![]() |
Jestem tylko ciekaw ile osób robi tego Mateusza bo jakoś mi się nie chce wieżyć że to jedna osoba gra całymi dniami. Przecież jeśl by to grała jedna osoba to nie miałby czasu na życie. Ja myśle że gra nim napewno więcej niż 5 osób...
|
up@jak Ci zal dupe sciska to wyjdz:baby:
|
Cytuj:
skonczcie porownywac taifuna do mdw,moze nienawidze taifuna za zalosny sharing z braciszkiem ale podziwiam go za gre na pvp a nie na noob pvp serwach ,jak mdw przeniesie sie na jakis normalny serw i zrobi 280 wtedy zwroce mu honor ,puki co ejst dla mnie leszczem |
Cytuj:
On nie gra z braciszkiem...Jak niewiesz to po kiedo grzyba się odzywasz? |
Cytuj:
co do mateusza dragona wielkiego to dostaje odemnie plusa za najbardzie zyebany nick stulecia, co tu dalej napisać .............. może >> ŁAŁ , TO pOLAk, ŁaŁ ON MA 2~~ LvVL,ŁaŁ , Go gGO 300~~ blz, prosze oszczędzcie mi tego i piszcie może jakieś gołe fakty, dołączajcie filmy , screny, było by ciekawiej niż pisać bezmuzgie i próżne pochlebstwa kolesiowi który ma was w dupie ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
wyjdz ceciu |
mam wiekszy szacunek i rispekt to kogos kto wbil 150 na pvp niz 300 na nonpvp.
na arcani mozesz zlapac hunta za byle co i od byle kogo, a na nonpvp to mozna robic co sie chce-zawalac lootbagi hlvlom, wyzywac ich itp.;] po za tym nonpvp to wieeeelka nuda, zero zabawy i wojen |
edited edited
|
no no.
Mateusz gratuluje i życzę wesołych świąt.:baby:
|
Oj to dużo osobom życzysz Wesołych Świąt :p i zgadzam się z Bartholomew. Jak już pisałem to niemożliwe że jedna osoba nim gra bo w 1,5 roku gry by nie zrobili takich lvl a po drugie MDW gra na non-pvp a dla mnie takie osoby to nooby bo ich pvp-e jest zerowe potrafią tylko expić
|
Hmm, gralem kiedys na non pvp jak jeszcze bylem noobkiem ;] ale powiem wam wszystkim ze to gra bez celu, wbijasz poterzny lvl i nic z tego nie masz bo 8 lvl podejdzie do ciebie i zaczyna cie bluzgac a ty nic nie mozesz zrobic. Pozdro!
|
Cytuj:
umiesz już grać? To pograj na non-pvp i dopiero sie udzielaj..... Wkurzają mnie ludzie którzy nigdy nie grali na Non pvp albo grali 2 miesiące a sie wypowiadaja...nie gralem na poważnie na pvp nigdy i sie nie wypowiadam o ludziach ani o stylu gry. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po co wogóle zaczynacie? Boli cie coś to sie wypłacz na PM na tibi... myślę że nigdy nie grałeś na non pvp i nie wiesz jak sie tam gra wiec siedz cicho! Mam nadzieje ze moim postem skoncze ten caly trolling...a wogole to ten temat mógłby byc juz zakmnięty bo na kilku ostatnich stronach znalazlem chyba ze 2 posty z gratulacjami dla MDW... ...i ja sie do nich przyłączam :D GZ MATI:cup: |
Po co wy sie wogole udzielacie na temt tego ze gra na servie non-PvP? On gra dla siebie i wlasnej przyjemnosci i ma gleboko w dupie to co o nim myslicie... Jestescie jacys nienormalni. Czlowiek gra sobie zeby sie pobawic a ze przy okazji cos osiagnal (tak osiagnal bo wbicie tego 250 lv nawet na swiecie non-PvP to jest wyczyn a jak uwazacie ze to tak latwo to wbijcie sami a nie tlumaczycie ze wam sie nie chce albo zebyscie sie zanudzili... najwyrazniej mu sie to podoba.) to jest odrazu powod aby na niego najezdrzac? On ten temat zalozyl? On chcial abyscie mu gratulowali? Nie on ma was w dupie i to co o nim myslicie. Ten temat zalozyl ktos komu zainponowal wbiciem tego 250 lv i chcial mu publicznie pogratulowac. A tu jacys zakompleksieni idioci znalezli sobie powod zeby pojezdzic i powyzywac go bo ma wyzszy lv od nich... To tylko o was swiadczy i o tym jacy nienormalni jestescie i to wy jestescie noobami znizajac sie do takiego poziomu a nie on. Wypowiadal sie tu jakis 160~ ze jest wielkim panem bo wbil ten 160~lv na swiecie PvP. I tylko potwierdzil to ze kazdy niewyzyty idiota moze wbic wysoki lv. Co Ty soba reprezentujesz czlowieku? Co Ci to da ze go powyzywasz na forum? Zal Ci dupe sciska ze nikt o tym Twoim 160~lvl'ku nie napisal na forum?
No i teraz piszcie i na mnie najezdrzajcie... Stworzylem wam nowy temat do wyzywania i bluzgania na forum... Tylko sie troche zastanowcie co wy soba reprezentujecie... I kto tu jest tak naprwade noobem. No i oczywiscie Gratulacje dla MDW bo wkoncu po to jest ten temt... |
"no..każdy 200+ ma 5 ownerów. Nie wiedziałeś? To szkoda. Przekonasz sie o tym jak wbijesz 200 lvl i każdy zacznie mowic o tobie ze nie grasz sam."
Po pierwsze już nie gram w Tibię, ponieważ uważam że w tej grze nie ma postępu ( a jeśli już jest to BARDZO MAŁY) tylko że nie każdy 200+ sharoje ale MDW taki lvl zrobil 1,5 roku no to sam napewno nie grał a są osoby które grają 5-6 lat i mają 200 lvl to nie mówię że oni dzielą konto. Taifun i Mateusz to najwięksi oszuści w Tibii jakich widziałem i nie mam do nich szacunku nieważne czy wbiją 300 czy 400 lvl i jeszcze jak w przypadku MDW gra się na non pvp to już to mówi samo za siebie jacy to świetni gracze... Tibia jest nieuczciwa i kiedyś może to zrozumiesz i też skończysz grać lub zaczniesz sharowac i grać na różnych botach. Uczciwy gracz nie ma przyjemnosci z gry, jeśli wogule można mówić o jakiej kolwiek przyjemność z gry w Tibię... dlatego już nie zamieżam wbijać 200 lvl-a i wyżej ;) |
Cytuj:
No i co z tego? Jest taka strona, nie wiem czy znasz, zrobiona przez jednego z tutorów. Autor to nie jaki Pskonejott. Poszukaj sobie tam info na temat ile oni grają. ZAMKNĄĆ TEMAT! P.S. Dobrze że skończyłeś z tibią...jednego nooba mniej. Jeśli myślisz że uczciwy gracz nie ma przyjemności z gry to sie grubo mylisz, albo nie miałeś kumpli... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
gz powtarzania tego samego od początku tematu do końca praktycznie tej samej odpowiedzi na taki post z którym się nie zgadzasz.żAL.PL jak w ogole można kogoś nie szanowac bądź szanowac,bo gra gdzies w grze?!rox |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up
Podnieca Cie to ze mozesz kogos wyzywac na forum? Napisales ze masz 26 lat... Jakos swoja postawa tego nie reprezentujesz. Zachowujesz sie raczej jak rozwydrzony 12'latek... I jezeli w tym wieku grasz dalej z takim zapalem w tibie jak tu piszesz to chyba nie musze pisac kto tu jest "ciota"... Zreszta mniejsza o to jaki jestes w rl bo mi to wisi. Tak samo jak mi wisi jak wyglada i jakie ma zycie MDW. Wbil 250lv to mu ktos zalozyl temat aby mu pogratulowac tego "osiagniecia" a Ty w kazdym swoim poscie podkreslasz ze gra na nonPvP to jest ciota... I ja tu go nie bronie tylko denerwuje mnie jak mozna byc takim "idiota" i bez powodu najezdrzac na czlowieka bo gra na innym swiecie niz Ty i ma inne podejscie do tej gry... To jest pierwszy i ostatni raz kiedy odpowiadam na Twoj post... i wogole kiedy sie wypowiadam w tym temacie bo takim jak Ty nie da sie przemowic do rozumu... EDIT: down To wbij taki lv na non-Pvp... PS. to Twoje zdjecie? faktycznie niewiele Cie rozni od tych buraczkow... |
Cytuj:
wlasnie jakiego osiagniecia?? wbicia lvlv na noob pvp??? to neidlugo beda noobsy zakladac tematy"100lvlv na ots gratz !!! ps zagadka dla ciebie http://img376.imageshack.us/img376/1...rakmorxhp4.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
next harmonia noob pvpv idiota |
Cytuj:
co do topicu, gratz dla pana z takim lvl, ale co do wypowiedzi.... kilka madrych postow bylo, a reszta to przekrzykiwanie ze na pvp by nie nabil, jest frajer, sharer, i wogole, najpierw nabijcie taki lvl, chocby na non pvp, a potem krytykujcie, bo 80% ludzi wypowiadajacych sie w tym topicu w zyciu draga nie ubilo, co dopiero mowic o expieniu na demonach >.< -> nick ma taki jaki ma, zaczynal dawno. ja juz wole miec taki nick i 1 porzadna postac, niz super nicki i 666 postaci na lvls -20! -> zal.pl uwzieliscie sie na niego bo gra na non pvp, gralby na pvp, to do czego innego byscie sie dorypali, poprostu zazdroscicie! az zal dupe sciska >.< nara |
Dla mnie to niech on sobie gra i non pvp tylko że nie zamierzam mu gratulować bo on sharoje. Niech sobie ma nick jaki chce i gra na tym swoim serwie ale niech wbije ten 200 lvl bez sharowania, łatwo to można stwierdzić chociaż by tym że nie gra sam kiedyś kiedy jego char nie był ukryty created był chyba jakieś 1,5 roku temu a niektóre 200+ mają created 2002 czy 2003 rok to wystarczy się zastanowić, a jak niektórzy piszą że ktoś zazdrości jemu lvl-a to mówię że nie ma czego bo uważam że lepiej jest zrobić chociaż 70-80 lvl samemu niż sharowac!:baby:
|
Cytuj:
to dopiero lamka,wyparłeś się kolegów nie walczyłeś do końca przegrałeś swoje wojny i o czym Ty do nas rozmawiasz? |
Gz. Wielkie gz lecz widziałem jego ded na POI QUEST szkoda go mi było ale brawka wilkie dla tego pana PIXIK przyjmij mnie do Techno star!
|
Cytuj:
Apropo pvp - jest jakis wyczyn zrobic tam duzy lv? - zwlaszcza po updacie z cipbotem, gdzie juz nie potrzeba zadnych umiejetnosci? Zawsze starales sie wozic i zawsze gowno ci z tego wychodzilo. |
Cytuj:
I teraz nasuwa się pytanie. Każda osoba która gra na non-pvp jest : 1. Głupia psychiczna 2. Brzydka nie ma dziewczyny ? A wszyscy grający na Pvp są : 1. Osoby świetne 2. Super ziomale 3. Mają dziewczyny. Wtf!?! Jedyną beznadziejną i żałosną osobą jesteś tutaj ty. Bo gra nie świadczy o człowieku. Nie jestem po niczyjej stronie, ale powiem tylko jedno 85% Wypowiadających się tu osób co tak bronią pvp większość nie miała w tibi nigdy 40 lvl. Bo pewnie załapała hunta na 20 lvl za "Freee Items BLZz H LVL" Zresztą po co ja Ci to mówię ? Głupiemu się nie wytłumaczy.Lepiej skończ tą swoją żałosną gadkę Panie H LVL pr0 mastah evul PG. @Topic : Gz Lvla ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
na nonpvp nie taki lvl zalezy w duzej mierze od szczescia, na pvp lapiesz hunta za nic;d |
Cytuj:
padlem od kicka popatrz sobie takze na erig.net ze nieexpie od 4 miesiecy?? albo wiecej po wyplaceniu sie z wojny poniewaz niemam neta wiec malo wiesz;] kick i tyle a co do wojen od czerwca poczatku niemam neta a wojna zaczela sie w lipcu wiec jak mailem walczyc? raz na battle byl moj char tylko nie ja gralem bo niemoglem wiec mala rada -dowiedz sie najpierw co ejst grane -dowiedz sie jakie sa uklady -idz sie powies dzieciaku Cytuj:
zapraszam na arcanie popytaj 50 przypadkowo spotkanych osob i zapytaj je czy keidykolwiek pzrez 2 lata arcani widzial moje PA no to by bylo tyle abys sie przyknol na zawsze,dalszy twoj post czytaj wyzej tasama odpowiedz najpierw graj na arcani pozneij pisz a mdw jest dalej cieciem(zaznaczam ze na tibi bo zara mi powie ktos ze lacze rl) |
Cytuj:
|
Cytuj:
grałem tam pod początku, i nawet byla sytuacja ze bralem udzial z Toba w bitwie(pfff)jak mogles mnie trafic z sd<rotfl2>(byłem z toba w druzynie;|) Jesteś zakomplexionym gówniarzem który potrafi wyzywac nie wierze ze ktos taki jak ty jest dorosly i pisze tak żałośnie |
pixik, czytam caly temat, i musze ci przyznac 100% racje...
notop, leczysz sie na jakis uraz po stracie matki i mozgu?? dobijasz mnie czlowieku, jakie masz prawo osadzac go, po tym na jakim swiecie gra... zawsze gralem na PvP ale do nonPvP nic nie mam. tacy jak ty to chyba wyniki nieudanego eksperymentu.... @topic GO GO GO MDW ^^ |
Cytuj:
-dobry net -3 kumpli do sharingu -duzo czasu nic wiecej niegram 3 latka zeby neiwidziec roznicy zalosne jest tlumaczenie ze gra sie identycznie jak na pvp,ide expie i stoje se pod dp ide sie wylac i nikt mi nic neizorbi.. zrob to na pvp albo lepiej na e pvp.. @pixik nieee zadlugo gram aby ta gra byla dla mnie czyms wiecej niz tylko gra,mialem hunta zamaist siedziec w pz zrobilem sobie 63 lvlv sorca w 14 dni od zera,pozneij sie wyplailem wiec sorcem niegram,na noob pvp moglbym znacznie wiecej niemartwiac sie o nikogo,teraz tibia jest easy dla magow,pogadalbym z toba kiedys czy tez taki kozak bylbys ,ciekawe czemu juz niegarsz na arcani... ahh sory hunted?? zyzby uroki pvp serwera? teraz napisz"nie nielubialem arcani to sie pzrenioslem" tak na bank kazdy uwierzy... hehhe zenada |
Gtz mu za to teraz ma juz ... 271 zaraz wyprzedzi Taifuna kto wie czy nie obliviona ;)
|
Cytuj:
@notop Powiem ci tylko jedno: życzę ci żebyś się spotkał z Mateuszem D. W. na pvp... Ja nic nie mam do serverów Non- Pvp po za jedną rzeczą KOLEJKAMI!!! i przybywającymi ludźmi na te servery pamietam że przed wakacjami na Harmonii nie było żadnych kolejek (a jak były to na liście się było 20, 15) a po wakacjach loguję się i co? 300 na liście![quote] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |