![]() |
A skąd wiecie, czy niektórzy np. nie lubią zamiatać ulic?
Ja przez 2 tygodnie byłem "Przynieś-podaj-pozamiataj" w branży budowlanej. Niby obciach, ale walić obciach jak się ma 300 zł w kieszeni ;) Żadna praca nie hańbi. |
Ale ortografia czasami tak.
|
Oczywiście,ja sam pragnę załapać się na jakąś budowę/zbieranie owoców w te wakacje,i troche dorobić.
|
Zostane politykiem, wystarczy mi do tego garnitur i jakas afera. Nawet matury nie bede potrzebował!
|
Cytuj:
|
@up
Predzej Tibiarz zostanie naukowcem niz Giertych uzbiera na te matury dla politykow :D :D :D . Lepiej miec rozne kierunki tak jak ja: 1:Wojsko(pulkownik) 2:Lotnictwo(pilot) 3:Astro-fizyka- XD Czasem ogladam discovery sience i mie bardzo wascynuje kosmos. Kto wie moze zostane jednym z czlonkow misji zkolonizowania marsa buahhaXD i bede czernwony! No bo przeciez kto ma sie zajmywac kosmosem na tym forum XD. 4:producentem gierek-Glownie strategii i interesuje mie system walki w "die by the sword" moze jakbym ten system walki dolaczyl do strategii to kto wie prawdopodobnie zmieni sie cala strategia ;p. 5:Grac zawodowy w kosza lub w siatke- Bede poginal w nbi ^^. @edit to down Nie mowilem, ze ogladanie tv mie do czegos doprowadzi. Mroducentem mozna zostac XD. Zaczynajac np jak tworcy tibi. Robic robic w wolnych chwilach i bum XD. Co ci sie nie podoba w me ortografi? (tylko edytuj!) |
Cytuj:
|
Wyjechać za granice i tam pracować. Co robić to niwim.
@Down: Nic dodać, nic ująć :P |
Psychol(ogi)em, dentystą, tru norwegjan blek metalofcem, pierwszym człowiekiem bez wątroby.
ps no i samochodem oczywiście |
Wlasna Firma lub Medycyna ; )
|
Gwiazdą rocka, królem dzielnicy tak jak Panek, albo mieć firmę spedycyjną, ew. gastronomiczną, zaopatrującą piekarnie i cukiernie. (kuwa, i to wszystko w jednym zdaniu, najpierw naucze się polskiego)
|
Cytuj:
I jeszcze przypomniało mi się @topic: http://img381.imageshack.us/img381/7...opiaug8eu6.gif |
Informatyk, albo coś w tym kierunku, może grafika komputerowa... Lub tłumacz z ang-pol i odwrotnie ;P
|
Archeolog
A ja archeologiem :PP Albo hitorykiem coś w Tym kierunku :)
|
Grafik komputerowy
|
Chcialbym byc informatykiem.
@do tych co chcą być politykami "Żeby być politykiem, nie wystarczy być tylko skurwysynem, trzeba mieć jeszcze garnitur." |
Ginekologiem albo przemytnikiem... :P
A tak na serio, może fotografem, albo fryzjerem, sam Bóg wie kim bede... Żeby się nie narobić, ale zarobić dużo w uczciwy sposób :) |
Cytuj:
@topic sam nie wiem |
Bezrobotnym.
|
Moim marzeniem jest zostać ginekologiem gwiazd... Ehhh
A tak serio to chirurg ogólny tak jak ojciec. Kiedyś chciałem pracować w takim czasopiśmie jak CDA, ale przeszło mi. Niskie zarobki... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |