![]() |
@up
UAHuahUhauHAuHAuAHuAHuAH n00b plx? Chyba nie widziales jak Nemtor szedl na jana myslal ze tam tylko 2 czlonkow EM a bylo 10 + i Utani gran hur i tyle bylo go widac:baby: Jak dla mnie te 3 gildie mogly by byc bez wojny ale niech cwaniacy ida na nowy serv :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Maly w aktach rozpaczy moze szykowac cos na Zeta, bo i tak ma juz pograne na Aldorce, i slyszalem ze jest w ekipie na new server i tylko czeka az takowe powstana
@Btw Jaki jest aktualny wynik tej wojny :P?? ~~~~~~HAIL CO + ANIMA~~~~~~ |
@up
EM(12) vs CO + Anima (9) Roshar ale wkoncu znudzi wam sie odrabienie lvli :p |
Cytuj:
|
No moze przesadzilem z ta polowa EM:p , ale maly moze Zetowi co najwyzej gałe spalić...
|
Cytuj:
EM robi wszystko co może w takiej sytuacji - stara się wam utrudnić życie jak tylko można. |
Ice Max
Dec 27 2006, 00:07:42 CET Killed at Level 105 by Nemtor and by Roshar No Roshar Gz'cik widze ze CO nie śpi P.S. Ice Max'a mam w dupie:p , czekam na zgon malego... |
@up
to sobie poczekasz Zecik sam wizakowi tez moze olbizac poki wizak ma uhy nemtor go nie zabije;) No chyba ze Wizak tylko lvle umie bic :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nemtor z UE 1000+ z SD 500+ burst 150+ i jeszcze ta szybkosc, a wizak ma slabe pvp, jest dobry tylko z ekipą... Zreszta nie bede czekal zbyt dlugo, wystarczy ze wizak wpadnie gdy nabije na kims fraga i 15 min. pz lock, jak dobije ekipa z CO to po malutkim. Mieli juz okazje kiedy zabil Mase, ale cóż... |
Cytuj:
|
Maveli dobrze umiesz liczyć :) i te liczenie wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic?;)
Za duzo OTS |
Cytuj:
|
Jak byscie grali na Danubi tak jak i zobaczyli jak zecik wymiatal w wojnie Bad Boys vs Lil'Demo to byscie szybko uwierzyli ze by poskladal wizaka w kilka minut;]
|
Cytuj:
|
Bez kitu chyba za duzo pobiegales kolego na otsach, jeszcze moze mi napiszesz ze uzyje do tego Mana Runke ?? i rozjebie kilkanascie demonow na raz ??
Zal pupe* :) sciska A jak takis cwany to sam ubij *rwa malego a nie : "Czekam na deada wizaka..." __________________________________________________ ________________ PS: Pewnie myslisz ze swoim 300 MS z OTSa bys go poskladal ?? Obudz sie ... |
@up up
A gdzie ja tam mowie, ze moze walnac to wszystko na raz inteligencie?? @up A po za tym jestem pewien, ze nemtor by uwalil wizaka, bo widzialem juz kiedys akcje na test servie kiedy nemtor ubil setzer gambler'a solo (setzer wtedy mial 219 MS a nemtor 155), wiec przemysl co mowisz knox. Moim zdaniem nemtor jest w stanie ujebac kazdego z em solo, ba, kazdego na servie... |
@up
Kazdego z EM solo? dojebales teraz rowno Nie mial by szanas Eliego solo wziasc on ma 3k hp wiec pierw pomtsl zanim napiszesz |
Cytuj:
|
Dobra widze ze tu wszyscy PRO a Makaveli szczegolnie poki nie uje**** wizaka po co mowisz ze na bank go uj**** n00b plx.
Mowice cos ciekawego w tym temciace a nie czekam na dead Wizaka kogo to kur** obchodzi?X( |
Name: Toortoflop
Dec 29 2006, 13:48:31 CET Killed at Level 148 by Ares Deathbringer and by Smuulaan Name: Dain Dair Dec 29 2006, 14:09:23 CET Killed at Level 112 by Anubis Woman and by Redd Xedriand Name: Sauron Ironbeard Dec 29 2006, 14:06:46 CET Killed at Level 127 by Posterunkowy Mariusz and by Leison Name: Durania Sath Dec 29 2006, 14:07:18 CET Killed at Level 74 by Leison and by Maly wizak Name: Vagraav Dec 29 2006, 14:09:15 CET Killed at Level 103 by Royal Suchy and by Redd Xedriand hmm ?;P open battle ? |
Na to wygląda. Widze, ze robi sie coraz ciekawiej :PPP
|
Lol, EM pwnuje nie ma co ;]
|
8o O w morde, no to EM niezle wyje**lo, nie ma co.
Hey Didek podaj definicje słowa PRO Gamer jak jestes taki cwaniak, pewnie nawet nie wiesz co to znaczy PA... Jedziesz po kazdym kto jest za CO, wez sie opamietaj, nie kazdy lubi lizac rowa burakom z EM tak jak ty. |
@em shouldnt use tibia ng bot :> dain dair died 7 second after vagraav . its same like on antica . em cant fight with out bot
sad but true !!!! No powiem wam ze naprawde wyglada to dosc dziwnie- dain dair umiera 8 sec po vagraavie:confused: |
Cytuj:
ta em zaczyna wygrywac to juz ich od botow trzeba zaczac wyzywac i wogule najlepiej powiedziec ze em sux bo sie bronią |
@up 100% sie zgadzam :)
Makaveni po 1 nie lize dupy EM tylko nienawidze pol CO za cwaniactwo na forum jacy to oni potezni wyzywali EM jak to tylko gra teraz zobacza moc EM jak Eli wroci CO ulega no jak jeszcze deadly allience sie do EM przylaczy to po wojnie!!!!) a Pa to power abused frajerzyno :) A burak to nikt inny jak ty lub przyjciale z CO :) Nie ebde ci ewyzywal bo wkoncu mi usuna konto za bany ;] aaa i Makaveli policz mi jeszcze jakie combo Nemtor ma HAUhUAhuAHuA<lol100000> I w ile skund Wizak padnie :) A to ze padl po 8 sek to 100% powod podejrzewania o bota :) Dobra nie bede sie z toba klucil bo to do niczego nie prowadzi ale gz dla EM bo jest 18:9 :) |
No nie spodziwał bym sie że anima i co zaczną dostawać po dupie ...Co+anima weźcie sie do pracy ,bo marnie to wygląda!!
|
Kazdy mowi ze EM to boterzy,sharuja itp ale jest na odwrot.
W CO gra tylko kilka osob nie sharujacych kont np. Nemtor Ale w CO jest duzo ludzi ktorzy kupili chary tak jak: Naonen,Vozofi,Magic Diox,Roshar(Co do Roshara nie jestem pewny) Lepiej w CO wymieniac kto nie sharuje bo ci co sharuja moze nazbierac sie cala lista :)! |
Cytuj:
btw, updated, film z open battle w pierwszym poscie |
Jak tak dalej pojdzie bedziemy mogli szykowac ballade pozegnalna dla CO :):baby:
P.S: DO TYCH CO MOWILI ZE EM NIE STAWI CZOLA CO W OPEN BATTLE JEST FILMIK I EM STAWILO CZOLA I WYGRALO :) I TAK SIE ZLOZYLO ZE BYLO 6:0 A CO UCIEKALO :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lizać rowa? Lol ale ziomek jestes smieszny :D Niewiem kto dupe nemtorowi liże jakie to on combo wali hahaha (a na testach mogl sobie gamblera zaje** bo kazdy wie ze Nemtor ma jedno z lepszych PVp w Tibi. Zobaczyłes raz Nemtora w dp i juz kisiel w majtach w opisie gg "You se Nemtor..." do nemtora ss <smile> i teraz wielki pro gamerze udajesz bossa. Sni Ci sie nemtor w nocy ? Gdyby Twoj Bóg Nemtor byl w gilldi kubusia puchatka to bys byl za Gidia kubusia puchatka . !!!! Wracaj na swoje otsy. !!! |
rofl
Widziaem filmik z wojny Dain Dair padl bo sie nie uchal, A tak wogule to Nemtor ciagnal szyzdere z EM jak tylko chcial, podbiegal do nich walil sd i uciekal, a oni nie byli w stanie nic mu zrobic hahah, a Anubis ray dostala y sd od nemtora i juy nartuy i ucieka...
|
Cytuj:
|
http://www.tibicams.nu/get.php?id=174 - Open battle z dnia 29.12.2006
Nie Działą mi ten link może ktoś rehosta dać? |
Cytuj:
peace! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |