy? W takim razie to chyba jakies nieporozumienie ...
|
W sumie tak, na początku to miało być dla członków MTA <tych nowych>, ale post poleżał trochę i nie zgłosiła się wystarczająca ilość osób. Nie spodziewałem się, że ci ze starego MTA jeszcze żyją:p Avager mało postuje, Kuraj dopiero teraz się pokazał, bryndii od czasu do czasu odwiedzi forum. Tany nie ma. Linka nie ma, limenu też. Po rozpadzie MTA połowa odeszła z forum, albo przynajmniej przestała postować.
Może organizatorem następnej edycji będzie ktoś lepszy - zarówno w organizacji, jak i w grafice - i lepiej dobierze graczy. Ja nie dobierałem graczy na zasadzie grafiki, ale wybrałem tych, co do których pewien, że po zgłoszeniu się nie oleją tego. Może poziom nie jest wspaniały. Teraz rzeczywiście chyba aval wygra. Ale czas jest aż do soboty, miejmy nadzieję, że jakość komiksów się poprawi. Ja przynajmniej mogę przysiądz, żę mój komiks będzie lepszy - może nie pod względem humoru, ale pod względem grafiki napewno. Mam nadzieję, że Sven i Drakon wezmą się do pracy i ich komiksy będą lepsze. I od razu wiadomość do nich: Do zrobienia komiksu polecam jakiś program, który ma AntiAlising. Dobrze by było, gdyby miał też krzywe beziera. Polecam GIMPA <krzywe beziera> i Flasha<automatycznie wygładza linie> A teraz tabelka: Z uwagi, że Drakon i Sven walczyli ze sobą wylosowałem osobę która walczy a Avalem. A tą osobą będzie <parampampam> Sven! A więc Drakon ze mną<a właściwie przeciwko mnie>. http://img168.imageshack.us/img168/4347/tabelkamc3.png Troszkę za bardzo się rozpisałem, ale cóż. Sławek @edit A, no i Bambuko, chciałem podziękować za słowa otuchy. Masz rację i nawzajem - wszyscy my bowiem jesteśmy debilam<jak jakiś n00b napisze coś głupiego to zawału dostane TO BYŁ SARKAZM> Sławek |
@2up Nie no bo po co selekcja? Bierz kazdego kogo popadnie, wyjdzie ci tylko takie scierwo z painta jak widzisz ;p
czyli inaczej: Zbeszczeszczenie WBK ;] Jej poziom spadł i to M A S A K R Y C Z N I E ;p @edit Mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi ale to 'goła xD" prawda ;p |
A to wredna bestia. Sobie wzięli mniej więcej na równi, a mi Avala :<
|
A można sie chyba jeszcze zapisać? jak tak, to ja się skuszę....
@edit Cytuj:
@down Auć. bolało ; ( |
NIE! Blu Regard
|
Nie, jeszcze zawyżysz poziom Bitwy.
|
Cytuj:
NIe bardzo mam pomysł na Slawka ;) BTW Do zrobienia następnego odc prawdopodobnie użyje adobe PSa więc może będzie lepszy ;) aha i jeszcze jedno Do kiedy jest termin? |
Do soboty, godzina 21:10 <to 10 jakby komuś nie chodziło>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |