Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Next battle <201ek die> Furora (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=107962)

windoo 27-12-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fure (Post 1154375)
Zawsze byłem za Duss~ i wiedziałem że wkońcu padną :p

Ciekawe czy Ima zrobi coment : Ima~ 1:1 Taif~

Opis Fenix Gru :

Fenix'Gru 1:0 Imargam

Hail Duskiness ~!~

Never stop keep fighting.
;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slyzgy (Post 1154298)
Imargam 1:1 Taifun Devilry

A ile razy już ktoś mówił u czegoś pana że to nie taif fragnął im'a ?
-.-"

Stefan Wichura 27-12-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1151971)
A ja jestem całym sercem za Vision.Oni cały czas pokazują klasę (pod wzdlędem pvp) w tej wojnie.Imargam tez.Przecież mógł zostac w Duskiness a jednak przyłaczył sie do Vision razem z Zwidkiem.Ciekawe jak to bedzie dalej wygladało.
HAIl visiON!!

no vision pokazuje klase to co duskiness robilo to zal.pl.br.swe ja***rdole toxc oni was roz***ierdola dno dno i jeszcze raz dno ;]

Goku_Sayian 27-12-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez windoo (Post 1154528)
A ile razy już ktoś mówił u czegoś pana że to nie taif fragnął im'a ?
-.-"

hah, ale to wojna głownie nie pomiedzy gildiami, tylko Taifunem a Imargamem! Imargam przegral, wiec Taifun odniosl zwyciestwo. proste? oczywiscie teraz zostane zjechany na maxa przez wszystkich pseudokibiców Vision, ale coz takie zycie. co do samej walki, coz trzeba przyznac, ze Dusk~ doswiadczenia nie ma w pvp, i nie trzeba miec 200lvl+ zeby moc to zobaczyc, bylo wiele sytuacji kiedy Ima, i kilka innych stoi sobie a Dussk nie robi totalnie nic, cóz, ale jednak wygrali, niektorzy mówia ze gdyby Vision siedzialo dluzej to by wygrali, ale NIE SIEDZIELI DLUZEJ TYLKO DALI LOGA, wiec n/c. pzdr. szanse są rowne. time will show xD

alz'q 27-12-2006 17:39

@up co mieli zrobic pomysl chopie najty nie maja m wali bliz nie dobijaj mnie

Schwenkler 27-12-2006 17:58

Ciekawy film, chociarz to czajenie sie bylo troche wkurzajace :]

a tak wogule to jestem za taifunem niech wbije ten 300 lvl, wkoncu to polak no nie B)

vNs'Cru 27-12-2006 18:08

ciekawe

Ciekawe kto tak naprawde jest dobry a kto zly =p
wiecej ludzi mowi ze ima~ ale mi sie zdaje ze taif
ladnie im naje!@i : D

Wolf 27-12-2006 19:44

Ima jest gorszy... Ima co zrobisz to payment a Taif spoks

alz'q 27-12-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niebo (Post 1154358)
Na tym filmie Duskiness pokazali że są strasznymi botami ^^ blokowali sami siebie i stracili 5(?) ludzi ^^ Pozdro Dla Al Inferno

Nie no ty pewnie bys czarodziejsko sie teleportowal qr\/\/a. Chyba widziales ze ciasno bylo. Jezeli nie staliby przy sobie to tylko m wall ze strony vision i tak po koleji kazdego. gz mysl chopie, uzyj czasem budyniu

Ka$z3r 27-12-2006 19:57

Ehh ta potyczka pokazala, że Dus~ boja sie , nie odwazyli sie na żaden krok po margamie... Fenix'gru stal i sie nie ruszal, a jak zull uciekal przed katrila to zaczelem sie smiac i plakac na raz :D

Ogólnie widać, że sam Katrila ma wiecej odwagi niż całe duskiness to co on tam robił to bylo PRO! Tak nie inaczej Vision te walke wygrali! Szkoda, że z tych ownerów taifuna wszystkie taki c!pki i lamusy :( Zresztą jeśli ktoś ma obiektywny punkt widzenia to widzi ze taifun jest bardzo słaby, a reszta co pisze "taifun rox" to przydupa$y, ludzie bez honoru...

vNs'Cru 27-12-2006 20:14

no niewiem moim zdaniem bylo to lepsze od tego jak taif wychytal trapa a inni stali tylko 1dna osoba brala parcela i nieliczni siochali.
a tu bylo team na team

Martus 27-12-2006 20:31

Juz nie daje rady.......

Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.

yz0 27-12-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1155167)
Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.

Ktoś kto normalnie pisze...

Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.

Jwitos 27-12-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Vjefroon* (Post 1154463)
nie widziałem żeby taifun go zafragował -.-

Ale dał most dmg w niego, 2 punkty dla pana Taifuna w wojnie=)

Martus 27-12-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1155202)
Ktoś kto normalnie pisze...

Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.

Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac.

Jwitos 27-12-2006 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alz'q (Post 1154074)

Pamietam nagranie z ts-a jak byla wojna dusk~ vs. sun~ (ima~ byl w dusk~). Ima~ darł sie i wyzywal a taifun takim spokojnym głosikiem "juz biegne" xD.

albo
Imargam - UHAJ MOCZYKIJA, KUR**, UHAJ MOCZYKIJA!!!
Taif - <spokojny głos> Czekaj, czekaj, liczę. 3... 2... 1...

Imagram, ty wiśnioczku :*

yz0 27-12-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1155236)
Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac.

To zacytuj jakąś głupotę jaką napisałem.

Żeby rozpoznać nooba trzeba nim być, bo skoro nim nie jesteś to jak możesz wiedzieć jak on się zachowuje i jak pisze?

Martus 27-12-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1152623)
Ja jestem za Vision bo widzę jak oni grają, teraźniejsze dusk już nie gra tak jak były wojny dusk vs. sunblade... może być i tak ,że będzie pokój a vision i dusk się połączą... jak pamiętam już coś podobnego było...

@2up
Też to zauważyłem... zauważcie , że ima poświęcił swój 200 lvl dla kumpli którzy mieli nawet 80 lvli miej od niego...

Hail Vision

To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye

yz0 27-12-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1155278)
To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye

Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk
a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.

Martus 27-12-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1155287)
Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk
a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.

Bo masz za maly lvl :p Wystarczy zobaczyc na topic na forum tibia.com wystawiony przez Nordmaka.No ok troche przesadzilem z tym noobem moze nie nie jestes.ALe naserio juz nie moge wytrzymac jak czyta ten stek bzdur co tu jest napisany specjalnie przed chwila zalozylem konto.....Aha jeszcze jedno duskines nigdy sie nie polaczylo z sunblade......wojna sie zakonczyla porazka sunblade wszyscy zaplacili za swoja wolnosc.....nic nie wiecie na temat tego serwera a wypisujecie takie glupoty..:/

Galdi 27-12-2006 21:19

Dobrze tak dla psa, wkońcu sie doigrał =') Osobiscie jestem za Dusskines, Taifun jest spoko, nie wyglada na jakiegos przyjeba co gra 24/7, byl mily dla mnie gdy mialem 30 msa, a on 130~~ ;)

Taifun <3

sliver 27-12-2006 21:47

neostrada tp- 29 zl miseicznie
pacc na 90 dni- 30 zlotych miesiecznie
widok padajacego taifuna i napis "lezysz kurwo"- bezcenne

Martus 27-12-2006 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1155373)
neostrada tp- 29 zl miseicznie
pacc na 90 dni- 30 zlotych miesiecznie
widok padajacego taifuna i napis "lezysz kurwo"- bezcenne

takie teksty moglbys pisac w temacie o dedzie taifuna a nie o dedzie Imargama.......Pomyliles tematy chyba :(
Btw Widok padajacego Imargam i napis ":*"- bezcenne

sliver 27-12-2006 22:09

nah, mi sie "padasz kurwo" bardziej podobalo ;-) nie czepiaj sie tego w jakim temacie bo dobrze wiadomo ze temat dotyczy calej wojny .

Ka$z3r 27-12-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1155278)

To bez honoru to juz pojechałeś! Ima byłby bez honoru gdyby wystawił rl kumpli nad jakiegoś tam taifuna. Dla mnie brakiem honoru było włączenie sie do wojny duskiness... Jak patrze na Katrile i jego taktyki, myślenie to szkoda ze idioci i błazny,lizusy jak ci z dus~(nie wszyscy) zdobywaja jakieś fragi.

Hmm...jak ta wojna sie skończy przekonacie sie jakie PA zrobią dus~~ bedzie tak samo jak dpft wygrało wojne na arcani(po 5 hackach sorcow w EZ) zabijali wszyskich za free... Więc jeśli grasz na furora przypilnuj zeby ta wojna trwała jak najdłużej :)

Sir. 27-12-2006 22:19

Denerwuja mnie ludzie ktorzy nie grali na furorze i nie maja pojecia co sie tam dzieje a pisza w stylu "Taifun jest lepszy, Ima jest gorszy"

Martus 27-12-2006 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1155446)
To bez honoru to juz pojechałeś! Ima byłby bez honoru gdyby wystawił rl kumpli nad jakiegoś tam taifuna. Dla mnie brakiem honoru było włączenie sie do wojny duskiness... Jak patrze na Katrile i jego taktyki, myślenie to szkoda ze idioci i błazny,lizusy jak ci z dus~(nie wszyscy) zdobywaja jakieś fragi.

Hmm...jak ta wojna sie skończy przekonacie sie jakie PA zrobią dus~~ bedzie tak samo jak dpft wygrało wojne na arcani(po 5 hackach sorcow w EZ) zabijali wszyskich za free... Więc jeśli grasz na furora przypilnuj zeby ta wojna trwała jak najdłużej :)

Lol a miał wybor <lol2> byl hunted u duskow wiec wstapil do vision :Djak by byl z niego taki honorowy gosc to by nie wyzywal taifuna i reszte duskow..nie robilby Pa na 50 lvlach i nie pozwolilby zeby jego rl friend harcesh hakowal pol serwa i za te pienadze pozniej wspomagal Vision .taka jest prawda polowa pieniedzy jakie ma vision na tej wojnie to pienaidze z hakow...Spojzcie na taifuna Magramiego Ymy Moczykija i jeszcze nie ktore osoby z duskow czy oni kiedykolwiek wyzywali ima ?czy taif kiedys napisal mu jestes lama itd?To jest naprawde wpozadku czlowiek ma swoj styl..oczywiscie ma na koncie wiele swoich złych postepkow ale wiekszosc z nich zrobil aby utrzymac sie przy władzy lub pozbyc sie Pa z serwa Np.Mestro rhu byl dal neigo zagrozeniem wiec go sie pozbyl..Czy to jest złe ze chce zostac przy władzy na tym serwie wy byscie do tego nie dazyli ??!!:(

Btw.Jaka gild ktora rzadzi serwe nie robi Pa??:( Poprostu jedna robi mniej druga wiecej.Mysle ze gdyby Vision wygrało wojne to by dopiero bylo PA na serwie..wyobrazcie sobie ze Imargam rzadzi serwem.....idzie przez veno i wyciaga od kazdego po 10k .Jedyna prawda jest to ze tylko taifun umie utrzymac na tym serwie pozadek i bez niego ten serw bedzie gowno wart !!:/

Ps.Sorki za ten off topic......juz nie bede xD poprostu jestem tu nowy hehe ;)mam nadzieje ze mi to wybaczycie ;D

madevix 28-12-2006 00:00

Ja nie gram na Furorze lecz na Calmerze (non-pvp) wiec nie wiem ale czy nie zauwazyliscie podobienstwa miedzy Imargam a Magrami? To jest ten sam nick czytany od tylu (angram)8o Nie wiem - moze to tyklo czysty zbieg okolicznosci ale jesli nie to w/w kolesie musieli byc kumplami... a wiec co ich sklocilo? pzdr

BaStLeR 28-12-2006 00:27

I bardzo dobrze :)

A taki cfaniaczek byl ;]

Roman Waleczny 28-12-2006 01:50

ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻa LŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻ aLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻa LŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻ aLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL

*Vjefroon* 28-12-2006 02:16

Wg. mnie Vision jest zdecydowanie lepsze taktycznie i dlatego powinni wygrać wojne.
co to taifa i ferajny.
Tak trzymać: nie dość że stali półtorej godziny nic nie robiąc (oprócz padania 4 osób) to jeszce mieli 160 rp w trapie (Katrila) nie potrafili go zabić (WIELKIE GZ)
ktos tam mówił że taif nei sypał sd, z tego co widziałem to tylko taif.

SpAyKeR 28-12-2006 02:31

@up
nie wiem czy masz pojęcie o pingowaniu IP, ale sie zblaźniłes.
Po 1. Na filmie widać jak taifun próbuje uciekac z trapa i jakos sie rusza, przy pingowanym IP watpie czy by w ogóle sie ruszył.
Po 2. Ma Neo z tego co wszyscy piszą więc IP mu sie zmienia co restart modemu więc to raczej nie możliwe.
Po 3. Niby jakby mieli mu sprawdzić jego IP ? Chyba że jest takim osłem i im podał.
Po 4. Po cholere by w czasie wojny miał otwierać przeglądarke o nazwie IE (dziurawa na 100 sposobów). ?

Ka$z3r 28-12-2006 09:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roman Waleczny (Post 1155827)
Dustiness :

Po Pierwszę.. co do deda Taifuna to on padł bo mu zpingowali IP jeśli dobrze obejrzycie filmik to zobaczcie jak Burn Abi pisze "ahaha 45k PINGA" więc można powiedzieć że Taifun nie miał neta w tym czasie (dla przykładu powiecmy że www.google.pl otwierały mu się conajmniej z 7-10 minut) no i on się sam niewpakowałw w trapa tylko go wepchneli jak dostał kicka....
Po Drugię.. a co do tego filma to żeczywiście pokazali ze powinni grać na NoN-Pvp ale cuż myślę że gdyby zamienili się miejscami to Dustiness poradzili by se...

Vision :

Co donich to uważam że jeśli niepotrafił by ktoś znich pingowac IP to albo by niedoszło do wojny bądz do conajmniej takiego zamieszania...
Imargam widać że potrafi grać i dużo potrafi zdziałać a co waże prowokować przeciwięnstwo Taifuna

btw tak wogule to jestem za Taifunem ale tego Fenix"Gru to juz dawo bym wyjebal z gildi ;d

HAHAHAAHH tekst roku...moja propozycja dla ciebie: "inwersycja w okulary"
Czy ty kiedys widziales spinowanego typa? Dostajesz ping 20k+ i nie robisz nic przez ponad minute, a ja sie dopatrzyłem że taifun zmieniał ssa co chwile...więc przestań p!erdol!c takie farmazony, że ping 280k. Co do tego co Pisał Burn Abi to poprostu sie smiał, że tak czy inaczej Dus~~ beda szukać wymówki na dead'a taifuna.

oVer

Ka$z3r 28-12-2006 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1155669)
Lol a miał wybor <lol2> byl hunted u duskow wiec wstapil do vision :Djak by byl z niego taki honorowy gosc to by nie wyzywal taifuna i reszte duskow..nie robilby Pa na 50 lvlach i nie pozwolilby zeby jego rl friend harcesh hakowal pol serwa i za te pienadze pozniej wspomagal Vision .taka jest prawda polowa pieniedzy jakie ma vision na tej wojnie to pienaidze z hakow...Spojzcie na taifuna Magramiego Ymy Moczykija i jeszcze nie ktore osoby z duskow czy oni kiedykolwiek wyzywali ima ?czy taif kiedys napisal mu jestes lama itd?To jest naprawde wpozadku czlowiek ma swoj styl..oczywiscie ma na koncie wiele swoich złych postepkow ale wiekszosc z nich zrobil aby utrzymac sie przy władzy lub pozbyc sie Pa z serwa Np.Mestro rhu byl dal neigo zagrozeniem wiec go sie pozbyl..Czy to jest złe ze chce zostac przy władzy na tym serwie wy byscie do tego nie dazyli ??!!:(

Btw.Jaka gild ktora rzadzi serwe nie robi Pa??:( Poprostu jedna robi mniej druga wiecej.Mysle ze gdyby Vision wygrało wojne to by dopiero bylo PA na serwie..wyobrazcie sobie ze Imargam rzadzi serwem.....idzie przez veno i wyciaga od kazdego po 10k .Jedyna prawda jest to ze tylko taifun umie utrzymac na tym serwie pozadek i bez niego ten serw bedzie gowno wart !!:/

Ps.Sorki za ten off topic......juz nie bede xD poprostu jestem tu nowy hehe ;)mam nadzieje ze mi to wybaczycie ;D

Widać, że masz już swój punkt widzenia i raczej go nie zmienisz... ale czy nie słyszałeś o prywatnych hydrach,wrl taifuna? Bo mi sie obiło o uszy, że taifun nie czeka poprostu bierze, więc nie mów, że nie robi PA (napewno nie robi wielkiego ale robi):)

Rodri 28-12-2006 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roman Waleczny (Post 1155827)
Dustiness :

Po Pierwszę.. co do deda Taifuna to on padł bo mu zpingowali IP jeśli dobrze obejrzycie filmik to zobaczcie jak Burn Abi pisze "ahaha 45k PINGA" więc można powiedzieć że Taifun nie miał neta w tym czasie (dla przykładu powiecmy że www.google.pl otwierały mu się conajmniej z 7-10 minut) no i on się sam niewpakowałw w trapa tylko go wepchneli jak dostał kicka....

O M G !! Nie pamietam juz kto mowil o pingu ale wydaje mi sie ze to byl Tarrin. No nvm, ale chodzilo o to ze na ventrilo (jesli wiecie co to jest) byl ping 50k bo kazdy krzyczal, z radosci jak taifun padl... ile mozna powtarzac to samo. Jesli nie wiecie co mowicie to milczcie :p
Co do ostatniej akcji, to i tak skonczylo sie 5:4 dla Dussk czyli nic wielkiego. Imargam sie poswiecil, chwala mu za to bo all Vision by popadali pewnie... Podniecacie sie jakby Vision zostalo kompletnie rozbite lol... I tak wiadomo ze sa lepsi taktycznie od Duskow i beda im umilac zycie juz do konca :)

Native16 28-12-2006 11:39

moze jakas laskawa QR**A da REhost na Tibia Cams -.-

madevix 28-12-2006 11:41

filmik czysty... czego Ty chcesz tego nie wiem -.-

Lipton'ek 28-12-2006 11:52

Ile jeszcze bedziecie mówic ze imargam sie poswiecil itp...
Ktos jusz pisal ze on poprostu nie zdazyl dac loga i tyle, poswiecil to sie burn abl ktury stawial mwalle.

Martus 28-12-2006 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1156053)
O M G !! Nie pamietam juz kto mowil o pingu ale wydaje mi sie ze to byl Tarrin. No nvm, ale chodzilo o to ze na ventrilo (jesli wiecie co to jest) byl ping 50k bo kazdy krzyczal, z radosci jak taifun padl... ile mozna powtarzac to samo. Jesli nie wiecie co mowicie to milczcie :p
Co do ostatniej akcji, to i tak skonczylo sie 5:4 dla Dussk czyli nic wielkiego. Imargam sie poswiecil, chwala mu za to bo all Vision by popadali pewnie... Podniecacie sie jakby Vision zostalo kompletnie rozbite lol... I tak wiadomo ze sa lepsi taktycznie od Duskow i beda im umilac zycie juz do konca :)

Człowieku jestes kumplem Vision wiec nie puszczaj tu sciem ze sie posiwecil.....przeciez wiesz ze mial pecha ze nie zdazył sie wylogowac...Powinnienes pisac ze chwała Burn ablowi bo to on mial sie zamiar posiwecic dla calego zespolu Wiec nie wiem po co piszesz takeigo glupoty na filmiku to doskonale widac :(Czy wy ludzie jestescie slepi??Z kad wiesz ze sa sa lepsi taktycznie jak narazie to oni wiedza kiedy zaatakuja i maja przygotowany plan prawie ze doskonaly ktorego szykowali juz kilka dni a duski poprostu sie bronia nie jest tak łatwo wymyslec taktyke zeby nie wpasc w trapa ktory byl przygotowywany kilka dni......A co do podniecania sie to przypomnij sobie co ty robisz na forum tibia com....zal mi Ciebie psie vision

alz'q 28-12-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Vjefroon* (Post 1155842)
Wg. mnie Vision jest zdecydowanie lepsze taktycznie i dlatego powinni wygrać wojne.
co to taifa i ferajny.
Tak trzymać: nie dość że stali półtorej godziny nic nie robiąc (oprócz padania 4 osób) to jeszce mieli 160 rp w trapie (Katrila) nie potrafili go zabić (WIELKIE GZ)
ktos tam mówił że taif nei sypał sd, z tego co widziałem to tylko taif.

Ehm. Jakby cale duski szly jeden z drugim do tego cave'u co siedzialy viski to pomysl: pierwszy zawsze bylby na strzala i wszsycy z vision by go sd'ekowali i po kolei kazdy z dusk~ by tak padal. Pomysl czasem zanic cos napiszesz. Vision mialo lepsze polozenie. Dusk~ raz sie zagapili (mogli strapowac katrile).

X(

Ka$z3r 28-12-2006 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1156358)
Człowieku jestes kumplem Vision wiec nie puszczaj tu sciem ze sie posiwecil.....przeciez wiesz ze mial pecha ze nie zdazył sie wylogowac...Powinnienes pisac ze chwała Burn ablowi bo to on mial sie zamiar posiwecic dla calego zespolu Wiec nie wiem po co piszesz takeigo glupoty na filmiku to doskonale widac :(Czy wy ludzie jestescie slepi??Z kad wiesz ze sa sa lepsi taktycznie jak narazie to oni wiedza kiedy zaatakuja i maja przygotowany plan prawie ze doskonaly ktorego szykowali juz kilka dni a duski poprostu sie bronia nie jest tak łatwo wymyslec taktyke zeby nie wpasc w trapa ktory byl przygotowywany kilka dni......A co do podniecania sie to przypomnij sobie co ty robisz na forum tibia com....zal mi Ciebie psie vision

zal mi Ciebie psie Duskiness... ehh troche szacunku? Sam skandowałeś, że Ima wyzywał Taifuna, a tu widać, że nie ma wielkiej różnicy między tobą a nim B)
Nie pokazuj jaki ty jesteś super, bo nie jesteś!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48.