Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Loot Wart 5,5kk !!! Miodzio (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99545)

KuSiAjAcA 24-10-2006 19:12

To sam sobie poexpij cały miech po 3,1.5,2 mln expa troche dziwne a jak nawet 5 tyś za ten loot to nic mu się nie zwróciło bo za prąd,net,kompa zabulił 2 razy więcej nie licząc straconego czasu gdzie nie dość że sharóje to jeszcze robi postać 2 lata.

Keel 24-10-2006 19:32

19:26 Mateusz Dragon Wielki [240]: jest jeszcze wlonczony?

To przeraza ;S

Raditz Saiya-jin 24-10-2006 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KuSiAjAcA (Post 1046019)
To sam sobie poexpij cały miech po 3,1.5,2 mln expa troche dziwne a jak nawet 5 tyś za ten loot to nic mu się nie zwróciło bo za prąd,net,kompa zabulił 2 razy więcej nie licząc straconego czasu gdzie nie dość że sharóje to jeszcze robi postać 2 lata.

sluchaj glabie, tibia to tylko gra. nie moge czytac po prostu jak ktos przelicza jego kase w tibi na rl kase. on tego czasu nie stracil, bo byla to dla niego zabawa, ale tego pewnie nigdy nie zrozumiesz.

reasumujac: Przestancie byc materialistami. Trzeba sie wyluzowac.

Lenrock 24-10-2006 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keel (Post 1046060)
19:26 Mateusz Dragon Wielki [240]: jest jeszcze wlonczony?

To przeraza ;S

nie dziw sie, toz to dziecko

Don'Gligo 24-10-2006 20:15

Aż sie podnieciłem ;d:D

Smichael 24-10-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mago (Post 1045886)
@Smichel

widze ze masz przykre doswiadvzenia ze swe
ja nie - bo nigdy nie bylem rasista i potrafie sie dogadac tak i z polakiem nie idiota jak i ze swe czy br nie idiota

jesli chodzi o to ze swe cie zjada to wybieraj serw gdzie polacy ownuja lub staraj sie przejac - co za problem ? lub graj na serwie non pvp ;P

Jakby tak bylo jak mowisz to zaden polak na pvp by setki nie dobil a co dopiero 200+

HAHAH tu mnie mistrzu rozjebales
bo kolesie ze swe traktuja mnie jak brata nawet bylem w szwecji i mozesz se bajeczki opowiadac mowie o noobach pokroju matiego ktory nawet nie umie pozadnego nicku wymyslic Dragon wielki rofl moze Mateusz Peni* Wielki ?

nightkin 24-10-2006 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1046087)
nie dziw sie, toz to dziecko

o rly?.... gz

mago 25-10-2006 02:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1046472)
bo kolesie ze swe traktuja mnie jak brata nawet bylem w szwecji i mozesz se bajeczki opowiadac mowie o noobach pokroju matiego ktory nawet nie umie pozadnego nicku wymyslic Dragon wielki rofl moze Mateusz Peni* Wielki ?

I tu ty mnie rozjebales :)
Nie znasz goscia a tylko po nicku go osadzasz.
Po prostu plakac mi sie chce jak slucham badz czytam takich ludzi jak ty
Nawet nie zamierzam tego komentowac - sam sobie opinie u tej rozsadnej czesci czytelnikow wyrobiles - nawet nie wiem jakbym mogl ja jeszcze bardziej pogorszyc

Smichael 25-10-2006 08:28

lubie moja opinie!!11oneone

a tobie ciul do tego bo nie wiem jak mozna takie dziecinne name postaci dac :D:D i robic pg na swiecie non pvp gdzie nie mozesz nikogo ujepac
no chyba ze sprzedaje kase z tibi na real

Lenrock 25-10-2006 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nightkin (Post 1046510)
o rly?.... gz

http://i113.photobucket.com/albums/n...ock/yarly1.jpg

No jezeli wedlug ciebie wszyscy wiedzą to "gz"

mago 25-10-2006 14:46

A co do expa :D wracajac do tematu bo tam ludzie niedowierzaja ze mozna miec 2 bp mpa
Sam nie wiem czy to fakt - ale uwazam to za wielce prawdopodobne.

Goroma - resp 6 x demon
Przy duzej ilosci ludzi na seriwe 800+ respia sie co 30 sec
Exp leci jak oszalaly nawet mozesz wyciagnac 350k/h

W 4h robisz ponad 1,2kk a loot - nawet nie chcem gadac - na tyle demkow?

Przy takim respie i tej ilosci demkow nie czekasz nigdy na demka odrazu po zabiciu lejesz next

Blackond 25-10-2006 15:22

@up:
Tak ale do tego trzeba miec dobrego neta.
Dostanie freeza na pol sekundy lub na minute a jak beda 2,3 demki to go baaaaaaaaaaaardzo szybka zjada i padnie. No ale pewnie on ma dobrego neta ;]

kaV 25-10-2006 17:09

;p

hehe nono ciekawe ile to zbierał ? :)

Xerizzezo 26-10-2006 10:07

nb

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mago (Post 1046930)
A co do expa :D wracajac do tematu bo tam ludzie niedowierzaja ze mozna miec 2 bp mpa
Sam nie wiem czy to fakt - ale uwazam to za wielce prawdopodobne.

Goroma - resp 6 x demon
Przy duzej ilosci ludzi na seriwe 800+ respia sie co 30 sec
Exp leci jak oszalaly nawet mozesz wyciagnac 350k/h

W 4h robisz ponad 1,2kk a loot - nawet nie chcem gadac - na tyle demkow?

Przy takim respie i tej ilosci demkow nie czekasz nigdy na demka odrazu po zabiciu lejesz next

Lolq w calej tibi nikt nie mial wiecej mpa na raz jak 17 strzel sei w ten glupi leb !

Stonek 26-10-2006 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerizzezo (Post 1047951)
Lolq w calej tibi nikt nie mial wiecej mpa na raz jak 17 strzel sei w ten glupi leb !

Sam się strzel w łeb, tyle co on ma itemów z Goromy to ty na OTSach nawet nie widziałeś. Potrafi expić, Ma dobre PG, a nick to tylko jego sprawa. Może jest to jego pierwszy char i nie chce namelocka?

Tentotrix 26-10-2006 17:28

ehh..kazdy temat to klotnia....
@topic
17:20 Alesar: Do you want to sell 160 skull staffs for 960000 gold?
17:22 Alesar: Do you want to sell 153 skull staffs for 918000 gold?
nice :]
ale dziwi mnie postawa tego najta ;p miał 1kk w bp a ten dawał to wszystko grzecznie matuszowi;p gdyby tego mu nie oddał by byl o 1kk na plusie,mateusz i tak by mu nic nie zrobił...no a tak zarobil 5 cc...omg jaki on chojny !!!!!

Misi3Q 26-10-2006 18:11

@up
heh widac ze jestes newbie. interesuje cie tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa. czlowieku istnieje cos takiego jak przyjazn i zaufanie. nawet w tibi. ty traktujesz ta gre jako expienie i nic pozatym. ale wiekszosc ludzi postepuje inaczej. gra bo chce poznawac nowych ludzi itp itd.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1046472)

wiesz co ci powiem. z tego co wiem to jest jego pierwsza postac dzieki ktorej zaczal grac w tibie. wiec stfu bo pewnie twoja 1 postac to okolo 20 lvl. a lista dedow jest dluzsza niz rozwinieta rolka papieru do d..y.

~Misi3Q ;>

Keel 26-10-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 1048435)
ehh..kazdy temat to klotnia....

Dziwisz sie?

A ten pan co pisal, ze resp demonow co 30 sekund... LMAO i nic wiecej

Iks.de 26-10-2006 18:27

Niezły loot.
Gratz !

@offtopic:

heh, nie dziwie się dlaczego Mateusz~ nie daje ssów na forum, bo byłby odrazu spac "Ty sharujesz jestes
p****ny" itp, a wogole co was to obchodzi, że sharuje? spowiada sie z tego w kościle bo łamie prawo (lol)...
jak wam żal to też sharujcie, tibia to tylko gra, niektórzy niemogą tego dostrzec, ale... wybaczmy im to,
kiedyś napewno dorosną, a i bym zapomniał ktoś tam pisał, że ,ma głupi nick... na infernie był nick: Zciulany
luftem 100~ knight i co ?
wychodzi na to, że sharował i był dzieciakiem...
Bezsensone gadanie "a on ma 2 bp mpa! i zrobilem kupe!" też jest głupie, najlepiej jakby sam Mateusz~ napisał
by o tym..., a i jeszcze hasła "niech to sprzeda za rl kase!" po co? bo oczywiście żal wam, że wam pare "k zł"
przechodzi koło nosa? troszeczke samozaparcia i może dorównacie Mateuszowi lub go przegonicie, a znowu
niektórzy napiszą "on nie ma życia w rl !" też głupie gadanie, jeżeli woli grać w tibie, a nie iść na piwo lub jak
niektórzy się lansują mówiąć "bibe"... to tylko od niego zależy, weźcie się do roboty i skączcie krytykować
lepszych od was.

Yours Arad~
Pozdro~

KuSiAjAcA 26-10-2006 19:44

@up dostał name locka. ale mi to zabawna gra jak "oni" siedzą po 20 h przy kompie i tylko expią a co do ich znajomych to w większości to są asslickerzy albo blockerzy na hunty.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51.