Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Nowa Polska Tibia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118470)

Str4t0s 05-03-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloy (Post 1300259)
Wez koles przestan, bo wojcio14 nie rozumie co to ironia i nadal bedzie chcial nam uprzykrzac zycie swoim syfem.

OK
ja tez kcem byc w twoim fejku. Jakis outfit w szajzie.
nick : wojcio14

songossj4 05-03-2007 21:12

Ponawiam swój komentarz, fake denny.

A co do tekstu o zapodaniu linka do mojego fakea to mogę powiedzieć jedno. Ten tekst jest najbardziej gówniarskim argumentem urzytym w stosunku do mnie jaki kiedykolwiek widziałem. Uwierz mi sam nie robie fake'ów ale czy to znaczy że nie nadaje się na krytyka? Widziałem już sporo dobrych fake'ów i właśnie opierając się na wrażeniach z tych naprawde dobrych fake'ów oceniam słabsze fake'i nowych fake'owców. I sam potrafię też ocenić czy fake jest(według mnie bo każdy ma prawo mieć inne zdanie) dobry czy jest jako zupełne dno i 10 metrów mułu czy coś pośredniego. Nowi fake'owcy z dobrym pomysłem i całkiem ładnym sklejaniem mają przyszłość. A u Ciebie nie widzę nic takiego tak więc jeszcze musisz popracować nad starannością oraz wymyśleć jakąś fabułę(fabuła służy za punkt odniesienia i nie znajduje się w fake'ach paskowych których jest już praktycznie zero na forum[zero mam na myśli co do nowych fake'ów paskowych]). Rada jaką mogę wydać z mojej strony to poczytaj jakieś poradniki na forum i porozmawiaj z bardziej doświadczonymi fake'owcami. To jest jedyny sposób żebyś się poprawił. No i pogadaj z kimś co do fabuły i dialogów dla postaci, nie żeby ktoś Ci robił je całkowicie ale żeby ktoś Ci pomagał choć troche.

wojcio14 06-03-2007 18:13

Wiesz (do wszystkich)jeśli nie podoba ci sie moj fejk to go po prostu nie ogladaj

proste, prawda?

Cloy 06-03-2007 18:54

Huh, ogladalnosc bylaby wtedy zerowa.

Morun Kous 06-03-2007 19:05

wojcio14 to pro veul sjuper fejk !!!111 stary wymiatasz rob tego wiecej nprdarwe to jest za*abiste chce tego wiecje !!!!! A ty Drackon to siem naprawde neiznasz to jest fajny fejk i kolo sie naprawde stara te teksty sa narpawde fajne !!1111

To była ironia oczywiście... .

wojcio14 większego shitu to juz nie widziałem przy twoim fake'u to i najwiekszy dysortograf 2006 (nicku niepamietam) wymięka... .

songossj4 06-03-2007 20:07

Wojcio14 ja oglądam tego fake'a (o ile to można tak nazwać) żeby zobaczyć czy Ty się nauczyłeś czegoś od poprzedniej próby zrobienia fake story. I muszę to smutnie stwierdzić że Twoje fake'i nie poprawiają się. Wręcz przeciwnie(zwłaszcza teksty bo one zaniżają jak na mój gust poziom fake'a) ciągle idzie w dół. Jak był na początku na dnie tak każdy następny odcinek dodaje 1 metr mułu(jeden odcinek podniósł go do góry o 1 m[ten odcinek z beho i GMem]) tak więc wylicz to sobie ile metrów mułu masz nad sobą.

Misza 07-03-2007 17:42

@up: nie wysilaj się, gość taki jak wojcio14 i tak tego nie zrozumie.

rup dalei feici plix!!11 ja chcem byci w ńm plixxxx!!!11 i chce mieci dwa orce na rozkazyyy1111!!1 plix dai mneji bo ded!!11

z gury thenx.

Bad Angel 07-03-2007 18:50

Słaba ta ostatnia część. Plagiat, grafika(tło jest beznadziejne, sama trawa) i nudno się robi...

songossj4 07-03-2007 23:34

Może i masz racje Misza. Ale trzeba wiedzieć jak do takiej osoby dotrzeć ;) Nie chcę tego robić ale muszę to zrobić :P

~noob mode on~
Fojcjio14 tfoj fakeie jest do bfani. Jefeli fabronif mi ogfladac tfoj fakeie tfo hunted na main!!11oneoneone
~noob mode off~
Błędy ortografziczne i w pisowni specjalnie popełnione ;)

Mówiłem że nie chciałem tego robić :D :baby:

Extermis 08-03-2007 00:09

ej nie robcie z niego czlowieka ala Lech Roch Pawlak "najlepszy polski raper"... to ze jest tepy i ze mozna mu wcisnac kazdy kit nie znaczy ze powinnismy... zeby to chociaz bylo smieszne... ale to juz naprawe podchodzi juz pod zal.ru albo i czajna -_-
chlopcze odpusc sobie fake'i... szanuj sie...

Dark Sven 08-03-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 1294283)
Bżydsze niż bżydkie...
(...)pisowni.

Koffam cię misiu =*

Cytuj:

GZ grania w GTA...2 albo jeszcze starsze wersje.
No, akurat stare wersje Gta są dobre. Mają ten swój urok i charakter. Jak to się kiedyś w Gta cały dzień grało =p

A fake? Przepiękny more blz!111 cookie blz!1111
Będziesz elitą jak oldstars Avager, Baradax, Norah, Danuenko, Demongo, Crowal i wielu innych.

@down
Nie rozumiesz tej głębi, tej fabuły.

Re006 11-03-2007 19:21

Ludzie co wy? Z pięć czy sześć odcinków które nadają sie najwyżej do śmieci, a wy dajecie komentarzy na 14 stron.

ViRuSsa 15-06-2007 22:36

eee no... co to niby jest :O :O ? żal...

Koper of Drawno 15-06-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ViRuSsa (Post 1488070)
eee no... co to niby jest :O :O ? żal...

Az zal mi dupe sciska jak widze twoje posty w kazdym,"kazdym" temacie sprzed kilku miesiecy..Zal tez mi twojego ava (less plx ;<) i sygny...Zal mi tez tego ze musze mieszkac w tym samym miescie co ty :(.

00MagdaIrma00 16-06-2007 00:34

Do Kopra of Drawno

Koper czy to coś złego że ViRuSsa lubi Hilary Duff i jej piosenki ? :confused:
Według ciebie jest odrazu less? ...Nie kapie ...:baby:

Xoma 20-06-2007 20:06

ALE MASZ NASRANE....

UKRYTY TEKST :

"WIESZ"

"ze jestes nOObem"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.