![]() |
@up
heheh, a może oddali konta komuś innemu na exping ? i jak oni wyexpią duże lvle to będą dopiero atakować ?:P A tak w ogole zastanawia mnie co sie stało z dawnymi ludźmi z vision co atakowali i wygrywali ? Czyżby już nie grali inni na tych kontach ? tylko Ci co założyli te konta ? Dziwi mnie to troche. I po cholere oni zaprosili tyle ludzi do swojej gildii? przecież było mniej ludzi i dawali sobie rade. Dla mnie troche podejrzane. I dziwi mnie jeszcze czemu nikt z vision sie nie wypowiada na forum. |
Furora off.
No swietny moment dla was Vision. Moze wkoncu zobaczycie to zolte,duze,swiecace na niebie. Moze jakies wojenne taktyki obmyslicie w piaskownicy. p&p jol. :* |
Cytuj:
@ topic FRAGI! FRAGI! FRAGI!!! więcej krwi Panowie ;D |
mam takie pytanie: czemu vision expi, a dusski nie grają i co t tym idzie nie expią
|
Cytuj:
Jak ktos chce miec taki nick to niech sobie robi. Mnie smiesza tacy ludzie jak Ty. |
A mnie śmieszą takie rozmowy na forum na którym jak sama nazwa wskazuje powinno rozmawiać się na temat wojny Vision vs Duskiness ;) Więc opanujcie swoje emocje, a jak zamierzacie obrzucać się obelgami to ustawcie się na jakiś czat czy coś zanim zamkną nam kolejny temat B)
|
Cytuj:
Bo przecież na open battle'ach (^^) więcej wiary=większe obrażenia... Zawsze bedzie ktoś do pomocy itc. Jedynym mankamentem tego, są niższe lvle, które łatwiej ubić. Ale cóż to ich decyzja. Wiedzą, że ryzykują. Hail open battle ! :D (jeżeli któraś ze stron chce pokazać że jest best, to niech zrobią OB ) [i tak wiemy że to niemożliwe xD] |
Masskick`s
Ma'rin
May 05 2007, 19:33:29 CEST Died at Level 122 by a hero Venz May 05 2007, 11:54:55 CEST Died at Level 119 by a warlock Ptaaq May 05 2007, 19:11:14 CEST Died at Level 120 by a warlock Szkoda, że z nocnego sneak`a nic nie wyszło, zaraz po zalgowaniu sie kliku członków Duskiness wpadła ekipa 24/7. No ale nie ma tego złego... (patrz wyżej). |
Kolejny piekny, sloneczny dzien
Venz May 05 2007, 11:54:55 CEST Died at Level 119 by a warlock Ptaaq May 05 2007, 19:11:14 CEST Died at Level 120 by a warlock Ma'rin May 05 2007, 19:33:29 CEST Died at Level 122 by a hero EDIT Cytuj:
CO TO MA WSPOLNEGO Z VISION I DUSKINESS?? |
@ off topic
Wyłączyli serwa ;( a chcialem 35 dzisiaj a tu lipa ;/ @ topic Duski nabierają tempa :D A co do Moki.... Co się zwlecze nie ucieczę ;] @edit szaleję... poszedłem na wyv i woi w pierwszej ;s rox ;d |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo, rzeczywiscie Vision expi...A Zwidek całkiem dobrze sobie radzi, tylko lepiej zeby uwazal zeby po niego tam paru chlopa nie wpadlo xDD |
Cytuj:
a tak btw, to co masz w podpisie to niezle fake, pomysl troche, postac na levelu 67 z exura vita to albo pall, albo sorc/druid. a ue od 194 msa daje dmg ~1500 hp. wiec ty sie zastanow jakim cudem szlo by 67-lvlowa postacia puscic vite po takim ue? zal? twoj nick mowi sam za siebie - "pOkEmOooOooN.... cHy joOoSh FFsHyStKiE MaSh? xDDDDD" fragi juz niedlugo ;> |
194 ms - 1500 z ue ?
rotfl |
Chyba w monstera :)
|
Masskicki byly po stronie duskow HMmmmm...
Czy dzis sie los odmieni? zobaczymy Tymczasem elo fifti jol cze rap :) dajemy marchew joL! |
@Anaboll
Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 1014 do 2028 Podziel to na 2... Pall na 67 lvl ma szanse przeżyć mądralo;p |
Cytuj:
kicki lagi sa dla kazdego nie wiem co sie dzieje z furora a juz tyle akcji planowalismy :D |
Cytuj:
|
@up
Zauważ, że nikt z gildii Vision na tym forum się już nie udziela (chyba tylko ci, którzy się pod nich podszywają). |
May 06 2007, 20:48:01 CEST Killed at Level 122 by Yotuzee and by Xoitzos
piekny frag combo-rozdzka zalatwila sprawe |
Sendrius
May 06 2007, 20:48:01 CEST Killed at Level 122 by Yotuzee and by Xoitzos Żebyście to widzieli ;D |
Sendrius
May 06 2007, 20:48:01 CEST Killed at Level 122 by Yotuzee and by Xoitzos na kazdego przyjdzie pora :) Zajebiemy i grubasa :D |
Cytuj:
Wrzuć fotke i zobaczymy :) Zastanawiam sie co on robił, bo expić jak narazie sie za bardzo nieda. |
Padł jak n00b blisko dp. Nawet mana shileda nie miał :D i to nie było z zaskoczenia8o
|
Gdyby wojny polegały na fragach to faktycznie Dusk~ zaczynało zdobywać pewną przewagę...Ale co po fragach jak większość ludzi i tak dalej expi...A chodzi o to, żeby zjechać i odciąć ludzi od kasy oraz od odzyskiwania expa!
|
Cytuj:
|
Powie mi czyj to noob char ten buraczek Yotuzee?
|
ukradłem o 3 w nocy wózek spod biedronki gz for me
wojna sucks dużo kasy stracilem przez tą wojne! kur2 (dwa) jeszcze mi sie w glowie kreci ;/ chyba sie musze przejsc :P |
Haha o oto co dziś mi napisał szanowny Pan Harcesh jak tylko się zalogowałem
Najpierw napisał, cyt "hunted", potem: Channel saved at Mon May 07 07:11:32 2007 07:07 ***[*]: za/ 07:07 ***[*]: ? 07:08 Harcesh [94]: za pomaganie dusk widzialem jak spyowales 07:08 ***[*]: kazy powód jest dobry do pa 07:08 ***[*]: ;] 07:08 Harcesh [94]: placisz czy wolisz stracic chara 07:09 ***[*]: a ile wynosi haracz?^^ 07:09 Harcesh [94]: 30k 07:09 ***[*]: uuu 07:09 Harcesh [94]: 30k albo bohy 07:09 Harcesh [94]: odpowiadaj. 07:10 ***[*]: a co nikt mnie chce twojego pro?^^ 07:10 Harcesh [94]: no i masz hunta 4ever 07:10 Harcesh [94]: za takie teksty 07:10 Harcesh [94]: pozdro 07:10 ***[*]: pozdro kochaneczku;] 07:11 ***[*]: niewiele pozytku ze mnia i z mojego aola 07:11 ***[*]: ;] Ja zawsze byłem za Vision, a myślałem, że jak przejęli serwer to pa się skończy. No ale cóż widocznie co poniektórym poprzewracało się w głowie od władzy albo po prostu nie chcą się wyzbyć starych nawyków. Już nie wystarczą im "nibypro" za 10k, którą ma połowa Furory. Ale panie Harcesh skoro twierdzisz, że pomagam Dusskom to udowodnij to, bo o ile pamiętam, to ja musiałem uciekać z serwa właśnie dlatego, że wa, pomagałem i miałem u nich hunta. Jak nie wierzysz to popytaj od Durina w swojej gildii. I wiedz jedno . Wolę 100 razy paść i kupić 100 aoli niż zapłacić ci chociaż 1 [słownie jednego] gp, bo ja nigdy do szpiegowania bym się nie posunął, a już w szczególności komuś takiemu jak Dusski. |
Sorry za błędy, ale jestem tylko człowiekiem, a nie będę edytował, żeby nie było, że coś poprzestawiałem.
|
:o Widze że Vision[y] zaczynają szukać powodów dla których dostają ostro po d**** ;)
No cóż... w końcu muszą jakoś odreagować B) |
Tu akurat sie mylicie bo obie strony pod tym względem sa ostro poku..rwione. Ja akurat wczoraj bardzo zawiodlem sie na Duskach, no ale to juz nvm..
Nie wiem czy ta sytuacja na serwerze tak na nich dziala ale skoro obydwie głosza ze walcza o lepsza furore to niech najpierw sami zaprzestana pk/pa. |
Cytuj:
Ta wojna nie skonczy sie nigdy (Chyba ze obie strony jakos dogadaja sie w co watpie) |
Piszac tego posta ameryki nie odkryles ale zawsze myslalem ze Duski sa tymi "dobrymi". ;)
|
@ up
Są są... ;] |
To niech sie zajma wojna albo expem zamiast utrudniac porządnym obywatelom gre noob charami ^,^
Zdedaliscie wczoraj mojego 11 druida i spadła Wooden Shield :( |
....zwycięscy biją wszystkich....
....przegrani biją każdego.... ....a normalni zawsze mają p....(bane).... |
Cytuj:
Siekiera motyka celna metafora, Masz waść intelekt przejrzałego pomidora |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |