![]() |
@up
Krew się we mnie gotuje jak takie coś widzę ! @topic: Wszystko co możliwe z mino ;) @Down Ty nie tu za słówka nie łap :D Z tego co wiadomo pd na rooq nie leci mino ;) |
@up:
Wszystko co mozliwe ?:> Poison Dagger tez ? xP |
Knife, MLW, Mino Leather i 2 gp z Shenga
|
OMG przed chwileczką, normalnie aż mnie zatkało:
Z rabbita: carrot, 2 meat, zółte i fioletowe jajo, + worek (pierwszy raz w życiu!!) z fioletowym jajem !! :D |
Pan Klocek, miałem wczoraj podobny loot, trochę mnie zdziwiło że z rabbit'a wyleciał bag.
Gilu |
Cytuj:
No ja tez 2x sprawdzałem czy na bank to jest królik, a przed sekundom coś jeszcze dziwniejszego. Loot podobny do poprzedniego tylko zamiast marchewki było pióro bo to był kurczak! Worek z kurczaka!! Masakra! w worku jajo żółte. 3 jaja z jednego kurczaka. Coś takiego zdarza sie chyba tylko raz w życiu :D |
jak jeszcze grałem 17 rookmenem to z shenga(2 bagi w 1 było MLW i mino leather a w drugim 6gp i knife)8o to była kasa zwróciło się pięciokrotnie zmarnowałem jakieś6 lf a knife poszedł u jakiegoś 37 za 3k wydaję mi się że jest wart więcej ale niech sobie chłoptaś ma do traina:D
|
Cytuj:
no to zrobiłeś biznes:p gdybym miał w posiadaniu Knife na rooku to nie sprzedałbym go za 30k,co dopiero za 3k :p btw.bawiąc się z Master Mapetem w Bear Cave[tam gdzie dead dragon]w misku znalazłem 4 meaty,honeycomb,2 hams i bag,a w bagu 2 meaty:] |
Best Loot z minosa: 11gp, Minotaur leather, bag w ktorym znajdowal sie plate shield iii... bronze amulet :D
Best Loot z goscia rookstayera (a la trap) - mialo to miejsce dzis: 180 chicken feathers, ok 100 gp, copper shield, legion helmet, 20 wolf paw, silver amulet, 3 coloured eggs, 5 bear paw... normalnie niepogada... :D |
Ja ostatnio jak wychodziłem na maina to widziałem 13 lvl na rooku z red hp
i jak do niego doszedłem to padł od buga... wypadło z niego ponad 1k w złocie i 2liny :D:D miałem uciechę z tej kasy niezłą :D |
Moj jeden z dobrych lootow to BP LF ... 678 gp ... 3 HC ... i Food - ktory w danym momencie najbardziej mi sie przydal :D ...(oczywiscie koles padl na mino w mino hellu, od tego casu bywam tam czesto :D).
|
mój najlepszy loot z 4 godzinnego huntu to 4 bronze amulety ;]
|
http://www.wrzuta.pl/obraz/g5uJNSSCqs/
piekny loot z "waspów" w sumie ponad 2,5k kasy wyszlo, wszystkie piorka, comby i wolf pawy sa na zdjeciu po 2. |
hunt 4 h na skeletonach lootbag 13hatchetow 8 swordow, 16 mace i 14 brass shieldow z jednego szkiela -> viking helmet, 10 gp, Brass shield, mace, sword, hatchet
|
Mój pierwszy (dzisiaj zabity) mino : chain armor, mace i sword.
P.S Pierwszy mino tej postaci :] |
mój najlepszy loot to z mino:
chain armor, plate shield,bag,sword i 9gp:cup: |
Mój najlepszy locik to:6 copper shieldow 3 katany i z 7 mace<5h>
:cup: Roociki Rox :cup: oczywiscie nie sam ;p wyszlo z 2,5k:D |
Zal.br
Patrzac na wasze odpowiedzi typu "Posion Dagger" lub "Wszysko możliwe z Minosa"
To Teraz ja się pochwale... a Mianowicie mi ze snake polecialo MPA :> Jedyne Na Rooku ;P |
Chain armor,palte shield, 10 gp and sword
@down Ojć mój błąd dzięki że mi powiedziałeś. |
Cytuj:
Tak jakby tu chodzi o rooka... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |