![]() |
Cytuj:
p.s modek ma obowiazki ale gada ze wszystkimi i o wszystkim o to mi glownie chodzilo |
Cytuj:
No wiesz Vil może ty i jesteś modkiem, ale co do tego to nie masz racji, bo jak widzę jak ktoś podwala się pod moje zdanie to trudno się powstrzymać od skomentowania tego. Nie zawsze mam rację, ale jak ktoś mnie wyśmiewa to mnie krew zalewa. Bo większość komentarzy tu na forum to po prostu bzdety. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli o mnie chodzi to Vil nie ma kompetencji bycia moderatorem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Imo, vil jest jednym z najlepszych modow tutaj, ale watpie zeby wasza dyskusja byla tez naszym interesem, wiec przeniescie to na pw?
|
Cytuj:
|
moderator forum jest od tego zeby pilnowac porzadku tutaj a nie zeby udzielac decydujacej i jedynie wlasciwej odpowiedzi na zadawane pytania.:baby:
Pozatym, chyba nie w kazdych dzialach ma "moc" moderatora. jest to jeden z niewielu moderatorow ktorzy tak walnie sie udzelaja na forum, to ze duza czesc troli polemizuje z nim nie argumentujac swoich wypowiedzi, szybko przechodza na agresywny jezyk wypowiedzi, oraz poprostu wala offtopy i spam to nie jest jego wina. |
Cytuj:
Vil jest dobrym MODem, (gdzieś tam w najlepszych użytkownikach tak napisałem) i każdy mądrzejszy użytkownik tego forum to powie.. Tak, przeszkadza mi to, że rozmawiasz sobie luźno na forum z Baxcrow od tego służy GG i nie, nie będę wychodził z tego forum, to raczej ty byś wyszedł za spam. |
:p
Mi się wydaje że lepiej się pochwialić du.zym magic levelem na małym lvlu, niż dużym lvlem a małym mlvlu!
|
Cytuj:
|
Przeczytalem caly post i doszedlem do jednego wnisoku :
" Rubta co chceta " możecie mieć lvl np 80 z 40 mlvlem , albo 40 lvl z 60 mlvlem zależy co możesz robic. Ja osobiście przez hunta i lagi nie mogłem za duzo expac , ale lubie grać więc na 46 lvlu mam 52 mlvl . Nie wyskakiwać mi że mam ek bo musiałem zmienić serwa X( , lecz nadal posiam ms więc wiem. ale żal patrzeć jak 80 ms pada od 65 ms ( widziałem to osobiście ) powod? mlvl 80 ms był tragiczny. Ja tam polecam jush od 45 lvla codzienie robic przynajmniej pol bp sd i zostawiać je na pożniejsze demon hunty :] |
Cytuj:
@@ |
Odpowiedział wielki MS:evul:
|
Za to żal patrzeć jak ~90 MS składa się od dwóch 40 S + kilku noobcharów które nawet SD nie mogą używać. I to bynajmniej nie dlatego że te 40 sorce miały wysokie mlvle albo ten 90 MS miał niski :)
A robienie SDków na "późniejsze demon hunty(?)" to faktycznie objaw inteligencji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.s za lizanie dupy powinnienes punktowac jak widze teksty "vil najlepszy mod "to mi sie zygac chce czemu za to nie punktujesz ? Jak to D4rqu powiedzal "Jak ci post nei pasuje to usuwasz" buntowal sie dostal bana ja bede next i S-R-A-M na to :* |
Ide o zaklad, ze mniej wysilku kosztuje mnie banowanie twojego konta niz ciebie zalozenie nowego.
Kasuje wylacznie posty odznaczajace sie debilizmem lub naruszajace regulamin. D4rqu dostal bana za caloksztalt robienia z siebie debila. |
Ja proszę o zamknięcie tematu i gdybym był modem, zrobiłbym tak... (wiem, wiem, wszyscy z Vilem na czele powiecie "ALE NIE JESTEŚ" ;)) Temat ten to jeden wielki offtop i nikt już nie odpowiada na pytanie zawarte w pierwszym poście tylko wszyscy kłócą się o to czy Vil sprawiedliwie kasuje posty czy nie...
|
Ja mam 79 lvl Ms .. mam 58 mlvl ...
To jaki chcesz miec mlvl to tylko kwestia twojego gustu ;) Każdy wbija mlvl jaki mu sie podoba mi sie podoba jaki mam ... A tak wogóle Mlvl szybko sie wbija na Expie :p Więc Expij .. Mlvl sam ci sie wbije w odpowiednim czasie... Exp zacznie ciężej wchodzić a mlvl podgoni go, więc nie ma sie czym przejmować ;) Nie mówię żebyś nie robił żadnych runek :p Ale rób to stopniowo ... Ogólnie zajmuj sie expem :) Narq :D |
Cytuj:
|
Co innego slowa krytyczne wobec moderatorow a co innego konsekwencja w pisaniu glupot w praktycznie kazdym poscie i dopisywanie "pewnie zaraz moderatorzy skasuja bo nie chca przyznac ze knight wali noobskie hity".
Regulamin jest bardzo prosty do zinterpretowania i nie przypominam sobie zeby jakies posty zostaly skasowane wbrew temu co w nim jest. A teraz wrocmy do tematu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A moim zdaniem to zależy od człowieka, jaki zechce mieć mlvl ;p
Można na 20 lvl mieć 40 mlvl, ale jak sie nieużywa HMMów, ani Visów itd. to na początek niejest to potrzebne aż tak bardzo, bo hity od wanda i tak niezależą od mlvl (no choć im większy mlvl tym większa Exura Gran i bardziej się leczymy=mniejszy waste ;p) |
To w końcu robić ten mlvl czy nie ?? Mam 31 Ms z 37 i mlvl, bo trochę robie runek na expienie i czy opłaca mi się robić !!?? I co to da jak bd robił, a jak nie ??~~
|
UP: Nie opłaca się. Btw. Expiło z runami to się w Tibii 7.4.
|
Cytuj:
1,1 dmg z hmm 7 hp mocy uha 5 dmg z sd 3 dmg z explo 1,5 dmg z vis Jeden level daje 2% magi, czyli: 0.7 dmg z hmm 5 hm uha 3,5 sd 1 dmg vis ORAZ 30 punktow many, 5 hp, 10 capa, 1% predkosci poruszania sie oraz prestiż wśrod innych graczy (moj druid na 27 levelu ma 53 m level wytrenowany kiedy nie mozna bylo kupic uhow w sklepie. Ludzie go nie szanuja a potem sie dziwia sdkami za 160 dmg. Mam tez sorca 40 level z 36 m levelem czyli nizsza moca czarow a nie jest on tak czesto zaczepiany) Generalnie, powinienes wychodzic z zalozenia ze m level sam wpadnie. Jesli masz stac pod domkiem i sie nudzic robiac runa to lepiej isc na polowanie, ale jesli nie mozesz akurat polowac (lagi, malo czasu, zajety w rl, brak kasy) to nic nie stoi na przeszkodzie zeby pare run sobie zrobic. |
heh
z rozdzki na malym mvl szybko leci :baby:
|
najbardziej oplaca sie expienie bo i tak m lvl wchodzi przy nim
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja na początku jak wbije 8lvl magiem lub druidem to bije 2 mlvl na lvl a potem jak mlvlem dobije lvl to tylko robie jeden mlvl na lvl to znaczy że zawsze mam wyższy mlvl od lvla o 1 czyli naprzykład mam 25 lvl i 26 mlvl o tak ciągle jak grałem druidem lub magiem to tylko mój sposób
|
Cytuj:
1.80 lvl Nie wbijesz wiekszy niz hmm z 65 mlvl 2.Jak zabraknie ci kasy to zazwyczaj sie robi 2 dni runy i sprzedaje a za kase z run idze expic :) |
Ja mam obecnie 45 lvl i prawie 50mlvl i wbijałem mlvl tam że wbiłem około 25lvl robiłem mlvl z 10 mlvl w górę potem chyba 31 lvl i sie z mlvl wyrównało i robiłem mlvl chyba do... 43? potem już miałem z orki choć teraz jak kupiłem pacca to robie rukni szybko i mlvl wchodzi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |