![]() |
Kwojew zauważ, że obecne statystyki pozwalają zobaczyć nam ile osób obecnych jest zarejestrowanych. Możemy także zoabczyć kto jest obecny (zarejestrowani only). Gdy mamy tak jak mówisz 183 online to skąd mogę wiedzieć ile osób jest zarejestrowanych obecnych na forum??
|
Cytuj:
A co to kurde jest? Tego tam w nawiasie nie widzisz? |
Cytuj:
|
To se kup bryle.
Zjedź na sam dół jak jesteś na stronie głównej forum, to zobaczysz... |
http://img66.echo.cx/img66/6627/beztytuu1jn.png
A ja chcę coś takiego. Obrazek mówi sam za siebie, prawda? |
A ja bym chciał żeby po lewej/prawej stronie [niepotrzebne skreslic] było pokazanie coś takiego:
Jak grać profesją? Jak grać czarodziejem? Jak grać druidem? Jak grać ryczerzem? Jak grac paladynem? To wszystko było by zaczerpniete z najlepszych poradników bo Imho to za duzo osob pisze poradniki albo posty jak grac..... |
a ja bym chciał zobaczyć na waszej stronce zdjęcie dnia ( coś jak tibianews.net ) to właśnie ten bajer sprawia że codzienie wchodze na tibianews.net ;)
|
hmmm... a ja nie wiem gdzie umiescic propozycje z forum wiec umieszcze tutaj
chcialbym zeby w trakcie pisania posta wyswietlaly sie bledy tak jak w wordzie... to mnie szlag trafia jak widze jak oni pisza, a pozniej na tescie sie zastanawiam czy mój sie pisze przez "u" czy przez "ó" |
/edit/
(ciach) |
Forum Grafiki zamienic na kategorię, a w niej umieścic:
- Pixel-Arty (tibijskie) - Pixel-Arty (większe) - Inne grafiki Dla tych co zrzędzą, że w grafikach ciągle te małe wypierdki. :> Co do poprawiania błędów to dobry pomysł, ale nie miałoby się do czego czepic... :> |
Ja mam pewna sugestie dotyczaca forum a dokladniej awatarów. Mianowicie fajna sprawa by byla mozliwosc zastrzerzenia swojego awatara gdy ktos probuje go skopiowac i zapisac na dwoj dysk (klikajac prawym zapisz ;) )
Nie wiem czy to wykonalne ale mam nadzieje ze tak :p |
Cytuj:
Znaczy w pewnym sensie daloby sie to ograniczyc, ale za duzo pracy by bylo przy tym w porownaniu do efektu, a i tak bylyby sposoby na sciagniecie tego ;) |
W waszym serwisie brakuje mi map: Northport, Greenshore i Senja.
|
A ja nie wiem dlaczego na tibia.pl nie ma zadnej sondy, przeciez jak cos sie chcemy dowiedziec to pytamy bo inaczej g...o wiemy :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: Można by dać na stronke dział "Nieodkryte itemy". Byly by tam zdjęcia itemików takich jak: http://gniew_mroku.w.interia.pl/new/7.GIF http://gniew_mroku.w.interia.pl/new/13.GIF Pełna lista itemików które znalezłem: Link |
wg. mnie przydaloby sie uporzadkowanie informacji o sprzedaży rzeczy u NPC troche inaczej. Mam na mysli to, ze np. chcac sprzedac loot, musze wlaczac na stronie opis kazdego rodzaju przedmiotu znajdujacaego sie w moim lootbagu, by sprawdzic w jakim miescie dostane za niego najwiecej. Fajnie byloby miec rozpisane ceny MIASTAMI, np:
KAZORDOON: - po kolei - wszystkie itemy - ktore w kazz mozna sprzedac - po najwyzszej mozliwej cenie (najczesciej jest tak ze czesc itemow ma rozne ceny w roznych miastach. w tak uporzadkowanym dziale, pod nazwa miasta wypisywane bylyby tylko itemy, ktorych nie mozna sprzedac za wiecej w innym miescie. Np. 2handed sword w kazz nie bedzie bo tlyko po 190, za to bedzie w thais bo tam Sam kupi go od nas za 450gp :D) Mam nadzieje ze w miare jasno przedstawilem to o co mi chodzi :D |
Coś na tibia.pl
Ja to bym tam dał wzór na obliczenie swojej siły i obrony (wicie coś typu atak miecza razy skill czy coś takiego)A jak moze byc nasz to czemu i nie potworków??? To by mi sie mogło przydać :p :p :p :p :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No wiesz ja tak powiedziałem bo sam chciał bym wiedzieć jak to się robi ale nie wiem :( :( :( a to mi potrzebne :( :( :( A pozatym myślałem że to ty jesteś od takich rzeczy. Może jednak wiesz coś na ten temat było by fajnie :p :p :p :p :p |
On jest raczej od Moderowania tutaj, a nie od twozenia nowych programikow ;)
Ogólnie nie jest źle i myśle, ze jest tak jak byc powinno. Zmian nie potrzeba |
Skoro Tibia.pl jest wspierana przez CIPsoft powinna mieć wersję Angielską... Pozostałe dwie strony to Tibia NEWS i Tibiabr, które mają takową wersję. Wynika z tego, że ze stron polecanych przez CIPsoft tylko Tibia.pl nie ma Angielskiej wersji...
NA TIBII.PL POWINNA ZAISTNIEC OPCJA ZMIANY JEZYKA NA ANGIELSKI!!! |
Ja bym chciał, aby w dziale gdzie jest jedzenie, było opisane z czego wypada, gdzie kupić lub gdzie to można znaleść (;
Przydałby się też jakiś dział z różnymi 'pierdołkami' do domku, tak jak jest na Tibia.de (: |
w dziale "ceny przedmiotów" proponuję" aby dodać jeszcze ceny strzał i boltów każdej maści. z góry dzięki.
|
Propozycja współpracy
Witam serdecznie zespół Tibia.pl
Może nie będzie to zbyt grzeczne jednak chciałbym prosić o jakiś kontakt mailowy bądz przez gg. Chciałbym się włączyć do rozbudowy strony .... mam dość ciekawy pomysł ale wolałbym to załatwić na przykład poprzez gg (szybko i sprawnie :) ) mój numer to 8366569 Z góry dzięki za odezwanie sie i nie olanie tego posta ;) |
przydala by sie tabela ile czasu trzeba do skilla
|
Ja bym proponował , z czym się już kiedyś spotkałem ,aby była Tabela many potrzebnej do spalenia na kazdy mlvl , kazda profesja z osobna... Skoro jest Tabela doświadczenia potrzebnego na lvl , to mogłabybyć jeszcze na mlvl ;] , co o tym sądzicie??
|
Cytuj:
Cytuj:
Ponadto obie te rzeczy nie są raczej potrzebne, gdyż mamy teraz SkillBara. Jest on jak wiadomo dostępny przez cały czas, bo kto wypala treni lub wypala runy tak afk, by nie móc spojrzeć raz na 15 min na pasek. ;] |
Ale jednak masz jakies porównanie co do mlvli... na tabeli łatwiej zobaczyć , porównać niż przez kalkulator...
|
jedyna rzecz jaka mnie irytuje to czas GMT nieiwem czemu :SS moze wszyscy modki z Angli jestescie ? dajcie najlepiej CET k***a w tym sie łapie a nie jakis shit :F albo wogole wywalcie -.-
|
Cytuj:
Przy zmianie kodu forum zapomniano/nie umiano , a po zmianie kodu forum uznano ze za to za duzo roboty zmieniac u kazdego, gdy ktos jak chce to może sam sobie zmienić. |
moze daloby sie zorbic cos takiego...:] (tyl;ko przy pomocy uzytwkownikow..:]), zeby podac srednie wartosci uderzen z czarow spontanicznych poniewaz w necie sa ogolno dostepne tlkyo runowe... jakis kalkulator albo cos...:)
|
Cytuj:
|
!! Fotki Modków !!
Ja jestem za tym aby w dziale zdjęcia były fotki modków tych którzy grają w Tibie bo pewnie nie tylko Ja bym chętnie poglądał zdjątka jakiegoś modka :p :p :p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
-
Zobaczyć nowy wygląd... xD
|
/edit/ciach
|
Propozycje artykułów żeby wiedzieć gdzie je pisać.
|
Przydalo by sie...
Przydał by się dział dla ludzi przechodżących rooku żeby mieli pare poradników w jednym miejscu itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |