![]() |
Czy ktoś w końcu nagra jakiś filmik i się pochwali? :p
Po co zawsze wkoło tyle noob'ów? Chociaż zróbcie coś pożytecznego i film nagrajcie... -,- |
niezła wojna... niedlugo ogranie wszystkich h lvli(niewiem czy na morganie mozna nazwac kogos tak, ale przyjmijmy ze h lvl to 70 lvl+ <lol2>) i tak zycze powodzenia leprzej stronie mocy, choć ich nie lubie za bardzo ale to przecie Polacy;] Hail Hurri~
|
haha, victerion albo zaplaci albo dolaczy przeciw Incendor
co do jego czlonków gildi to ciekawe, czy beda lojalni czy ja opuszcza i zostawia vic~ samego ^^' |
Vic nie zaplaci i nikt nie odejdzie
|
Też tak myślę ; )
@edit ! heh zapomniałem, że Ty, Dider jesteś w Royal~ ;D, więc mój comment niepotrzebny s; |
Cytuj:
Ale miejmy nadzieje ze masz racje ;) |
@up
Niedawny opis Nirka na gg: "nizahe będzie mój" mówi sam za siebie:p |
Nikt nie wyjdzie z Royal Navy. Opis nirka mowi sam za siebie, chce fraga na Nizie ^^
Rebelia rosnie w sile |
Teraz macie ludzi ale czy macie zgranie ? w tengu jest to i to :>
|
@opis nirka
Już zmienił :/ |
To ze Victeron i royal navy dolacza do wojny bylo dosyc oczywiste... wszystkie nizsze levele z royal navy przeniosly sie do gildii Fossa, w RN zostali najlepsi i watpie zeby ktokolwiek mial zamiar opuscic gildie. Nawet dostalem cynk od niektorych ze RN dolaczy ;)
Siar wypowiadajac wojne wyreczyl Victerona, zrobil to za niego ;) GL |
Cytuj:
|
Cytuj:
niz ma przewage :) nie ma co tu ukrywac :) co do royal navy to czas na powazne rozmowy chyba w srodku wszej guildi |
Cytuj:
naprawde bedzie mi brakowalo tego opisu :( Porozmawiajmy o nim wiecej ! jaki ma teraz opis ?! |
:>
wszystko bedzie Ok. :D
|
Cytuj:
Cytuj:
ja tematu nie zacząłem... |
Cytuj:
|
HAHAHAHahah sami rl friend?? muheheee dobry jestes ;)
LoL :PP |
chcialbym zeby hurri wygralo, szkoda ze narazie sie na to nie zapowiada (fragi :<) licze ze jeszcze pokaza chlopaki co umieja xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |