![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A i jak chcecie coś napisać, to nie piszcie "Idź się zsikać", "Popłacz się", "Jebany gówniarz", "Noob" etc. bo to jeszcze bardziej pokazuje na jakim jesteście poziomie, bo nawet 10-latek potrafi argumentować. PS. Jak już nie mieliście siędo czego przyczepić, to przyczepiliście się do mojego wieku. "Choć ma rację zwyzywać aby się odwalił, bo ja płace, wymagam i jestem mastah". |
Czyli uważasz, że jestem nupem, tak? Ach jak miło. Ja też gram na FACC i żyję, gdyby nie oni to byś nie grał? Bullshit! Gdyby nie większość z nich to byś grał jeszcze lepiej niż teraz. Skoro grasz na FACCu to czemu masz w profilu Elite Knight?
Zmienilem juz ja niewyzywam tych, ktorzy niemaja paca bo rozumiem niemasz kasy niekupuejsz ale niepisz ze kurcze powinienes miec wiecej normalne place wiec wymagam, zyjesz czlowieku ? czy tylko w tibie patrzysz tak jest wszedzie nie tylko w grze. |
dobra skonczcie bo ci z tym paccem mam nadzieje ze zrozumieli chociarz to wontpliwe i teraz obydwaj macie racje wienc skonczmy ten temat
|
Cytuj:
@down Już, każdy, twoją, więc... Zajrzyj do słownika ortograficznego proszę... A i wydaje mi się, że każdy wie o co chodzi, ale nikt się z tym nie pogodzi... |
Dobra zamknij jusz sie bo sie powtarzasz a chyba karzdy jusz zajarzyl twojom aluzje wienc niema sensu jusz sie rozpisywac i wracac do problemu !!
|
Nie wiem czy ktoś to powiedział, ale te tajemnicze bractwo to Explorer SOCIETY
(jakby coś to tego nie wiem) www.tibia.erig.net Search --> Explorer Society |
Cytuj:
Od kiedy to placi sie za FACC ?! Wedlug mnie Facc to znaczy Free Account :baby: No i zamiast na forum to zajrzyj lepiej do slownika :baby: Topic@ Zapowiada sie ciekawie, ale Cipsoft troche przesadza z dodawaniem nowych terenow. Powinni wkoncu dodac jakies nowe czary, moze nowa profesja? no i jakies tajemnicze questy itp... |
Cytuj:
|
Morzesz jusz swojego posta edytowac bo poprawilem blond . I nielap za sluwka bo nieprzeczytalem dokladnie postac i ty z tego robisz afere bo zle napsialem LOL!! A po pierwsze jak bys niewiedzial to profesji niedodadzom bo niechcom zmieniac kierunku gry tesz niebendzie zadnych 3d itp wienc niema sie co łudzic.
|
Ja w sumie też rozumiem, że nowe tereny etc. powstają tylko dla pacc. Jak wszyscy tu wspominają, to właśnie tylko dzięki paccom CipSoft zarabia, a FACC i tak mogą sobie pograć. Tibia jest na tyle rozbudowaną grą, ma tyle expowisk, więcej wg mnie niż jakiekolwiek MMORPG, że narzekanie FACC jest całkowicie bezpodstawne. Na faccu również można poexpić!
|
Cytuj:
mo(rz)esz ju(sz) bl(on)d sl(u)wka nie_dodadz(om) nie_chc(om) te(sz) nieb(en)dzie wi(en)c () błędy ort _ spacja. Zamiast grać w tibie to może pouczysz się ortografii? I nie zasłaniaj się dysleksją bo tylko cię wyśmieją. Cytuj:
A i nie wszyscy gracze bez pacca to nooby tak jak nie wszyscy z paccem to pro np. ty . |
No ja wam powiem tylko tyle,
Gdyby nie płacili premium acc. to by nie było waszej ukochanej tibii. A jakby nie było dodatków dla pacc to nikt by nei płacił zeby grać. Ile razy można wałkować że utrzymanie tylu serwerów kosztuje bardzo dużo? To tak jakbyś ukradł pewną rzecz ze sklepu, jak ci sie to coś zepsuje to nei masz prawa do gwarancji. Jeżeli was nei stać na pacca, albo jesteście zbyt skąpi to dobrze rozumiem, ale nie możecie nic wymagać, bo nie płacicie - nic wam sie nie należy. Może jesteście za mało dojrzali żeby tą kwestie zrozumieć. Ale tak było jest i będzie - free acc. jest jak wersja demo, musisz zapłacić żeby mieć pełną. (ta ale nei można scrackować) |
Cytuj:
Widze, ze dalej nie zajrzales do slownika. |
@radek 666
No no dajcie wszystko dla facc wogole facc ROX ejjj ale czemu oni robia updaty dla pacc nooo niech zrobia 5 updatetow dla facc albo z 50 albo wogole niech wywala pacc , kurde koles rozbrajasz mnie nie wiem po co sie wogole udzielasz jak cie cos gryzie to wez idz sobie zrob dobrze a nie klucisz sie z ludzmi ktorzy placa za gre , dziekuje nie mam wiecej pytan... |
Cytuj:
Weź ty pisz najpierw w Wordzie, później zamieszczaj to na forum, bo pożal się Boże... Zresztą, co twój post ma wspólnego z tematem? Ktoś napisał coś o nowych profesjach, Tibii w 3d? O.o Cytuj:
1. Gdzie napisałem, żeby dawać wszystko dla FACC? Ja pisałem, żeby dodawać więcej dla PACC, ale bez przesady -.-. 2. Czemu robią updaty TYLKO I WYŁĄCZNIE dla PACC. To z 5 updatami dla FACC to była ironia... Kłócę się z ludźmi którzy płacą za grę. Płacicie za grę i jesteście lepsi? Taaak? Wy jesteście Bogami, my jesteśmy waszymi niewolnikami, uważaj bo ci jeszcze buty wypastuję... Aha, i pisz moję imię z DUŻEJ litery, z szacunku dla inteligentniejszego... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@radek 666 Czesciowo sie z Toba zgadzam, ale prawda jest taka ze CipSoft sie utrzymuje ze sprzedawania PACCy i nie moze stac sie tak ze nie beda mieli dac swoim dzieciom co jesc, bo 3/4 graczy woli grac na FACCu bo maja niewiele mniej niz PACC. O nich tez trzeba myslec. Ale sa gry, w ktorych platne konto wiele nie wnosi, np. OGame - płatne konto nie wnosi jakichś np. nowych galaktyk itp., tylko jest rozwiązaniem dla leni. Każdy kto jest w temacie bedzie wiedział dlaczego im ułatwia życie B) PZDR |
Radek, uważaj czasami na wulgaryzmy w stylu "piep****ć" i wyluzuj trochę. Czy ty myślisz, że z tych Pacców to ci co w CIP Sofcie pracują są w stanie utrzymać rodziny? Chyba tych 4 panów założycieli... reszta ma pewnie drugą albo i trzecią pracę bo niektórzy udzielają się tylko i wyłącznie raz na pół roku gdy trzeba nowy update dać... To chyba logiczne, że chcą zarobić jak najwięcej? To już nie jest głupia gierka którą podczas lekcj iinformatyki z nudów skleciło 4 studentów, to jedna z najlepszych MMORPG jakie istnieją! Moim zdaniem powinni w metodach płatności dodać tylko 1 rzecz - instalator na płytce, która trzea kupić - noobów by było z 10 razy mniej a i zarobiliby trochę więcej na tych co nie chcą kupić PACC a 10 zeta na gierkę mogą dać...
|
Omg, przestańcie się kłucić jak głupie dresy -.- Ema ema yooo reprezentuję biedę jebać policję yoooo HWDP nie ma za co pacca kupić yooo jeb!@ CIPSoft yoo!!
@Radek666 Nudzi Cię Facc ?? To kup pacc, a nie opierd~!@#$ wszystkich innych, którzy mają swoje zdanie. Jeśli nie zgadzasz się z nimi to nie odpowiadaj na ich posty i tyle -.- |
Cytuj:
Cytuj:
Btw., czy to naprawdę jest problem zarobić samemu? Chociażby sprzedając kasę tibijską na allegro. |
Cytuj:
|
Idzce sobie kupcie p@cze na swoje 30 lvle i idzce nowe tereny zwiedzac, gl
To samo jest przed kazdym update, kazdy sie jara ze se kupi pacca a tu pech nigdzie nie pojdziesz ;o |
Cytuj:
"GRAM W TIBIE 2 TYGODNIE" I Co ty możesz wiedzieć o tej gierce?! Prawdziwie granie zaczyna się od 30lvl+ i na Minlandzie nie jest to żaden problem. Tutaj widzę twój problem. Gdyby nie było mnie stać na pacca Dziękowałbym Cipsoftowi, że mogę grać w tą gre za free i czerpać < bo ja umiem> z niej wiele zabawy. |
Ehhh.... śmiać mi sie chce jak czytam wasze posty... szczególnie Radka 666... To dziecko mnie rozbraja... Aż nie chce mi sie tlumaczyć, jaki jest głupi...
Cytuj:
Najlepiej już nie staraj się nam nic argumentowac... albo wogole nic juz nie pisz. Nie gram już w tibie (raz mialem pacc za 150k), ale akurat mi się nudziło i weszłem na forum... czytam newsa i widze napis u dołu "Wiekszość dotyczy PACC..." czy coś takiego i sobie pomyslalem "moze byc ciekawie w komentach :D" i weszlem... teraz sie upewnilem, czy ja naprawde nie gram w tibie m.in. z powodu noobow takich jak Radus ;) Dzieki spoko ziom :P Rządzisz ^^ @Up (Sowa): Naucz sie czytać, on napisał gram w tibie RAZ NA dwa tygodnie, mój drogi. |
Cytuj:
@topic : z kumplem niedługo kupujemy pacc więc idealnie :) |
To może ja się wypowiem. Mam facc wbiłem 34lv(padłem więc 33) knight, żyje mi się dobrze nie narzekam z wyjątkiem dwóch rzeczy:
1. Wszelkie expowiska dla facc(szczególnie dla leveli 20-40) typu cyce-poh, kopalnie, katedra są odwiedzane przez masy graczów facc ale także wielu pacc, którzy choć mają wiele expowisk po prostu tam nie chodzą bo jest za ciężko(np. żółwie ok 40lv), więc powinni dodać jakiś porządny teren dla pacc, najlepiej knightów lv 20-40 aby te faccowe expowiska się trochę odludniły. 2. Podobnie jak wyżej tylko slime do skilowania mnóstwo pacców skiluje na slimach na terenach faccowskich choć mają dużo terenu dla pacc niestety nie ma tam wielu miejsc do skilowania na slimach skoro desperacko skilują w miejscu gdzie co parę osób idzie noobek(u pacc tj co kilkadziesiąt osób), wiec powinni dodać jakieś miejsca ze sliamami sprzyjajace skilowaniu na terenach dla pacc. Dlaczego pacc a nie facc skoro jestem facc? Bo jakby dodali na facc to by się tam zbiegło xx ludzi + pacce i dalej by g****o z tego było |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na cholere wam Faccom pacc area skoro i tak 24 h jest zajete -.- bez sensu -.-
wy tylko narzekac potraficie a zobacz np : 60 lv + ms ktry chcialby poexpic na pacc area w sobote w godzinach szczytu (czyt. godz. 9-22 ) sadze ze nie latwo mu znalesc jakies dobre expowiska wiec nie gadajcie glupot ze pacc ma tak zajebiste zycie bo gowno sie znacie :) . Cipsoft powinien jeszcze wiecej wprowadzic wysp/krain ktore daja mase potworow na ktorych mozna huncic i niezle zarobic . A wy Facc cieszcie sie swoim Mainlandem. |
Heh b.ędzie ciekawie ciekawie ;]
A swoją drogą - czy dorbze slyszałem? Ponać od update do hitów knighta ma dodawać się jego lvl |
Cytuj:
|
Ad mówisz że Knight na pewnym lvl bedzie walił 300+, a rpzepraszam bardzo... Sorc na odpowiednim mlvl z SD hituje 1200+, a o UE nie wspominajac - ten update ma być po to aby wrteszcie Knight też zaczą coś znaczyć i np opłacalniej bedzie już Najtowi solować Smoki [jak dotąt pozostałe 3 klasy miały tu łatwiejszą robote]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ludzie, wy mnie demoralizujecie na maksa... |
Cytuj:
@Radek666 a ty podaj chociaż jeden argument dlaczego Facce też powinny coś dostać. CHOCIAŻ JEDEN! |
Mówisz że nie stać cie na pacca, ja niedawno zakupiłem swojego piątego pacca niewydając przy tym ani złotówki, wystarczy kilka nocek na druidzie..
|
Cytuj:
|
Fajnie nazywa sie fotka "hellquest" :)
|
Cytuj:
edit: Cytuj:
edit2: Cytuj:
edit3: Cytuj:
|
moim skromnym zdaniem wszelkie zmiany w tibii prowadza do tego ze staje sie ona coraz to atrakcyjniejsza. FACC mają za mało?? postacie magiczne mają rozdzki, gra jest w pewnym sensie darmowa. owszem gra na pacc to niebo, ale za cos cipsoft musi zyc i funkcjonowac. owszem nowy teren dla facc byłby wskazany, ale sami zobaczcie co jest z dark katedrą, poexpisz tam na niższym lvl?? nie!! a jak masz większy lvl to możesz już zainwestować w pacca i szaleć na pacc arenie. a jak zalujesz kasy to skaczesz na guardy. kolejne aktualizacje sa dla coraz wyzszych lvl, wiec zamiast marudzic idzie poexpijcie, a pozniej kupcie pacca. dyskusja na temat czemu wszystko dla pacc jest bezsensowna, bo i tak na 20lvl nie zaznasz frajdy zdobywania super addonów, zwiedzania tajemniczych miejsc i konfrontacji z mega potężnymi przeciwnikami.koniec.kropka.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |