![]() |
@UP:
Niechce odpowiedzi ale jak je mam porównać? Bardziej dokładnie jeśli można, ale bez odpowiedzi!!:D Podpowiedzi są dobre - Spojling zły :evul: :evul: :evul: :evul: |
Uff, udało się w tym powalonym 10. 11 prosty, a teraz w 12. Zobaczymy jak mi pójdzie. Ja stawiam, że będę siedziała 3 dni.
Przeszłam dzięki pomocy "nieznajomego", dzięki za wskazówki. Teraz 13-sty ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
8sme piętro :) 7 jest świetna!
|
Spoko ta gierka dzisiaj zrobilem juz od 5a do 7 i mam juz ten rysunek, teraz tylko wymyslic co dalej :P
|
gierka jest wypasiona ale utkwiłem na 9 moze ktos dać jakiegoś pomocnego hinta
|
jak mozna to nazywac gierką - rofl
|
12 jest zryte, teraz wiem ze 13 jest zryte, 12 bylo latwe
|
No i próbuje i próbuje i ciągle nic :( Na nic nie moge wpaść a ta ostatnia podpowiedź to mi tylko jeszcze bardziej wełbie namieszała... n/c;d 7 jest za trudny xD
|
Cytuj:
ps. A ja dzięki pomocy Filthy'ego już na 48 :) @ DOWN Blisko jesteś,coś w tym stylu.Napisz pierwszą myśl,jakiej doświadczyłeś gdy pojawił się obrazek.Może trafi. |
No i 8 i klapa. Wpisywałem wszystko, co mi przychodziło na myśl, ale tego jest za dużo. "OZagain?" "hateoz" itd. Czy to słowo, które ma zostać wpisane jest gdzieś ukryte, czy mam coś z własnych odczuć tam wpisać? Podp. definitywnie mówi o tym ;)
|
zest 25 (once again, trzeci raz robię) / notpron 18 (drugi raz robiony) ~
|
Cytuj:
\ A ja sobie siedzę w 10 i nie wiem jak z niej wyjść... Już się nawet do Biblii odwoływałem xD Św. Łukasz 13, 30-31 : P |
Cytuj:
HIhi, juz 28. ; )))))) |
Oj, #13 powalony, ale powoli, powoli się przeszło. 14nasty bardzo szybko poszedł, ale jestem w 15nastym. Omg.
O fak. Chwile po tym jak to zapostowałam przeszłam 15nasty. I nawet nie wiem jak! |
30 + 1!
Omigosh, nintendo sixty four! : O |
Jak zrobic 15? moze jakis tip o co chodzi?
haha, banalne. Teraz 16 |
A ktoś z was doszedł do lvl. 60? Mam problem z rozwiązaniem "true" 60 (za fake jeszcze się nie zabieram).
Jak na razie, absolutnie niczego nie ustaliłem, nawiet nie wiem, od czego zacząć :( Prosiłbym o pomoc :D |
W zamazanje mp3 pisze google i co z tego? Gdzie jest mniej wiecej ulokowana odpowiedz? Gdzie mam jej w tym Winampie szukac? Edit: Na bialo: And, behold, there are last which shall be first, and there are first which shall be last... (Luke 13:30-31) W czym mi to moze pomoc? |
Dobra, w #18. A tu będą kłopoty, ale z Matimjakiestamcyferki super to idzie. Mati daje do myślenia. jak coś to hinty na gg.
|
Cytuj:
|
@MamboSzambo
Ktoś w ekipie myśleć musi, huh. Hint do 18.? A nawet jak nie chcecie dawać hinta, to tylko jedna mała sprawa - afff... nie wiem, czy to spoiler, bo tak zaspoiluje, że szok... ale, żeby się nie czepiali ;> - czy ta lupa w lewym dolnym rogu ma jakiś związek z nastepnym lvlem? @down(pasuje) 1. To miała być prowokacja, byś wpisała givememoney jako hasło o_O. 2. SPOILER!!!!111 ZBANOWAĆ CIEBIE TSZEBA!1 |
@up"JoasiaMajewskaSłuchającaSextasy
Wredoto, to ja ci wszystkie rozwiazania podawałam :< Mati Asiunia 19:10:11 DajMiPieniądze Jaden Korr 19:10:14 Dobra, konto, lokata, deposyt, wszystko sprawdze Mati Asiunia 19:10:49 DAJMIPIENIĄDZE!!!!| Jaden Korr 19:10:50 WCHODZI!! Dzięki Asiu, ty zawsze taki pomocny i naprowadzasz mnie, chociaż o tym nie wiesz ^^ Jesteśmy w 20-stym. EDIT: Ja już w 21, ale tobie Mati - niewdzięcznico hasła nie podam. heh, ale 20 było ble. @down Pytasz o level 2? Patrz na tytuł i odpowiedz sobie na pytanie ^^ |
...
ej, ja tego nie lapie, pierwsze zrobilem, ale drugie juz nie... -.-
<! it's never about music> czy ten koment ma znaczenie? Ja na serio nie wiem, po prostu nie wiem jak szukac, probowalem juz w ch.. razy i nic... HELP!! |
Poddaje sie -.- ma ktoś hinta do No. 32?? :D:D
|
Cytuj:
* turn the knob on * use magic eye skills on the static |
pomóżcie przy 2gim.
próbowałem już: Tak Nie Jestem Nie jestem Nisko Wysoko Niżej Wyżej I curva nie wiem!!! @down A myślisz że co ja? Polityk jestem?!...Too, znaczy chciałem powiedzieć" Debil jestem?!" Chociaż powiedz mi czy któreś z tych słów jest dobre. Może po prostu źle wpisałem... |
Cytuj:
@topic 7lvl ;( |
przydała by się jakaś podpowiedź do 4
p.s tutaj jest na biało SPOILING do 2 bo widze że dużo osób ma z tym kłopot "czy jesteś wystarczjąco GŁEBOKO" nam tym słowem sie zastanówcie a potem po angielsku jego druga forma |
A ja powiem tak: jak ktos sobie nie radzi przy drugiej zagadce, to niech lepiej sobie odpusci. To tak, jakby chcial czytac, nie znajac alfabetu.
|
40 jest ok. ; )))
Slay ma racje, jesli placzecie o hinty przy zagadkach z tak niskiego poziomu (dalsze hinty, bo w cholere podpowiedzi do zadan 1-10 juz tu bylo) to dajcie zestriddlom spokoj i przerzuccie sie na cos latwiejszego. Ofc, mozna by tak samo powiedziec, a propos sapania o pomoc przy riddlu 20-30, ale wrodzona hipokryzja mi na to nie pozwala. ;f Czyzbym widzial Sinvorda przegladajacego ten temat, btw? : O |
jakis hint do 50 ? :) domyslam sie ze chodzi o wszystkie riddle dotychczas ale nie wiem co z tym zrobic...
|
Cytuj:
|
Heh, myślałem trochę nad 2, ale sobię poradziem. Teraz ślęcze nad #3:)
edit: W kodzie źródłowym w #3: <htm> (...) </html> zaczyna się od htm a konczy na html to jakiś hint? @down z tego co czytałem to może być plik z warstwami czyli Gimp, photoshop ew. poszperaj w necie |
Potrzebuję hinta do #20
Mam sie skupic na obrazkach ktore juz byly, czy na tych ktorych brakuje? Czy moze na tych zupelnie nowych (bodajze widze 1 taki ) ;-( #edit Znalazlem plik. Czym to k**** otworzyc? |
Cytuj:
Ps. Shinjix i jak u ciebie,po takim czasie? |
za ch***** nie mogę rozwiązać #4, znalazlem mikronapis, no ale nie wiem co dalej. Wiem tylko że to są 2 słowa :(
|
@up
To Twój głos wołający o pomoc... Teraz pomyśl co to może być za napis... |
No tak ! To było tak banalnie proste ! Teraz rozpoczynam zmagania z #5 :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |