Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Jeśli chcecie płakać ze śmiechu.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110291)

Xiomon 11-01-2007 17:59

No no trzeba przyznać quest im sie udał (lol). Chyba tylko jeden koles znal sie na rzeczy. Niektóre teksty były niezłe ale to ich wykonanie i zgranie zespołowe przejdzie do legendy :D

Konieczko 11-01-2007 20:01

takich noobow lubie najbardziej ...

omg... przeciez to nie jest smieszne tylko straszne ... ale takich noobow zawsze lubilem... Tibia bez noobow nie bylaby do bani ... :D

Tom The Tanner 11-01-2007 20:11

A może by ktoś chociaż powiedział pod jaką Tibię? 7.9? Mam nowe TibiCam, ale nadal nic...

XIII 11-01-2007 20:19

zgraj sobie nowe .mda i podmien z obecnym:
PHP Kod:

http://www.MegaShare.com/93956 

Ziveroxise 11-01-2007 20:21

KURWA S*******AJCIE DZIECI >>:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: WY

Ziveroxise 11-01-2007 20:22

I Znowu Ta Pizda Ximon!

Xiomon 11-01-2007 20:25

Chcecie zobaczyć jakim noobem jest Ziveroxise??http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=110790

Ertil 11-01-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konieczko (Post 1190801)
omg... przeciez to nie jest smieszne tylko straszne ... ale takich noobow zawsze lubilem... Tibia bez noobow nie bylaby do bani ... :D

Na 21 lvlu to akurat najwięcej wiesz o Tibi. Zobaczymy po Twoim bq kto się będzie śmiał :p

PauluSka 12-01-2007 15:51

hahahaha xD! jesteście świetni mówił wam to ktoś? xD

Hamerpl 12-01-2007 22:02

Najlepszy quest i jego team .

To juz mogli na krzycha zrobić ale nie ma to jak zostawić swój team i iść do TP,

Ten najt tez mądry zamiast isć gdzieś na prawo bardziej albo bardziej w dół to stał i HELP .... Ten koleś w zielonym outficie lurną co nie co na tego najta a ogólnie Jak my to blokniemy ?

NA securze jak robiłem Orzeł wpadł rach ciach ciach z sd i visa i room pusty .

Yhasit92 12-01-2007 22:12

@Harpel
powtarzam poraz kolejny robilem to co mialem robic co kazal mi Clao dionz
mialem isc w lewo to poszedlem w lewo < a HELP napisalem bo dostalem trapa od potworow:/

Hamerpl 12-01-2007 22:21

Rozumiem byłes najtem oni mieli mało hp i mana w ciągu 2 sek im spadła i dbali sami o siebie , chociaż dobrze że zjebałeś bo też byś padł. (uhniesz się za 500hp+ a oni się napiją many za 150 max)

Sry własnie nie obczaiłem ze ten koleś wam tak kazał ale nie wiedział ze monstery chodzą po mapie a nie stoją.

Za czasów secury przed hackiem Orzeł + jego kolega jakiś najt nie pamiętam zrobili nam room za 1bp manasów + 5k na moje się opłacało im bo szło z 20+ osób. A temu najtowi nawet bp uh nie poszedł.

King Mati 13-01-2007 02:51

Zajebisty filmik dawno takiego nie wdzialem.

Zjebal ten knight co wszedl pierwszy i nie poczebnie polazl na dul tylko tylko mogl zostac przy kratach

Yhasit92 13-01-2007 09:03

@ King
widac ze jestes egoista czlowieku to tylko gra :/ a ja poszedlem sprwadzic co z moim kumplem ktory niechacy wpadl do final rooma

Erolik 13-01-2007 14:36

13:29 Yhasit [72]: SIO
13:29 Yhasit [72]: PLAX

No, tutaj zwracam sie do tego pana..
Gdybys szedl ze mna na tego questa, i napisal takie cos, jak dobrze pamietam napisales tam z kilka razy cos podobnego, to wyjebalbym Cie z questa, a jesli dalej bys szedl za nami, i zrobil questa bym Cie ******.

Po prostu, zal.noob.br.

-.-'
Nigdy wiecej takich filmow, po prostu, ehh.. szkoda gadac

Yhasit92 13-01-2007 16:04

noob to siebie nazwij pisalem sio bo co uha mam marnowac? jak wole dac mf dla druida i on mnie siownie:/ zreszta nie bylo potworow tylko stalismy wiec noob mow do siebie mr.zal

Vacek 13-01-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1194189)
Nigdy wiecej takich filmow, po prostu, ehh.. szkoda gadac

NIeeeeeeeee! Niech będzie więcej tego typu filmów :D Jest się z czego pośmiać XD

Pawciooo 13-01-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yhasit92 (Post 1192956)
@Harpel
powtarzam poraz kolejny robilem to co mialem robic co kazal mi Clao dionz
mialem isc w lewo to poszedlem w lewo < a HELP napisalem bo dostalem trapa od potworow:/

Jezeli chodzenie w dół prawo, w dól, w lewo, w góre, w lewo i ściągnięcie całego respa i bycie tak blisko schodków nazywasz Tym co ci Clao kazał to nie znasz angielskiego

Yhasit92 13-01-2007 18:11

hahaha jaki debil zal mi Cie chlopcze clao pokazywal nam na gp gdzie mamy stac mialem stac w lewo <<<<<<<<<<<<<<<<<< az sie wkurzam jak patrze jak na mnie chrzanicie zal mozebyscie lookneli co VOTHER robi? gdzie stoi? przy schodach:/ a mial odejsc w prawo>>>>>>>>>>> wiec synu nie gadaj glupot poszedlem sprwadzic co z bladiewiem szczylu

Razones 13-01-2007 19:10

eeee mam do wszystkich pytanie poza tym co krecil film za ile kupiliście chary? Jak już kupujecie to zrobcie sobie jakis mniej hardcore quest :P np. rat ~ nie zapomnijcie wziac sd o ile wiecie co to jest :D

Krzaq Ziomal 13-01-2007 21:29

@autor
Osobiście uważam że jesteś ciota i tyle...pamiętam jak jeszcze grałem na Thorii i wy też graliście (~~killas) na pożegnanie z serverem zrobiliście film WMV..(nie powiem ładny był) lecz napis końcowy mnie 'rozpierdolił' to idzie tak:"Killas leaved Thoria" i jakoś userzy na forum nie śmiali się z twojej wspaniałej znajomości języka obcego. A teraz dajesz jakiś filmik z nieudanego BQ i chcesz żeby się z niego śmiali i wyzywali ekipe od noobów chociaż 75% z nich nigdy w życiu nie osiągnęła lvla numer 50.

Lucky_Luke 13-01-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzaq Ziomal (Post 1195311)
@autor
Osobiście uważam że jesteś ciota i tyle...pamiętam jak jeszcze grałem na Thorii i wy też graliście (~~killas) na pożegnanie z serverem zrobiliście film WMV..(nie powiem ładny był) lecz napis końcowy mnie 'rozpierdolił' to idzie tak:"Killas leaved Thoria" i jakoś userzy na forum nie śmiali się z twojej wspaniałej znajomości języka obcego. A teraz dajesz jakiś filmik z nieudanego BQ i chcesz żeby się z niego śmiali i wyzywali ekipe od noobów chociaż 75% z nich nigdy w życiu nie osiągnęła lvla numer 50.

Ja pamietam Lotara jeszcze z nebuli. Mial nick Bigmastakilla. W zyciu nikogo nie zabil wiec przekrecalem go na Bigpignotkilla. Wciagniety do "Trapped Under Ice" bedac jej czlonkiem okazal sie... czlonkiem. Wielka glowa, najlepszy pro gamer, etc. Pozniej jak Phyrexian nam wypowiedzialo wojne poznalismy prawdziwe oblicze tchorza. Jedyny ktory zaplacil swe (po jednym dniu wojny) to BIGPIGANOTKILLA Zaplacil 100k (47EK) po czym przeszedl na Thorie. Wycenili go na sto ka bo walczyl owszem ale na forum :).
@Topic
Banshee quest rox. Ogolnie ten najcisz powinien oproznic te dwie skrzynie przy tp zawsze to 10k i boh. Ale widac ze sam Gs go cieszyl wiec skoro on jest zadowolony to czemu wy sie smiejecie?

Yhasit92 13-01-2007 22:52

@Razones
szczerze mowiac u nas w gildi kazdy robil sam od 1 lvl chara i nikt nie sharuje a ten ban u jednego z czlonkwo za sharing to mozna powiedziec za "sylwestrową zabawę z alko(h czy ch?)olem.
Pozdrawiam

Olorion. 13-01-2007 23:03

lmfao

22:00 Vabelico [86]: aff.. to moj brat sie wpieni..
22:00 Vabelico [86]: poszedlem stracilem 50k i nie moge zrobic questa..
22:00 Vabelico [86]: Aff..
22:00 Yhasit [72]: haha
22:00 Joe Observator [78]: delete chara
22:00 Joe Observator [78]: dzisiaj

Ertil 13-01-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yhasit92 (Post 1195602)
@Razones
szczerze mowiac u nas w gildi kazdy robil sam od 1 lvl chara i nikt nie sharuje a ten ban u jednego z czlonkwo za sharing to mozna powiedziec za "sylwestrową zabawę z alko(h czy ch?)olem.
Pozdrawiam

Racja, ktoś wspominał, że Cavalorm sharuje, choć pewni nawet słowa z nim nie zamienił. Znam go dobrze. I musze przyznać, że mimo to qtas to nie sharuje 8o A ten ban był wynikiem <hmmm> tego że poszedł spać, a potem napisał głupkowatego posta, ale gdy przeczytał go drugi raz, już nie mógł go zedytować niestety.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11.