![]() |
Santaks, nawet gdyby Botter podał Ci nick'a - wątpię, byś kiedykolwiek o nim słyszał. Chyba, że gra kimś aktualnie. Jeśli tak, to znam tylko nicka sprzed kilku lat.
Co do nicka Ledy Kasiuni - kiedyś, kiedy wyszła z rooka (a byłem chyba jedną z pierwszych osób z którą rozmawiała w grze) chyba zwróciłem uwagę na "e" w nicku, i odpowiedź była taka sama. Nie jest więc to kłamstwo wymyślone na poczekaniu, a działanie w pełni świadome. Niepotrzebne są więc żadne insynuacje. Ło, ale żech napisał. |
:)
pff
co za ludzie ...przezywaja tą wojne jakby to rl life było:) co do filmiku zagapilem sie i nie patrzylem na monitor przez jakies 30 sek...dopiero w chwili gdy sie przesunolem zobaczylem:P fakt faktem zagapilem sie..trudno nie placze z tego powodu Xd... a z tym ze ludzie z SaT mnie zrobia w hu** to nie powiedizałbym bo poszedłem tam właśnie ze wzgl na nich zeby im pomóc...bo znam tam duzo osób i nigdy jeszcze mnie nie zawiedli. /Xeruks |
@up
Koledzy nie poinformowali, ze albo sie stoi w pz, albo jest sie na polu walki?:p taki maly zarcik, no stalo sie, jak to sie mowi...bywa... Co do filmow to podobno ma ich juz nie byc, a szkoda ciekawe byly :( Nastepna rzecza jest to, kiedy bedzie mozna sie spodziewac kolejnego open battle. powodzenia dla obu stron |
kiedyś dawno temu to dark side (jak jeszcze istniało) i sick and twisted
byli razem to wojny takie były że gdzie nie spojrzeć wszędzie były trupy... niewiem czy dobrze pamiętam jedna z gildi która była przeciwko nim to Było FOTG (Flowers On The Grave) |
@up
Mylisz sie, to DS walczylo zawsze z Alliance, SaT jest to odlamem DS-ow ludzi, ktorym znudzilo sie az Alliance wyjdzie na walke, wiec zalozyli SaT, ktory atakowal wszystkie neutralne klany. Jedeni zaplacili, inni postanowili walczyc, czego dowodem jest powstanie (nie wiem czy dobra nazwa) Moabit Syndicate. To, ze paru czlonkow Fotg dolaczylo, jest prawda, takze czlonkowie Antharas to uczynili. Prawda jest, ze za dobrze im nie szlo i te wojne przegrali... Lecz naszly czasy Bey, ktorzy sporo namieszali dla czlonkow SaT...ludzimi, ktorzy panowali na tym serverze od lat...a jaki bedzie tego efekt koncowy? Zobaczymy :) |
Cytuj:
Oby tak nie bylo ale to tylko moje domysly ;s |
nie zdziwię sie jak tak będzie :/ pożyjemy zobaczymy co dla nas gotuje los :D
|
Co do przyłączenia SL do SaTu to wątpie :confused:
|
Jakie tu sa ceny??
bohy g armor dsm k legi k armo sov mpa mms SCa b legi blue robe |
Cytuj:
Sov/Sca 500-800k Mpa 400k |
Offtopowo
|
Bey:
Nark Thug Rajjz Spit dragon jadakarn Bud ditchwater Sick and Twisted: Jidafo Ligisd popital junior Hokiwip Embermane Mysbjoern Kolter Skull kid Dark Mone Mu mug Arsus Redsuit Dark-vans Magius Eweler Niehoff Saddey Falastiny Freddie on antica Cosma Roxio Ledy Kasiunia _/_/_/ Wizm - przegonił Mordoriona w death list :evul: |
Cytuj:
Openka ladna byla i szacunek dla Kasi ze nie poddaje sie :* |
Gogo 100 B)
|
Na filmie nie zauwazylem, jak "upada"
Ale jak idzie wyczytac na forum, to osoby z Cor~ i BD sluza jako mieso armatnie i wolne fragi dla Bey. Moze licza na to, ze zaraz wiekszosc z ludzi ponabija sobie bany i nie beda walczyc, wlasnie przez swobodne zabijanie "sat company" :p |
Hot news
Hezeper, i Hokiwip zbili sie do 20 lvl, Sashra hacked, coraz więcej ludzi z SaT, Corrosion i BD sie wypłaca. Zbliża się koniec wojny i rządy Bey... |
Sashra nawet napisal post na forum tibia.com w ktorym zegna sie z Antica heh
|
Bywa...
Szkoda takiego gracza...ale cóż gra sie dalej nie?:D...wyplaca sie ten kto nie wierzy juz w zadna wygrana...To ich sprawa...Dla mnie payment jest 400k, ale nie mam zamiaru placic i tracic 400k:) Hail SaT |
Szkoda k***a mać... lał ludzi za to, że szybciej expili od niego, wywalał ludzi z respa i co jeszcze nie robił, i teraz Tobie/Wam go szkoda? Brak mi słow, aby wyrazić co o tym myśle...:confused:
|
Jeszcze mu idioci końcówką języka liżą dupę i wysyłają pieniądze ;D Pamiętam podobną akcję jak ogłosił na Embermane, że też jest hacked po czym dopiepszał PG po lvl na dzień. Nie znam prawdy ale moim zdaniem jest zbyt dumny, żeby uznać swoja porażkę w wojnie wymyślił jakaś śmieszną historyjkę. Dziwne, że miał hacka w momencie jak się ludzie zaczęli wypłacać. Co do tych wypowiedzi o tym, że się nie będziecie płacić - czas pokaże, już niejeden który się zarzekał, że będzie walczył do końca a zapłacił.
|
.
No płacił napewno nie bede:) A z tym ze se wymyslil historie to chyba nie sciema bo gadałem z nim dzisaj pozatym ze bil ludzi to bił..najszybsza kasa robiąc PA:D
Sam czasem tak zarabiam:P |
Xeruks: to słychac. W kazdym Twoim zdaniu. Moralnosci i zwyklej uprzejmosci w Tobie tyle co w komarze.
Pozdravlaju. Oby ktos kiedys na Tobie postanowił zarobic. |
Cytuj:
Co do placenia to moze zaplac teraz bo pozniej bedziesz musial wiecej, a btw zastanawiam sie nad sensem twojego placenia im. Bo w sumie to za co masz ty im placic? Chyba tylko za to, ze jestes w SaT go ogladajac film CIĘŻKO ciebie tam zauwazyc :D Zapamietaj ludzie z polnocy maja w sobie cos takiego, ze toleruja tylko swoich, ale i takze sa w stanie zrobic najwieksze swinstwo nawet "swoim", czyt. przypadek Sashra. |
Cytuj:
|
jakos 3 dedy mam na liscie wiec musze uczestniczyć...fakt faktem ostanio mnie nie ma ale to nie z powodu ze sie chowam tylko musze poprawić oceny w szkole i nie zawsze moge wtedy kiedy sa battle..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: Czy chamstwem będzie spytanie ile pan masz fragów? |
Cytuj:
|
Szkoda ze ty jestes taka pi** ze jak Ndrg sie boisz wsyztskiego...boisz sie nawet skulla wrzucic ... u was na forum trzeba posta napisac ze sie chce skula wbic<lol>
|
Nie mam fragów jak narazie. Jeśli chiałeś mi dopiec to Ci się nie udało:)
Szkoda ze ty i to twoje nobowskie Ndrg jest tak wydygane ze nic nie moga nigdy zrobic... Nawet jeśli chcecie skula zrobić to musicie pisać posta na forum ze zrobicie i pani Madame musi wyrazic zgode bo inaczej hunted!!!!!!!! Co było ze Speed-Magiem Chceili go frajery z gildi wywalic za to ze poszedl nobem na battle...Tacy wydygani byli 2h z nim wywiad robili i musiał sie chłopak tumaczyć:D <lol> nie ma to jak ziomki z gildi co? smiech na sali haha |
.
.dsfsdfsdfsdfsdfdsfdsf
|
Trochę osób z BD już się wypłaciło ;)
Gogo Corrosion B) |
Cytuj:
Im więcej piszesz, tym bardziej się pogrążasz. Nieźle. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziwnym trafem omijasz jakos kazde battle, albo przyczyna lezy gdzie indziej, bo oni po prostu Ciebie nie potrzebuje, bo do czego mozesz im sie przydac? Nadajesz na ten klan, a udalo mi sie przeczytac, ze dwoch twoich kolegow wojowalo z nimi i co? Kleska, az ta dziecica ambicja.... |
Cytuj:
Nie, nie chce mi się. Sam znasz prawdę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po pierwsze Ndrh nigdy nie odrzucilo mojego podania sam zdecydowalem o tym ze jednak nie chce byc w waszym klanie. |
Nie jest to tajemnicą, więc skopiuję część twoich podań (obydwu). Jedynie z forum Ndranghety.
"Postanowiłem złożyć podanie do tej gildi ponieważ uważam ze jest ona jedna z lepszych gildi polskich na serwerze, szukam gildi bez problemów nie konfliktowej ponieważ taki właśnie jestem. " Miałeś racje. Sam zrezygnowałeś. "nie zostałem jak większość ludzi odrzucony, tylko sam postanowiłem zrezygnowac powodem tego zachowania była chyba presja w oczekiwaniu na odpowiedz a może wtedy jeszcze nie byłem dojrzały do tego klanu nie wiem, zdaje sobie sprawę że moje tłumaczenie jest dziecinne i głupie ale proszę zrozumcie." Drugie Twoje podanie zostało jednak bezwzględnie odrzucone. Dwa dni po napisaniu wątku. Nie nabijaj się z Ndranghety. Członkowie tego klanu jakoś nie narzekają. Narzekają Ci, którzy tam się nie dostali, bądź też Ci, którzy mają z nami na pieńku. Pozdrawiam. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |