![]() |
Wedlug Mnie Best out jest Citizen Male I Summoner Male :)
|
Male Pirate outfit Rox
tylko tzreba sobie jeszcze addonki zalatwic Sabre nieproblem ale z kapeluszem trzeba sie namordowac ;/ |
no wiec comment po kolei:
-citizen: moze kiedys kapelusz z plecakiem byl porzadany ale teraz mnostwo ludzi go nosi i mi sie znudzil wyjatkiem jest rook gdzie zdobycie pelnego outfitu z addonami jest baaaardzo trudne -nobelman: moim zdaniem ten kapelusz wyglada kijowo no moze niektorym sie podoba, wrecz przeciwnie jesli chodzi o female - sukienka jest ladna kapelusz troche gorzszy wbrew pozorom te addony nie sa drogie -hunter:no wiec stary stroj huntera byl moim ulubionym, nowy wyglada beznadziejnie na plecach jakas wiewiura (czy surkatka xD) i wogule wyglada na zgarbionego od tylca co do female nie mam zastrzezen - mag:nowy outfit maga z pelnymi addonami wyglada bardzo dobrze jednak jest bardzo drogi i prawie niemozliwy do zdobycia female wyglada jak wedzma i jest to jeden z gorszych outfitow -knight:ten outfit bez addonow wyglada tak beznadziejnie ze tylko niooby go nosza jednak po dodtaniu helmu i ewentualnie miecza wyglada swetnie (gorzej u female) jednak nie widzialem jeszcze zeby ktos mial ten helm -barbarian:dla mnie jest ok, sam w takim chodze, sca na plecach robi wrazenie nie mam zadnych zastrzezen -warrior:troche zjebana wersia starego outfitu ale z addonami wyglada ok -summoner:kolejana zjebana wersja sratego outfitu, viale nawet ok, peleryna do dupy -druid: w samych rekawicach wyglada troche niepelnie ale z zajebiscie trudna do zdobycia glowa niedzwiedzia jest swietny dla male jak i dla female -wizard:jakis taki dziwny z pelnymi czaszkami wyglada niezle z sama czaszka gorzej (szczegolnie jak sie ktos ubierze na rozowoxD) -orientalny:ten outfit jest moim zdaniem glupi szczegolnie te kretynskie spodnie i glupie wlosy od tylu, po dodaniu szabli wyglada lepiej, ale po dodaniu turbanu jeszcze gorzej - pirat: outfit pirata z tylu wyglada fajnie ale od przodu przypomina stara babcie(lepiej z addonami) -assassin:swietny, piekny i trudny do zdobycia outfit tylko dla najlepszych ;) -beggar:nawet ok, spoko wyglada z pelnymi addonami -shaman:male ok, female do bani Podsumuwojac moim zdaniem najlepsze outfity to:druid,assassin,knight,ew barbarian, mag i female hunter.(oczywiscie wszystkie z pelnymi addonami) Mysle ze najdrozsze to: mag, druid, assasin, knight ale moge sie mylic sry za bledy |
:D Więc
Outfity dla pacc Super Outfity dla facc w wiekszosci ZRYPANEX( Outfit nowy dla palla male(facc) wyglada od tylu jak by byl za gruby o jakies 20kg (ale z braku lepsyzch dla facc chodze w nim)a female wyglada jak w ciazy (:D ) Warrior outfit male wg mnie najlepszy bez i z addon Podobnie summoner male mi sie podoba i bez i z addonami Druidow male i female fajnie wygladaja Female nobleman tez calkiem calkiem Barbarian male jest bardzo fajny a female jest sexi :D Assasinow outy sa nawet nawet a pirate sa troche glupi (male) Ogolny ranking wg mnie (podstawy ;P) 1.Warrior male 2.Summoner Male 3.Barbarian female (:D ) 4.Barbarian male 5.Druid male&female ogolnei fajnie ale szkoda ze zrypali outy dla facc a dla pacc zrobili super extra... |
No ale ja jakos nie widze tych ouoifftow X(
|
Mnie się najbardziej podoba citizen male
|
broda do stroju beggara
hejka
mam problem, zaniosłem 100 ape fur, zapłaciłem 20k, i przychodze od tygodnia codziennie, raz nawet byłam po 48 godzinach a on mi mówi że : "Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave.I'm gonna check the progress for you." ile mam czekac aż dostane tą brode ?? |
Tęsknie za starym outfitem palladyna ;/
|
Moim zdaniem Beggar i Assasin rox.
@Yaro Simon the Beggar: Aha! I can see it! Now that you've waited patiently without shaving, your beard is perfect! All thanks to my, err, potion. Yes. Goodbye! znaczy nie chodz codziennie, tylko przyjdz za jakis czas. |
Outfity nothing amazing... Patrzcie na zmiane w systemie gry a nie kolorowe dodatki graficzne, ktore i tak nie nadrobia zaleglosci w tej dziedzinie do innych mRPG.. takie mydlenie oczu graczom (mala aluzja do aktualnej sytuacji politycznej w Polsce ;)
|
o nie. nie przynoś polityki do tibii, i tak wystarczy że chce mi się rzygać ile razy włączę Tv... prosze... ok? :/
|
Niee najlepszy to jednak jest summoner male z wszyswkimi add-onami!
|
Podoba Mi Sie Shaman z 2 addonami ??
|
Hmm... Ogólnie outfity są boskie najbardziej podoba mi sie wizzard outfit ale musze troche ponarzekac a mianowicie nie ma zadnego dobrego outfita dla paladina. Palem mozna nosic tylko brzydki hunter outfit. W outfitach straszne faforyzowany jest knight knightem mozna nosic hyba z 5 outfituw a palem tylko podstawowy troche szkoda cip soft muglby to naprawic..
|
ja uwazam ze te stroje to good pomysl ale pacc sux pod warunkiem ze jest kupowany przez tibijskol kase wtedy nie jest sux B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |