Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Pandorii? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98654)

Zikator 03-11-2006 17:51

@Morgaroth: Nie zaslugujesz na wiedze tego typu ;)

To ze mnie nie widzisz w zadnej gildii i wniosek jaki z tego wyciagasz jedynie potwierdza moja teze.

pozdro! :D

Blood Romeragura 05-11-2006 15:59

uhm...

może Doa zaczeło by coś robić a nie stać jak ......

Smardek 07-11-2006 21:07

Osiol221

"Smrodek" jak to powiedziales to sie ciagnie za toba,piszesz o rzeczach,o ktorych slyszales tylko od swoich kolegow,ktorzy sa noobami na 20 lvl.Domyslam sie,ze ty tez masz 20lvl(max) bo po tym co piszesz tylko takie moge miec zdanie.Twoj nick mowi sam za siebie.Piszesz tutaj bo to dla ciebie jedyna okazja,zeby porozmawiac z nami(z zikkiem,tiem,mna,gonzem).Mowisz o ludziach,o ktorych nie masz pojecia,wypisujesz bzdety,na ktore nie masz potwierdzen.

Zal.pl

Osiol221 07-11-2006 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smardek (Post 1068076)
Osiol221

"Smrodek" jak to powiedziales to sie ciagnie za toba,piszesz o rzeczach,o ktorych slyszales tylko od swoich kolegow,ktorzy sa noobami na 20 lvl.Domyslam sie,ze ty tez masz 20lvl(max) bo po tym co piszesz tylko takie moge miec zdanie.Twoj nick mowi sam za siebie.Piszesz tutaj bo to dla ciebie jedyna okazja,zeby porozmawiac z nami(z zikkiem,tiem,mna,gonzem).Mowisz o ludziach,o ktorych nie masz pojecia,wypisujesz bzdety,na ktore nie masz potwierdzen.

Zal.pl

Drogi Smrodku.... na temat lvl to niechce mi sie już gadać bo widze że bardzo cie to podnieca że masz 102 lvl... tak dla twojej informacji mam 70 lvl ;) hmmmm.... wiec zaczynijmy od tego że jest to nick sarkastyczny dla takich cybałów jak ty gonzo którzy nie mają nic innego do powiedzenia niż jaki ja mam Super nick...( jeszcze nie dawno sie śmiałeś sie z Zikka i Tie więc odpuść sobie ich i nie mów za nich ) a po za tym nie mam ochoty gadać ani z tobą ani tym bardziej z Boss-em Gonzalezem który wpuszcza co chwile niby swoich "kolegów" w maliny :)

Smardek 08-11-2006 19:16

po pierwsze,nie bronie tu nikogo tym bardziej zikka i tiea ktorym nie ufam i nigdy nie ufalem.Gonz inna sprawa,znam go dluzej i ufam nad wszystko.Gonz nigdy nie wplatal nikogo w gowno,kazdy ma swoj rozum i wie co robic...
Nie jaram sie 102lvl,bo lvl to nie wszystko.Co z tego ze masz 70,skoro i tak nie umiesz trzymac poziomu nawet tutaj,wypisujac kolejne i przeklamane informacje,ktore podsuwa ci ogol debili.

Dwik 08-11-2006 20:26

Zikk, praca w Irlandii nie wypalila?

Osiol221 08-11-2006 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smardek (Post 1069283)
po pierwsze,nie bronie tu nikogo tym bardziej zikka i tiea ktorym nie ufam i nigdy nie ufalem.Gonz inna sprawa,znam go dluzej i ufam nad wszystko.Gonz nigdy nie wplatal nikogo w gowno,kazdy ma swoj rozum i wie co robic...
Nie jaram sie 102lvl,bo lvl to nie wszystko.Co z tego ze masz 70,skoro i tak nie umiesz trzymac poziomu nawet tutaj,wypisujac kolejne i przeklamane informacje,ktore podsuwa ci ogol debili.

skończ z tym człowieku "Gonz nigdy nie wplatal nikogo w gowno" ?! ty chory jestes?? a co zrobił kur** z 3/4 Everlightu ?! Spierd*lił do Gildi Thaldusa ! i 3/4 ludzi było w guwnie ! wiec nie mów mi takich rzeczy... zresztą jak był kiedys temat Bardzo duży temat o Gonzie jak Tie go zabił to wiekszość ludzi jechało po gonzie i jego wspaniałemy "Honorze" niż po Tie.... nie wypowiadaj sie jak szerzysz tylko Propagande-Gonzalezowa :p bo taka rozmowa nie ma sensu ;D

Smardek 09-11-2006 20:03

Wszech wiedzacy Osle.

Nikt nikogo do wojny nie namawial,kazdy zrobil to co chcial.Widze ze pisanie na forum bardzo ci sie podoba,jedyna mozliwosc do wykazania sie?Nastepne,nie mow mi z czym mam skonczyc....aa zapomnialbym,jezeli masz zamiar pisac tu jeszcze kiedys to otworz sobie chlopcze slownik jezyka polskiego i popatrz jak pisze sie wyraz zanim go napiszesz sam.Hm,rozumiem ze chcesz zebym ci dal przyklad,tak?"Guwno"?wystarczy czy jeszcze kilka?Jestes z wioski jakiejs?(nie obrazajac normalnych ludzi z wiosek),czy poprostu masz 10-15 lat i udajesz ze wiesz wszystko?Sprobuj zrobic cos sam,a pozniej pogadamy o tym czy ktos kogos wplatal w "GUWNO" czy nie.

DarkOwca 10-11-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smardek (Post 1070870)
Wszech wiedzacy Osle.

Nikt nikogo do wojny nie namawial,kazdy zrobil to co chcial.Widze ze pisanie na forum bardzo ci sie podoba,jedyna mozliwosc do wykazania sie?Nastepne,nie mow mi z czym mam skonczyc....aa zapomnialbym,jezeli masz zamiar pisac tu jeszcze kiedys to otworz sobie chlopcze slownik jezyka polskiego i popatrz jak pisze sie wyraz zanim go napiszesz sam.Hm,rozumiem ze chcesz zebym ci dal przyklad,tak?"Guwno"?wystarczy czy jeszcze kilka?Jestes z wioski jakiejs?(nie obrazajac normalnych ludzi z wiosek),czy poprostu masz 10-15 lat i udajesz ze wiesz wszystko?Sprobuj zrobic cos sam,a pozniej pogadamy o tym czy ktos kogos wplatal w "GUWNO" czy nie.

ok mr . wannabecool, myślę iż rzeczony Osiol nie jest jedynym który powinien zajrzeć do słownika. Zacznijmy od słówka WSZECHWIEDZĄCY, którego nie pisze się oddzielnie.... Dalej, jeżeli komuś odpowiadasz, Smrodku, to przynajmniej pisz jego nick poprawnie. poza tym Tibia.pl posiada możliwość wyświetlania polskich literek. Wiem, że możesz się czuć oszołomiony i zdezorientowany taką ilością informacji naraz, ale wciśnięcie klawisza "Alt" nie wykracza poza twoje (skromne skądinąd) możliwości. "błogosławiony niech będzie ten, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to". znaczy, w twoim języku, Zamknij D*pę. I jeszcze jakbyś chciał się czepiać mojego pochodzenia - jestem z WSI więc uważaj.

Post Scriptum. "Sprobuj zrobic cos sam,a pozniej pogadamy..." no tak, odezwał się ten który tyle osiągnął.. chyba włażenie Gonzowi w anusa. Jak tam, czujesz już jelitka? yummy. "podać wazelinę, sir?"

Webi 10-11-2006 21:10

Eh, nie wszyscy uzywaja polskich literek. Ja rowniez tego nie czynie. Nie ma to zadnego wplywu na wartosc merytoryczna rozmowy. Jednakze jesli juz jestes na tyle sprytny ze wytykasz innym brak polskich czcionek, to badz laskad uzywac wielkiej liteyr po kropce, a nie po przecinku.

DarkOwca 10-11-2006 21:56

ehh, następny.. moim celem nie było pokazanie że ja jestem jedynym doskonałym i nie popełniającym błedów na forum. Stwierdziłem tylko, że jeżeli smrodek wytyka komuś błędy, które w żaden sposób nie zmieniają treści wypowiedzi, powinien bardziej uważać na własną ortografię. Taką "wojnę" moza toczyć do usran*j śmierci-zawsze ktoś Pier**ielnie jakiś błąd. A poza tym- nie lubię Smrodka.

Ps. Aaa znalazłem ten błąd o który ci chodziło. Ale to "Zamknij D*pę" jest napisane celowo z dużej. Żeby dotarło. Przy odrobinie szczęścia.

Ikebo 11-11-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkOwca (Post 1072871)
ehh, następny.. moim celem nie było pokazanie że ja jestem jedynym doskonałym i nie popełniającym błedów na forum. Stwierdziłem tylko, że jeżeli smrodek wytyka komuś błędy, które w żaden sposób nie zmieniają treści wypowiedzi, powinien bardziej uważać na własną ortografię. Taką "wojnę" moza toczyć do usran*j śmierci-zawsze ktoś Pier**ielnie jakiś błąd. A poza tym- nie lubię Smrodka.

Ps. Aaa znalazłem ten błąd o który ci chodziło. Ale to "Zamknij D*pę" jest napisane celowo z dużej. Żeby dotarło. Przy odrobinie szczęścia.

A kto mnie lubi? :o

Morgaroth 11-11-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ikebo (Post 1073099)
A kto mnie lubi? :o

Ja cię lubie , ale co to ma do tematu ? :p
A tak w ogóle to przestańcie się kłócić o gramatykę , to nie miejsce na to...

Osiol221 11-11-2006 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morgaroth (Post 1073220)
Ja cię lubie , ale co to ma do tematu ? :p
A tak w ogóle to przestańcie się kłócić o gramatykę , to nie miejsce na to...

Ikebo rox , jeden z bardzo nie wielu porządnych Polaków na Serverze....

BTW. Wiesz Smrodek nie ma co powiedzieć więc musi się podniecić że zrobiłem jeden błąd...aha wklejiłem twój tekst to Worda pól tekstu podkreśliło więcej niż u mnie wiec sie nie wypowiadaj na ten temat bo nie jesteś jak to bardzo ładnie napisałeś "Wszech Mogący" buahahaha

Carisha 11-11-2006 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1072785)
Eh, nie wszyscy uzywaja polskich literek. Ja rowniez tego nie czynie. Nie ma to zadnego wplywu na wartosc merytoryczna rozmowy. Jednakze jesli juz jestes na tyle sprytny ze wytykasz innym brak polskich czcionek, to badz laskad uzywac wielkiej liteyr po kropce, a nie po przecinku.

Nie czytasz Forum więc sie nie wypowiadaj...To nagle Smrodek zaczą być wielkim humanistą i sie zaczą rzucać do Ortografi... (nie miał juz nic do powiedzenia)

IKEBO ROX

afarko 11-11-2006 20:33

:s

Niezla ta wojna razem 4 fragi na ponad miech :D

Tie~ znowu bez gildi? Cio sie stalo juz nikt Cie niechce? ;<

kokos@ 12-11-2006 11:46

Prosze moze zacznijcie cos dzialac na tej waszej Pandorii bo jak slysze co tam sie dzieje to az mnie na smiech zbiera:) Przeciez to co sie tam dzieje to wojna nie mozna nazwac wougle :P Idzcie na Azure zobaczycie co to znaczy wojna w tygodnio po 3-4 open battle i masa fragow bo nikt sie nie boi walczyc a tutaj to nawet jak jest open battle to biegaja ziomki po edron i nikt niepada wiec co to wougle ma byc lepiej zamknijcie temat albo przynajmniej zmiencie nazwe.

Carisha 12-11-2006 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1075399)
Prosze moze zacznijcie cos dzialac na tej waszej Pandorii bo jak slysze co tam sie dzieje to az mnie na smiech zbiera:) Przeciez to co sie tam dzieje to wojna nie mozna nazwac wougle :P Idzcie na Azure zobaczycie co to znaczy wojna w tygodnio po 3-4 open battle i masa fragow bo nikt sie nie boi walczyc a tutaj to nawet jak jest open battle to biegaja ziomki po edron i nikt niepada wiec co to wougle ma byc lepiej zamknijcie temat albo przynajmniej zmiencie nazwe.

dzięki że nas olśniłeś bo nie wiedzieliśmy tego... -.-

Maciek008 13-11-2006 08:02

@kokos
Pewnie ty na Azurze swoim 11 lvl masz taki udzial w wojnie ze masakra
@topic
na pandorii zawsze tak bylo ci "dobrzy" (Doa) przegrywali i nie wychodzili z dp wiekszosc a ci "zli" (Glamour) wygrywali i nie boja sie robic fragow wiec Kokos troche racji ma ale co ty wiesz o tych wojnach

Carisha 13-11-2006 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek008 (Post 1076798)
@kokos
Pewnie ty na Azurze swoim 11 lvl masz taki udzial w wojnie ze masakra
@topic
na pandorii zawsze tak bylo ci "dobrzy" (Doa) przegrywali i nie wychodzili z dp wiekszosc a ci "zli" (Glamour) wygrywali i nie boja sie robic fragow wiec Kokos troche racji ma ale co ty wiesz o tych wojnach

nie wiesz nic więc sie nie wypowiadaj.... zawsze to było że jak sie logowało The Trio to Nareli itp. dawali loga... teraz DOA nie potrzebnie dało im narobić MS 80lvl + i teraz mają problemy.... ale i tak prędzej czy później wygrają...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23.