![]() |
Cytuj:
|
Wszystko idzie w dół... A netia na zerze, najgorsze że handlowy ostro w dół poszedł (z +4coś na -0.coś). Źle sie dzieje że wszystko w dół idzie ;)
|
rośnie 56 (19%)
bez zmian 14 (5%) spada 229 (76%) 3/4 w dół haha : d Zapomniałem debiutanta kupić :x |
No jasna d*** 673 zyle w tyl przez budimexa i artmana
|
Helio -78.59%
;o A chciałem w to zainwestować. Cóż moge rzec. Bessa trwa, tylko jak długo. Może ma to związek z pogodą ;/ |
Chciałem wczoraj BZWBK kupić, dziś 5%, trudno sie mówi.
10 akcj. spółki: BZWBK, wartości: 2850.00 PLN Prowizja: 11.12 PLN Gotówka po dokonaniu operacji: 7138.88 PLN 20 akcj. spółki: KGHM, wartości: 2120.00 PLN Prowizja: 8.27 PLN Gotówka po dokonaniu operacji: 5010.61 PLN 5 akcj. spółki: ZYWIEC, wartości: 2405.00 PLN Prowizja: 9.38 PLN Gotówka po dokonaniu operacji: 2596.23 PLN ~~ Żywiec na sell za 2-3 miesiące :x |
Nah, Żywiec wreszcie idzie w górę, mam nadzieję, że niedługo znacznie przewyższy cenę zakupu, na co się zapowada ;)
|
Kupiłem PKOBP, a sprzedałem handlowego i netie, zdążyłem bo z tego co widze właśnie lecą w dół ;p Jeszcze Żywca kupuje TVP (pojutrze premiera herosów, więc może w góre pójdzie;d)
|
prawie caly kapital zainwestowany w BZWBK, jak na razie na plusie.
Cytuj:
|
Cytuj:
: |? Zywiec +4% ^.^ |
Ostatnio zainwestowałem w pgnig... Po jakimś czasie pikne ok. 180 na plusie. Teraz jeszcze niedawno Kolastyna mi dodała ok. 140 zł. Ale i tak jeszcze się nie podniosłem po beznadziejnej decyzji kupna Prokomu.
To wszystko przez was. =( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |