![]() |
hehe respect Glaves ja czekam na nastepna czesc :D dla mnie to fejk nie miesci sie w zadnej skali :D
pozdro :) |
@up
Twój nick nie mógłby być dłuższy? @topic Glaves co tak długo dajesz next part? |
@up no co sie dziwisz?zrobienie dobrego fake(czesci)musi zajac troche czasu
|
Jak Glaves tak długo fake'a robi to znaczy, że dobre grafy będą ;) Już się nie mogę doczekać.
|
Super fake czekam na nastepna czesc :) szkoda ze ja nie umiem takiego zrobic hehe czekamy na next party :]
|
Jest to jedyny fake który od dłuższego czasu naprawdę mnie wciągnął daję:
9/10 |
Dajesz więcej ... ;<
|
Cytuj:
@Topic Dajesz więcej xD |
Czy ty tego trochę niemieszasz z takim filmem: osada?:p
|
omg :/ przeciez sam tytul fejka jest taki sam jak ten filmowy
@Harry_Piasek nie moja wina, ze admin nie czyta pm :/ |
@up
Naucz sie czyrtać... Nazwa fake to "The Village", a wioska po angielsku to "vilige", a to nie to samo... A wogule nick to masz zawalisty. @topic Jedziesz glaves bo ja chce zobaczyć jakie grafy można od ciebie porzyczyć ehehehe xD P.s. Mam nadzieje że nie masz nic przeciwko :P |
zajefajny fake jak są jakieś wolne role to zrób mnie
|
Cytuj:
|
Village - wioska, wieś, miasteczko
Fake jest bardzo fajny ( szczególnie, że w nim uczestniczę xd ) @Drakon Spoko xd |
@up
serio? musze sprawdzić w translatorze xD jak sie myle to z pełną skruchą przepraszam :P Edit: A WIEJSKI N F WIEŚ; N SIOŁO; N MAŁE MIASTECZKO [AM.] Dobra sory xD każdy ma czasem prawdo do błędu nie? :P |
Cytuj:
@Fake Przecudny xD Czekam na ciąg dalszy. |
O ja pierdole, no nie... Chwila, muszę odetchnąć.
Glaves, przechodisz samego siebie, ten fake jest po prostu boski ! Musze przyznać, że aktualnie jesteś najlepszym fake'owcem na forum :) |
Oglądałem "Osade". Fajne było :P Czerwony kolor sux :/ Ale twój fake rox!
|
Stary wymiatasz !
Warto było poczekać! POZDRO !! |
Glaves, jesteś mistrzem w swojej dziedzinie xd
Daję 10/10 Naprawdę, wciąga... |
Oo zatkało mnie twoje pojazdy to cuda :D ile robiłeś te pojazdy? :D ^^ 10/10 ofkorz jestes lepszy od Avager gdyz
Robisz fake a Avager by juz przestał ;D |
Wchodzę w dział Fake'i i se tak patrze że w temacie ,,The Village'' pojawił się nowy post. Chciałem se przeczytać tu patrze: część czwarta.
Moja mama która siedziała w drugim pokoju musiała mieć dziwną minę kiedy jej syn wrzasną radośnie. Przez te 3 minuty przeczytałem i obejrzałem fake. Kiedy się skończył walnąłem parenaście przekleństw... KURDE Glaves!! Co ty se w ogóle wyobrażasz?! Robisz tak długo tak znakomite fake'i! Każesz nam czekac... (Powinieneś robić to zawodowo i brać za to kase bo masz chłopie talent) |
A myslałem ze są w przesłośći:(
Mistyfikacja ciekawe?:) Coraz lepsze 9/10 |
Glaves ty jesteś Bpgiem fake'owców. Te semochody... te helikoptry.... ta ciężarówka xD Boskie są!!! Rób dalej, bo ty masz poprostu talent :D
|
Roxando! Ten tir jest swietny. 10/10
|
No ba zajebiste ! Ciężarówka Rox ;] Hmm... ciekawego co to za "Stwory" ;]
|
Mniam xD
jak dla mnie miodzio. P.s. A jednak samochody mas w perspektywie :P |
Cytuj:
|
powiem krótko zawalisty fake
|
Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi wypowiedziami xD Czekam, aż ktoś napisze coś inaczej niż ja. Grr!
|
Fajnie fajnie ale kiedy Ja Będe?
|
Trochę nachalna prośba ^_^ Ja tam wolałbym po prostu czekać na następną część, a później się nią rozkoszować.
|
Łeeee, Lolny nie zdradzaj o co chodzi, bo nie ogladalem Osady.
|
O.o... to jest boskie!!!! czekam z niecierpliwoscia na nastepne czesci!!!!
|
10/10 te samochodzy,grafiki i wogle omg jestes miszcz nad miszczami
|
10/10
-Minusy Długo czekać :(:( -Plusy Wszystko. Boskie:P Avager to przy tobie był pikuś! |
Cytuj:
@Fake Myślałem, że już jest next party ;_( |
@fake:
next part chyba w weekend ;] @osada: to że ktośoglądał osadę nie znaczy że zdradza co sie bedzie działo w fake. Powiem tyle: to co wziołem z osady już ukazałem. Dalsze częsci to tylko iwyłącznie moja invencja twórcza xD @wystąpienia: Ci którzy zgłosili sie do rekrutacji wystąpią na bank ;] a zostali jeszcze: STRATOS jako burmistrz wioski(burmistrz już był ale narazie jako zwykły burmistrz ;P spoko stratos wystąpisz ostatni ale wystąpisz ;] ) OBSCENITY jako policjant. Wystąpi w 5 częsci :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |