Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Emok 29-05-2007 20:03

No to ja już kurwa wiem skąd ta ofensywa na mnie ^^
Tom was w*****ł i się wyżywacie ^^

Taki mały szczegół...:
Tom = Tom
Emok = Emok
Sathorina = Sathorina

Ja się wstawię za Sathoriną, bo to bardzo dobry kumpel w rl jak i w Tibii. Za Tomem niekoniecznie, bo on pisze tylko jak coś chce :P

Raziel4ever 29-05-2007 21:05

@Seq
Ja nie wiem dlaczego wypominasz że Tom stanął przeciwko Tobie w wojnie, przecież Ty ją wywołałeś. To Ty chciałes wyrzucać każdego kto miał zamiar iść na WRL, a Tom sie postawił i może o to masz żal do niego. Nie miałem zamiaru coś Ci zarzucać tym moim postem, to tylko moje zdanie.

@Emok
Thanks:o Ale pamiętaj też o Tomie, czasami ratował nam dupe:p

Kozi_the_pall 29-05-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1456156)
Co jak co Tom wielki kolega gdy go wzielismydo IB potem wielkiprzeciwnik ktory wyzywal nasod noobow na kazdym kroku
Sagann nazywal mnei bbro a poszedlujebacancient sorca w 20+ osobowej ekipie po tym zdarzeniu napisalem muze jest dlamnei smieciem skoro tak traktuje sie Bro.

Skrzat : Patrze bije mnie 2 wychodze z cave patrze a tam niema gdzie sie ruszyc tyle ludu XD.

A co do Wojny Sequ Kto ja wygral zabicie dziewczyny Sagaana to byl dobry pomysl potem cala Gildia Wraz z Sagaanem pisala ze odchodza I co same Ga sie poddalo wciaz niewiem czemu po 2 min zmienil zdanie Samozlo ze jednak rozwiazemy ta wojne bez paymentow :> w 7 osob wyszlismy z Wojny bez zadnych strat i z 1 Fragiem suahshuaus I niech nikt juz sie niewyglupia i pisze ze ktos wygral ta wojne a tym bardziej Ga :/

Pozdro dla Ga i Gl w Wojnie :P

ehhh
moze i Tom byl/jest waszym kolega ale jak chcial poexpic a wrl to Seq nie pozwolil mu tam expic i straszyl ze jesli go tam zobaczy to go ubije. to jest fakt.
a teraz pytanie:czy tak sie traktuje kolege??
i sami wiecie dokladnie ze wszystkie klopoty jakie mielismy my jako GA z IB bylo spowodowane przez Seqa. ja osobiscie do nikogo z was nic nie mam, nawet z Seqiem rozmawialem nie raz i nie dwa podczas jeszcze starej wojny z Unitem. nawet mielsimy wtedy podobne zdanie o calej tamtej sytuacji o ile dobrze pamietam.
a to ze nie wiesz czemu Lord zmienil zdanie w 2 min to widocznie nie musisz o tym wiedziec, ale oczywiscie nie bede sie upieral ze byl jakikolwiek zwyciezca tamtej glupiej wojny.
co do Sagaana sie nie bede wypowiadal bo nie wiem jakie byly miedzy wami relacje

pozdrawiam

damtob 29-05-2007 23:07

Open Battle chyba na POI jak na razie
Name: Gonxxalo
May 29 2007, 21:02:28 CEST Killed at Level 165 by Gaura
and by Vers Dra'ghothe
Name: Mastah Dadi
May 29 2007, 21:04:34 CEST Killed at Level 101 by Arturia

SeQ_PL 29-05-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_the_pall (Post 1456512)
ehhh
moze i Tom byl/jest waszym kolega ale jak chcial poexpic a wrl to Seq nie pozwolil mu tam expic i straszyl ze jesli go tam zobaczy to go ubije. to jest fakt.
a teraz pytanie:czy tak sie traktuje kolege??
i sami wiecie dokladnie ze wszystkie klopoty jakie mielismy my jako GA z IB bylo spowodowane przez Seqa. ja osobiscie do nikogo z was nic nie mam, nawet z Seqiem rozmawialem nie raz i nie dwa podczas jeszcze starej wojny z Unitem. nawet mielsimy wtedy podobne zdanie o calej tamtej sytuacji o ile dobrze pamietam.
a to ze nie wiesz czemu Lord zmienil zdanie w 2 min to widocznie nie musisz o tym wiedziec, ale oczywiscie nie bede sie upieral ze byl jakikolwiek zwyciezca tamtej glupiej wojny.
co do Sagaana sie nie bede wypowiadal bo nie wiem jakie byly miedzy wami relacje

pozdrawiam

Wiesz Kozi jeżeli akt skurwysyństwa mnie i moich znajomych dotyka to wybacz ale wpisywanie w huj ludzi na smoki żeby je mieć tylko dla siebie? No to z deka przebrało i zrobiłem tak samo jak on. Zapisałem sobie warlocki. On z dragami robił podobnie więc oko za oko niby. Pomysł z zabiciem tej dziewczyny był dobry ale szkoda mi jej (Naprawdę mi jej szkoda po rozmowie z nią) ale czasem takie metody są lepsze niż tracenie runek itp. Rozjebał mnie tylko Dima który cały czas rzucał na mnie soul fire zamiast pota w drzwi. Pozdro Kozi

Bolter 29-05-2007 23:43

@ Kozi
Ostatnio spotykam sie ze zjawiskiem ze wiele osob mowi ze nic domnie niemieli a wczesniej mnie wyzywali powiem tak mam swoje wyobrazenia i wiem co zkim mam nie tak i coz kim musze zrobic mzoe dlatego ze jestemw Eiv tak domnie pisza ale wiem jedno Sagaan niebedzie mial zycia a gdy bede go bil napisze DO PIECA

Szczuru.pl 29-05-2007 23:47

Heh pecha macie panowie z tymi akcjami :D dzisiaj was totalnie wydymaliśmy ^^

Yapan 30-05-2007 00:20

Ciekawe czy Gonxxalo jest tego samego zdania;)

Versus 30-05-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1456854)
Heh pecha macie panowie z tymi akcjami :D dzisiaj was totalnie wydymaliśmy ^^

Mozna by pomyslec, ze nie straciliscie 165 lvla. Fakt faktem ucieczka byla niezla, ale ciezko to nazwac totalnym wydymaniem, szczegolnie jesli wziac pod uwage waszego przypadkowego fraga.

*Wube* 30-05-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1456921)
Mozna by pomyslec, ze nie straciliscie 165 lvla. Fakt faktem ucieczka byla niezla, ale ciezko to nazwac totalnym wydymaniem, szczegolnie jesli wziac pod uwage waszego przypadkowego fraga.

Frag Frag! : DDD Najlepszy open w zyciu : ) Totalna przewaga osob ale jest FRAG O Takkk... zalosne : D?

Kozi_the_pall 30-05-2007 00:36

@Bolter
jesli Twoj post mialby sugerowac ze jestem jedna z tych osob ktore sie do Ciebie podlizuja bo jestes w EiV to oswiadczam ze tak nie jest

@Seq
nie wiem czy wiesz czy tez nie ale to ze chlopaki(Xiro Tom i Dima) akurat wtedy mieli faze na expienie na dragach to po prostu sie logowali i wpisywali po kolei. jak bys zwrocil uwage na to kto byl wpisany ostatni to bys widzial ze byla to osoba ostatnia z listy. Ty natomiast na wrl czy siedziales czy nie, nie chciales nikogo tam widziec, co z reszta o ile pamietam przyznales ze mna w pozniejszej rozmowie

pozdrawiam

Versus 30-05-2007 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1456932)
Frag Frag! : DDD Najlepszy open w zyciu : ) Totalna przewaga osob ale jest FRAG O Takkk... zalosne : D?

poprostu nie czuje sie wydymany. wiem, ze dla ludzi ograniczonych moze byc to ciezkie do pojecia, ale sprobuj pomyslec czemu. a texty "frag frag, najlepszy open zycia" sa twoje i nigdy z moich ust nie padly, wiec nie wiem, do czego pijesz.

Skrzator 30-05-2007 11:13

Cytuj:

Przepraszam że wtrące ale czy Mastah siedzi z wami na vent~??

@Bolter Widakey
Żal mi jest kurwa jak czytam wasze posty opierające sie na żaleniu dupy. W*****a mnie to i czasami sie zastanawiam jaki jest wasz iloraz inteligencji, mimo że jesteście ode mnie starsi wiekiem.

Miku 30-05-2007 13:36

Niech postuja dalej, przeciez jest tak fajnie =))) dzieki nim nie wypowiada sie polowa osob xd

*Wube* 30-05-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1456988)
poprostu nie czuje sie wydymany. wiem, ze dla ludzi ograniczonych moze byc to ciezkie do pojecia, ale sprobuj pomyslec czemu. a texty "frag frag, najlepszy open zycia" sa twoje i nigdy z moich ust nie padly, wiec nie wiem, do czego pijesz.

Hmm wiesz jakos tej osoby "ograniczonej" nie czuje w sobie ; ) a "pije" do tego ze gadasz jakby zabcie Gonxxala bylo waszym "open war" zycia... chyba ze to szczyt waszych ambicji i myslicie ze dzieki temu wygracie wojne to przepraszam ; o zwlaszcza ze bylo 1-1

SeQ_PL 30-05-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_the_pall (Post 1456935)
@Bolter
jesli Twoj post mialby sugerowac ze jestem jedna z tych osob ktore sie do Ciebie podlizuja bo jestes w EiV to oswiadczam ze tak nie jest

@Seq
nie wiem czy wiesz czy tez nie ale to ze chlopaki(Xiro Tom i Dima) akurat wtedy mieli faze na expienie na dragach to po prostu sie logowali i wpisywali po kolei. jak bys zwrocil uwage na to kto byl wpisany ostatni to bys widzial ze byla to osoba ostatnia z listy. Ty natomiast na wrl czy siedziales czy nie, nie chciales nikogo tam widziec, co z reszta o ile pamietam przyznales ze mna w pozniejszej rozmowie

pozdrawiam

Wiesz ale jezeli bylo to autentyczne ze kasowali lettery to sorry ale nie znioslem tego. Pozatym sagaan "bro" phi zal mi tego czlowieka..

Bolter 30-05-2007 15:58

@ Skrzacie dobra nie pierdol ze tak powiem bo czasem ja sadze ze twoj iloraz inteligencji jest nizszy niz nasz o 3 razy powaszych zachowaniach >.<

Tak samo Miku kruwa nie pasi ci cos to niepisz tu poprostu i sie nie wypowiadaj na temat moich postow bo ja moge sie wypowiedziec an temat twojej gry w tibie ktora nieswieci tak jak moze i moje posty.

Zrob sobie oddzielny Tmat i tam se pisz skoro ci nie pasi .

Odkadsmigasz an titaniwyszcymi charami niz 50lv slysze tylko Nieche misie grac dostajeszcharyzrobisz 10 lvmoze i niechce mi sie nim grac Poexp mi.
Albo Sprzedaje postac boniechce mi sie grac.

I z tego co wiem nietylko moja jest taka opinia. moze ci sie inni przyznaja do tego

Master Vilum 30-05-2007 16:03

I znowu na forum sie wszyscy kloca :-(

damtob 30-05-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1457437)
I znowu na forum sie wszyscy kloca :-(

oddezwala sie calineczka -.-

Kangurr ;*

*Wube* 30-05-2007 17:00

Bolterku spacja to takie cos do oddzielania wyrazow xD Ale to tak na marginesie ; )

Kozi_the_pall 30-05-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1457391)
Wiesz ale jezeli bylo to autentyczne ze kasowali lettery to sorry ale nie znioslem tego. Pozatym sagaan "bro" phi zal mi tego czlowieka..

wiesz jaka wartosc ma slowo "jezeli"(moze tak a moze nie), a poza tym nie wydaje mi sie zeby Tom kasowal Skrzata z listy bo oni ze soba raczej dobrze zyli i o ile pamietam trzymali nawet dla siebie respy czasami

Morii 30-05-2007 17:59

Cytuj:

z drugiej jednak strony wasz atak badz co badz z zaskoczenia powinien skonczyc sie z czystym kontem, a przynajmniej tak zawsze gaura dzialal, tymczasem nie tylko padl dadi , ale reszta naszej niestety bardzo oslabionej podczas tej potyczki ekipy dala loga. Teraz napiszesz ze mielismy sd power itd, ale latuz, vazz, anvanil , zonovan, thaizrion jednak nie walczyli( pewnie wiecej pominalem)

Zaliczyl bym to pod remis ze wskazaniem jednak na Eiv gdyz to oni sie bronili.

SeQ_PL 30-05-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_the_pall (Post 1457547)
wiesz jaka wartosc ma slowo "jezeli"(moze tak a moze nie), a poza tym nie wydaje mi sie zeby Tom kasowal Skrzata z listy bo oni ze soba raczej dobrze zyli i o ile pamietam trzymali nawet dla siebie respy czasami

Tak bylo kiedys kiedy byli w IB potem jak Tom cwaniakowal w innej gildi Skrzat sam mowil ze go wyebal z listu.

Versus 30-05-2007 21:57

@ skrzat: tak dadi jest z nami na ventrilo. rozmowa byla taka :
-ash waht da fuck u doin', go back, back back
-cant move
-go back!
-i cant

wtedy poszedl mwall za plecy i tyle. dlatego mowie, ze frag przypadkowy, aczkolwiek nie umiem wyjasnic, dlaczego nie mogl sie cofnac mimo, ze probowal.

@morita: gdyby nie to, co napisalem wyzej to pewnie zakonczylby sie czystym kontem. napisalem, ze ucieczka byla niezla. niestety nie mamy takiego powera, zeby tam zabic garimo, szczegolnie jak go uhaliscie. nawet Ciebie nie moglismy zdjac. niech bedzie remis, ale bez wskazania, bo jednak nasz frag ladniejszy ;P

@ ten ktos co do mnie wczesniej pisal: nigdzie nie podniecalem sie tym fragiem, poprostu zauwazylem jego istnienie.

Bolter 30-05-2007 23:43

Dziwie sie ze mowisz ze to byl fart skoro zdazyli mu zucic mw za plecy to znaczy ze jednak to niebyl fart >.< fartem nazwac by mozna bylo gdyby zlazl na dol i niezdazyl sie ropnac i akurat by go trafili popelnil blad i moim zdaniem frag niebyl an farcie ale mozna sie klucic :P

Wb mam inna klawe i tam spacja chodzi hujowo jak niewiem XD

Miku 30-05-2007 23:50

10 znakufffff

Versus 31-05-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1458203)
Dziwie sie ze mowisz ze to byl fart skoro zdazyli mu zucic mw za plecy to znaczy ze jednak to niebyl fart >.< fartem nazwac by mozna bylo gdyby zlazl na dol i niezdazyl sie ropnac i akurat by go trafili popelnil blad i moim zdaniem frag niebyl an farcie ale mozna sie klucic :P

Wb mam inna klawe i tam spacja chodzi hujowo jak niewiem XD

zanim rzucili tego mwalla minelo tyle czasu, ze z 20 razy uslyszalem,z e ash nie moze sie ruszac. taki sam fart, jak my mielismy zabijajac bodaj skrzata na kicku/debugu. tez mozna powiedziec, ze przeciez to nie fart, bo zrobilismy ladne combo, ale co z tego, jak on nie mogl sie ruszac?:)

Szczuru.pl 31-05-2007 01:02

Po przebyciu 10 godzin w pracy i przeczytaniu postów skrzata i mika mam ochote tylko na sen. Skrzat jak ty masz wiekszy iloraz inteligencji ode mnie to porównaj swoje lo z moim : P Miku a ty co oboju odpalasz za fochy z przytupem? w gałe cie z kikiem robimy jak chcemy, w tibi też mozesz tylko pomarzyć o takim pvp.... ;D zostaje ci tylko wytykanie bledow na forum : P : P pozdro mikkano i uszolongo XD XD

*Wube* 31-05-2007 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1458307)
Po przebyciu 10 godzin w pracy i przeczytaniu postów skrzata i mika mam ochote tylko na sen. Skrzat jak ty masz wiekszy iloraz inteligencji ode mnie to porównaj swoje lo z moim : P Miku a ty co oboju odpalasz za fochy z przytupem? w gałe cie z kikiem robimy jak chcemy, w tibi też mozesz tylko pomarzyć o takim pvp.... ;D zostaje ci tylko wytykanie bledow na forum : P : P pozdro mikkano i uszolongo XD XD

Ty zapracowany czlowieku xD w pile jestes tak dobry jak Bolter i jego rzepka i jeszcze do tego A.Sorcer xD Hmm a kiedy jakies nastepny open sie szykuje^^ ? xD

Miku 31-05-2007 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1458307)

XDDDD ty i pilka nozna xDDDDD oj kanalarz dzieki za tego posta xDDDD szacun haha drabinko jr. nie fochuje sie ;)

Skrzator 31-05-2007 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1458242)
zanim rzucili tego mwalla minelo tyle czasu, ze z 20 razy uslyszalem,z e ash nie moze sie ruszac. taki sam fart, jak my mielismy zabijajac bodaj skrzata na kicku/debugu. tez mozna powiedziec, ze przeciez to nie fart, bo zrobilismy ladne combo, ale co z tego, jak on nie mogl sie ruszac?:)

Można to nazwać "przypadkowym" restem kompa. Ale o to się nie kłóćmy dedłem i po ptokach ;D.

Bolter 31-05-2007 15:48

Ponczki,Grzyby,Uszy,Drabinki,Pontony,Konie,i Rabarbary LYSE idziemy POgrac w pile ?

*Wube* 31-05-2007 16:34

Ciekawe. ; o

Miku 31-05-2007 17:11

10 znakufffff

Skrzator 31-05-2007 17:26

Widzicie jaka patologia?? Nawet rl kumple sie kłócą XD!.

SeQ_PL 31-05-2007 23:49

Skrzat zajebał mój twór (Avatar) -.-

*Wube* 31-05-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1459494)
Skrzat zajebał mój twór (Avatar) -.-

Hmm a wiesz ze Po i Tinki Winki to pedaly ? ; s hmmm albo PO to komunista : O

Yapan 01-06-2007 01:29

Który to komunista albo żyd? Kosa pójdzie w ruch;>

Skrzator 01-06-2007 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1459502)
Hmm a wiesz ze Po i Tinki Winki to pedaly ? ; s hmmm albo PO to komunista : O

Z czego wiem to Po ma kolor pedałów jak i znak (czytałem na gazeta.pl). Dla mnie to jest zabawne ale swoją drogą to co ja kurwa bedę robił rano?

*Wube* 01-06-2007 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1459708)
Z czego wiem to Po ma kolor pedałów jak i znak (czytałem na gazeta.pl). Dla mnie to jest zabawne ale swoją drogą to co ja kurwa bedę robił rano?

Nieee PO to komunista a Thinki Winki ot jednak gej juz nie wiem ; s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13.