Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Calowanie sie w szkolach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102325)

boBovita 19-11-2006 19:09

Czytam ten temat i śmiać mi się chce... :confused:
Ja rozumiem, rygor w szkołach itd ,ale z tego, co piszecie wychodzi na to, że może by wprowadzić chłostę, wbijanie na pal, wieszanie głową w dół, za to, że ktoś tam komuś dał buzi...
Mi to tam nie przeszkadza, niech nawet się "rozmnażaja", nie mnie to oceniać...

Może po prostu jesteście zazdrośni/też tak byście chcieli? :p

Nieugiety 19-11-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boBovita (Post 1088532)
Może po prostu jesteście zazdrośni/też tak byście chcieli? :p

Możliwe, ze masz racje.
Koles nie ma dziewczyny i mu bedzie przeszkadzało owe zachowanie, jednakże gdy taką "2 połówke" znajdzie to nie będzie patrzył na innych i też będzie sie całował na korytarzach.

Lenrock 19-11-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1086220)
Ja, ludzie. Jak pieprz*** takie banialuki to dawajcie namiar na statut waszej skoly/owe rozporzadzenia. Bo klamiecie w zywe oczy - po co, popisac sie? POkazac kto ma gorzej? Oddawanie komorki na policje, praca spoleczna po szkole? LOL? DAWAJCIE NAMIARY BO WAM NAJNORMALNIEJ NIE WIERZE!

matek widze że pochodzisz z węgorzewa, więc niedaleko odemnie, a mianowicie moja szkoła mieści się w Giżycku. Jest to gimnazjum nr 1.

@Parys

czy dyrekcja ma takie prawo? rodzice wyrazili na to zgode ;)

Vandoz 20-11-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieugiety (Post 1089012)
Możliwe, ze masz racje.
Koles nie ma dziewczyny i mu bedzie przeszkadzało owe zachowanie, jednakże gdy taką "2 połówke" znajdzie to nie będzie patrzył na innych i też będzie sie całował na korytarzach.

HEuheuhe.
Taki matek nie ma dzieczyny i mu sie nie podoba "bo sam by chcial buzi!!111" ;(

Matek 21-11-2006 00:03

Oh jaki Matek zakompleksiony i zazdrosny o gimnaziaistow ktorzy sie caluja:cup:

Cytuj:

matek widze że pochodzisz z węgorzewa, więc niedaleko odemnie, a mianowicie moja szkoła mieści się w Giżycku. Jest to gimnazjum nr 1.
No to sprawa sie wyjasnila. Pytalem sie siostry ciotecznej. Niczego takiego o czym mowiles w jedynce nie ma. I po co klamac?

NORMALY OBYWATEL RP 21-11-2006 00:19

Raczej nie slyszalem o takim czyms zeby byly jakies negatywne konsekwencje calowania sie wmojej szkole, wogule ani razu nie widzialem zeby ktos sie calowal w niej. A w jednym budynku znajduja sie 3 szkoly i juz 10 rok w niej siedze, wiec raczej nie ma u mnie "calusnych" osob.

Vandoz 21-11-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1090829)

No to sprawa sie wyjasnila. Pytalem sie siostry ciotecznej. Niczego takiego o czym mowiles w jedynce nie ma. I po co klamac?

Matek, wez wyluzuj bo ci dam calusa Cmoooook ;]

Lenrock 21-11-2006 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1090829)

tak? a to dziwne, bo był apel i jest o tym głośno w całej szkole ;)

kaczi 22-11-2006 18:06

W Opolu z tego co wiem, takich rygorów nie wprowadzają...

Rooker666 22-11-2006 18:47

Cytuj:

Możliwe, ze masz racje.
Zależy kto bo ja chociaż niemam dziewczyny i nawet nieszukam :D ale jakbym miał to bym nie całował się z nią w szkole bo takie osoby całując się na środku korytarza robią z siebie pośmiewisko.

igoman 22-11-2006 20:47

Jeszcze w podstawówce pamiętam,że nauczycielki sie troche pluły jak widziały mojego kumpla co sie calowal z jego laską, a ja nie mam przeciwko temu nic!! A w gimnazjum widziałem to kilka razy i nauczycielą to nie przszkadzało

Pan Jordi 22-11-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matiiii (Post 1081038)
...jak sprzataczka przylapala takich jednych na calowaniu sie i rodzicow dyrektorka wzywala...

OMG... n/c for a sprzątaczka

Na ich miejscu bym ją olał i jeszcze pojechał ją...

Ale jeśli to była podstawówka to się mylę...

ripper 23-11-2006 09:04

Pojechał byś ze sprzątaczką? :< matko boska...

kamosblue 23-11-2006 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1093860)
Pojechał byś ze sprzątaczką? :< matko boska...

Może była jakaś fajna? :P

VeLvet 24-11-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos (Post 1093862)
Może była jakaś fajna? :P

U nas sprzątaczkami są takie dupy...:P

Zotemut 25-11-2006 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeLvet (Post 1095392)
U nas sprzątaczkami są takie dupy...:P

U nas to chodza w stringach, w biustonoszach i tylko piszcza w kiblach ;]

<Ironia dla nieKuMatych >.< >

Hegemmon 26-11-2006 00:51

za oftopy są przewidziane kary, więc pamiętaj, drogi użytkowniku, zanim napiszesz posta równie głupiego, co niektóre powyżej, to zostaniesz ukarany!

Baron Kaldrick 26-11-2006 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon (Post 1098410)
za oftopy są przewidziane kary, więc pamiętaj, drogi użytkowniku, zanim napiszesz posta równie głupiego, co niektóre powyżej, to zostaniesz ukarany!

Naturalną koleją losu każdego tematu jest to, że stacza się nieuchronnie w stronę offtopu. Swoją drogą, jak żeś taki sumienny, uczciwy i praworządny mod, to sam sobie wlep karę przewidzianą za oFFtopa, bo ten post był ni na miejscu, ni w temacie.

Hegemmon 26-11-2006 01:44

UP:
fakt, chyba czas już zamknąć temat.
co do mojego "offtopa" to jesteś całkowicie w błędzie. Jako moderator mam prawo do napisania posta nienawiązującego bezpośrednio treścią, do treści toczonego wątku. Posta, który zawiera w sobie ostrzeżenie/upomnienie udzielane osobom zainteresowanym tematem, które naruszają regulamin forum. Jest to najłagodniejsza metoda, z jakiej może skorzystać moderator, którego celem jest upomnienie użytkowników, którzy łamią zasady strony.
To by chyba było na tyle, jeśli chodzi o mój wywód...
papa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32.