![]() |
Będa musieli zrobić expowisko z baaardzo szybkim respem demców, bo były momenty, że MDW musiał czekać ;p
Albo zrobić coś jeszcze trudniejszego niż PoI, bo to jak widać, dla Ruthless nie stanowi problemu;p @up Wyłącz ściąganie filmów przyrodniczych to Ci przyspieszy tak jak mi ;pp |
Cytuj:
http://erig.net/xphist.php?player=Mateusz+Dragon+Wielki , teraz ma trochę mniej, bo miał dni przerwy, średnio 60kk expa na miecha. @co to zapłaty, możliwe, że coś takiego miało miejsce. Świetna reklama dla nowego programu, tym bardziej, że jest najwyższym lvlem i chyba nie miał żadnego swojego filmiku wcześniej. |
Heh boze jak ja mu wspolczuje tych PMow xD
Co by sie zaczelo dziac jakby sie odezwal na Trade ;p Co do demcow ciekawe jaki locik mial bo widzailem sporo fa ale nic innego :p no i towerke z dl a tak to przewijalem najczesciej bo przysypialem xD ale ogolnie filmik bardzo mi sie podobal :P chociaz zebym mogl walic 700-800 sd to tez moze bym tak polatal xD |
wkurza mnie to ze nie da sie przewinac ;/
|
nudny filmik
|
Cytuj:
|
Nice Filmiq :P
|
Napisalem mini poradnik etc a ludzie nadal sie pytaja :<
|
Mam tylko jedno do powiedzenia:
Go go go 999 lvl! XD |
Cytuj:
A ta Tibiacam jest szajstowata tak jak ten twój temat o tym, jak nie dać się okraść. |
Jeśli chodzi o "Jak to włączyć " to Mówię:
1) ściągnij tibiecam Tv.. i plik cam(rec.) gdzie kolwiek zainstaluj swoją Tibie 7.9.2 Do C/Program Files... 2) Wklej folder Tibiacam tv do folderu Tibia 7.9.2 na (Do C/Program Files...) Potem uruchom Cam(rec.) który sciogłeś by oglądać kilknij w niego 2x i sie samo powinno all włączyć ... Mi hula :D!8o |
Cytuj:
@up Buntownik z wyboru?;> @down Zazwyczaj nie mam czasu wchodzić na forum;] Od kiedy skończyłem z Tibią (początek 2006 r.) wolę rl life, rl "koleżanki" (w tym ta w avatarze xD) i rl beer ;] Chory jestem to siedze na forum dziś;p |
@Gelt
Malo cie widzialem na forum,ale podoba mi sie twoj styl bycia xd |
Cytuj:
A na serio świat jest piękny, tibia jest fe. |
Cytuj:
ale np. rots to u niego free items bo nawet do chatki wstyd mu już położyć :P |
zwykle zabijanie demonow przez jakiegos typa co sharuje z 5 kolegami
nic nadzwyczajnego |
Cytuj:
@down Nie chodzi mi o 1lvl albo 2, nie bierz wszystkiego dosłownie. Jeśli ktoś zarzuca komuś grę na spułę nie mając dowodów robi to z czystej zazdrości to coś jest nie tak... Po prostu denerwują mnie ludzie tacy jak Fotoexe i reszta pseudo uczciwych graczy. |
Times, nie żebym był zazdrosny ;) , ale w jakiej kategorii on jest lepszy? Z tego co wiem, Tibia to społeczność, a nie ciągłe wbijanie lvli. Wniosek jest taki, że każdy kto ma chodź o jeden lvl więcej jest lepszy. Zastanówcie się czasem co piszecie, bo brzmi to dziwnie z boku ;)
@Fotoexe A powiedz mi co JEST w tych cyferkach nadzwyczajnego? |
Cytuj:
Pzdr. A co do MDW, nawet na non-pvp gratz wbicie takiego lvla... Ale teraz to on ma OTS na chacie, caly czas exp exp exp... |
problem.
elo all.
mam maly problem .. sciagnolem sobie ta TibiaCam TV i obejzalem ten film z MDW i kilka innych. teraz wogole nie widac co pisza tam .. nie widac jak ktos da czar np.: exura to nic nie pisze na srodku ekranu ani na czacie na dole ;/ prosze o pomoc. |
Cytuj:
|
Ja bym na jego miejscu nagrał jeszcze jak siedzi solo z sd i visów/mortów na deep poi :P Ten kolo dałby radę samemu dojść do tronów na poi a mając odpowiednią ilość run/mf sam by zrobił cały quest :P
|
Zauważcie, że jednym ( z najważniejszych ) celów w tej grze jest zrobienie wysokiego lvl'a.
Mu idzie to najlepiej na świecie, a to czy jest noobem i czy sharuje z kumplami z hospicjum to jego sprawa... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Garo Masz racje, one tak ładnie wyglądają obok siebie... I tak się zmieniają ;) @Times A widziałeś " ;) " ? ;) Irytujące jest to gadanie o scharowaniu ;/ |
Cytuj:
|
Ey ludzie wiecie moze czy mozna przewijac filmiki na tej tibicam tv? Bo nie bede 2h siedzial zeby jakis filmik z tibi obejrzec;p
|
Bez urazy oczywiście, ale 3/4 ludzi piszących w tym temacie to osoby posiadające postacie 0-60lvl~ .. połowa jest zdania "sharuje bo wbił w niecałe 2 lata 319lvl".. druga "jest normalnym graczem który 99% czasu online spędza na expieniu".. Co do tych pierwszych to może przemawia przez nich zazdrość, pycha czy cwaniactwo, no bo w końcu to Mateusz~ ma 319lvl a oni 50 :]
Na temat h-lvla mogą sie wypowiadać tylko i wyłącznie osoby mające h-lvl bo oni mają poczucie jakiegoś tam sukcesu i pojęcie jak to być "master, elite, elder czy royal" .. a nie noob'y "plx fre itemss!!". ehh.. takie moje zdanie :p jak ktoś chce to niech krytuje albo niech popiera :] @up STRZAŁKAMI !!!!!!!!! :] ciacho |
niezle ich zrobicx DD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czym wy się podniecacie? Że jakiś ziomek co nie śpi po nocach i nic innego nie robi niż gra w Tibie? :/
|
Fajny Fajny filmik ;D
btw zal mi tych ludzi którzy nie potrafia tego filmu wlączyc ;DD Gz to mnie dojebalo ;D 21:12 Steel Onix [15]: SELL BP OF IH |
Cytuj:
|
A czy on przypadkiem przy takich hitach z e~vis niemiałby lepszego expu na poi dls? W końcu 1dl to dla niego 5 sekund, a na demce tam musiał czekać :P
|
Cytuj:
|
500 hp za 20 many,nie ma to jak wyrownanie profesji...
|
Cytuj:
contols.txt yes bye <w folderze z programem...> |
Cytuj:
|
pomocy plax ;xD jak zainstalowalem nowke tibi i odpalilem filma tosie pokazolo :(
http://img214.imageshack.us/img214/2509/uo0395ir3.jpg a jak chcialem odpalic normalnie to tomi wyskoczylo :P http://img214.imageshack.us/img214/5433/uo0396on7.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |