![]() |
nom mógł dać eee.Stój bo cie zapier.... z noża :D
|
Cytuj:
On grangsterem ma sie dopiero stać... Btw. Archeologom mówimy nie! |
najlepszy fake jaki widziałem na oczy ale coś wolno idą te odcinki 8.5/10
|
Cytuj:
"Archeologom mówimy nie!" Nawet nie mogę wyrazić swojej opinii na ten temat? Jak chcesz chętnie z tobą podyskutuje na priv o "gangsterskich" tekstach w tym fake :) |
Za bardzo mi sie to nie podobalo ale chociaz dobre fotki
:cup: |
Chcesz wyrazić swoje zdanie?
Prosze bardzo, ale to nie znaczy że musisz odświeżać temat który już dawno umarł śmiercią naturalną... Pokaż to swoim kolegom i sobie z nimi pogadaj, wtedy wreszcie wyrazisz swoje zdanie i nie będziesz spamował na forum. |
Btw: nie ja odświeżyłem, a raczej jeśli wolisz "odkopałem" ten temat :)
I wole tobie powiedzieć moją opinie temat tego "gangsterskiego" fake'u. Dobra koniec dyskusji na ten temat bo sie warny posypią ;) |
A Ja Chce Znowu !!!! Fake!!!
|
Cytuj:
own3d. |
Pwned
Archeolog /\ |
Cytuj:
Ej nie teraz to już poważnie own3d xDDD |
A ty sie ubierasz na emo!
|
Cytuj:
emosz<3 umarł. |
NocnyPasterz mnie rozwala.
@down Ten też |
fajne czekam na kolejne!!!
|
Cytuj:
1. - 2.ARCHEOLOG |
Cytuj:
KURWA LEŻE!11!3!@! |
Cytuj:
@Down Już płacze ;(;(;(;( |
No to jestes archelogiem! i emo!
|
No to mnie nie denerwuj bo bardzo mocno
|
@up
A ty masz reporta:P Ty i wszyscy inni! Ktoś musi to przerwać |
xd
@Osar_Delving
nie nawidze cie dam cie do mojego fake`ia @NocnyPasterz @Mr.Pszczola @em0_-.- @Hunter1994 @ głuwnie NocnyPasterz Nie lubie Archeologuw |
@Osar
Uważasz sie za znawce, a to chuj nie prawda dzieciaku. |
Ale sie spam narobił jej! Normalnie LolnYego zawołam! ;D Nareszcie coś się dzieję w tym dziale :> Tak nudno było w ostatnich dniach ;<
@Osar Żal mi cię bo sam spamujesz i sam właśnie idioto odświeżasz...hmm chyba, że masz zamiar zaraportować samego siebie...to samo kardox. |
Osar jest fajny, czego od niego chcecie?!
|
Buashahaha sram na to forum. Żartowałem Report nie poszedł:P
Nie jestem chamem jak wy i nie jadę tych którzy chcą się poprawić. Z góry skazujecie mnie na "wygnanie" kiedy ja pragnąłem was przeprosić:( Nie lubje was. |
Skoro nikt nie bluzga mojego posta to bez tego przejdę do drugiej części planu...
Żartowałem. Osar to 2 girls 1 cup. |
@2 up
Uwielbiam to twoje,,żartowałem”:] |
I co , moze jeszcze zaraz wparuje H.a.g.i .-. M.a.g.i ? :p
@Down Przepraszam...! @6x down Zgadzam sie! Pisze tu bo nie chcialem pod toba napisac =) |
@up
Nie wypowiadaj Jego imienia na daremne ;[ |
Tak na nawiasie powiem wam, że przed chwilą miałem najzajebiściejsze deja vu(vecu w tym przypadku) w całym moim życiu.
|
Zaczynam się cieszyć że mnie nie było przez ostatnie 10 dni O.o
|
Cytuj:
|
Z tego tematu czat się zrobił;/
Proponuje założyć temat do spamienia pod przykrywką,,Fake’i- Ogólna dyskusja” |
To ja proponuje cos takiego:
Każdy kto napisze coś teraz po mnie, od razu lecą reporty od użytkowników którzy się ze mną zgadzają... Reporty na razie dałem: - NocnyPasterz - em0_-.- - Mr.Pszczola PS. Nie drzeć się na mnie że odświeżam. Temat był Pierwszy na pierwszej stronie... Znając to kardox albo inny debil mógłby znowu odświeżać zaczynać... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |