Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Harmonia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=195)
-   -   Wszystko o MDW (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117777)

knightek_pl 21-02-2007 12:41

hehee a kiedys byl temat "kto pierwszy zdobedzie 300lvl? eternal czy taifun?"
a teraz widac ze to mateusz zdobedzie ale on ma przewage poniewaz to jest non pvp a na nim lepsze pg wychodza na wysokich lvl ~.~

MObik 21-02-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moriento (Post 1278955)
Kiedys napisalem i powtorze!

TA POSTACIA GRAJA 3 OSOBY!

Mateusz jego brat i kolega ...

I on jest qurwa wielki jak moja dupa raz juz prosil zebym dal mu namelocka

ale nie mialem reasonu z checia bym mu dal bo z takim nickiem widac odrazu

ze to Polish Noob.

Kochany Mateuszek nigdy nie wbil 40 lvl na swiatach PvP.

Dlaczego?

BO JEST NOOBEM.

Ludzie on ma studia rl life i co za*******a tak czy was w lep pojebalo ze to

jeden owner. Zalamka.

BiBi

Ps: Zapewne teraz bedzie - Zadrosny jestes! Pojebany JEstes! A niech se bedzie. PozDro dla Mateusza on bedzie wiedzial kto tego Posta napisal.

Jeszcze Trzeba mieć Brata....xDChłopie a może ty lubisz Lody waniliowe?
Albo hmm może masz problemy w rodzinie taaak napewno.Only Can Be Rox!

Tasker 21-02-2007 15:40

WoW -.- <10>

Ikil Sone 21-02-2007 19:30

;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 1280254)
Czyli sądzisz ze wszycy 250+ mają kilku ownerów ?
zal.pl

Nie mam się z Tobą zamiaru kłócić,ale chyba niewiesz,że aby wbić taki lvl trzeba siedzieć dzień i noc,a mało tego on ma już lvl 292...wbija 1 lvl w 1 dzień,a on ma na głowie studia -.- Jeżeli miałby 30 lat to bym uwierzył,że gra sam...chociaż miałby też wtedy prace...więc wiesz.Zastanów się następnym razem...zanim coś napiszesz ;<

Pawelok 21-02-2007 19:44

Pochwala

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hestoran (Post 1274821)
Otóż dzisiaj [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] a nie Taifun Devilry zrównał sie z legendarnym kanadyjczykiem?:p Eternalem Oblivionem , gdyż uzyskał 290 LVL!B)

Screen:

http://i19.tinypic.com/2w36uyt.jpg

Ranking Erig.net:

http://erig.net/top500.php

Teraz Mateusz jest zdecydowanym faworytem w wyścigu o tytuł pierwszego gracza który uzyska 300 LVL :)

A wiec życzymy powodzenia!

Pozdrawiam.

PS.Nie chcesz nie komentuj ;)

@down

nie karmimy trola .

Napewno jest lepszy odemnie
ja mam ledwo 10 level
czasem ta gra mnie wkurzaX(

BaxCrow 21-02-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ikil Sone (Post 1281226)
Nie mam się z Tobą zamiaru kłócić,ale chyba niewiesz,że aby wbić taki lvl trzeba siedzieć dzień i noc,a mało tego on ma już lvl 292...wbija 1 lvl w 1 dzień,a on ma na głowie studia -.- Jeżeli miałby 30 lat to bym uwierzył,że gra sam...chociaż miałby też wtedy prace...więc wiesz.Zastanów się następnym razem...zanim coś napiszesz ;<

Żałosne -.-.
Tripida ma 1 ownera, Taifun 1 ownera. Ty po prostu jak widzisz, że ktoś ma taki lvl zazdrościsz, bo ty takiego nie umiesz wbić proste jak budowa cepa. Kiedyś jak Bubble jako pierwszy gracz wbijała 100 też mówiono, że z kimś sharuje konto, a przecież jej RL mężem jest GM -.-. Więc stulcie morde skoro nie macie pewnych informacji czy ktoś sharuje czy nie.

Kolirn 21-02-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 1281410)
Żałosne -.-.
Tripida ma 1 ownera, Taifun 1 ownera. Ty po prostu jak widzisz, że ktoś ma taki lvl zazdrościsz, bo ty takiego nie umiesz wbić proste jak budowa cepa. Kiedyś jak Bubble jako pierwszy gracz wbijała 100 też mówiono, że z kimś sharuje konto, a przecież jej RL mężem jest GM -.-. Więc stulcie morde skoro nie macie pewnych informacji czy ktoś sharuje czy nie.

powtarzasz sie moglbys na prawde wymyślić coś :)

skoro tak klepiecie to... pokażcie jakies dowody że MDW NIE SHARUJE mozecie ?
poprostu człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

w ostatnim miechu i w tym byla sesja no i.. nic w tym dziwnego gdyby nie to ze mdw ostro expil chcesz mi powiedziec ze zaliczył sesje bez nauki ? uwierz to nie jest mozliwe.

Soul's 21-02-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1281449)
poprostu człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

Lol, z Twojej wypowiedzi wynika, że on swoja postacia niega tylko gra nia ktos inny czyz nie? HAHAHAHAHA zal.gov.swe

Widać, że wiekszości z was d*pe ściska z zazdrości że ktoś jest lepszy od was ;)

maszter321 21-02-2007 22:08

i ch*j mu po tym ze wali z tych sdkow po 1300-1400 +/- jak nie moze nikomu z nich wyj**ac ^^

gz dla niego ale gra to nie wszystko :P

Kasztaniaczek 21-02-2007 23:36

@Kolirn

A ty dasz, ze SHARUJE bo to ze koles bije 1 lvl 1 dzien nie oznacza ze sharuje....

Seba911 22-02-2007 08:08

EO juz By mial napewno 300 lvl ale napisal list do cip softu ze jesli niewymysla jakiegos lepszego czaru dla knighta to niebedzie gral!! ;)

Ikil Sone 22-02-2007 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 1281410)
Żałosne -.-.

Klepiesz to samo w kółko...Ja nie napisałem,że KAżDY "sharuje" konto...Tylko,że ON,a to dlatego,że nikt nie jest w stanie siedzieć dzień i noc i walić tych demonów+uczyć się...Wiem,bo u nas na Arcanii najwyższy lvl zawalił 2 lata stuidów wbijając lvl -.- i wbił 213...A po drugie nikomu nie zazdroszcze...Ciesze się,że w to niegram ^^

Nunarah 22-02-2007 12:44

a slyszeliscie plotki ze MDW zaplacil dla Imagama zeby nie dawal expic Taifunowi..? czy ktos cos o tym wie?;>

Kasztaniaczek 22-02-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ikil Sone (Post 1282074)
Klepiesz to samo w kółko...Ja nie napisałem,że KAżDY "sharuje" konto...Tylko,że ON,a to dlatego,że nikt nie jest w stanie siedzieć dzień i noc i walić tych demonów+uczyć się...Wiem,bo u nas na Arcanii najwyższy lvl zawalił 2 lata stuidów wbijając lvl -.- i wbił 213...A po drugie nikomu nie zazdroszcze...Ciesze się,że w to niegram ^^

ale on nie jest dzien i noc online...
n/c

Ikil Sone 22-02-2007 13:42

@up
Dobrze,ale na wbicie jednego lvla dziennie na jego poziomie trzeba posiedzieć bardzo dużo,a nie 5h ;>

Kenarfo 22-02-2007 13:48

Ludzie nie da sie grac na 1 ownera po 13/14 godzin dziennie!! Tak sie dlugo nie zajedzie. MDW dzieli acc na 80%. Taifun na 90% no ale i tak gratuluje i zycze 300 lvlu Mateuszowi. A ja mam 1 rade dla was nie zazdrosccie komus tylko usiadzcie do kompa i lvl bijcie a nie na forum piszecie :P:P:P A i tak uwazam ze Eternal jest lepszy od MDW.... RESPEKT FOR BEST TIBIA PLAYER:d

Widzalem w tym temacie zdjecie seromontisa taifuna i mdw. Tani kit na tym zdjeciu jest seromontis i taifun nie ma MDW. Dlaczego? Poniewaz MDW nie zadaje sie z taifunem proste nie?:D:D

Mateusz Dragon Wielki jest gorszy od taifuna i eternala bo:
Po 1.To jest swiat non-pvp czyli nie zbieraja sie jakies 30 sorki i sd kombo w ciebie nie leci.
Po 2. Na takim swiecie non-pvp mozna zajac se WRle albo demonki jak to robi mdw.
Po.3 Czytaj Punkt 1,2 :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba911 (Post 1281977)
EO juz By mial napewno 300 lvl ale napisal list do cip softu ze jesli niewymysla jakiegos lepszego czaru dla knighta to niebedzie gral!! ;)

hahahahahahahhaha chlopie nie wiem czy wiesz ale eternal jest jednym z CIPow
a niegra dlatego ze sa wojny i nie chce padac ;/

PinGOnE 22-02-2007 14:09

@2xup (Kenarfo)
mozna sobie zajac demony albo wrl? hahahahahahah smieszny jestes ...
wlasnie na swiatach non-pvp kazdy wchodzi na respa kiedy mu sie podoba ... a jesli myslisz ze na takim swiecie nie mozna zabic 2 gracza to jestes w bledzie bo sa na to sposoby i kazdego mozna ubic ... i Mateusz wcale nie jest gorszy bo jakos na tescie dokopal wszystkim ... najpierw sie zastanow zanim cos wyskrobiesz ... poza tym posty sie edytuje a nie wali co 5 min nowe !

@down
wlasnie nad tym samym sie zastanawialem ... przeciez ten chlopak bluzni -.-'' EO jednym z Cip .. heh .. cos mu sie w nocy chyba przysnilo i teraz rozpowiada wszystkim swoje koszmary ...

Vil 22-02-2007 14:13

Cytuj:

człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

zalezy od kierunku.

U mnie, na jednym z najtrudniejszych kierunkow AGH mam tygodniowo 4,5h zajec, do tego raz na 2 tygodnie 2x dwugodzinne laborki. Na wyklady z reguly nie oplaca sie chodzic bo mozna tego samego sie nauczyc samodzielnie i poswiecajac znacznie mniej czasu.

Cytuj:

chcesz mi powiedziec ze zaliczył sesje bez nauki ? uwierz to nie jest mozliwe.

w zaleznosci od uczelni bywa calkiem sporo egzaminow do zaliczenia po 1 dniu nauki, nie kazdy studiuje medycyne/ prawo..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenarfo
nie wiem czy wiesz ale eternal jest jednym z CIPow

nie wiem czy wiesz ( a szczerze mowiac watpie ) ale pieprzysz glupoty. To, ze przypadkowo nazywa sie Steve nie oznacza od razu ze jest _tym_ Stevem.

Kenarfo 22-02-2007 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE (Post 1282363)
@2xup (Kenarfo)
mozna sobie zajac demony albo wrl? hahahahahahah smieszny jestes ...
wlasnie na swiatach non-pvp kazdy wchodzi na respa kiedy mu sie podoba ... a jesli myslisz ze na takim swiecie nie mozna zabic 2 gracza to jestes w bledzie bo sa na to sposoby i kazdego mozna ubic ... i Mateusz wcale nie jest gorszy bo jakos na tescie dokopal wszystkim ... najpierw sie zastanow zanim cos wyskrobiesz ... poza tym posty sie edytuje a nie wali co 5 min nowe !

hahaahaha 2 razy pomysl zanim cos powiesz. Lepiej wiem bo gram na refugi (swiat non-pvp) tam nawet guardy mozesz se zajac. Z jednym ci przyznam racje sa inne sposoby za zabicie 2 gracza ale komu sie chce trapowac takiegop MDW na demonach ?!!??!! Woli se taki noobek expic a nie..

PinGOnE 22-02-2007 14:19

TO w takim razie jestes ciulkiem swiatowym :D Mam 151 knighta na Harmonii (czyli tam gdzie Mateusz) i wiem bardzo dobrze na jakiej zasadzie tam dziala "zajmowanie respa" .... zajmujesz go dopuki nie przyjdzie ktos wiekszy i nie zacznie ci bruzdzic .... pfff nie mam czasu na gadki ze smerfami mam wazniejsze rzeczy do roboty ... idz na trole ty CIPowy EO -.-''

@down
jestes smieszny i naucz sie edytowac posty bo zaraz warna zarobisz ....

Kenarfo 22-02-2007 14:20

nie wiem czy wiesz ( a szczerze mowiac watpie ) ale pieprzysz glupoty. To, ze przypadkowo nazywa sie Steve nie oznacza od razu ze jest _tym_ Stevem.[/quote]

sluchaj wiesz dlaczego watpia wszyscy ze Eternal nie jest Cipem ? Otoz mysla ze gdyby byl cipem to by se z 500 lvl dal albo senior tutora. Specjalnie tak nie robi bo by kazdy od niego items zebral a zreszta wiesz jakie on moze miec eq w dp?!

Lagger 22-02-2007 14:34

Gz dla Mateusza!! mam nadzieje ze bedzie on pierwszym ktory zdobedzie ten jakze piekny level ^^

BoxerxD 22-02-2007 15:13

Mateusz Dragon Wielki ma 1 ownera poniewaz kilka miesiecy temu zdarzalo mu sie ze mial 3 zera pod rzad , to ze gra na non pvp to jego sparawa , gra dla siebie i ma was w dupie i nie wrzucajcie na niego , wiadomo na non pvp exp na jego lvlu jest latwy ale to nie on zaklada tematy zeby sie chcwalic tlyko mu uzytkownicy ktorzy podziwiamy jego osiagniecia bo niewatpiwie 292 lvl jest osiagnieciem kto jest wanzym osiagnieciem dla tibi jest dobrym graczem i niech tak dalej trzymie bo dobrze expi i warto go podziwiac bo duzo osianal osiagajac 290 lvl

Bass 22-02-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenarfo (Post 1282382)
sluchaj wiesz dlaczego watpia wszyscy ze Eternal nie jest Cipem ? Otoz mysla ze gdyby byl cipem to by se z 500 lvl dal albo senior tutora. Specjalnie tak nie robi bo by kazdy od niego items zebral a zreszta wiesz jakie on moze miec eq w dp?!

No tak rozszyfrowałeś go. EO jest z Cipsoftu !!!!1!111 I co teraz wszyscy będą żebrać od niego itemy :O :O

Lavanor 22-02-2007 19:07

300 lvl .. lipnie bedzie ;/ a co do non-pvp .. wcale nie jest tak latwo ..
zaczynac .. polowa ludzi wp*e*d*l*a ci sie w exp dopiero na 80+ masz spokuj

Ola_Petrov 22-02-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavanor (Post 1282873)
300 lvl .. lipnie bedzie ;/ a co do non-pvp .. wcale nie jest tak latwo ..
zaczynac .. polowa ludzi wp*e*d*l*a ci sie w exp dopiero na 80+ masz spokuj

Dla wiekszosci chodzi o to ze no - pvp
to serwery dla Noobow poniewaz to zmula 0 wojen itp ...

Edier Master 22-02-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1280894)
STFU kolejny noobie z no-pvp :)

STFU kolejny n00b przez duze 0 z pvp.........
Po waszych udanych komentach widac ze na pvp same nooby... Ponadto zazdroscicie takim nobom jak mateusz bo macie hunta od pieciu gildii i z depo nie wychodzicie... Cwani? Nie problem miec 290+ druida na pvp? Bluzgasz na mateusza? Prosze bardzo czekamy na harmonii na kolejnego 290+ druida....

General_Caster 22-02-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edier Master (Post 1283043)
Po waszych udanych komentach widac ze na pvp same nooby... Ponadto zazdroscicie takim nobom jak mateusz bo macie hunta od pieciu gildii i z depo nie wychodzicie... Cwani? Nie problem miec 290+ druida na pvp? Bluzgasz na mateusza? Prosze bardzo czekamy na harmonii na kolejnego 290+ druida....

popieram w 100 %. Odzywaja sie tu tylko nooby z 20 lvl-ami ktore zazdroszcza mu lvla.Powinniscie sie cieszyc ze to wlasnie Polak ma taki lvl i nie zawiscic mu tego.

Kolirn 22-02-2007 22:22

tak już abstrachując od wszystkiego.... ciekaw jestem czy doczekam się kiedyś na tym forum tematu w ktorym sie nie bedziecie powtarzać co trzeci post. to jest 15 strona tematu. na każdej stronie jest napisane co najmniej 3 razy "zazdroscicie mu idzcie na non pvp i wbijcie taki lvl" to ja mówie inaczej niech mdw przyjdzie na auree i wbije coś powyzej 100 życze mu powodzenia, wiec przestańcie pierdolić że tak samo trudno sie wbija tu i tu bo to gówno prawda, na non pvp jest po prostu łatwiej tak jest i tyle.

Fejkowiec 22-02-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1283424)
tak już abstrachując od wszystkiego.... ciekaw jestem czy doczekam się kiedyś na tym forum tematu w ktorym sie nie bedziecie powtarzać co trzeci post. to jest 15 strona tematu. na każdej stronie jest napisane co najmniej 3 razy "zazdroscicie mu idzcie na non pvp i wbijcie taki lvl" to ja mówie inaczej niech mdw przyjdzie na auree i wbije coś powyzej 100 życze mu powodzenia, wiec przestańcie pierdolić że tak samo trudno sie wbija tu i tu bo to gówno prawda, na non pvp jest po prostu łatwiej tak jest i tyle.

Kazdy wybiera serv jaki chce, non pvp - tam sie latwiej expi troche, prawda... ale co z tego? wybral taki serv dlatego bedzie legenda Tibii.. jesli zazdroscisz idz na non pvp i wbij tez zaraz trzysetke... i nie narzekaj ze na pvp sie wolniej expi bo nikt ci nie karze tam grac.

=.=''

huggae 22-02-2007 22:27

@ Up 2x
Może i łatwiej ale tyle samo godzin trzeba expić :) Więc tak czy siak to jest duży wyczyn ;) Jak jest takie proste to prosze idź wbij 292 lvl na non pvp

Kolirn 22-02-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez huggae (Post 1283437)
@ Up 2x
Może i łatwiej ale tyle samo godzin trzeba expić :) Więc tak czy siak to jest duży wyczyn ;) Jak jest takie proste to prosze idź wbij 192 lvl na non pvp

bład. predkość expa w tibi zalerzy głownie od ilosci osob online a tych na non pvp jest znacznie wiecej o kazdej porze.

up2@ przeczytaj jeszcze raz moj post byl adresowany do takich geniuszy jak ty potem moze wymyślisz coś nowego. gram na pvp bo nie wyobrazam sobie sytuacji by nie mozna bylo ukarac smiercia kogos za swoje winy i teksty o lurowaniu potworkow pod nich trapowaniu itp sobie wsadzcie bo nie ma to jak wziasc 3 kumpli i ubic dziada z sd.

Bezel'ek 22-02-2007 22:39

Gusta i gusciki.....

Jedni beda mu gratulowac ,jedni z nas beda z koleji mowic ze to nic wielkiego...itd. Ja osobicie powiem wam ze MDW powiedzial ze gra dla przyjemnosci wiec niech sie bawi dalej a my nie powinnismy go krytykowac .Nie chodzi mi tez ,ze z tego powodu mamy skakac z radosci .:D

Cygan Slejter 22-02-2007 22:42

2@up

jejku człowieku nie błyszczysz inteligentem;/

grasz na pvp to se graj. MDW gra na non pvp to niech se gra

nie podoba ci sie ten temat to nie pisz:evul: :evul:

a skąd wiesz że by nie wbił takiego samego lv na pvp
co ty jakiś nostradamus;>
to że tobie jest trudniej to nie znaczy ze komus innemu tez jest;/

lol:baby: :baby:

Mozo 22-02-2007 22:46

hehe, a co ma powiedzieć " jestem uzależniony, tibia pochłania mi 110% czasu wolnego"?
Choć jesli naprade gra tylko dla zabawy to szacunek, bo jest wytrwały w tym co lubi.

Kolos from rodos 22-02-2007 22:50

@up
dokładnie

Nikt uzależniony nie powie że ma problem z nałogiem ;) Wg mnie to on sam siebie oszukuje, ale to jego sprawa , jest dorosły, co by oznaczało że wie co dla niego dobre ;d

Jak dla mnie wariat;p
Btw. Już 293 lvl wbił.
Anyway, gz.

Liper 22-02-2007 22:55

Noobs.

Krytykujecie człowieka który gra w tibie na servie non-pvp.Jesteście poprostu zazdrośni i tyle.Jeżeli dla was nie jest problemem uzyskanie takiego lvl'a to czemu go nie macie?Noobki zazdroszczą i rzucają mięsem.

Hestoran 22-02-2007 23:04

Cytuj:

Btw. Już 293 lvl wbił.
Jak bedzie expil tak jak teraz, to za około 7-9 dni bedzie mial 300-tny.

Pozdrawiam

Ola_Petrov 23-02-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edier Master (Post 1283043)

W sumie to moze masz troche racji, ale z checia bym Ci najebal za ten dopisek bo mojej siostry najlepsza przyjaciólka zginela pod Jeżewem i troche powagi gnoju

Ola_Petrov 23-02-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1283493)
2@up

jejku człowieku nie błyszczysz inteligentem;/

grasz na pvp to se graj. MDW gra na non pvp to niech se gra

nie podoba ci sie ten temat to nie pisz:evul: :evul:

a skąd wiesz że by nie wbił takiego samego lv na pvp
co ty jakiś nostradamus;>
to że tobie jest trudniej to nie znaczy ze komus innemu tez jest;/

lol:baby: :baby:

Chyba nawet nie wiesz od czego sie zaczely te awantury... bylo 10 tematow bo takie cwoki i nooby jak wy zakladaly kolejne tematy o jakze wielkim MATEUSZU do ktorego za h*j nie czuje respektu bo i tak wiem i wiele slyszalem na temat jego PVP i na takim wlasnie serwerze by nie wbil wiekszego lvla niz 100 :) Bo wszyscy z no-pvp są tylko mocni w mordzie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34.