![]() |
Revico misiu xD powodzenia tobie i innym giposom w wojnie ;)
Jak co wbij czasem na askare i pyknij na Owen Immortal (kiedys bylem Morgando xD) |
Cytuj:
lol Nowy owner No jak dostałem chara to chyba nowy owner.z Eq chodzi tobie o MPA i SOV ? - to niedostałem tylko porzyczyłem od lana jezeli verbi i tak niegrał to ja je miałem a jak chciał to oddawałęm. Ty no bardzo dobrze teraz zazynam rzeżbe :] i wchodze szóstke weidera edit : Dagooto eye dołoczył do wojny |
Cytuj:
KILLING IDIOT WHILE HE BOTS OWNS ONWS |
Cytuj:
|
GIPO powinno wygrać, ale rowież w to wątpie
|
Cytuj:
|
<lol3>
@All
gówno prawda nie znacie kafesa a mowicie siedzialem w trapie by 6 szwedow(adorables)przyszedl i pomogl mi wyjsc a polowa innych "friendow" udawala afk,dala loga itd a z kim trzyma jego wybor @Collios ta ta ta masz do kogos problem ze nie walczy to bylo nie rookowac chara i walczyc jesli ktos nie jest w cVg lub gipO to znaczy ze nie walczy bo sie boi? nie jestem w cvg ani gipO a z firkiem jebnelismy trapa ariocowi gdyby przyszedl tras lub efferus kto wie jaki by byl koniec nie urac ze nie ma kropek przecinkow usmieszkow i tych wszystkich innych gowien ;) |
Cytuj:
TAK TAK Kafes nadal obrazaj innych ! Każdy wie ze jestes prostakiem i nieumiesz rozmawiac jak normalny człowiek :( . Kiedys myslalem ze jestes spoko ... Zalosny jestes Kafes. |
Cytuj:
raz na jakis cza wyskoczy z jakims textem wiesniackim ,ktora nie ma nic wspolnego z trwajaca rozmowa :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
no i sam wiesz ze nie kłamie :-) // a i powiedz mi od kiedy na forum sie rozmawia ? forum jest od spamowania i pisania "różnych rzeczy", chcesz poklikac to napisz w tibjiji ;o |
May 10 2007, 21:04:20 CEST Killed at Level 119 by Efferus
bez blesow padl :D |
zapomniales napisac kto :]
|
Cytuj:
Tymczasem WRI wzmacnia skład, do gildii powraca Ztekarn |
Lurran Lowe
May 08 2007, 16:24:31 CEST Killed at Level 141 by Tras Lowe lol :D |
Morkiego padl.
Morki Warrior May 12 2007, 08:56:51 CEST Killed at Level 96 by Nyxe and by Elaro Morki byl zawsze chyba bezkonfliktowy ciekawe za co padl? |
Cytuj:
|
nie ;] nie gra nim
|
a ja mam pytanie czy lan nadal gra aiwenem?? bo był na allegro ale chyba nie poszedl
|
NIE lan niegra i ma wyjebana w to gre tak jak ja i spem :D ma aiwena ma all kase itemy i wszystko ale niema tibi na kompie i uwierzcie ze juz niewruci do tej gry szybciej ja bym zaczol grac niz on :D Teraz to my sobie w cs ciupiemy od czasu do czasu hyhyhy
|
Zobaczcie Paseq i Desson i ich comenty na tibia.com :D
|
up: :D hack??
|
Hack nie hack paseq juz dawno temu zakonczyl kadencje w tibi jak byl wojnie to mial 105 lvl i od tamtej pory pomogl bodajrze raz wojnie jak enerisa bili a tak to tylko tracil fragi dla Wri. Teraz ktos go haknol pewnie bo do pasqa to z 10 osob mialo passy.
|
Polcerer
May 12 2007, 11:15:29 CEST Killed at Level 72 by Efferus |
Elivines:
May 10 2007, 21:04:20 CEST Killed at Level 119 by Efferus |
HEHe ELysia sie doczekala pod Forum jupi :D HEHEH Dzieki mnie <cfaniak> :D
|
Dobrze, że temat został. :) Myślałem, że wszystko będzie od początku.
@Collios Nieźle wymiatasz z Hichamem na filmiku. edit: Właściwie to tam Hicham w roli głównej :p |
HEHE :D No pianie ktos znalazl jeszcze z murzynkiem :d
Co tam ogolnie piszcie cos jezeli mamy swoje pod forum |
Arioc na forum o 18.50 wyzwał GIPO do open battle na 19.30. Trochę żałosne, bo niby jak w 40 minut całe GIPO ma się zebrać i przygotować do bitwy? Można pogratulować głupoty chyba.:baby:
|
OPEN BATTLE
May 15 2007, 20:55:27 CEST Killed at Level 146 by Ekim Leahcim and by Edoline |
No wreszcie porządne OB. Jak narazie w WRI zginęli Arioc, Timmiie, Lurran, a w GIPO ktoś z ~yxe chyba, albo nikt, więc jest super :)
edit: Po bitwie na pustyni Ankh chyba WRI uciekło na necro na zachód od Dara, a GIPO właśnie za nimi i kontynuacja chyba będzie :p edit2: Frags by GIPO: Ardermawyn Hazdurius May 15 2007, 20:53:31 CEST Killed at Level 107 by Sabo Tache and by Bultkastar Elof Timmiie May 15 2007, 20:55:27 CEST Killed at Level 146 by Ekim Leahcim and by Edoline Arioc Scalp May 15 2007, 21:09:23 CEST Killed at Level 203 by Myxe and by Irme Assassin Lurran Lowe May 15 2007, 21:10:59 CEST Killed at Level 141 by Bultkastar Elof Azur Dark May 15 2007, 21:11:13 CEST Killed at Level 99 by Nida Von'Gawain and by Sabo Tache Keitho'Aculeus(z gildii HK) May 15 2007, 21:11:36 CEST Killed at Level 131 by Nida Von'Gawain and by Kyxe Aerus Alas May 15 2007, 23:58:37 CEST Killed at Level 119 by Ekim Leahcim and by Bultkastar Elof Frags by WRI: Lyxe May 15 2007, 20:54:57 CEST Killed at Level 113 by Efferus and by Hyung Lowe Akallabet(uczestniczył w bitwie po stronie GIPO) May 15 2007, 21:08:54 CEST Killed at Level 105 by Arioc Scalp and by Hyung Lowe Gekkesos May 15 2007, 22:13:37 CEST Killed at Level 117 by Ztekarn and by Ceraze Sabo Tache May 15 2007, 23:11:39 CEST Killed at Level 121 by Ztekarn Gadurian(pewnie zostanie zaliczony do fragów WRI) May 16 2007, 00:08:08 CEST Killed at Level 115 by Ponto Avessar General Kiwi May 16 2007, 00:25:22 CEST Killed at Level 129 by Tras Lowe and by Ztekarn |
Ta uciekli na necro to są bez szans ;] teraz czekamy na dedy trasa itp
znaczy lipa bo stoja na qesscie na jednej kratce :D @no czekamy kiedy arioc chara zrokuje mial zrokowac jak padnie na wojnie :d |
Ta, już widzę jak się rookuje :D
Wbrew pozorom może w cale nie być z górki. Jak mówisz, że na jednej kratce stoja to Tras, Chris(Hyung), Timmiie, Efferus, Ztekarn mogą zafundowac niezłe combo. edit: Gekkesos padł, ale on jest taki nadziany, że zaraz pewnie założy AOLa i poleci pomóc znowu bo jest online :) A Arioc oczywiście już się nie lognął, bo się boi stracić 200 i koledzy muszą sobie sami poradzić :p edit2: Jednak Gekke już nie wrócił :/ Ja muszę lecieć, jutro się zobaczy jak OB się skończyło i mam nadzieję, że camy będą :D |
Ha :D JA na bank all camy zbieram w sumie i tak czesc widzialem ;] biegalem 100 kiną ale nieudzielam sie bylem w 100 % neutral
|
Będą jakieś filmiki dostępne?
|
open battle na bank bedą :D
heeheh nareazie fajnie sie dzieje rzucają w siebie gfb :-) wri pewnie dalo by loga ale pz :) Aerus alas May 15 2007, 23:58:37 CEST Killed at Level 119 by Ekim Leahcim and by Bultkastar Elof Koniec OB Skonczyło się wczoraj od ogdiznie 1-2 Wri dało logi Na 1 stronie zrobiłem updated kto padł itp. Teraz role się odwruciły jak było stare virtus to WRI chciało open battle a my byliśmy bez szans. Jest dobrze we fragach niewidac tego ale Gipo wczoraj wygrało te OB |
No i mamy remis w 6-6 w OB :/ Zaktualizowałem listę fragów z samego OB pare postów wyżej.
edit: 7-6 dla GIPO, nie zauważyłem wcześniej fraga na Keitho. |
Tymczasem WRI wysłałało zaproszenia dla Vivienne de Marco i Nuhn'a (chyba wzmacniają skład :) )
|
nuhn to wiadomo ze wri a bax hiham wczoraj grał na baxie ;] -jeżeli sie myle poprawwcie mnie :]
|
Haa :D Mówiłem ze Wri nie ma szans, po open battle odrazy wyrównały sie fragi :)
Oby tak dalej ! Myślę że GiPO Wygra :] :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |