![]() |
Cytuj:
Niespodzianka nr 2: Ban na IP dla wszystkich, którzy sie tu udzielali. Niespodzianka nr 3: a tu nie wiem co może być ;P Poczekamy zobaczymy, ale ja mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie. :evul: @EDIT Down Przykro mi ,że sie posikałeś naprawdę nie chciałem. Widocznie masz problemy z pęcherzem. :( nic przyjemnego. |
Cytuj:
|
Co tak cicho w tym temacie? Czyżby pomysł upadał? Mhm, ja bym się bardzo cieszyła z porządnego serva na CSa 1.6, oczywiście Steama, nie? Bo w szkole na informatyce jedziemy ile wlezie, no i sami server postawiliśmy, ale to nie to co w domu.
|
Zaprawde powiadam wam: Czekajcie cierpliwie, a nagroda bedzie wielka.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Konkurs? Grrrrr.... Pewnie do wygrania będzie server na 3 miechy na shooters.pl :P? albo jakiś turniej w cs? weźcie modkowie nie podsycajcie tutaj napięcia -.- mogliście nie zaczynać.
|
Tiligus, to nie my zaczęliśmy, a Rethfing.
|
Super byłby ten serwer na pewno ;]
I mniej bym w tibie grał xD Tylko kto bedzie chciał założyć serwa za tyle kasy -.- ? |
Nagroda z tego konkursu to będzie: "zaszczytna możliwość wykupienia serwera na 10 lat dla tibia.pl + kubek" ;-P
|
Emilok źle mnie chyba zrozumiałeś :) Chodziło mi o Droma który zaczął z tą tajemnicą;D
Cytuj:
|
Go! Go! Go! :)
I co teraz powiecie? Bosalowi udalo sie zalatwic serwery od hostingu... Milej gry :P Jak ktos nie wie o co chodzi, niech przeczyta newsa. Jedyna okazja zeby rozje... mi łeb i nie poniesc zadnych konsekwencji :P |
Hahahah tego brakowało
3 lata temu jak chodziłem jeszcze do kafejki internetowej, gdzie w tibię nikt nie grał (jakie to było piękne), nie mogłem zapomnieć jak banda rozwścieczonych dzieciaków napierdzielała w CS zawsze kiedy tylko byłem (to akurat było smutne). Teksty w stylu "na kosy, na kosy" czy "kamper na dachu" wywoływały niekończące się fale śmiechu. Niech teraz, oprócz tego wyjedwabistego poziomu gramatyki, poziomu kultury i znajomości zasad korzystania z forum/netu dojdzie spam o CS, to już pozostanie mi tylko zmówić paciorek i uciekać w pizdu ; ) |
Witam! Gdzie moge kupić CSa 1.6?? najlepiej przez sklep interentowy, bo u mnie w miescie na pewno nie ma :(
|
Cytuj:
|
Zagrałem, bosala spotkałem, wpierdol dostałem ;D
Trzeba jeszcze potrenować.... |
miałem tą przyjemnosc rozjebac bosalowi leb XD
|
Nareszcie ;].
Jak tylko kupię sobie nowe słuchawki, to zacznę Was karać ;]. @Down Oxy? ;p |
No, no, no. Szczerzę mówiąc tego się nie spodziewałem. Może skopię kiedyś tyłek userowi na O.
|
A ja nie moge grac:/ a szkoda :p Dwima skopać by mozna xD!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurde... szkoda, ze nie mam steam'a :(
|
Jeden z servów mógłby być dla graczy no-steam = S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to trzeba sobie Steama kupic zeby pokazac Wam jak sie gra i porozwalac modkow w akcie zemsty.
|
Niby przewidywałam, ale była to wielka niespodzianka. No cóż, wypada tylko ładnie podziękować i zabrać od kolegi CS 1.6 Steam'a. Czyli: Dziękuję ;)
|
Serwery padły ?? ;(
|
Też mi sie tak wydaje ;/ Grałem tylko chwilke i niestety. Lagi (choc ping niewielki) male, ale czasem, moze to byl problem z mym łączem... Oraz mialem 2 kicki, za trzecim juz sie nie polaczylem razem i tata wylaczyl mi kompa z pradu bo mialem zd zroobic :D
|
Cytuj:
|
fajnie by bylo, gdyby powstale serwery pod patronatem tibia.pl do enemy territory ;d
|
Cytuj:
:* |
szkoda tylko ze trzeba miec steama ;/
|
Jutro po lekcjach pędzę do empiku po CSa!
|
Cytuj:
|
UP@
Tak<10 znakow> |
Cytuj:
Zanim powstał Steam (a to było przy okazji premiery drugiego HLa, jeżeli się nie mylę, a jeżeli się mylę, to mnie poprawcie) to CS 1.6 istniał jako wersja non-steam, no bo jak mógł współpracować ze Steamem, skoro ten nie istaniał. Więc czy wszystkie CSy sprzed Steama zostały automatycznie zesteamowane po wprowadzeniu tego systemu? |
@Up
Wyslij maila do valve z tym pytaniem. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |