![]() |
Cytuj:
and by Yiubh Do'Urden Killed at Level 153 by Katrila and by Yeetro Killed at Level 152 by Zwidek and by Vivi Vandes Kto cipka ten cipka ; ) |
Omg posty nam kasują : o
Oni nas chyba chcą wyraźnie zniechęcić do tego forum i do całego serwisu Tibia.pl Nawet im to wychodzi. żal |
Hege~
Żeś z nami pojechał. Zamykanie tematu może i coś da, ale wiadomo powstanie nowy. Ja proponuje kare, że każdy temat o furorze przez 3 miechy bedzie kasowany, a założyciel dostanie bana |
Gdzie mój post ?
CZY TY SIĘ BOGA NIE BOISZ 'MODERATORZE'? |
Cytuj:
W tym wypadku userzy z furory są o krok od podjęcia tych środków. I to jest moi drodzy pójście po "najsłabszej linii oporu" (która tak na marginesie jest zalecaną formą kary w takich wypadkach). A czy to źle, że po niej prawdopodobnie pójdę? Jasne, że nie, i tak za dużo czasu poświęcam na moderowanie tego tematu, zamiast zająć się poważniejszymi zgłoszeniami. Zaraz pewnie posypią się bluzgi za to, że zbanowałem "19MagiK16" bo jestem evul666!!!111oneoneone zapraszam do przeczytania regulaminu forum. Najwyższa pora, abyście to zrobili. jeszcze jedno- jeśli wam się coś nie podoba- tibia.gery.pl jeszcze działa ;) |
@up
Tibia.gery.pl kiedys byla zajebistym forum ale potem wszyscy chcieli zarobic na serwisie... jak sie skonczylo chyba kazdy wie :) A ty banuj i moze wkoncu forum furory bedzie fajne ! xd ( mi mozesz odbanowac konto :P) |
Cytuj:
|
co w takim razie maja zrobic normalni uzytkownicy, ktorzy nie niszcza tematu a chcieliby porozmawiac na temat furory wlasnie na tym forum ?
|
Drogi hegge ma nas wszystkich w tylku. Tyle wam powiem ;-d
|
@2up
racja kapucha to nie ymy "Ymy" - kostoch ;p |
UP:
zacznijcie ich huntowac za ten temat (hehe) albo zmień serwer, bo poświęcać każdego dnia parę godzin na moderowanie jednego tematu to lekka przesada, nie uważasz? Poza tym przyszedł mi do głowy pewien stary pomysł odnośnie tego działu. Po drobnych modyfikacjach może administratorzy pozytywnie rozważą propozycję. |
|
A tak z innej beczki
http://s157.photobucket.com/albums/t46/Qeeli/ haslo: toples Mozemy zobaczyc tam najpaskudniejsze flory z Furory.. znajduja sie zdjecia i Duskow i Vision.. |
ymy to kostoh. a kostoh to ymy xD
Ymy gral wczesniej Yiubh do'urden. jak zrookowali spoxstera to sprzedal chara i zalozyl ymego ... ale jakw idac po fotce rezultat to troche go spekowali po gebie... YMY SLUCHAJ WEJDZ NA FORUMI PRZECZYTAJ NIEMARTW SIE, DO WESELA SIE ZAGOI :) |
Furora to server opanowany przez Polaków. Może przeniesiemy się na forum tibiabr.com? albo założymy sobie własne forum na fora.pl?
|
@Sarin
No fajne, fajne kontynuacja, starego photobucka widze,.. @~ Saptus jego dzisiejszym postem zarazem zaskoczył i dał szczypte nadzieji, na naprawdę lepszą furorę, jak napisałem na forum.tibia.com To tylko moja opinia,.. |
Cytuj:
Widze ze znowu weltaxia zbanowali najpierw wszystkich eloelo pobanowali to teraz sama elita tego tematu leci (moze obstawimy kto nastepny poleci) |
Hmmm w obecnej sytuacji widzę bardzo proste rozwiązanie, aby zakończyć chaos panujący na Furorce.
Zrobić dzień dobroci dla zwierząt i dać ludziom z Duskiness dobę na ostateczną decyzję o odejściu z gildii. Dodatkowo umożliwić tym, co chcą odejść, opuszczenie Duskiness bez żadnych paymentów. Założę się, że zostanie tylko pare osób w gildii, tych co w sumie innego wyjścia nie mają. I w ten sposób nastąpiłby koniec wojny, a na ziemiach Furory zagościłby upragniony spokój : ] Trzeba tylko wyrzucić z siebie chęć bezwzględnego zarobku na paymentach. Ale nie ja mam w swojej kompetencji podejmowanie jakichkolwiek decyzji, więc teraz zamilknę... |
Pomysł NarroŁa jest dobry ale czy Vision się zgodzi...
|
@murarz89
zouwaz, ze tam sa albumy.. w zakladce djuskinasow masz duskow.. a wydaje mi sie, ze widzialem vision w zakladce "tibia ziomki mua" Qel albumin superrr kiss dla Ciebie |
"Qel albumin superrr kiss dla Ciebie"
lol, daj jej pasy w nagrode... ja pierdole jak wy sie mozecie tak dawac wyjebywac przez panienke ; o ogarnijcie ze jezeli zrobila walka na magramim to i zrobi na was... nie ma czegos takeigo ze zdradza sie jedna strone bo woli sie druga i jest sie ziomkiem... zdrada to zdrada, caly zcas sie bedzie zdradzac ;]dziwnym kurwa trafem ten hak nastapil w momecie kiedy duski zaczely przegrywac ;s ogarnijcie tez ze ona jest chujowa z face ; o jak czesc z was by wychodzila na ulice byscie to ogarneli ; p |
Mi sie podoba... i mysle, ze wiekszosci osob tez...
moze wolisz jakies blazy.. to nie nasza wina.. w ogole widac ze Vision spoko ziomki... a dusk.. zalosc.. a co do qel.. mozliwe, ze miala dood dawna zaplanowane? z vision jak widzicie zawsze miala kolegow.. nie pamietacie qel i katrili? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Żałości dzieci po 13 lat mają i dziewczynę zobaczyli : o Nie pobrudźcie piżamy bo się mama zdenerwuje! I będzie lanie! Ale ja was rozumiem, burza hormonów, dojrzewanie płciowe... każdy kiedyś przez to przechodził :) Ale nie martwcie się, to minie :) |
Lepsza Qel niz Malenki Prosiaczek ale o gustach dzentelmeni nie rozmawiaja ;)
|
A wy ciagle o Qel... dajcie jej spokoj.. ten photobucket dalem nie po to, ze ona tam jest tylko ludzi z dusk i vision.. mozemy zobaczyc.. ludzi i podludzi ; )
|
Cytuj:
(juz wiecej nie bede pisal bez wzgledu jak ktos mnie zjedzie bo znowu sie zacznie spamowanie pojawia sie eloelo ziomki i wogole wystarczy ze w tym poscie wyrazilem swoja opinie) |
Tak jak zawsze gdy wejdie nowy temat kapucha zaczyna sie klucic ? no ba :D Moim zdaniem Qel to ladna lacha i tyle :D heheheh Ima kolejne konto zbanowal ixD:P ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ona jest ładna ale w prownaniu do piksale z tibii tego female xd a rl to brzydka , nie ma za co zlapac i cycki jeszcze nie urosly i twasz tesz nienajlepsza |
Cytuj:
Ogarnij sie ziomek |
Cos ode mnie
|
Ligu pger !! :O
|
|
http://i96.photobucket.com/albums/l1...6SZATAN666.jpg
Jak myslicie bedzie po SS Orshabal lub Morgaroth na Pandorii? |
@Vivi
Apr 22 2007, 14:25:34 CEST Killed at Level 88 by Sendrius and by Vivi Vandes Zaszedł wam za skóre? Tak o pytam, stary "mejcie" z Unions, chce zobaczyc czy powiesz coś "opini publicznej",.. |
Cytuj:
jak mozna wystawiac na porownanie na forum (gdzie sa sami faceci) chlopaka i dziewczyne. |
@Sachar
Qel jest nawet ładna, chociaż na ulicy chodzi też takich pełno. "tesz" wyjdz na ulice i wszystkie łap hu^ wie za co |
Sell Pasterz the Axemaster UHs, 2.5k each, ktos chce?;)
|
Gratz spingowania Pasterza ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |