Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zapowiedzi nadchodzącej aktualizacji od przyszłego tygodnia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128822)

Pacz_mag 12-05-2007 22:36

No extra! Juz sie doczekac niemoglem. Niestety pacc mi sie konczy ale i tak kupie drugiego xD. A tak wogule to ciekwe kiedy uporaja sie z tymi hackami i kickami. Bo jak tak dalej pojdzie i do up'datu tego niezrobia to bedzie dupnie.

Valco 12-05-2007 23:49

Yeeee xD

Moim zdaniem, CipSoft robi UpDate tylko dla B) Premium AccountB) , ponieważ, gdyby robili to dla facc, wogóle by Im się to nie opłaciło:] . Wydaja Oni duże sumy pieniędzy na grafików:confused: , a przeciez muszą miec te pieniądze8o . Wiec niestety, gracze nie posiadający Free Account, nie będą mieli tyle radości,X( z odkrywania nowych terenów, chyba że np z Thais zrobią Busz 8o.

Valco 13-05-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_mag (Post 1427153)
No extra! Juz sie doczekac niemoglem. Niestety pacc mi sie konczy ale i tak kupie drugiego xD. A tak wogule to ciekwe kiedy uporaja sie z tymi hackami i kickami. Bo jak tak dalej pojdzie i do up'datu tego niezrobia to bedzie dupnie.

Moim zdaniem, rzadna osoba nie miała Hacka z tego powodu. DDoS Polega na wysłaniu spamu(:spam:) ( w tym przypadku hackerzy musieli "zescalić* ponad 150tys. komputerów" na serwery co powoduje "zjedzenie" pamięci i zawieszenia serwera, więc ludzie, którzy twierdzą. że mieli "Hacka" z ów powodu, nawet nie wiedzą, jak bardzo się mylą:faceoff:.

zescalić*-połączyć

Draggy_Slayer 13-05-2007 01:28

@up
nie ma takiego slowa jak zescalic, jest scalic ale nie zescalic
(www.pwn.pl)

Dee_Jay_Bufer 13-05-2007 01:35

ja też myśle że mogli by zrobić coś fajnego dla facc miejmy nadzieje że coś będzie zobaczymy :D morze jakieś nowe potworki hehe mnie ciekawi jak wyruwnają postacie. Ja gram knightem wienc pewnie coś mu dołorzą to by było spokoB)

--Cienius-- 13-05-2007 09:23

dzieci neo nie pisze sie

Tesh itd...

czemu teraz na komunie nie daje sie zegarkow i łańcuszkow?

ElynAlvia 13-05-2007 09:26

Wszyscy z PACCEM są teraz mądrzy bo go mają ale niech postawią się na miejscu innych graczy tych, których nie maja PAACA albo nie mogą go kupić z różnych powodów... Myślę również, że gadanie, że gracze FAAC są niepotrzebni jest zbędne. Przecież każdy z was był nim kiedyś ( no może nie każdy ale większość..), a poza tym co by było bez FAAC? Zapewne zamiast 50k osób online byłoby z 20k... Komu byście pokazywali jakie to macie fajne outfity :P ? Moim zdaniem robienie dalszych updatow nastawionych na PACC jest bezsensu... Wiadomo to oni utrzymują serwery ale wkoncu pisze, że tibia jest darmowa! a tu nam wychodzi z niej darmowa wersja demonstracyjna bo jak tak dalej będzie to FACC będzie miało 20% terenów całej tibi, po której może się poruszać a PACC 100%... Tak samo gdyby nie FACC zlikwidowano by troche serwerów... Więc ludzie z PACCEM nie powinni się wymądrzać, że są niby lepsi, i że jeżeli oni zapłacili za PACC to już ich prosze ozłocić bo są najważniejsi, a ludzi z FACCEM pobanowac! Ciekawe z kim byście się bili? Nie mówie tutaj, że mało osób jest do bicia ale napewno byłoby mniej! Mam tylko nadzieję, że Cipsoft to napsiał aby ludzie kupili PACCA, a i tak mają gdzieś coś nowego dla FACCA...

P.S Zapewne zaraz ktoś z PACCEM powie mi, że jeżeli mi nie pasi to moge nie grać albo sobie kupic PACCA... Tylko ciekawe co będzie jeżeli on znajdzie się po tej samej stronie co ja, my ( z faccem ) ? Zaraz będzie sam protestował...

Sunray 13-05-2007 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElynAlvia (Post 1427731)
Wszyscy z PACCEM są teraz mądrzy bo go mają ale niech postawią się na miejscu innych graczy tych, których nie maja PAACA albo nie mogą go kupić z różnych powodów... Myślę również, że gadanie, że gracze FAAC są niepotrzebni jest zbędne. Przecież każdy z was był nim kiedyś ( no może nie każdy ale większość..), a poza tym co by było bez FAAC? Zapewne zamiast 50k osób online byłoby z 20k... Komu byście pokazywali jakie to macie fajne outfity :P ? Moim zdaniem robienie dalszych updatow nastawionych na PACC jest bezsensu... Wiadomo to oni utrzymują serwery ale wkoncu pisze, że tibia jest darmowa! a tu nam wychodzi z niej darmowa wersja demonstracyjna bo jak tak dalej będzie to FACC będzie miało 20% terenów całej tibi, po której może się poruszać a PACC 100%... Tak samo gdyby nie FACC zlikwidowano by troche serwerów... Więc ludzie z PACCEM nie powinni się wymądrzać, że są niby lepsi, i że jeżeli oni zapłacili za PACC to już ich prosze ozłocić bo są najważniejsi, a ludzi z FACCEM pobanowac! Ciekawe z kim byście się bili? Nie mówie tutaj, że mało osób jest do bicia ale napewno byłoby mniej! Mam tylko nadzieję, że Cipsoft to napsiał aby ludzie kupili PACCA, a i tak mają gdzieś coś nowego dla FACCA...

P.S Zapewne zaraz ktoś z PACCEM powie mi, że jeżeli mi nie pasi to moge nie grać albo sobie kupic PACCA... Tylko ciekawe co będzie jeżeli on znajdzie się po tej samej stronie co ja, my ( z faccem ) ? Zaraz będzie sam protestował...

To nie tak.. rozumiemy, że nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić na pacca, ale uważamy, że nam się należy jednak coś więcej, bo płacimy 30 zł / miesiecznie za gre. I na pewno nie uważamy się za lepszych, przynajmniej nie ja.. ja po prostu uważam że teraz gram w tibie... a sama gra jest darmowa, bo jest. możesz zwiedzać większość kontynentu i walczyć z 70% potworków występujących w grze.. a że tereny są nie oplacalne? to dlatego, że na faccu jest za dużo osób i często nie przestrzegają podstawowych zasad (list przed expowiskiem)..

jEnTkEr92 13-05-2007 09:49

:p

Ja mam PACCa i mi to wisi czy ktoś jest Pacc czy Facc to ich sprawa chcą to sobie kupią nie chcą to nie kupią (bądź nie mają za co;/)

Mnie najbardziej interesuję to zbalansowanie postaci:D
Gram knightem i mam nadzieje że coś mi dodadzą:D

Albertus 13-05-2007 10:08

w*****a mnie te forum powoli

wiekszosc to nooby kture nie nabily 40 levela

wszedzie widze komentaze typu

rycerze i palladyni sa gorsi od sorkow i druidow

GUWNO PRAWDA !!!

kazda profesja jest dobra zalezy czy umiesz grac !!!!

co wy wymyslacie !! cos jak UE dla druida ??

DRUID - POstac magiczna specializuje sie w DEFENSYWIE !!!!! a nie w OFENSYWIE !!!!!

wiecej czarow dla knighta ?? LOL wieksze exori!!! szybsze bieganie !!!

KNIGHT - postac silna umiejetnie wlada bronia !! za to noga z magi !!!!

WIEC NIE WKUZAC !!!!!!

a tak pozatym np wesmy 80 lv sorc i 80 lv knight

80 sorc na d lair bez ludzi wyciagnie 50-60 k na godzine
80 knight na zulwiach bez ludzi wyciagnie nawet 80 k na godzine

wiec nie mowic ze to slabsza profesia !
co do palka to akurat nie iem gdzie mogl by expic bo sie nie bardzo na nim znam ale jestem pewien ze tez sa takie pox miejsca tylko poszukac trzeba !!!

NAstepna zecz

I dobze ze dodaja tylko dla pacc !!!

80% Facc = Nooby --- 20 % Facc = to porzadni gracze
80% Pacc = Porzadni gracze ---- 20 % Pacc = Nooby

wiec komu lepiej jest cos dodawac ???
ludziom kturzy to wykozystaja i se poexpia czy cos czy noobom kture beda latac i prosic o free items ????

a pozatym Cip na tym zarabia wiec macie kolejny powod

Sallim 13-05-2007 10:25

@up
tak tak knight jest według ciepie pro evul.. gówno prawda knight to kaleka, mega kaleka, gdzie ci knight zabije coś silnego (demon, czy coś innego) dla knighta większe hity powinny byc np. z avengera przy skillu 80 sworda nie walniesz mniej jak 130 czy ileś (chyba ze dobijasz potwora) knightem sie nie da grac widze że ty masz sorka wiec nic chyba nie wiesz o grze knightem, na poczatku ta profesja wydaje sie zajedwabista lecz 80+ ek w porównaniu z 80 ms jest jak 20 lvl (tak upośledzony i skazany na żołwie, małpy, lizardy itp.) a 80 ms bierze blokera na poi d lair 3 dle+ na klate dla blokera i e wave i juz wpadlo 6k expa+ w doslownie 10 sekund
@topic hmm lodowe wyspy za fajnie tego nie wyobrazam sobie ale moze przejdzie to moje oczekiwania :) i cos naprawde fajnego bedzie a co do nazwy taka skandynawska wiec jak nie moglo być cos z lodem :P
najbardziej mnie interesuje balansacja profesji, ja tam sie nawet ciesze ze to dla pacc, chociaz gra sie staje oplatna tylko jak sie kupi pacca wiec zaczyna sie robic grą płatną no ale trudno. powinni zrobic 1 miasto dla facca zeby odludnić pozostałe ;q

@edit
Cytuj:

80 knight na zulwiach bez ludzi wyciagnie nawet 80 k na godzine
z jakimi skillami po 150? :o pozatym ludzie na zólwiach SA ZAWSZE I ZAWSZE BEDA i sorkiem zobacz jak latwo zabic draga pare visów i juz na redzie X(

Htarlov 13-05-2007 11:37

Według mnie knight powinien dostać:
- minimalny dmg, który mógłby się co lvl zwiększać
- mogliby dodać, że wraz z lvl'em/skillem powiększa się także maksymalny dmg (tak jak w przypadku sorca/druida)

Vodek 13-05-2007 12:31

Licze głownie na z balansowanie profesji. Częstsze hity po 200+ u wysokich knightow, zlikwidowanie pustych hitów, zrobienie utani gran hur dla rycerza i paladyna bo według mnie to głupi pomysł ze tylko magiczne profesje maja strong haste, powinno być takie same przyspieszenie dla każdej profesji.

Argen 13-05-2007 13:12

uffff... 14 stron, ostro...

Szczerze mówiąc, mam w dupie z jakich powodów nie chcecie/nie możecie kupić sobie pacc, ja za grę płace, i oczekuje że będe miał większe prawa niż 'noob z calin na 8 lvlu'.
I prosze, nie rozśmieszajcie mnie, pisząc w co drugim poście 'plax terenki 4 facc, k?', bo to i tak nic nie da...

semiliren 13-05-2007 13:31

Gdyby nie bylo Pacca, nie byloby osob z Faccem. Proste? Osoby z Paccem umozliwiaja gre Faccom, juz o tym gdzies byla mowa...
I jeszcze raz przypominam: KAZDA PROFESJA JEST ZAJE*ISTA!Tylko trzeba nauczyc sie nia grac.

@Salim: Prosze nie mow, ze knight nie ubije demona solo...widac za malo grasz w tibie, zeby to zrozumiec...
Jak jest za duzo ludzi dla ciebie na zolwiach to wstan rano i zacznij grac po save servie!

@Topic: co do upka, to powinni wprowadzic wiecej klimatu RPG...

Sassasea 13-05-2007 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 1427778)
w*****a mnie te forum powoli

wiekszosc to nooby kture nie nabily 40 levela

Nie kazdy siedzi w grze tyle czasu co ty by nabic 40 lvl w tydzien.
Co nie znaczy ze od razu jest noobem. A ty najpierw ortografie powtórz bo ja w 3 klasie podstawówki wiedziałam, że który sie pisze przez ó :P
Dla mnie większa żenada to wysoki lvl , który się szczyci jaki to jest super extra bo ma Pacc a nie umie nawet pisać.

Co do update , tez jak wiekszość licze na zbalansowanie postaci. Gram knightem i by sie przydało.

Polarnik 13-05-2007 15:14

ElynAlvia.

Nistety z każdym rokiem tibia staje się coraz bardziej komercyjną grą, nastawioną na zarabianie pieniędzy. Nie możesz więc oczekiwać że Cip urozmaici tzw. FACCa, gdyż ich głównym celem w ostatnich update'ach, jest takie utrudnienie gry, aby gra na facc dalej była możliwa lecz pacc dostarczałby ogromne korzyści i ułatwienia. O to właśnie chodzi, by optymalnie Ciebie zmobilizować do kupna premium i powiększyć ich i tak ogromną kieszeń :D Zatem jeśli poważnie myślisz o grze w tibie, powinnaś kupić niestety PACC. ;)

Albertus.

Od razu widać że jesteś noobkiem 40-50 lvl który zachłystnął się byciem "pseudo high-lvl". Oczywiście twoje wypowiedzi są kompletnie bez sensu więc jako doświadczony gracz chciałem to skomentowac.:p

Aktualnie jest ogromna przepaść między profesjami. Niestety do całego zamieszania doprowadził Cip chcąc "dobrze". Profesja knighta nie uległa poważnej zmianie chyba nigdy. 3~lata temu profesje były wyrównane. Wprowadzenie soul points utrudniło gre sorc/druid, gdyż np. na facc można było expić jedynie poprzez runy. Chcąc to naprawić Cip wprowadził rózgi co spowodowało pogrom. Obecnie banalną do expienia i najłatwiejszą profesją są sorc'erzy.

BTW knight 90~na żółwiach MAX wyciąga 40,45k na godzine, gdyż ich po prostu jest za mało. Musi się przy tym wieeele nasiedzieć. Więc proszę nie opowiadać głupot.

Inny przykład: na D Guardach w dolnych kopalniach aby expić normalnie:
Knight 60-70 lvl, dobre skille, super eq, manasy.
Sorc/Druid 30+ lvl, mlvl nie ważny, eq obojętnie, manasy.
Oczywiście expią z tą samą prędkością 20-30k na godzine.
Od razu widać wielką dysproporcje między lvlami do 100 lvl.

W przypadku lvli powyżej 100 ciężko mi się wypowiadać jednak napewno łatwiej jest solować sobie wszystko przez sorc'a i uderzać 200+ z visa, niż męczyć dragi na 120 knight'cie.

Według mnie (lecz to tylko mój prywatny pomysł) wyjściem by było ustalenie dla knightów minimalnych udrzeń, i tzw. Critical Hit 8o Oczywiście inne mniejsze dodatki też mile widziane jak podwójne uderzenie lub coś w tym stylu.

Są dwa wyjscia albo ulepszyć knighta, albo porządnie utrudnić gre druidom i sorcerom, aby wyrównać profesje.

Pozatym na twoim miejscu nie oceniałbym tak łatwo ludzi, a graczy podzielił na doświadczonych i niedoświadczonych. ;)

Kind Regards

Jmaundrell 13-05-2007 15:21

Albertuj opamiętaj się :) bo w prawie każdym wyrazie robisz błąd ortograficzny
podobnie jak wiekszość z dzieci piszących na tym forum.

Wskazówka dla dyslektyków!-> "Widzisz w myslach wyraz np "gUwno" to wiedz ze jak jesteś na 100% pewien że nie popełniłeś błędu to właśnie go popełniłeś i pisz odwrotnie - "gÓwno" :baby:

Pozdrawiam :baby:

Polarnik 13-05-2007 15:22

Może to i złe miejsce ale chciałem się spytać dlaczego nie ogłoszono głośno, na stronie głównej wyników konkursu SMS i dlaczego konsole PS3 wygrał pierwszy lvl... X( Nie znalazłem na forum komentarzy na ten temat, więc jeśli coś mi umkneło sry. Ale i tak coś tu śmierdzi.....

Pozatym nie podoba mi się że te 10 czy ileśtam PACCów wygrały w połowie lvle 10-20, niektóre zbanowane, posiadające np. 10 dedów lub inne bez profesji.X(

Kind Regards

misiekblade 13-05-2007 15:32

Może mi ktoś powiedzieć kiedy bedzie ta aktualizacja?

rezydent 13-05-2007 15:38

o boże... kolejne tereny (PACC!) lol
przynajmniej oby zrobili na początek wakacji (chociaż wątpie)

*Kupując Premium Account wspomagacie Cipsoft i zachęcacie ich do tworzenia kolejnych Pacc-landów*

zapewne zrobią na koniec wakacji update (wtedy ludzie będą 2 razy pacc kupować - raz na wakacje aby poexpić w wolnym czasie a potem jak im się skończy to jeszcze raz aby pozwiedzać nowe tereny --- czyli zysk x 2)

niedługo wszyscy facce odejdą (nie na strone pacc ale ogólnie z tibi)

a przy balansacji to pewnie też zrównają elite knighta z master sorcem (także dla pacc, a jak...)

Albertus 13-05-2007 17:22

nie mowie ze dla knightow powinni nic nie dodawac

ale nie to co wy mowicie !!
powini dodac ruzne czary typu blogoslawienstwo ( ze zwieksza ataki przez iles sekund ) itp ale gran hur dla knighta to przesada
powini dodac coz kazdej profesi !!! ale w miare rozsadku !!

to po 1

po 2
kolejne kujonki co sie do ort. czepiaja , ja chodze do szkoly zadko a jak chodze to sie nie ucze wiec poprostu nie zwracajcie uwagi albo nie czytajcie moich postow. wole ten czas spedzic na grze w tibie lub polazic po miescie i se browca wypic

a tak wogle to sorcer od 50+ levela ciagle wastuje jak chce poexpic a knight na zulwiach nie ma waste nawet ma zysk !!! czyli knightem mozesz se ladnie zarabiac w trakcie expienia a sorkiem tylko jak robisz runy i to musisz kase wydac na expienie

TYLE !!! A NA ZULWIACH DA SIE WYCIAGNAC 80 K Z ZAJEBISTYM SKILEM BO WYCIAGNAL JEDEN KOLES NA MOIM SWIECIE A ZULWI JEST DUZO I NIE ZAWSZE SA LUDZIE KIEDYS TAM EXPILEM TO CZESTO BYLEM SAM

zeczy dla knighta :

-mozliwosc noszenia 2 broni jednorecznych
-mozliwosc ogluszania tarcza
- nowe czary typu ( blogoslawienstwo , furia ) zwiekszaja ataki o jakis czas o iles zalezy od lv i mlv

i to dodlo by duzo knightowi bo kolo z 2 magic swordami walil by ladne kombo

mam swoja opinia o kazdej profesi dalem tu tylko kilka zeczy dla knighta

Diego325 13-05-2007 17:53

Dla knighta:

* takie blogoslawienstwo czy co tam niekoniecznie, za to exura vita wielce wskazana.

* nie wiem po co 2 bronie, juz widze jak ktos z 2 sov lata.... , zreszta to stworzyloby nowe problemy bo jak nosisz jednoczesnie sca i sova to skille ci leca w obu? Wiec pomysl niedorzeczny

* ataki specjalne których uzycie spala soule.

* najlepszą rzeczą wedlug mnie aby zbalansowac profesje to danie palkowi i knigtowi czegos takiego jak mnożnik lvla do ataku.
czyli:
maxymalne obrazenia z danej broni na danych skillach + x% (x=lvl)

Np: knight z sov, przy skillu 90 na obojetnie jakim lvlu wyciagnie max powiedzmy 300
Po update
na 100lvl 300 + 100%x300= 600
na 200lvl 300 + 200%x300= 900
na 50lvl 300 + 50%x300 = 450

Ewentualnie mnoznik może być mniejszy czyli polowa lvla, ale cos takiego powinno isnitec, poniewaz zarowno palek jak i knight w penym momencie zatrzymują się gdy skille rosna co kilka tygodni. Zaś magowie z lvla na lvl jeszcze szybciej wbijaja lvl, ktory to podwoduje, ze zadaja jeszcze wieksze obrazenia.
A u knighta tylko skille, dostanie sov i juz caly czas zadaja to samo damage.

Poprostu Pitbul 13-05-2007 18:36

up@
Zgadzam się w zupełności.
top@
Należy mieć nadzieję, żeby ta nowa wyspa lodowa odniosła sukces. ; ).

Albertus 13-05-2007 18:47

2 up

dobze kombinujesz ale jedno sie nie zgodze
exura vita dla knighta ??? LOL to tak jak bys uczyl osla grania na komputeze

a co do 2 broni to moglo by sie miec tylko z jednego rodzaju club / axe / sword

a z tym mnoznikiem ataku to moze i nie glupie

ale wes to na logike

podejdz walnij szczura to zginie na miejscu ale mozesz nie trafic bo moze zwiac ale jak trafisz to z taka sama sila prawie zawsze wiec powino byc

stale hity ale mozliwosc nie trafienia tym mniejszy potwor tym wieksza szansa nietrafienia np. smoka trafiasz 95 % hitow a rata 50 % hitow

Alya 13-05-2007 19:00

No super, już się nie mogę doczekać, ciekawe co cipsoft tym razem wymyśli :]
Szkoda tylko, że na aktualizacjach zyskują w większości PACCe :/ ale tak już musi być...

Draggy_Slayer 13-05-2007 19:13

@Albertus
hahah rozwaliles mnie stary z tym 80k/h na zolwaich:)
expie tam DOSLOWNIE od 60 lvl (oczywiscie skacze gdzie indziej ale najwiecej k expa wbilem tam)
i NIGDY nie mialem wiecej niz 65k
niewazne czy latam z SOV + MMS czy z Avengerem
to niemozliwe zeby wiciagnac tam 80k/h (no chyba ze spam gfb ale do tego lepiej na tomb)

Diego325 13-05-2007 19:18

nadal nie przekonuje mnie pomysł uzywaniem jednoczesnie dwóch broni.

To spowoduje całkowitą bezuzytecznosc broni dwuręcznych.

Hmm jeszcze jedno takie cos, ze exori powinno być stałe, 150 many czy ileśtam.

a i hity zarówno palka jak i knighta powinny miec mniejszą niz teraz, a nawet bardzo mała rozbieznosc.

Taki przyklad: mag z vis bierze powiedzmy 150-200.
mi na skillach 91 z gsem w reku zdarza sie walnac za 240 jak i za 20...

Wogule ataki sorca całkowicie omijaja pancerz, tak samo z vis oberwie hydra czy wampir.

A do tych co tu mówią ze kazda postac jest dobra tylko trzeba umiec nia grac, to normalnie n/c (wypowiadaja sie przewaznie sorce).

Knight jako exp dojdzie do warlocków (sam nie probowalem bo wedlug mnie nieoplacalne dla knighta) Nie jest w stanie expic(chodzi mi o normalne expienie a nie wastowanie hmmow i explo) na hydrach/demonach/behemotah/gsach/lepszych potworach z poi/ nawet dle nie sa zbyt dobrym expem jezeli nie uzywa dodatkowo exori/hmmow.

Mag idzie sobie jednego dnia na demony z blokerem lub bez i w godzine czy dwie wbija 300k expa majac przy tym szanse ze mu się zwroci.

Ktos wczesniej napisal ze "przeciez knight tez moze zabic demca" < no oczywiscie zuzywajac bp explo i kilka bp uhów...

--Cienius-- 13-05-2007 20:11

no wlasnie z blockerem

a blocker to jaka prof ? knight waffelino :D

Eatil 13-05-2007 20:22

Mnie najbardziej ciekawi, czy CipSoft się postara i zrobi jakieś nowe grafiki do tego miasta, czy zrobi update na tym co już jest. (czyt. grafiki z Foldy , Senji i Vegi)

Ghard Lage 13-05-2007 21:18

Ciekawe czy vega, senja i folda zostaną dla facc bo tak to te nowe miasto też powinno być dla facc...

P0nury 13-05-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghard Lage (Post 1429518)
Ciekawe czy vega, senja i folda zostaną dla facc bo tak to te nowe miasto też powinno być dla facc...

A to niby dlaczego?

Alanus Lutinum 13-05-2007 22:19

Ehhhh, nasze małe biedne facce, chcecie być cool, szanowani mieć fajny wygląd i w ogóle to SZYBKO KUPIĆ SE PACCA, a jak nie to te 90zł wydajcie na coś innego. Pall też nic nie zrobi, postacie niemagiczne są do dupy w 80% grach MMORPG jak i RPG, coś o tym wiem uwierzcie mi i następny update pogorszy profesje i wtedy będzie 5% paladynów 7% knightów a druidów 39% reszta to sorki-nooby które biją trole z hmmów. Nie mówię, że sorce to nooby, ale z własnego doświadczenia wiem, że własnie sorce takie są.

eerion 13-05-2007 22:28

Cytuj:

Knight jako exp dojdzie do warlocków (sam nie probowalem bo wedlug mnie nieoplacalne dla knighta) Nie jest w stanie expic(chodzi mi o normalne expienie a nie wastowanie hmmow i explo) na hydrach/demonach/behemotah/gsach/lepszych potworach z poi/ nawet dle nie sa zbyt dobrym expem jezeli nie uzywa dodatkowo exori/hmmow.
Znam paru knightów 150+
I uwierz, zę dla nich exp na Behe/Warlockach z Explo to najlepsza możliwa opcja na chwilę obecną. Waste duży, ale exp olbrzymi.
Jak wszędzie

Cytuj:

Mag idzie sobie jednego dnia na demony z blokerem lub bez i w godzine czy dwie wbija 300k expa majac przy tym szanse ze mu się zwroci.
Chyba na 150+.
A wtedy warlocki

Cytuj:

Nie będzie dla fACC.
Nie łudź się.
A tok rozumowania - beznadziejny

Kumulus 13-05-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum (Post 1424203)
Pacc,to słowo którego nienawidzę. Czasami, żałuję, że w ogóle zacząłem w to grać.

To nie graj, nie bedziemy za toba tesknic.

@ do wszystkich noobów co mowia ze cipsoft evul bo robie updaty tylko dla pacc

Cipsoft musi z czegoś utrzymywać serwer i troche zarobić na tej grze. Jesli wam nie pasuje to kupcie pacc albo nie grajcie

korzen9999 13-05-2007 22:58

@ All Up.
Spekulacje spekulacjami a Cip na bank zrobi cos, co gdy my ujrzymy zrobimy O.o -.-. Co do pacc to chyba normalne za placisz - wymagasz. Sam bym nic za Bog zaplac nie zrobil skoro to pochlania tyle czasu i mimo ze Tibia jest gra darmowa, to 80% sedna tej gry jestesmy w stanie dosiegnac dopiero po zakupie pacc.

Sirag 14-05-2007 00:00

Elo Elo 3 2 0

No bardzo ciekawe :)

Nuper 14-05-2007 00:43

Dobrze ze teren sie ciagle powieksza-jeszcze pare lat a bedzie naprawde olbrzymi.Na moim serverze,gdzie graczy wciaz ubywa(bywa ze jest okolo 200 w szczycie,a w nocy potrafi spasc do 20 :) ) expienie stanie sie bardzo wygodne. To ze prawdopodobnie zbyt wiele(a moze nic) terenu nie dodadza dla facc to bardzo maly problem-na facc area juz i tak od dawna nie da sie porzadnie expic.Expowiska sa tam po prostu strasznie puste w porownaniu z pacc area.W ank w tombie w jednej sali z wielu podobnych potrafi byc 10 ghuli+inne potworki a w ghostland za 10 ghulami to trzeba sie niezle nabiegac-co oznacza o wiele wolnijszy exp.Facc area to jakby darmowe demo gry.A dlaczego mieliby ulepszac demo?Chyba tylko zeby zareklamowac pacc,ale wiele przeciez dac nie moga.Na Mainie szerzy sie noobstwo,pkerstwo,zlodziejstwo i.t.p. ;p JA kiedy mam pacc,nawet tam nie zagladam.

krytyk44 14-05-2007 01:06

hahahaha i dobrze ze bedzie tylko dla pacc przynajmnniej nie zobacze tych noobkow z polski i plix itenc pl? jak nie macie kasy to idzcie pod kosciol wyzebrac albo dac dupy na dworcu!!

@up niech zgadne grasz a selenie ;o?

Elder Nagan 14-05-2007 09:01

No to na kyrze musze ekipe zwolac i staniemy sobie przy statku, co polak wejdzie dostanie combo hahaha! Evul!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41.