![]() |
Fajny poradnik, tylko nie moge dojsc do tych trolli pod ab'dendrielem bo drzwi sa zamkniete na klucz :( Moze ktos wie gdzie zdobyc klucz?
|
Jest to dobry poradnik a nawet bardzo dobry nigdy niewidzialem lepszego. Jednak nie jest The Best poniewaz niema opisanej drogi jak dojsc do danego expiska. Wielu graczy napewno chcialo by huncic potwirki wlasnie tu gdzie to opisales lecz nie wszyscy maja pojencie gdzie sie np znajduje Trapwood wienc. Byl bym wdzieczny gdybys zalaczyl droge do tych expisk :)
|
super poradnik
SUPER PORADNIK A Z TROLAMI POD AB TO CHYBA NAJLEPSZE ZDOBYWANIE KASY ;(http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/placze.gif
;(X(http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/mad.gif X( |
3up
Przecież napisał, że kupić! bierzesz z depo/banku 50gp. Idziesz pod drzwi. Patrzysz w LEWO. Znajduje się tam coś w rodzaju chatki. Podchodzisz do gościa (wygląda jak Elf) piszesz: -Hi, -Key, -Yes, -Bye |
Fajny poradnik. Ładnie napisany. Bardzo mi pomógł...
THX |
Poradnik fajny ale z malpami przesadziles 50+!?... Ja tam pallem latalem z 60 skillem na 25 lvlu xDD sam + w kasie
|
Ja uważam, że ten poradnik jest ok ale myślę, że troszke za bardzo (...)
przegienty, że tak powiem... A mam takie pytanie (nie na temat) niech ten kto wie jak się wkleja zdjęcia tam przy nicku to napiszcie mi =) Plx... :D |
@McArtur
Zapewne chodzi Ci o avatar ;) Szybkie linki > zmień profil > zmień avatar (po lewej stronie w panelu kontrolnym). Żeby nie było offtopa, czy mogę już expić moim ek (46 lvl; 68/65; 5 mlvl) na lizardach? |
nie iść na maina
ja uważam za bzdure przenosić się na maina,jeżeli ktoś chciałby tam iśc to musi szybko expic i kupic sobie dobr y ekwipunek,wiem cos o tym bo mam postacie na mainie i ja za szybko nie chcialem expic i zostalem zkilowany 5razy,tam kazdy nOOb zaatakuje kazdego kto jest od nich słabszy,więc ja wole zostac na rooku
|
Fajny poradnik tylko po 13 lvl na trollach długo się expi lepiej iść na rowtormy na fibule!!!;)
|
Tez sadze ze sie napracowles ale jak 50+ mozna na malpaach exspic:o
ja paladynem exspilem od 25lvl skile 60+ :].Wystarczy 2 bp uh spiry w bagy po ziemi tzeba targac kupic czar exura vita 2 bp many fluid i lecisz lvl bardzo sie szubko zbiera sa addon ofit, kasa i itp (lecz trzeba uwarzac na bag bo merkliny moga postawic Poison Field wiec albo kupic destroitki albo nie dawac bagu pod siebie:)) |
11Sorc
Heyka, mam 11 sorca 9 mlvl mam premium na czym expic? prosze o tabelke do 30 lvla i gdzie one sa wystarczy podac miasto bardzo dziekuje ale prosze szybko i thx ale zebym sobie poradzil bez waste :>
|
@up..
Jeśli cyclopy zapełnione, to możesz iść zobaczyć do thais na draga, koło skałki, weź ze sobą troche hmm, i mana potions i tyle.. a jak nie to dwarfy .. |
Ramoa od 40 raczej nie na 60 lvlu miałem hard ze ... a poza tym water elementale ;pp a na Banucie spokojnie 40 lvl da rade dużo ludu wiec luz
|
nono ladny poradnik;D
|
Przesadzacie, ja od 8 lvl drut ide na cyce na poludnie od thais B) expa duzo (po 8% mialem na 9 lvl za cyca :evul: ) poza tym jak lootnies halberda co najmniej 400gp :cup: no i zarcia nie trzeba brac.
1 warunek : druid, sorc lub pall TYLKO z dystansu bo z bliska mi cyc wali po 60 nawet ;( |
AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH wez idz w kopalni kolo kazo do 60 lvl albo do 20 na trolach ahahhahahah co za noob
|
wiem ze fajny poradnik itp. ale wieksząść miejsc już znam a tych ktorych nie znalem poszedelm tam i mnie wyganiaja wiec mi to duzo nie pomoglo a mysle ze np. dragi to jeszcze za wszesnie dla mnie na expienie ,ale poradnik dosyc dobry dla początkujących :)
|
Glupek
Czytalem kiedys taka definicje slowa "noob" : Glupek, debil, slowo sluzace do obrazenia kogos ...
Wiec po co takie cos piszesz ty noobie ! Zeby w ogole respow wolnych nie bylo?!?! Ciebie powinni huncic chyba ze grasz na no-pvp ! 0/10, chociaz wcale nie przeczytalem!! |
Wow
no niezle chlopak tak trzymaj :D:D:D:D:D:D:D:D
I love tibia [CHAR][/CHAR] |
Pewna Sugestia
Ja mam pewną sugestię w Ancient Temple jest też Orc Shaman więc niech ludzie na niskich lvl'ach uważają :]
|
Gratulacje
Świetny poradnik super korzystałem z niego dużo razy i nadal korzystam heeh jest dobry. 10/10 B)
|
No niewiem mi poradnik nie pomugl:(
|
spox poradnik
Bardzo dobrze napisany poradnik.Bardzo mi pomógł,a gram w to od miesiaca
i jestem tak zwanym ''newbie''.Wiele mi pomogl ,bo gdy pytalem sie innych graczy gdzie mam expić ,mówili sp****alaj noobie ,lub coś w tym stylu wiec juz wiem gdzie bic lvl. |
9/10
plusy: fajne szeroki(czytać długi ) dobry minusy: błąd a jaki błąd? a taki: na foldzie jest też Water Elemenal xD |
Zajebisty poradnik
Podoba mi się ten poradnik wszystko ładnie opisane.....co ja mam tu pisac 10/10
|
Bardzo fajny poradnik polecam!
|
Radze edytnąć teraz na trolach pod ab sa jeszcze champion trolle.
|
:)
Super poradnik! :) Expiłem inna postacia na jego postawie:) Musiałeś sie dużo napracować ;p
|
najgorszy poradnik jaki czytalem lol trolle do 8-15 lol kazdy idiota wie ze na dwarfy sie chodzi albo orcki pod thais wiesz co wlasnie myslalem ze ty nigdy niewbiles wienkrzego lvla niz 20 sry 0/10 ;/
|
Wow ! Bardzo ładnie Gratz ! 8o Kawał Dobrej Roboty :cup: O takie coś mi Chodziło ;). Jesteś Boss :king:.
|
Ten poradnik jest chyba dla boterow...
Trolle przy Carlin (8-13lv) - Żartujesz, tak? Kto ci wysiedzi do 13 lv w miejscu, gdzie robisz może 800xp/h? Trolle pod Ab'dendriel (8-15lv) - No chyba na bocie, bo mnie by chuj strzelił wbijając 10lv+ na expie góra 2k/h. Trolle niedaleko Thais (8-16lv) - Tu sie mogę zgodzić, bo występują tam czasem orki, co diametralnie podwyższa ilość wbitego tam expa na godzinę. Waspy przy Ab'dendriel (do 20lv) - MADE MY DAY!! Ahaha, chce Ci się czekać 15 minut, na respa, w którym jednorazowo wbija się może 700 expa? Lodowe wyspy - Folda, Senja, Vega (8-30) - Bez zasypiania przy klawiaturze sobie tego nie wyobrażam. Amazon Camp (13-20lv) - Na luzie możesz tam wysiedzieć do 35lv. Mintwallin (30+lv) - Nie wiem jak wyobrażasz sobie brać "na klatę" 3 archery, 4 guardy i mino maga co jakieś 10 minut knightem na 30 lv bez waste. Hellgate (Elder Beholders) (40+lv) - Zblokuj 3 eldery z asystą cryptów nawet i 50 knightem to oddam Ci moje konto (Bez waste ofc, i tak, by exp dla shootera byłby lepszy niż na guardach). Draconia (Dragons) - Dla paladyna? No wiesz...paladyn musi mieć pole do ucieczki, a tam za bardzo nie ma gdzie uciekać (no chyba, że będziesz lurować poziom wyżej) OF dla knighta 80+ - gwarantuje Ci, że z głową dasz rade na 60+ Dworki - Taa może mag ma biegać tam z monkiem? Gz, no chyba, że wziąłbyś 2bp destroy fieldów. Nargor - Piraci (27+lv) - Mam 72 shieldinga moim knightem (podskillowałem, wiec proszę się nie sugerować moim opisem) i zbieram od marauderów hity czasem po 70+ Banuta - Apes (Malpy, 50+lv) - Tutaj większość zależy od umiejętności gry i skillów naszej postaci Ankrahmun Dragon Lair - No, że się roi od dragów to bym nie powiedział. Popraw niektóre punkty. |
Poradnik dobry, tylko z tymi trollami trochę przesadziłeś, chyba że mowa o botterach :D.
Daje 4/5;) |
ta.. takich poradnikow jest milion jednak napracowales sie a i watpie zeby komus sie chcialo expic na trollach do 16 lvlva 8/10:p
|
Super Ale nic nienapisałeś o goblinach na edron :( ale i tak bomba !!! :cup:
|
wow ja chyba napisze poradnik 110lv w 90 dni
|
ja moge napisać taki darmowy ; d.
|
szczerze gratuluje pracy. dam 10/10 jeżeli dopiszesz od którego lvla można biegać pallkiem po dragsach na draconii :p
|
5/10
czegoś mi tu brakowało!! te trole... kilka sugesti mi nasunełeś gdzie expić. |
Poradnik świetny naprawde extra bardzo mi sie przyda :);)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |