![]() |
ojeeej skończcie wreszczie ten sznureczek :Dbo jak do mnie dojdzie to masakra x_X :P
|
@MKM
Hmmm... Więcej to jak ja bym zrobiłą, to ktoś miałby problem z pociągnięciem tego dalej :D. Ale i tak muszę jeszcze poćwiczyć te plecionki, na drugi raz zrobię tak, że sznureczek wejdzie "w mój rewir" i potem wyjdzie identycznie, ale w międzyczasie przeplotę go przez całe miejsce jakie sobie wyznaczę na pracę :D. Narazie bawię się PSem, bo robię gazetkę na informatykę :P |
Na razie prace zostaja przerwane, aczkolwiek nowe części "artworma" będą dodawane kiedy tylko znajde czas :).
|
@up
... To mają być jaja? Nick... ;/ |
Oj cos mi sie niepodoba. Dlaczego ban i brak avka.. Ale jeszcze do tego taki post. Trzeba sie go zapytać...
No to jedziemy dalej ;p? |
Ano, jedziemy z tym koksem dalej, by nie było, ktoś był moim tak wielkim fanem, że postanowił się pode mnie podszyć ;] Ja jestem jedyny, "Jestem kimś. Mieszkam na forum gdzie wszyscy patrzą na mnie jak w tęczę. No chyba, że coś nie-halo, bo wtedy nie śmią spojrzeć mi w oczy. Co zresztą doskonale rozumiem, bo takiego autorytetu jak ja to się nie spotyka codziennie…" ;]
|
Wieszok, tylko nie popadnij w samouwielbienie.. :P
Czyżby PiW zapomniał że się zemną zamienił miejscami w naszym artwormie..? @Down Jeżeli chcesz być wcześniej w kolejce, to proś ludzi na pw. Cytuj:
|
A powiedzcie mi czy istaniałaby możliwość przyspieszenia terminu oddania pracy, tj. móglbym zająć miejsce wyżej w tabeli gdybym poprosi? Albo mógłbym zastąpić kogoś kto zrezygnował? Rozważam właśnie zadeklarowanie się ale chciałbym móc szybciej zrobić pracę, nie czekać tyle czasu :D
PS. To jak się podszyję pod MKM i będę CKM xD Sory za offtopa i beznadziejny humor xD @down, down Ok, postaram się jakoś "wcisnąć" się w listę, ostrzegam tylko, że praca nie będzie piękna, no może będzie poprawna. Mógłbym zrobić pracę ołówkową, w tym jestem lepszy niż w grafice komputerowej. Dzięki za odpowiedź. |
Mnie można przesunać w dół :/ sry chłopaki i dzieczyny ;p brak czasu :////
|
@MKM: oj za późno, już sobie ołtarzyk buduję :P
A może tak sam stworzyłem Wleszoka? ;] Ach te teorie spiskowe :P @Hrabia_Citizen: pogadaj z kimś kto jest na liście przed tobą, jak zechce się zamienić, to ja nie widzę problemu :) @PiW: nieoficjalnie, oficjalnie zresztą też, lądujesz na dole :P szkoda, że nie miałeś czasu, ale masz jeszcze szansę :P A od jutra czas Khazid'a teraz idę spać, uzupełnię wszystko jutro ;] |
Ja już moje skończyłam :P
http://img182.imageshack.us/my.php?image=kenixiahg6.jpg :P Dzięki MKM za poprawki :D |
Moja kolej... Całkowity brak pomysłów, ale będzie dobrze...
@down ta kompresja to chyba moja wina.. :P |
Kenixia pieknie tylko troszke za duza kompresja przez co troche brudno. Ale nie spodziewalem sie tak dobrej pracy.
|
Nooo fajna praca :D Widac postęp ;)
Wreszcie niedlugo moja kolei :D:D , btw. MKM nie musisz sie spieszyc xD , bo nie mam ps'a >.< Oo , a moze ktos z was ma key-gena do Photoshopa 9.0 CS ?? PLX, to wazne jak cos to wiadmosci na PW Pozdr0 B) |
Wieszok, zapisz mnie do kolejki, zrobię pracę ołówkową :D
|
Kurcze zrobiłbym prace do artworm ale tablet mi kolega zabrał więc może kiedy indziej
|
Moja część : )
http://mkm2006.fm.interia.pl/mkmekk.jpg To teraz niech się Kwaso przez weekend i jeszcze troche męczy.. ;] |
up@
Ładniutkie oO Dla mnie miodzio :D:D Tylko dzisiaj za to sie nie wezme (melanz) i jutro raczej tez nie :/ (kac) w niedziele pewnie nauka ale postaram sie zrobic :D:D Pozdr0 pozdr0 piwo z wami B) |
Woow MKM to jest Super Kwaso już sie niemoge doczekać :]
|
@up
Ano racja, widać rękę mistrza... |
@UP
mistrza... lol :P Pierwsze co wysłałem Wieszokowi to mnie wyśmiał no i poprawiałem.. :D |
Dobra...kwasek cytrynowy rox , dzbanek miety tez wporzo >.<
Pokonalem kaca i zrobilem xD http://img518.imageshack.us/img518/576/artwormiiwh8.jpg Dlaczego tak wczesnie ?? A tak se :P Bo jutro i pozniej nie mam czasu ...moze praca jest oh ah pym py rym pym boska ale coz...:P Zygam zielenią wam powiem xD Pozdr0 pozdr0 piwo z wami B) |
@kwaso
U niezłe i jaki ładny kotek :) |
Ładne, ładne, tym bardziej że na kacu :D
Wszystkich, którym nie dane było widzieć pierwszego posta w tym temacie, w którym to znajduje się link do strony z naszymi pracami, serdeczne zapraszam na stronę gdzie będziecie mogli podziwiać to, co do tej pory zrobiliśmy. http://artworm.up.pl @Down jest licznik odwiedzin.. |
BTW. Zróbcie może licznik odwiedzin :P To dużo roboty nie jest wstukać gotowy skrypt z neta - nie musi być nawet grafizny, ale będziecie mieli wgląd jak bardzo jesteście sławni ;p
|
PaYo... forum go miesiąc nie widziało, ale może sie obudzi. Miejmy nadzieje :]
|
Cytuj:
|
Fajne prace ;)
Łoooo ! przykleili nas :D |
Ok wieszok zapisz mnie do listy
|
Że tak powiem na forum obecny raczej nie jestem, ale tutaj wchodzę cały czas, sprawdzam jak wam idzie i czekam na moją kolejkę :p.
|
To się teraz tak ślimaczy strasznie.. :P po dwie prace na miesiąc...
Muszę podziękować ładnie za przyklejenie tematu Besnowi, ciesze się że tak szybko się za to zabrał ;). Również ciesze się bardzo z tych nowych osób, które chcą tworzyć razem z nami tą wspólną pracę. Jestem ciekawy, jak ten nasz worm będzie wyglądał w 2008r : ). No i jeszcze, zachęcam tych wszystkich, którzy potrafią ale którym nie chce się brać udziału, aby jednak się zmusili i zapisali do naszego projektu. |
Payo czas minoł teraz czas na Hrabia Citizen
|
Ja tam bym się go stąd pozbyła (chyba większość wie o co chodzi), bo ja raczej nie przypuszczam, żeby coś zrobił...
BTW. Miło, że zostaliśmy przyklejeni ^^. Jeszcze jakby ktoś w końcu zrobił pasujący napisik zamiast tego linka, to byłoby fajnie, bo pomysł jakoś tak utonął :P |
http://img443.imageshack.us/img443/6199/shb3.jpg
To teraz czas na Khan'a potem korektor i wkońcu ja 8o |
Hrabia Citizen nie będzie brał udziału, teraz kolej na Khan-a.
Jeszcze tylko 3 osoby i rozpoczniemy drugą rotacją listy : ) Wlecze się nam to jak diabli, ale ważne że jakoś to idzie.. @Down Rozmawiałem z nim przez gg, nie chce brać udziału. |
Z tego co tutaj widzę to są same prace komputerowe, nic ręcznego. Pora to zmienić! Strzelę tutaj coś ręcznego, pewnie nie na super-mega-Blacko poziomie, ale będę się bardzo starał ;)
@Eilieen, O co Ci chodzi? Czemu on ma nic nie zaprezentować? @down, Nie powiedziałbym żeby kradzież była radzeniem sobie. Ale i tak dziękuję za odp. |
Ostatnio zaserwował nam jako swoje dzieła grafiki z jakiejś gry, ale dobrze, że Blacko "akurat" (ta, jasne, nasz Blacko wie i ma wszystko ;p) grał w nią i przeszedł dostatecznie daleko, by te grafiki zobaczyć - co więcej wystarczyło wbić do folderu gry, by mieć je w dość sporym formacie... Miałaby zapas genialnych prac na pół roku z hakiem, jakby się nikt nie zorientował :D
Ogólnie mówiąc facet sobie radzi :P |
A pytaliściesie Khana czy bendzie robil prace ?
|
@UP
Robi, spokojnie.. :P |
Już nie robi, ale zrobił :)
Przepraszam za tą długą nieobecność na forum, tak to jest jak komuś z zaskoczenia spali się płyta główna :P A że swoje lata miała, to na nowego kompa musiałem czekać aż/tylko tydzień :P Dzisiaj jestem zajęty wojowaniem z sterownikami i innymi duperelami, jutro wrzucę pracę Khana na stronkę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |