![]() |
Cytuj:
Sądze, że to musza być naprawde rar itmy typu golden boots... Tak naprawde nie dowiemy się puki ktoś czegoś nie lotnie :< |
|
Cytuj:
|
x<
Cieszcie sie ze dali cos nowego a nie xD
ciekawe co jeszcze wypada z feo :p btw nao of to plax |
Ogółem to dobrze, ze przybywa nowych bossów... większa szansa, że pojawią się na którymś świecie ;p
A co do obrazka... czy mi się wydaje czy ten Demon ma dwie lewe ręce? Dosłownie... |
I o to chodzi ludzie. Mocniejsze potwory = ekipa ktora trza wyslac na zabicie.
|
Cytuj:
A po drugie neichcial bys meic wiecej pieniedzy niz masz ?:> |
Cytuj:
|
Też mi wspaniałości, dodali kilka wysepek, pare potworków, jakiś bossów którym zwiększyli hp (nawet im się dla Mor~ nie chciało newego wyglądu robić). To jest tragiczne, każdy update tak naprwde jest robiony na odwal się, kilka lokacji, potworków, pujście na łatwizne z dodaniem bota..... nie dziwne że każdy kto zagra w innego morrpg odrazu ma tibie za 0.
|
Wiecie te o trojcy strachu to zywcem z Diablo/Diablo II skopjowane... Napoczatku byl tylko diablo, to byl demon potem diablo II, Lod 3 braci demony, teraz Orshabaal, Morgoroth i tajemniczy 3 brat...
|
Hmm,... Ja mysle ze pokonamy tego nowego potworka <LOL2> przecież Ferumbras juz zostal dead :P 8o
Skoro jest all people na orshabaala to ile ma isc na new demonka :) :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
orshabaal na pewno bo woła :
"PRAISED BE MY MASTERS, THE RUTHLESS SEVEN!" jeszcze chciałbym wyjaśnić bo w poprzednim poście się pomyliłem, a oto uzasadnienie: Demonlords are stronger than Orshabaal but weaker than the Demon Overlords. Not much is known about them. a co za tym idzie nie wiadomo pod co podchodzi orsh... natomiast morgaroth woła: "ZATHROTH! LOOK AT THE DESTRUCTION I AM CAUSING IN YOUR NAME!" więc przypuszczam, że całe triangle of terrors jest bezpośrednio podległe zathroth'owi, a nie Ruthless seven. http://tibia.erig.net/Main_Page polecam, przy niewielkiej znajomości angielskiego można się dowiedzieć wielu rzeczy |
Cytuj:
|
hah ale foty.. kazdy moze tam wejsc i porobic. na ostatniej fotce jest dowod ze morgaroth nie ubity.. przypatrz sie dokladnie
:D:D |
Cytuj:
|
Zamiast pierniczyć bez sensu o Morgharocie ,lepiej niech coś zrobią z lagami i kickami, bo od kilku dni nie można wyjść expić:baby:
______________________________ Baruk Khazâd! Khazâd ai-menu! |
jak umieszcza apocalypse ... to brak słów na to co sie bedzie dzialo... z nim sie tak predko nie uporaja ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |