![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
głópji łobós ....... : / |
Wszyscy jesteście noobami :D :D :D :D :D :D
|
Cytuj:
@down Jakby Cię nie ruszało to byś tego nie pisał. |
@Nie wiem ktos tam - heh yavi wzruszyles mnie tamta prowokacja - byla slodzutka.
Nie bede zaczynal debat i wyzywanek bo jest to bezcelowe. yaviego mam gdzies i nie rusza mnie to. tymczasem cos wazniejszego\ OGLOSZENIE: w zwiazku z zblizajacym sie zlotem na poczatku czerwca jak i z juz powoli planowanymi zlotami wakacyjnymi - wszystkich co byli by zainteresowani prosze o kontakt :) emigrantów zagranicznych jak i tych co odeszli od dof a nadal utrzymuja kontakt mimo ze nie bywaja na Vencie narazie o organizacji bardzo malo wiadomo - w zasadzie to czerwcowy zlot organizuje sie sam - ale jak ktos chcialby cos widziec to moje gg niezmiennie 2525795 i msn [email protected] bedzie naprawde sporo osob: ekipy z sulechowa, belchatowa, warszawy, poznania i pojedynczy klikacze z calej polski praktycznie + Hegu wpadnie z irlandi specjalnie na zlot - wiec bedzie sie dzialo - zapraszamy :) |
@Cors
Kurde Cors, a tak dokładnie to kiedy by był zlot? Ja gdzieś w czerwcu wyjeżdżam z Eve do Irlandii i już chyba nie wracamy, chociaż ChW, może się jeszcze wszystko usrać... Może bym ją namówił żeby wpadła na zlot ;p A i sory za Styczeń ale jej się odechciało spotkać wiarę z Tibii, nie wiem czemu :D @Animeagx 1 Anim, czy Gith? @Bakuś Jasne że pamiętam, ja nie zapominam ;] @Banit Nic nie mówiłeś dydolu że wpadasz do Poznania O.o Niby kiedy? |
Saxe 1-3 czerwca w sulechowie.
pogadaj z Eve, Czapierem, Abu i ta ekipa tam od Ciebie i wpadajcie :) |
Dla tych co nie wiedzą: Morson Mayon jest kolejną osoba która gryzie glebę... Ze 136 na 64. Trochę mi go szkoda, kiedyś był fajny, ale lv mu do głowy uderzył tak jak to, że jest w Wanted.
Przynajmniej nie będzie już teraz stał pod moim domkiem i rzucał tekstami abym wyszedł :) GL in rl... |
Cytuj:
|
@Cors Ent
1-3 czerwca to trzeba zaliczac szkole :( najlepiej byloby w wakacje juz :P |
Cytuj:
miter -> przemysl to co robisz, bo sie na tobie zawiodlem (choc i tak zapewne masz to w dupie) |
Cytuj:
Nie nie mam tego w dupie. Mam hunta za to, że nie chciałem dopuścić do uwalenia Łukasz na larwach, i myślisz że to jest fair? @Down Czy ja mówię, że jest najlepszym? NIE Jedynie mówię, że należało im sie, i teraz to oni są wkurzeni bo dużo stracili, a Ci którym zabrali się cieszą ;) Sprawiedliwość? |
mimo ze dlugo siedzialem cicho, wiem co robil deaa~. o morsonie tez slyszalem troche niemilych rzeczy, ale ja poznalem go jako spoko goscia, ktory nigdy nie odmawial pomocy gdy byla potrzebna. szkoda mi go :(
zeus, jaki kto by nie byl, jednak hack nie jest rozwiazaniem najlepszym, choc dla wielu ostatecznym pozdrawiam |
Spoko koleś który "wyszczekał" draz11towi że expie sobie z eq Zeusa po tym jak nie udał mi się anihilator :) bardzo spoko koleś. Lepsze było jak się z dwoma trzeba było na anni umawiać bo ani jeden ani drugi nie wiedzieli kiedy idziemy B)
|
uwzaj na siebie a nie martwisz sie o innych i idz do wanted
|
Miter pojedz go jak dogsa a nie... bo innej opcji w tej szarej rzeczywistosci dzieci neo nie widze.
|
Cytuj:
Przynajmniej wiem jedno: Można Ci ufać w 100% :* Greyowi też i paru innym osobom :) Btw, jak maturka? Mam nadzieje że będą same 5 i 4, bo inaczej skopie Ci dupę >.< |
Yavi, a mi tez mozna ufac czy nie?:)
|
Wazne,ze ja Ci ufam Miterku!B)
Siggurdius@ Hey Zioom widze ze,ch*ja wiesz a sie udzielasz.O ile pamietam to Miter czy Yavi brali udzial w wojnie,a Ty siedziales cicho i placiles Drazowi za prt |
Cytuj:
Nie obraź się ;( Jakoś na B-roba z tego Paladina Cię nie porobiłem, ba jeszcze na dodatek powiedziałem Ci prawdę, że to ja go mam ; ] @Up Może i masz racje, ale mimo to lubię Siggurdiusa. Nie chciał się angażować w wojnę? Jego sprawa, wolał robić test na tutora i spokojnie lv trzaskać. |
bla bla bla bla bla
|
Cytuj:
I wracaj do szkoły, btw kup sobie klawiaturę z polskimi znakami, albo zacznij ich używać. Żyjemy w Polsce a co niektórzy chyba o tym zapominają. Na Twoje pytanie odpowiadam "TAK" Mam małą prośbę: Podaj nam w końcu swój nick... |
swoje wiem, mam prawo wyrazic swoje zdanie, w koncu od tego jest forum ;) nie chcialem nikogo urazic w moim poscie.
co do siedzenia cicho, chcialem po prostu grac w spokoju, a nie martwic sie, czy padne na masslogu. a o placeniu za protekcje nic nie wiem ;) |
dazo Ty bedziesz next i Twoji koledzy...
|
Cytuj:
sharowany sprzedawczyk grrrrrrrrrr ! |
bla bla bla bla bla
|
Cytuj:
|
@Yavi
Wiesz, nic nigdy do Ciebie nie miałem, ale czy nie uważasz że przy*******anie się o polskie znaki jest trochę... dziwne? Fakt że tajemniczy i tak robi orty :D ale co to za różnica czy "a" ma ogonek czy nie? @Cors Ano pogadam, pogadam. Wiara jak Cez, Abu, Connan itp by mogła wpaść, chociaż cholera wie bo każdy lachę ma a z babami to różnie bywa. Co do Eve to nie wiem czy ma w planach w ogóle do Polski wpadać ale się spytam. Tylko że i tak jakby wszyscy na*******ali po polsku to by się na śmierć dziewczyna zanudziła i bym ją musiał gdzieś "pocieszać" :/ xD Edit: Tu zawsze była cenzura? O.o |
@Cors. A moge z punim wpasc :D ??
czy to tylko zlot dofoludkow :D ? |
Cytuj:
Chcesz aby Polska stała się krajem dyslektyków? |
Cytuj:
|
Pussi tylko przywieź ze sobą głęboki talerz i zupe w termosie : D
/ Ci co byli na zlocie w P-ń- Strzeszynku będą wiedzieć ocb / Pozdro! |
Cytuj:
DRAGON BALL ROX :D :D :D :D |
@Saxe to pogadaj z all i napisz mi jak stoicie :)
zwlaszcza ze domki stoja naprawde tanio + do sulechowo jest z 100km wiec tez lajcik @Hoffi jak chcesz tez wpadaj :) narazie szykuje sie ze to bedzie najwiekszy zlot z dotychczasowych - wiekszy nawet od Somianek :P:P |
Cytuj:
Zawsze masz tadku od tego banitqa by laską sie nie nudzilo : D : D : D |
Cytuj:
Ja tyż będa! no chyba ze mnie nie chceta ale ciul i tak wpadne :D :P ^^ |
mebiasty. A czemu tylko puni :D ??
@cors teraz macie ladna droge bo zbudowali obwodnice odrazu z poznania do sulechowa :D:D Wpadl bym ale musze jeszcze pomyslec bo mnei tak pozrecie :D |
ahh. btw. Forum wrocilo do normy :D
|
Jeśli wszystko wypali chociaż w połowie tak piknie jak w sferze planów, to będzie gitarra B)
|
@Zeus
Jak narazie polski i angielski był. W poniedziałek mam matme rozszerzoną a w piątek fizykę ten sam poziom :D damy rade, jak nie to będzie trzeba spierniczać z kraju :D Co do zlotu to też postaram się być, maślak też ma być B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |