Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tibia obchodzi 10 urodziny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110434)

borekziom 09-01-2007 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 1186001)
dawac losowanie :D:D:D:D

)

Bez kitu ja też czekam tylko na te losowanie może coś wygram ;]
@edit:CO do waszych problemów z przeglądarkami to tyle mam do powiedzenia:
Ja korzystam z IE jakieś 7-8 lat i nigdy nie próbowałem innej używać a z ie jestem wpełni zadowolony :)

cOlocOla 09-01-2007 18:33

^.- look ;s
http://img101.imageshack.us/img101/3042/omgep3.th.jpg

sebul007 09-01-2007 18:35

?

Jak wziasc udzial w losowaniu pacc?

Wielki Mancyz 09-01-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zillek Edonek (Post 1186017)
Szczęściaż... jaką masz wersje , i jakie wtyczki? :p
@Down
7-8 lat... Ile razy miałeś przeinstalowany system? ;)

Prawde mówiąc to nie wiem do końca jakie mam wtyczki bo sie na tym nie znam ale dobrze działa prawdopodobnie dlatego że mam sieciówke i mało osób w bloku korzysta ale wątpie... po prostu mam fart :D

Wielki Mancyz 09-01-2007 18:42

Co do pytań związanych z zapisywaniem sie do losowania to ja uważam że to jest zbędne ponieważ:

1. Zablokowałoby strone jakby wszyscy sie pchali do zapisywania -,- :D
2. Hakerzy chcieliby to wykorzystać i by podawali linki do "własnych stron konkursowych" co by spowodowało wiele shakowanych postaci.
3. To by było nie sprawiedliwe wobec osób które niemogą grać bo np oglądają smerfy <joke> :D:D:D:D

Więc uważam że rejestrowanie sie niejest konieczne..

Tristo 09-01-2007 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Energia (Post 1185798)
Pacca można dostać tylko w tedy gdy was wylosują a nie trzeba kupować "lottery ticked" czyli los. To jakiś tam komputer/program losuje czy ktoś dostanie PACC.
Jak już ktoś miał pacca to nie dostanie. Tylko ci wylosowani z facc którzy dość długo grają w tibie.
Pewnie +30 lvle tak konkretnie :)

bylo by nieciekawie dla mnie:P uwazam sie za doswiadczonego gracza ale nie gram juz w tibie.. ale napewno znow bym wrocil gdybym wygral to pacc.. z tej okazji zrobilem postac na 1lvlu ale kogo to bedzie obchodzic jesli twoja teoria sie sprawdzi?:( ..:baby:

borekziom 09-01-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zillek Edonek (Post 1186017)
Szczęściaż... jaką masz wersje , i jakie wtyczki? :p
@Down
7-8 lat... Ile razy miałeś przeinstalowany system? ;)

Jak miałem stara płyte główną ( procesor 166mhz 1 mb karty graficznej 80 ram ) to potrafiłem raz na 2 miesiące a z nową ( mam rok czasu ją amd semprom 1600mhz 256 mb karty 512 ram) to tylko przeinstalowywałem jak nową płyte główną wkładałem :)
@edit:
@up: a jak możesz stwierdzić po opisie bo jestem ciekaw :)

Durdq 09-01-2007 19:03

Ehh Wy tu o sprzęcie, i o swoich best solo, a nuż losowanie się zacznie.Cholera fajnie by było Pacc'a wygrać......raz......coś poważnego........choć raz w życiu....... :p :p

Aha tradycyjnie razem z wszystkimi serdecznie gratuluję zwycięzcom, Polakom oczywiście.Brazylijczykom życze bana :P (Przynajmniej na moim servie same nooby żyją)

Aqqin 09-01-2007 19:10

@pacc
1 tys, pacow podzielilem na 72 swiaty

1000/72 = 13,888...9 ;>

volli2006 09-01-2007 19:10

Gdzie dokładnie obok thais można spotkać tego hakera?

Życze wszystkim powodzenia w losowaniu!

Durdq 09-01-2007 19:11

Hej powiedzcie jak to jest s tym losowaniem czy trzeba się zapisać na to czy jak?? Bo z tego co Wy mówicie nieda się nic wywnioskować jednie mówia tak drudzy inaczej. Czyta ten temat jakiś Moderator albo ktoś?? Dr.Omader pownie by coś powiedział:p .

miki.pl 09-01-2007 19:15

U mnie pół klasy gra w tibie (w tym ja ;p) i wszyscy chcą wygrać pacc.
A co do stronki to odjechanie wygląda ;p

volli2006 09-01-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Durdq (Post 1186187)
Hej powiedzcie jak to jest s tym losowaniem czy trzeba się zapisać na to czy jak?? Bo z tego co Wy mówicie nieda się nic wywnioskować jednie mówia tak drudzy inaczej. Czyta ten temat jakiś Moderator albo ktoś?? Dr.Omader pownie by coś powiedział:p .

Z tego co ja wywnioskowałem to nie trzeba sie zapisywać... a nawet jak by tak było to tibia.pl napewno by o tym napisała...

Durdq 09-01-2007 19:18

Wiesz nie dziwie się.Taka szansa pojawi się dopiere za 10 lat:D.

Demius_Tyron 09-01-2007 19:18

To dzisiaj będzie losowanie tych pacc?? Jeśli tak to może ktoś wie o której??

Astistan 09-01-2007 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demius_Tyron (Post 1186219)

takie informacje posiada tylko cipsoft

Lord Hanym 09-01-2007 19:22

Cytuj:

Nie karmic! . . .

. . .
Ludzie! Wiekszosc Waszych wpisow jesT NIEPOTRZEBNA!...
I prosze Was!
NIE PYTAJCIE WIECEJ CZY BEDZIE DZISIAJ LOSOWANIE! ANI, O KTOREJ BEDZIE! . . .

JAK NAPISALI TAK ZROBIA!...
Czekajcie spokojnie . . . !
A nie zasmiecacie TEMAT!...

Pozdrawiam.

volli2006 09-01-2007 19:23

Cytuj:

Ehh... Ludzie, byście nie zaśmiecali forum wiem że fajnie jest se nabić posta ale wystarczy cofnąc sie kilka stron do tyłu i już jest odpowiedź...

Demius... tak dzisiaj będzie to losowanie ale nikt nie wie o której i nie trzeba sie zapisywać...

wonap 09-01-2007 19:24

ja pier*** wiekszosci wypowiedzi to az zal czytac nikt nie wie kiedy bedzie losowanie, jak bedzie to bedzie informacja na tibia.com i wtedy ktos ci poda ze juz sa jakie dane a po co sie pytac przez kilkanascie/kilkadziesiat stron o to samo "kiedy bedzie losownie" albo pisac "chce wygrac pacc"
ja spadam pouczyc sie anglika, a wam radze nauke polskiego bo ja czytalem temat od pierwszej strony to az mnie dziwi ile placicie za przejscie do nastepnej klasy, juz nie czepiam sie prostych literowek bo kazdemu sie zdarza ale jak ktos pisze "ktury" i to pare razy no to ludzie..... niektorym osobom polecam wrzucenie wypowiedzi najpierw do worda w celu sprawdzenia bledow a potem dopiero pisac posta

Yoszka 09-01-2007 19:26

Stop

Rwaa jego mać....... ppl..

@ Lottery:
The lottery will start Jan 9th, 2007

I tyle!!
Czyli albo CipSoft nad tym jeszcze pracuje
albo "maszyna losująca" nad tym pracuje.

Przeciez CipSoft nic nie napisał aby sie trzeb było zarejejstrowac ani nie daje żadnego formularza który trzeba wypełnic.

Więc Loteria sie rozpoczeła i trzeba czekać na wyniki!!!!

Durdq 09-01-2007 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hanym (Post 1186230)
Nie karmic! . . .

. . .
Ludzie! Wiekszosc Waszych wpisow jesT NIEPOTRZEBNA!...
I prosze Was!
NIE PYTAJCIE WIECEJ CZY BEDZIE DZISIAJ LOSOWANIE! ANI, O KTOREJ BEDZIE! . . .

JAK NAPISALI TAK ZROBIA!...
Czekajcie spokojnie . . . !
A nie zasmiecacie TEMAT!...

Pozdrawiam.

Heh coś mi sie wydaje że ten temat powstał właśnie dlatego zeby się dowiedzieć co i jak jest z Pacc'em. Gdyby tak nie było, niebyło by tego tematu

Parys 09-01-2007 19:30

Wyczyściłem temat ze wszystkich wyzwisk. Spokoju ludzie więcej.

Informacja o losowaniu PACC najprawdopodobniej pojawi się na stronie Tibia.com.
Nikt z teamu Tibia.pl nie wie kiedy i w jaki sposób nastąpi rozdanie PACC.

Durdq 09-01-2007 19:31

No i to rozumiem.Interwencja Moda :)

Lord Hanym 09-01-2007 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Durdq (Post 1186258)
Heh coś mi sie wydaje że ten temat powstał właśnie dlatego zeby się dowiedzieć co i jak jest z Pacc'em. Gdyby tak nie było, niebyło by tego tematu

Tych pytan "Kiedy losowanie" "O ktorej godzinie" ITP.
Bylo juz mnostwo na wczesniejszych stronach...
Wiec nie ma sensu zadawac go na kazdej stronie po 5 razy? moze 6 . . .

...
LOTTERY START

The lottery will start Jan 9th, 2007.

GODZINA - Nie podana!

I mam nadzieje WSZYSTKO jasne . . .
Pozdrawiam.

dudek949 09-01-2007 19:32

Widać że coś robią :)

Kurde ja chce losowanie :)

Jan 09 2007 – Short website downtime today between 13:00 and 14:00 CET due to hardware upgrade of database servers.8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Durdq 09-01-2007 19:34

Lord,zrozum tak jak ktoś wcześniej powiedział:D "fajnie jest sobie nabić posta":baby:

Kolos from rodos 09-01-2007 19:34

Omg, Można sie było spodziewać że w jak dadzą free PACC , to to forum zaleje masa noobów -.- No uważajcie że wszystkim noobom na 10+ lvlach dadzą PACCi ... to by była porażka Cipsoftu .. n/c Ja osobiscie wątpie że rozdadzą od tak sobie 1000 PACC byle noobom... nie róbcie sobie nadzieji i nie spamujcie forum postami typu "oh chcialbym wygrac pacca raz w zyciu , to bym outfit mial fajny , swoim 19 sorcererem z p-setem i wandem! moze ktos na PACC area dalby mi itansa jakiegos" wow!

wonap 09-01-2007 19:35

wedlug jakiej strefy czasowej oni maja te godziny?

Lord Hanym 09-01-2007 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Durdq (Post 1186269)
Lord,zrozum tak jak ktoś wcześniej powiedział:D "fajnie jest sobie nabić posta":baby:

No wlasnie... Drurdq :) ...
Twoje pytanie ( zadane na wczesniejszych stronach mnostwo razy) wskazuje, ze bardzo chcesz nabic POSTA... tylko poco?
Zadnego LICZNIKA nie ma :)...

Dobra... nie rozmywam. Jak cos pisz na PM :) . . . :baby:

Yoszka 09-01-2007 19:37

naszej

Centralna

Durdq 09-01-2007 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wonap (Post 1186272)
wedlug jakiej strefy czasowej oni maja te godziny?

LOL. Chłopie a myślisz że Niemcy są w innej strefie czasowej niż my?? W Rosji to mają do dupy, bodajże 2 strefy czasowe.Cosik mi sie tak wydaje

Yoszka 09-01-2007 19:41

hehe

w Rosji jest teraz okolo 21.40
tam to juz dzieciaki spią

Ale maja przechalpana
w USA tez
na zachodzie kraju juz Ciemno a na wschodzie jeszcze git

przez USA przechodza 4-5 stref a w Rosji......8
Typki na zachodzie spią a na wschodzi sie jeszcze bawią :P

wonap 09-01-2007 19:43

no przy zalozeniu ze wczesniej na tibia.com nic nie pisalo a teraz podali ze wprowadzja jakies aktualizacje miedzy 13-14 wiec mam watpliwosci czy nie chodzi o inny czas

borekziom 09-01-2007 19:43

Mniej więcej taka sama jak nasza może sie różni 10-15 min

Wielkie G 09-01-2007 19:43

Jeśli chodzi o nową stronę Tibii - CipSoft zawalił sprawę. Może i "ładnie wygląda", ale pomyślcie, czemu nie działa na jednej z najlepszych przeglądarek? Proste - jest źle zbudowana! Korzysta z przestarzałych technologii, które działają tylko pod IE i innych beznadziejnych przeglądarkach, oraz tych, które potrafią je udawać. Firefox musi używać quirksmode ("tryb dziwactw"), by tę stronę wyświetlić - najprawdopodobniej Opera za słabo "emuluje starą przeglądarkę". Nienawidzę stron pod IE (IE nie potrafi nic nowego wyświetlić, a to nie jest nowa strona...).

wonap 09-01-2007 19:44

kity wciskacie :P ja mam nowa wersje opery i mi tibia.com bez problemu chodzi, nie widze zadnych bledow

Xydijo 09-01-2007 19:45

dam rade ??

Ja mam takie pytanko. A mianowicie jakie hity dadzą mi Hakery itp.
Skille i lvl patrz pod avatarem.

volli2006 09-01-2007 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hanym (Post 1186278)
No wlasnie... Drurdq :) ...
Twoje pytanie ( zadane na wczesniejszych stronach mnostwo razy) wskazuje, ze bardzo chcesz nabic POSTA... tylko poco?
Zadnego LICZNIKA nie ma :)...

Masz rację przedchwilą to zauważyłem że niema licznika...
Jestem nowy na tym forum i jest tu jakiś system rangowy czyli kto jak sie zasłużył chodzi mi np. ilość postów albo pochwał czy niema nic w tym stylu tutaj?

Wiedźmin 09-01-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wonap (Post 1186296)
nic nie pisal

Nie było napisane. Czuję się głupio bo zaraz jak na forum wróciłem to w każdym temacie kogoś poprawiam. NO, ale trzeba znów się przyzwyczaić.

@Top
Ja tak zdeka spóźniony bo lekcje późno kończyłem, ale ważne, że przed loterią. Czuję się głupio bo po raz pierwszy w czymkowlwiek "czuję", że wygram :P Czyżbym się robił optymistą? :P

up@
Oni usunęli licznik by takich nabijaczy nie było, więc domyśl się czy są za to "specjalne" rangi...

wonap 09-01-2007 19:50

nie ma czegos takiego zebys nie musial sie meczyc pisaniem :P nie ma zadnych rankingow wiec juz nie musisz nic pisac bo i tak nie bedzie wysoko w statystykach :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46.