![]() |
Noobowskie Pytanie
Kurde... nie moge zapisac gry.Niby koles muwil ale ja niemoge szczaic przez co jusz musialem grac od nowa 2 razy :(
|
OK!Jusz obczaiłem jak zapisac:).Ale kolejny problem.No więc:jestem jusz na tym turnieju i musze walczyc tą Vidle(czy jakos tak)ale ona jest kitowa.Zalozyciel tematu podal tam poardnik jak przejsc.No i tan pisalo ze Vidle zemdleje i trafi do szpitala i musze jaks nielona kapsulke.Ale one nie mdleje tylku umiera.W tym problem.POMOCY!!!
|
zeby ona osłabła musisz pokonać tego 'golema'.
|
Ok jush mi sie udalo:)
|
Gierka dosyc prosta xD Przy solucji to banalna x)
Mam nadzieje ze wyjdzie kolejna wersja :) |
Cytuj:
ale polecam zagrac w legacy of goku i legacy of goku 2 |
Gra wręcz zajebista, ale wole DB oglądać :d właśnie 152 odcinek DBZ oglądam, dzieki za linka do gry ;)
|
Po turnieju
OK!Jestem po turnieju.No i sa takie wrota od 75 czy od 70 lvl i nie mam gdzie expa wbic:/HELP
|
swietna gra
|
Cytuj:
|
Giant Airship
Ok jusz sie pomeczylem 5 minut i statek znalazlem:)
|
Czy moze ktos mi powiedziec Czy tu mozna uzywac cos do leczenia ?? w stylu potek? ;/ nie dlugo gram a nie wime jak sie to robi , jesli ktos byl by miły i wytłuaczyl mi ^^. thx anyway
|
mozna sie leczyc ofc. jedzeniem ;) sam do tego dojdz, gra jest prosta jak sranie
|
UP@
No watpie, jak masz zatwardzenie to łatwo Ci nie pojdzie ;). @topic Sciagnołem grałem wygrałem :) |
LOL ja wiem ze sie jedzeniem leczy tylko jak to uzyc? - . - chyba to nie jest jakas zadna tajemnica
|
Cytuj:
Pzdro~ |
Cytuj:
No i Ci rosnie hp i mp. Ludzie pokombinujcie troche zanim napiszecie tu, bo macie naprawde banalne pytania.X( Cytuj:
|
Mam problem przy 6 rozdziale , znalazlem juz 3 smocze kule : F ale zeby zdobyc 4 kule to musze załozyc na siebie tą czarna chuste ;p i w solucji pisze ze nie beda mnie wtedy atakowac a atakuja mnie : F nie wiem co zrobic zeby mnie nie atakowali :P pomocy.
|
@up
znajdz jakis samolot piratow i zabijaj ich az wypadnie "bandana"-czarna chusta. @UZYWANIE JEDZENIA enterem wejdz w menu bohatera i dalej sam se poradzisz;) |
Nice gra ale nie wiem jak ten ekwipunek uzyc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |