![]() |
Rodzice nie zostali by ukarani. Ja dziecko kradnie na ulicy to w najgorszym wypadku zostaje skierowane do poprawczaka, a rodzice tracą prawa opiekunów. A w twoim przypadku prokuratura by umorzyła sprawę jeszcze przed rozpoczęciem. Żeby odzyskać itemy musiałbyś podać jego rodziców to sądu cywilnego, ale to by nic nie dało, dlaczego to już ci tłumaczyłem w poście wyżej. Zostałbyś obciążony kosztami sądowymi. Czytałem gdzieś w gazecie jak w kraju azjatyckim (chyba chiny:P) kolega ukradł koledze wirtualny przedmiot. Ten poszedł na policje, która krótko mówiąc go wyśmiała i nie przyjęła sprawy. Gość się zdenerwował, wziął nóż i zabił złodzieja:D
Tristo: wiem, że tak Policja nie powinna się zachowywać. Ale 90% społeczeństwa zachowa się jak matka tego chłopaka. Powiedzą mu: proszę nie grać w gry dla dzieci. |
@Pekin
Komp byl chroniony, przez firewall i antivira, ktore nic nie wykryly |
huehuehuehue nie no zal k**** jak mozna zostac hacknietym i dzwonic do kogos ? i wogole oddal ten mody w koncu te itemki ? ja bym nie oddal ;s,
|
Rane jaki firewall i antywirus ?
|
@Rane
Zgadzam sie z Toba w 100%. Na Twoim miejscu sprobowalbym jeszcze zalatwic adres tego malolata i nauczyc go ,ze tak nie mozna. :) |
Tak odzyskalem i zrobilem to czego chcialem.
|
Cytuj:
|
A skad wiecie, ze adresu nie mam?!
Avast oraz Kerio Personal Firewall oraz skana zrobilem ad-aware Teraz zainstaloalem sie Sygate Firewall |
Zgadzam sie z tym 20 latkiem.
|
Użytkowników czytających ten temat: 85 (zarejestrowanych: 43, gości: 42)
Tristo, Lockhead, daniel40, Mazurxx, Żyłka, Iron'knight, Wojtek Speed, Rane, Pablo_15, =Pekin=, Sindaril, Etoric, Dragoon, Draago, Patrix de'Vere, Duke Dran, Adi Pro Knight, Mavx, Firnael, DexteroO, B@ku, Krikos, chesek, Gladiatr, Kowa_l, Brudny-harry, Lovah, Lotress, Hestoran, -=RaR=-, Bujal, Sebcio :), Łukcik2005, P.R.O.S.T.O., Rater, Evan'ek, YaYoMON, Meki, Gagan, siniestro, iNx GO GO 1ST 100 USERS!!!:cup: :cup: :cup: |
@up
o.0 i zaraz zostanie tak temat zamknięty. |
moze ktos to zrehostowac? albo wrzucic jeszcze raz bo jak otwieram to nie laduje sie .
|
Co ja moge jeszcze napisac? Rozglos sie zrobil, ktorego nie chcialem.
Moze dzieki temu liczba osob, ktore hakowaly i chca hakowac sie zmniejszy. Mam nadzieje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ten 20 latek to cos mu chyba jest, jak mozna dac na psy kogos kto mu w tibii cos zaj**** ? i wogole, on by sie o te itemki poplakal i by noge dal sobie obciac zeby miec 3kk w tibii (nie reke, bo by nie mial czym grac) |
Cytuj:
gadał cos jeszcze ten szczyr na gg albo w tibi ciekawego :D? Cytuj:
chcial nastraszyc dzieciakow ,nastraszyl i dzieki temu odzyskal itemy ;) ciekawe cos bys zrobil jakby okradli cie z takich itemow i posiadalbys numer jednego z hakerow :>? |
uzywanie avast gratz ;) na przyszlosc polecam kasperskiego albo nod32 ;) firewall to sygate ;)
|
Matka gluia jak but, wspolczuje o0 odemnie syn za hacking by takie wpierdol dostal ze by sie zasanawial przez 2 tygodnie czy do komputera sie dotykac...
|
Właściwie to po krótkiej analizie tych zdarzeń zmieniłem swoje myślenie, moim zdaniem jednak miałeś rację. Wyobraziłem sobie siebie w takiej samej sytuacji, tyle, że ja załatwiłbym to inaczej…
PS. Umówmy się, że te bluzgi poszły w zapomnienie. Cytuj:
|
Cytuj:
Kolejna osoba, ktora czegos nie rozumie n/c |
Respekt dla tego ojca :p Widac, ze powazny czlowiek honoru ;)
|
Omg :d
Zajebiste! :D Współczuję 20latkowi... :baby: Biedny chłopak... A głos tego 14latka tak jakbym już gdzie słyszał B) Co ta tibia z ludźmi robi. "powinni tego zabronić"
|
Cytuj:
@topic Zgadzam sie z toba Rane. i niech to bedzie przestroga dla takich gownianych dzieci, dla ktorych zapewne tibia to cale zycie >_> (chodzi o tych 14 latkow) PS a moze ten 14 latek to ten hacker z forum "Piterro~" ? xD |
@rane Po first jestes sam sobie winnien ze Cie haknieto ... Pewno wchodzisz na jakies stronki xxx ... napewno to jest w wiekszosci twoja wina...
ehh.. za szybko pisze ;] |
Narobił w gacie pr0 haksior.
|
przez ten rozglos to niektorzy poprostu wysmieja osobe ktora do nich zadzwoni aby oddac itemy,te dzieci to nooby jezeli nawet ip nie potrafia ukryc...
ale GZ dla Ciebie wkoncu udalo Ci sie i sprytnie to rozegrales:D |
:) dobrze ,ze to zrobil -.- ten 20 latek dobrze zrobil ,ze chcial odzyskac ,to co mu UKRADLI.....
dobrze ,ze stosowal rozne "techniki"..rozmowa z rodzicami albo postraszenie policjia :] Oryginalnie napisane przez Kowa_l Pokaż post No ok z swoim dyskiem pojdzie i steiwrdza ze ma keylogera i co z tego? myslsiz ze latwo znalezc taka osobe ktora mu to wyslala ? Myslisz ze 14-latek wie jak przelac pieniadze ?bo ja w to watpie ja mam 14 lat i juz 2 razy kupowalem pacc ,wiec..... |
Czytajcie od poczatku a nie mi tu bzdury piszecie!!
Keyloggera wyslali na @, a ja odruchowo kliknalem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
to czyli mam rozumiec ze 2x Cie haknieto ? |
Z dyskiem nie pojde, keylogger jest na @ na serwerze WP
|
Cytuj:
hakneli go wysylajac kg na maila. I pisz po polsku bo twoje wczesniejsze posty moga sugerować ze mowic uczylas sie gdzies na lotnisku ..po first ahah |
Hahaha OWN3D :D zajebiste, ale koleś ten 20-latek mógł się popłakać dla efektu :P
|
@up wejs dziecko stul morde ?
@topic Ciekawe co by zrobil owy "pittero" jak by ktos do niego zadzwonil ;] |
Nie, to byl moj pierwszy i jedyny hack, i mam nadzieje, ze ostatni.
|
Buhaaha! Co Policyjny frajer z tego 20 latka! Wezcie go bo ze smiechu nie moge.
Spotkamy Sie Na Policji ~.~ I dobrze ze go hackneli _)_ |
Cytuj:
tylko troszeczke tego nie rozumiem.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
stop kinder-hakerom! Cytuj:
poza tym reported za wyzwiska ! a ta z ta policja to napewno bylo tylko do postraszenia mlodziezy i rodzicow , bo przeciez oni nie maja o tym bladego pojecia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |