Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Yapan 12-10-2006 08:05

Widzę że narzekaliscie na brak ludzi i zrobiliście swoje.... daliście invite połowie Iridii hahahah, ciekawe czy ktoś się zastanowił nad konswekwencjami, np invitując takiego thundera i innych sweków Oo Teraz, nawet jeżeli będziecie walczyć, macie poprostu przesrane, zostaniecie ludźmi bez organizacji, bez jednego języka na ventrilo, nie ważne czy będziecie walczyć czy nie - przegraliście.

Anas Kiro 12-10-2006 08:10

Yapan ale sie zbłaźniłeś buahahaha już niemoge...

Yapan 12-10-2006 08:13

Czas pokaże...... ale chcę znowu zobaczyć słowa bergera " no, przegraliśmy bo znowu spy mieliśmy:("

Anas Kiro 12-10-2006 08:29

Stary skończ hahah bo niemoge tego czytać widać ze guwno wiesh o tym serwie xDDDDDDDDD

berger 12-10-2006 09:28

@ Yapan - buhahahaha U made my day. xDDDDDDDDDDDDDDD nie nie pwoiem tak, bo troche inaczej wyglada komunikacja na war niz wam sie wydaje pozatym. Ehh z reszta nie bede nic wiecej komentowac ale licze ze bedziesz dawac wiecej takich postow bo dostarczaja mi wiele radosci.

Chyba wiem czemu inni z MM sie tu nie udzielaja, wy i tak wiecie swoje.

@Barbin - najpierw sie o mnie pozytywnie wypowiadasz z teraz to 0o? Spokojnie po war lub na next przyznacie mi racje :) . Pozatym nie wiem co tu jestfantastyka ale wy sie pewnie lepiej znacie co i jak na war.

@Xerezero - GZ lvla nie mam czasu ostatnio wejsc do tibi i ci osobiscie pogratulowac :*

Ilnic 12-10-2006 09:42

hehe jak to czytam wszystko, to az mi was wszystkich zal, teraz widze jedziecie cos po Bergerze ze gowno wie itp, a prawda jest taka, ze to wy gowno wiecie i tak sie sklada, ze akurat on ma racje :) i mam to w dupie, ze zaraz setki osob beda cytowaly tego posta i wymyslaly jakies pierdoly zeby tylko upierac sie przy swoim, takze krzyzyk na droge moje drogie dzieci

Naro 12-10-2006 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1027617)
Widzę że narzekaliscie na brak ludzi i zrobiliście swoje.... daliście invite połowie Iridii hahahah, ciekawe czy ktoś się zastanowił nad konswekwencjami, np invitując takiego thundera i innych sweków Oo Teraz, nawet jeżeli będziecie walczyć, macie poprostu przesrane, zostaniecie ludźmi bez organizacji, bez jednego języka na ventrilo, nie ważne czy będziecie walczyć czy nie - przegraliście.

A ja Ci mowie ze Tao Fao to duze wzmocnienie ^^ i teraz to ich pojedziem... a z Thunderem to wszystkie smoki sie do nas dolączą... a Arc jkak to zobaczy to bedzie mialo taaaaaaaaaaaaka minkę ---> 8o

Anum 12-10-2006 14:53

Może przyda wam się pomoc? :)
Welcome to the Merrie Melodies!
You have joined the guild.

Rozmyśliłem się, nie pomogę wam!

Guild Left
You have left the guild.

Mocny Smok 12-10-2006 15:25

A ja wam pomoge

Dawno nie pisalem posta bo mialem wszystko w dupie dotyczace iridi ale teraz wracam i moge wam pomoc :) Z thunderem to z przyjemnoscia pomoge :D az cos sie robi jak zabijamy thundera w pieprzonym d-lair w veno :D ahhh :)

Jak cos to piszcie na tibi lub tutaj :) tylko nie pierdolcie glupot ze 55 knight sie nie przyda -.-

maddie 12-10-2006 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 1027896)
Z thunderem to z przyjemnoscia pomoge :D az cos sie robi jak zabijamy thundera w pieprzonym d-lair w veno :D ahhh :)

heh musialbys sie spieszyc bo on w D-Lair rzadko bywa (zywy).

i odczepic sie od Berger'a !
;*

MasterX 12-10-2006 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1027351)
@Masterx - Jestes jednym z nobow ktory duzo mowi a nic nie robi i nie zrobil...

Poki co ja walcze, staram sie cos zrobic i jestem w tej war aktywny... Nie tylko strzelajac w SWE z SD ale koluje fundusze planuje i organizuje conieco. A wy nie byliscie w zadnej war nie bierzecie w niej udzialu a to co sie wydarzylo wiecie od osob 3cich badz tych ktorzy na akcjach byli ktore czasem sam organizuje i sam je omawiam z reszta wiec nie mowicie mi ze nie wiem co i jak. Nic nie zrobiliscie dla teo serwa poki co i nie zrobicie, ja podjolem walke wraz z ludzmi co siedza na ven-MM. Wiec albo wezcie sie do roboty i pokazcie COKOLWIEK, bo jestem pewien ze wypadli byscie o wiele gorzej. Wojujcie i pokazcie conieco, albo nie wymadrzajcie sie bo my wiemy co robic i to o wiele lepiej od was.

To tak po pierwsze nie jestem nobem tylko ty nim jesteś :evul: Po drugie skąd możesz wiedziec, że nie byłem na żadnej wojnie??... Otuż powiem ci, że byłem i to na nie jednej wojnie w tibii i szło nam lepiej niż wam:cup: A po trzecie ty to na ilu niby wojnach byłeś, że się tak wywyżasz i co takiego robicie dla tego serwa bo jakoś tego nie widze...

@TyranX - mówiłem coś o jakiś pomysłach?;o Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc:P A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...

berger 12-10-2006 23:37

@masterX - Na iridi na 3ch wojnach a lacznie na 6-7. Dla mnie wypowiadasz sie jak nabb. nic nie robisz poza gadaniem... wiesz ilu takich jest teoretykow jak ty? ja sie nie dolicze ;/

MM , Ilnic :*

@Anum - bez ciebie wtopimy :(

MasterX 12-10-2006 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1028729)
@masterX - Na iridi na 3ch wojnach a lacznie na 6-7. Dla mnie wypowiadasz sie jak nabb. nic nie robisz poza gadaniem... wiesz ilu takich jest teoretykow jak ty? ja sie nie dolicze

Ty dla mnie też się wypowiadasz jak nabb xD A co do mojego udziału to po co mam niby coś robić jeżeli mi nie zależy kto wygra:P Zresztą jakim ja tu teoretykiem jestem tylko komentuje;P nie przedstawiam żadnych swoich wizji i planów jak powinniście walczyć itd. i wcale nie chciałbym być na waszym miejscu;p

Barbin 13-10-2006 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1027644)
@Barbin - najpierw sie o mnie pozytywnie wypowiadasz z teraz to 0o? Spokojnie po war lub na next przyznacie mi racje :) . Pozatym nie wiem co tu jest fantastyka ale wy sie pewnie lepiej znacie co i jak na war.

Pozytywnie sie wypowiadalem na Twoj temat dopoki nie zobaczylem Twojego prawdziwego oblicza i to na co Cie tak naprawde stac...(przemysl) Berger ja wam zycze wygranej, ale przestan z siebie robic "naj" bo juz sie wszystkim prawie tu niedobrze od tego robi. W kolko powtarzasz jaki Ty jestes wspanialy i co nie zrobisz dla tego servera. Powiedziales to juz kilka razy i wszyscy zrozumieli, a Ci co sie Tobie sprzeciwiaja poprostu maja swoje zdanie i juz. Uwazam, ze maja do tego prawo! Nie umiesz tego uszanowac?
Zacznij myslec co piszesz bo momentami zachowujesz sie jak jakis wymuszajacy posluch dyktator.xD

berger 13-10-2006 01:57

@barnin - Jakie jest moje "prawdziwe" oblicze i na co mnie stac?xD?

Karolek98 13-10-2006 06:59

MM, spierdoliliscie swoja szanse na wygranie :) Trudno, wszystkiego miec nie mozna... Wiesz... Chyba nie jest ciezko zebrac 10 osob, wejsc na vent i ujebac kilka osob. Taaak z zalozenia latwe... a praktycznie trudne? Haha... Pokazalem dla pewnej osoby z tego forum jak wygladaja sneaki na Iridi, ktorych celem jest zabicie kogos z Arc... to sa kabarety... Przewaznie kazdy ginie z tych osob :)

A berger siedzi i pierdoli glupoty na tym forum :D taaak 1 atak w tygodniu nieudany pewnie zapewni wam wygrana :) 100 razy XD

Ooo wlasnie zauwazylem cos ciekawego... Jaero rozwalil Triad z powodu tego ze na berylie sie przenosi a na acc na ktorym ma chara - Jaero ma 1 dzien pacca jeszcze :)
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1406012

Triad jest rozwalone, bez komunikacji... Zanim podobna gildia powstanie macie szanse cos zrobic ;]

Ilnic 13-10-2006 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterX (Post 1028483)
To tak po pierwsze nie jestem nobem tylko ty nim jesteś :evul: Po drugie skąd możesz wiedziec, że nie byłem na żadnej wojnie??... Otuż powiem ci, że byłem i to na nie jednej wojnie w tibii i szło nam lepiej niż wam:cup: A po trzecie ty to na ilu niby wojnach byłeś, że się tak wywyżasz i co takiego robicie dla tego serwa bo jakoś tego nie widze...

@TyranX - mówiłem coś o jakiś pomysłach?;o Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc:P A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...

Po 1, 2, 3, 4, ~ to nie berger jest nobem tylko Ty ;]
@Barbin: jakos niewidzialem, zeby Berger powiadal jaki to jest wspanialy, a pozatym tak sie sklada, ze jest dobrze poinformowany w sprawach MM i calej war wiec to ze mowi co wie to jego dorba wola :P

Bandzioch 14-10-2006 01:53

Jak ktokolwiek moze mówic, ze berger nic nie robi?? Moge dać sobie uciąć wszystkie członki, że Berger w tej chwili albo coś planuje w swojej zacnej główce i jest w trakcie realizacji swojego planu.
@MasterX - Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
jak nie chcesz i nie grasz, to po c*** głabiesz paszczą?? płytki jesteś... :confused:

Karolek98 14-10-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bandzioch (Post 1030151)
Jak ktokolwiek moze mówic, ze berger nic nie robi?? Moge dać sobie uciąć wszystkie członki, że Berger w tej chwili albo coś planuje w swojej zacnej główce i jest w trakcie realizacji swojego planu.
@MasterX - Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
jak nie chcesz i nie grasz, to po c*** głabiesz paszczą?? płytki jesteś... :confused:

taaaaaaaaaaaaaaaaa lol

MasterX 14-10-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bandzioch (Post 1030151)

Oo niewiedziałem, że to jest forum, na którym mogą się wypowiadać tylko osoby, które grają na iridii... Zresztą ja tu grałem jestem w jakiś sposób związany i zainteresowany tym serwem więc będę sie wypowiadał ile będę chciał i na jaki będę chciał temat... Za to ty jesteś głęboki:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05.