![]() |
Cytuj:
@topic: Nie oglądałem Losta, o 4400 nawet nie słyszałem (xD), co prawda Losta może z 10 odcinków, ale jakoś nie chciało mi się tego oglądać. :) |
Moj ulubiony serial prowadzi :P:D
|
Wczoraj obejrzalem pilota Dextera. O fuck, nigdy wiecej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja ogladam wszystko. ;) 4400 i Prison Break w TV, odcinki LOST sciagam na biezaco. Powoli zaczynam zaopatrzac sie w 2 sezon Prison Break, aby miec co ogladac jak sie pierwszy w TV skonczy. 4400 tez sie zaczyna rozkrecac.
|
a ja sie w Jericho wciagnalem T_T Pierwsze epy przynudzaja, ale tak od 1x4/5 zaczyna sie rozkrecac i dalej jest coraz lepiej. Tez moge polecic jak ktos jeszcze nie widzial.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ogladalem 3 sezny Losta , pierwsza seria byla bardzo dobra , ale ogladajac caly drugi sezon i troche trzeciego mozna dojsc do wniosku ,ze "I pies ma tajemnice".
Z tych trzech seriali chyba najciekawszy jest PB. widzialem juz 9 odcinkow i sciagam dalej bo warte obejrzenia. @off ciekawy jestem czy ktos widzial Jericho ? Moze nawet jest lepszy od PB ; > a widzialem 11 odcinkow @up Widze ze hoomik ogladal i tez mu sie podoba :) |
Skazanego nie oglądam, bo w tym czasie na AXN leci Lost 3, ale i tak najlepszy jest 4400.
|
@up
Ja oglądam to i to. Skazanego na Polsacie oglądam w Niedzielę. Lost 3 w poniedziałek powtórka jest o 21,00. |
Już jest Prison Break S02E18 na torrentach, ; D właśnie skończyłem ściągać, ale polskich napisów jeszcze nie ma. ; ]
|
ja uwielbiam oczywiście te 3 seriale a w sądzie niestety można tylko wybrać jeden dlatego nie głosuje bo pokrzywdze te na które nie głosowałem :D:D
|
PISon breaka na pewno nie będe oglądać. Po tym jak trzepaczką do jajek wiercił :D
|
Film Skazany na Smierc jest dla mnie najlepsze czy wiece ze ten film jest uwazany za najlepszy film w calej ameryce?Nawet jak bede go ogladac za 5 razem i tak mi sie nie zudzi 8o .
|
Cytuj:
Pozdro :(:( szkoda |
Imvho szkoda że pedofil zabił Boba (strażnika)... Miller będzie miał prze*ane jeżeli weźmie osobe która zabiła klawisza...
|
4400 widziałam tylko jeden odcinek :P nawet nie złe ale leci wtedy, gdy nie moge oglądać xD
Lost już mnie nudzi :/ najpierw, że są sami na wyspie a potem się okazuje, że znajdują "innych". To troche pomylone. Zdecydujcie się wreszcie -.- Skazany na smierć jest świetny :D Trzyma w napięciu itd. Razem z kumpelkami postanowiłyśmy nie ściągać z neta i czekać w napięciu cały tydzień na następny odcinek :P a tak na marginesie- wie ktoś może w którym odcinku zwieją?:> Jeśli ktoś juz o tym pisał to sorki, ale nie chce mi się czytać tylu postów :P |
Cytuj:
|
Osoboście muszę przyznać, że najlepszy z tych wymienionych jest "Skazany na śmierć". Sam oglądałem już 22 ocinki I serii i 16 z II serii i to jest porostu zajebiste! Tym co oglądają go w TV zdradzę, że wg mnie najlepsze odcinki (z I serii oczywiście) to bądą 3 ostatnie, czyli 20, 21 i 22 - jest tam chyba najlepsza akcja, ale więcej już niezdradze - bo po co ? ;)
LOSTów oglądałem całą I i II serię oraz 3 czy 4 odcinki III serii i musze przyznać, że z każdym odcinkiem coraz bardziej "niszczą" ten serial - wg mnie traci już swój klimat (szczególnie III seria jak narazie...). 4400 oglądałem wszystkie jakie narazie były odcink w TV i jakoś nieprzypadło mi to do gustu... . Z w/w treści chyba łatwo wywnioskować, że swój głos oddałem na "Skazany na śmierć" |
Cytuj:
oj ale Ty jesteś drobiazgowy :P tak czy inaczej ten serial zaczyna byc tasiemcem :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do PB to jestem mile zaskoczony. Przestałem oglądać po tym, jak Scofield wyczytał z ręki "cute poison" bo uważałem to za przesadę. Teraz już wszystko jasne ; ] |
|
Obejrzałem narazie 10 odcinków PB. Spodobał mi się, ale jednak nie porwał mnie to tak samo jak Lost.
@down: Czepiasz się. :P Może bym was pobił, bo odcinki 2 - 8 oglądnąłem w dwa dni (albo nawet 1) i już miałem kontynuować maraton, ale 11 odcinek mam źle nagrany... |
Cytuj:
LOST wciąga niesamowicie na samym początku. PB zaczyna wciągać w okolicach 10 odcinka. Ja przykładowo do 10 co kilka dni oglądałem a późniejsze 11 w dwa dni o.O |
Heh, u mnie jeszcze gorzej.
6 w TV. A potem az do 19 z 2 serii w 3 dni. |
Mi sie bardzo spodobal PB, w 2 dni obejrzalem 17 odcinkow tak mnie wciagnelo jak odkurzacz, robi sie coraz ciekawsze.
|
xD ja wole "NA Wspólnej" XDDDDDDDDDD
|
Prison Break oczywiscie ;)
|
Głos oddałem na Prisona, cały czas jest jakaś akcja. Nie ma odcinków nudnych i wciąga jeszcze bardziej niż Lost. A co do Lost'a to III sezonem bylem zawiedziony ale po obejrzeniu 11 odcinka śmiem twierdzić, że w końcu zaczyna się coś dziać! To są moje dwa ulubione seriale ale biorąc pod uwagę, że w Prisonie nie ma tylu zagadek i tajemnic jak w Loście i mimo to równie dobrze wciąga oddałem na niego głos.
|
Prison pod koniec drugiej serii zaczyna sie juz robic "krecony na sile", niezle naciagane watki.
|
Cytuj:
|
Kolejny moj upload z zintegrowanymi napisami. Tym razem film dotyczy wiezienia, w ktorym kreca prison breaka.
http://youtube.com/watch?v=9el5MbEv1L8 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |