![]() |
dałem te foty dla beki ...i dla ciekawościj naszych polaczków jak oni wyglądają
nie dlatego aby się podlizać a tak pro po wiem że miałeś racie i na huj kontynułować te gadki jak już otym gadaliśmy ja to dostrzegłem jak wbiłem ten 50 lv połowa z nich tutaj co tak pisza to ich najlepsze chary 30 lv to dlanich coś i szkoda im robić nowego oni nierozumieją że szkoda czasu :P HAIL KAMENTARI :cup: :flaga_pl: Polisch Power :P |
Fajny filmik, szkoda że juz nie grasz.
btw http://img111.imageshack.us/img111/7...ytuuuo3.th.png Szukam ekipy na banshe quest ktoś chetny?: p |
forum rozwija się w oku mgnienia xD
Neptera - serwer OPANOWANY przez br, bawią się innymi narodowościami xD choć nie wszyscy..grać idzie, ale postaraj się nie "wplątywać" w interesy z owymi br'ami xD ja osobiście nie miałem większych kłopotów z naszymi kumplami z brazyli, ale wiem jak może w*****ć taki **** xD robie sobie przerwe, nie mam ochoty grać.. :baby: aa ss'y jakies postaram sie wrzucić xD |
~~~||nadszedl koniec||~~~
||END GAME|| ~~NEPTERA ~~
Hacked -.- !!!! Ale w skole komus wyjebie Mam nadzieje ze to glupi zart Talrashy -.- !!! Cya Deni daj twoj nick na Tenebrze ;P |
KOsaa
Jak tyle gości mialo twoje passy... To sie nie dziwX(
Co do Talrashy to, uważam, że nie zrobił by Ci tego X( Możesz mieć pretensje tylko do siebie... A co do grania na Neptera to skończcie już ten temat bo staje się to męczące, w kółko jedno i to samoX( Pozdro |
!
Kur nikt nie mial pass all byly trudnoe meil itd . moze to ty klimosz ? kur
!!!!!!! To zrobil Eldandil~!!!!!!! |
Jak juz to ja na tenebze niegram miałem zamiar ale tam jest jeszcze gożej niz na nepteze wiedz poszedlem na obsidie :D
|
kosa serio mowisz ze eldandil cie haknol jak tak to czeba z nim pogadać
|
Kosa!!!
NIech to sobie jest kto chce... Ja na pewno to nie bylemX(
I prosiłbym nie używać mojego nazwiska-.- denerwuje mnie to Pozrdro |
Ko$a ten ktury pare postów temu namawiał tak do grania na nepteze :P sam stracił wiare ja ci mówiłem neptera to hujowy świat wbijaj na obsidie :)
Ps. Goro Gz Lv |
czemu akurat obsidia? Moze furora ???
|
Deni moze tez wbije na obsidie moze tam bedzie wkoncu normalna gra
kosa furora przepelniona |
,
To na jaki serwer wbijamy wszyscy
Lord Lakusny tez idzie |
^^ nowy świat.. juz myśle o knighcie, deni obsidia, opisz ją i daj nick xD a jak nie tutaj to przynajmniej na gg (5599995)!:D
|
O bozee
Kosaa nie wiem co ci jest, ale inny to ty troszke jestes... I po ch*** mialbym brac ci te passy i co z tego ze w ten sam dzien bylem u ciebie. Pomysl logicznie wpierw odchakowywuje ci email zebys mogl grac sobie kosa potem nabijam ci kosaa mglv a teraz ( HAKUJE CIE???) zastanow sie co ty opowiadasz a nei zucaj falszywych oskarzen!!;)
|
Pare no comment c.d.
No przechodzcie sobie ale pozwolcie ze cos wam opwowiem:
1.Co do Kosy <<rox co do gracza i kumpla a sux co do jego ,,wiary w siebie" co ded zalamka albo cos w tym stylu 2.Co do Laskunego co .. nowy serw zacheci Cie do expienia czy wbijesz 37 ek i co znow staniesz w miejscu a co w nept ci sie nie podoba idzesz na other serv bo tam .. kumpli lepszych znajdziesz nie masz przeciez problemow z br a oni tak wiec sorki ale n\c |
Nom talrasha mowi dobrze lord mowiles ze bedziesz gral a narazie nic nie robisz
|
jezeli chcecie przechodzic na inny swiat to juz lepiej poczekac na nowy serwer i tam zaczac : p , btw, na kazdym swiecie mozna hunta zarobic: p jezeli komus to przeszkadza zawsze pozostaje nopvp: S( lub pro u jakiegos hlvl...)
|
Wiedz Tak Wbijajcie na Obsidie mój nick to Dark'Deni :P serw spoko dużo Hlv Polaków wiedz br sie nieżucaja a co do Neptery ja znam z 10 hlv 120 + i co ? niesa wstanie pomuc :P ale kurwa mac wy dalej chcecie grac na tej pojebanej nepteze co do czekania na new serwa zanim on wejdze ja se tu wbije hlv z 80 ale tak mysle szykowac team na new chyba ze juz na obsidi bedze 50 + to sie niewybieram na new bo wszyscy sie zuca na new a stare serwery odetchna se i bedze luzik dotego obsidia ma malo wiary online do 500 max a jak weida nowe serwy z 400 , 300 max bedze :P róbcie co chcecie ale ja już decyzje podjełem i jej niezmienie cya
|
Cytuj:
to do mnie? Ja wbilem 2 lev na rs'ie . ale po hacku zalamka ! Deni kto gra jeszcze na obsidii z znajomych ? Opisz wiecej ta Obsidie..... =) Co radzisz robic :PP - Ty tam jestes knight? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |