![]() |
@Up
Emerald jest przynajmniej 5x krutszy od silver/gold. |
ok..
Cytuj:
grałem ... non-stop spacja potworek do miasta i tak wkółku nudne są |
Moze sa krotkie, ale gralem na gba a to chyba cos znaczy, poniewaz nie ma tam magicznego klawisza "spacja". Trzeba przewijac tekst i nie mozna przyspieszac walki:]\
Y'all |
Cytuj:
|
www.pokemoncenter.friko.pl
Zmiana hosta mojej strony fanowskiej... BTW - Emerald krótki? Chyba żeś nie lał... Przecie zaliczając Battle Frontier Emerald to wg.mnie najdłuższa gra... :) |
fri link do perl i diamont pliz!!!!!:baby: :baby:
Dajcie mi linka do tych stron na których są te romy..... Znalazłem dobry emu do NDS, działa mi Blue Rescue Team (nie chce save'ować ale to szczegół) i może Pearl Diamond pójdzie...:mag: :mag: |
czy będzie się dało grać przez neta w reda jak sie ma Red Revolution? :confused:
|
@up
Tak...wtedy będziesz mógł się wymieniać pokami które w Red revo są łatwo dostępne (mew i te żeczy ) do reda. Cytuj:
|
takie głóopie pytanie bo jeszcze nigdy nie myślałem żeby grać w emulatorki przez neta więc może link do jakiegoś poradnika albo coś bo jeśli chodzi o granie przez neta do jestem zielony :confused: :confused: :confused: [błędy celowe :p]
|
ja mam jak grać w gry7 na pegazusa przez neta :P
|
W każdym emulatorze jest taka opcja, nawet w emulatorze Pagaza i GB.
|
A jakie znacie gry na GBA przez neta?Ja gram w pokemony red res. team.
|
Cytuj:
Bo mi chodzi na emu DS "pokemon dungeon blue rescue team" czy jakoś tak.... |
Właśnie o to chodzi że blue rescue force działa ale inne nie a czemu to nie wiem, ale chyba dlatego, że emu nie wyrabia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |