![]() |
Moje ulubione expowiska:
1. Podziemia Fibuli - dsy, roty, carrior wormy, beholder...superowo :D 2. Mount Sternum - szczególnie podziemia. 3. Tomby na bagnach, blisko Ankrahum - gorrrąco polecam :) |
Moje ulubione to Kopalnie :D
(soldki i guardy) :D kiedys lubilem na dc chodzic ale gs teraz jest ;( |
Najbardzej lubie expic na mino w mintwallin i dwarfach guardach w kopalniach:)
|
ja polecam dark cathedral jest gs:( spox mozna isc brzegiem rzeczki to nas tylko tarantulle mogą znaleść.jednak warto wziasc kumpla na wszelki wypadek . lubie tez kopalnie kazoo dobry loot i exp , malo osob i dla kazdego . Dla nowych polecam 1 i 2 pietro foldy szczególnie na non-pvp (na innych serwach mogą być pk! wiec uwaga) duzo rotow i troli, malo osob {2-3 dziennie) niezła kasa jak na poczatkującego {ja wynisołem 2k przez 3 godz bez parcela) .waroto wziaść parcel jezeli bedziemy mieć szcześnie i nie natrafimy na nooba (na najwyższym pietrze góry jest skrzynka) wtedy mozna wylotowac nawet 5k najmniej!
8o |
Cytuj:
Na zamku bo tam trapuje noobów xd |
Elf fortress i evelbane ;p
Elf fortress ,ponieważ jest skrajnie mała ilość noobów a evelbane ,ponieważ zawsze na 5 minut można skoczyć na pare warriorów ;p |
Ghostland w carlin:p
ale najbardziej piraci po wykonanym Eleonore i meriana quest :] a fajnie sie trapuje na Zamku jak zerka sie luruje :D |
Wyspa Nargor xD :)
|
PoI dle na ropingu z dsami =D mm 65k/h rox
|
Wszelkie acient scaraby gdzie się tylko ta o każdej porze ;d
a z pojedynczych spawnów xD to chyba dragon przy thais jakoś mi w pamięć zapadł fajnie tam zrobili ;d w sumie to już tam nie chodzę ale wspomnienia zostały ;d |
DTD :evul:
Fibula ( dsy, beho, roty i carriony):cup: Veno (behy)B) |
8-)
Żółwie,Dragon lair koło venore ,CHOR(chyba dobrze napisałem w kazdym razie chodzi o lizardy;p ,Banuta i to chyba tyle :D
|
:) A nie ma to jak stare dobre belhondery koło veno.Inny ulubiony mój stwór w nicku.B)
|
A zatem moje ulubione expowiska to Elf Fortess, Kopalnie w kazzo, Beho w Ancient Temple i to wszystko :p
|
Ab fortess (mino, dragon, zerki> wyciagam okolo 15k na godzine jak sie postaram ! ;] w tym duze expa
|
Ghostland, ze względu dobrego miejsca na skillowanie i kochane skele i ghoule za viking i brass helmy :)
|
Stone tomb, pierwszy poziom za "płomieniem", co na hunt tam pójdę to vampire shield spadnie.
|
Moje ulubione expowisko, ( jak na mój lvl ;) ) to amazon camp :) ten niedaleko venore :) choć na servie na którym gram często jest tam dużo pk :/ np. wczoraj wpadłem tam na godzinkę, i co? uzbierałem 500gp, 2 small rubys, plate armor, double axe i 12 chain armorów ;] no i wbiłem 14 lvl i 3 magic ;]
|
Moim ulubionym expowiskiem jest Maitlaw (gdy gram Druidem) i kopalnie koło kazzo (knight).
|
Ja tam najbardziej lubie dragi a szczególnie moment otwierania:p
P.S. Gdzie może expić 28 druid z 31 mlvlem? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |