![]() |
Czytam ten temat i śmiać mi się chce... :confused:
Ja rozumiem, rygor w szkołach itd ,ale z tego, co piszecie wychodzi na to, że może by wprowadzić chłostę, wbijanie na pal, wieszanie głową w dół, za to, że ktoś tam komuś dał buzi... Mi to tam nie przeszkadza, niech nawet się "rozmnażaja", nie mnie to oceniać... Może po prostu jesteście zazdrośni/też tak byście chcieli? :p |
Cytuj:
Możliwe, ze masz racje. Koles nie ma dziewczyny i mu bedzie przeszkadzało owe zachowanie, jednakże gdy taką "2 połówke" znajdzie to nie będzie patrzył na innych i też będzie sie całował na korytarzach. |
Cytuj:
@Parys czy dyrekcja ma takie prawo? rodzice wyrazili na to zgode ;) |
Cytuj:
Taki matek nie ma dzieczyny i mu sie nie podoba "bo sam by chcial buzi!!111" ;( |
Oh jaki Matek zakompleksiony i zazdrosny o gimnaziaistow ktorzy sie caluja:cup:
Cytuj:
|
Raczej nie slyszalem o takim czyms zeby byly jakies negatywne konsekwencje calowania sie wmojej szkole, wogule ani razu nie widzialem zeby ktos sie calowal w niej. A w jednym budynku znajduja sie 3 szkoly i juz 10 rok w niej siedze, wiec raczej nie ma u mnie "calusnych" osob.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W Opolu z tego co wiem, takich rygorów nie wprowadzają...
|
Cytuj:
|
Jeszcze w podstawówce pamiętam,że nauczycielki sie troche pluły jak widziały mojego kumpla co sie calowal z jego laską, a ja nie mam przeciwko temu nic!! A w gimnazjum widziałem to kilka razy i nauczycielą to nie przszkadzało
|
Cytuj:
Na ich miejscu bym ją olał i jeszcze pojechał ją... Ale jeśli to była podstawówka to się mylę... |
Pojechał byś ze sprzątaczką? :< matko boska...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
U nas sprzątaczkami są takie dupy...:P |
Cytuj:
<Ironia dla nieKuMatych >.< > |
za oftopy są przewidziane kary, więc pamiętaj, drogi użytkowniku, zanim napiszesz posta równie głupiego, co niektóre powyżej, to zostaniesz ukarany!
|
Cytuj:
|
UP:
fakt, chyba czas już zamknąć temat. co do mojego "offtopa" to jesteś całkowicie w błędzie. Jako moderator mam prawo do napisania posta nienawiązującego bezpośrednio treścią, do treści toczonego wątku. Posta, który zawiera w sobie ostrzeżenie/upomnienie udzielane osobom zainteresowanym tematem, które naruszają regulamin forum. Jest to najłagodniejsza metoda, z jakiej może skorzystać moderator, którego celem jest upomnienie użytkowników, którzy łamią zasady strony. To by chyba było na tyle, jeśli chodzi o mój wywód... papa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |