![]() |
No to ja już kurwa wiem skąd ta ofensywa na mnie ^^
Tom was w*****ł i się wyżywacie ^^ Taki mały szczegół...: Tom = Tom Emok = Emok Sathorina = Sathorina Ja się wstawię za Sathoriną, bo to bardzo dobry kumpel w rl jak i w Tibii. Za Tomem niekoniecznie, bo on pisze tylko jak coś chce :P |
@Seq
Ja nie wiem dlaczego wypominasz że Tom stanął przeciwko Tobie w wojnie, przecież Ty ją wywołałeś. To Ty chciałes wyrzucać każdego kto miał zamiar iść na WRL, a Tom sie postawił i może o to masz żal do niego. Nie miałem zamiaru coś Ci zarzucać tym moim postem, to tylko moje zdanie. @Emok Thanks:o Ale pamiętaj też o Tomie, czasami ratował nam dupe:p |
Cytuj:
moze i Tom byl/jest waszym kolega ale jak chcial poexpic a wrl to Seq nie pozwolil mu tam expic i straszyl ze jesli go tam zobaczy to go ubije. to jest fakt. a teraz pytanie:czy tak sie traktuje kolege?? i sami wiecie dokladnie ze wszystkie klopoty jakie mielismy my jako GA z IB bylo spowodowane przez Seqa. ja osobiscie do nikogo z was nic nie mam, nawet z Seqiem rozmawialem nie raz i nie dwa podczas jeszcze starej wojny z Unitem. nawet mielsimy wtedy podobne zdanie o calej tamtej sytuacji o ile dobrze pamietam. a to ze nie wiesz czemu Lord zmienil zdanie w 2 min to widocznie nie musisz o tym wiedziec, ale oczywiscie nie bede sie upieral ze byl jakikolwiek zwyciezca tamtej glupiej wojny. co do Sagaana sie nie bede wypowiadal bo nie wiem jakie byly miedzy wami relacje pozdrawiam |
Open Battle chyba na POI jak na razie
Name: Gonxxalo May 29 2007, 21:02:28 CEST Killed at Level 165 by Gaura and by Vers Dra'ghothe Name: Mastah Dadi May 29 2007, 21:04:34 CEST Killed at Level 101 by Arturia |
Cytuj:
|
@ Kozi
Ostatnio spotykam sie ze zjawiskiem ze wiele osob mowi ze nic domnie niemieli a wczesniej mnie wyzywali powiem tak mam swoje wyobrazenia i wiem co zkim mam nie tak i coz kim musze zrobic mzoe dlatego ze jestemw Eiv tak domnie pisza ale wiem jedno Sagaan niebedzie mial zycia a gdy bede go bil napisze DO PIECA |
Heh pecha macie panowie z tymi akcjami :D dzisiaj was totalnie wydymaliśmy ^^
|
Ciekawe czy Gonxxalo jest tego samego zdania;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Bolter
jesli Twoj post mialby sugerowac ze jestem jedna z tych osob ktore sie do Ciebie podlizuja bo jestes w EiV to oswiadczam ze tak nie jest @Seq nie wiem czy wiesz czy tez nie ale to ze chlopaki(Xiro Tom i Dima) akurat wtedy mieli faze na expienie na dragach to po prostu sie logowali i wpisywali po kolei. jak bys zwrocil uwage na to kto byl wpisany ostatni to bys widzial ze byla to osoba ostatnia z listy. Ty natomiast na wrl czy siedziales czy nie, nie chciales nikogo tam widziec, co z reszta o ile pamietam przyznales ze mna w pozniejszej rozmowie pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Bolter Widakey Żal mi jest kurwa jak czytam wasze posty opierające sie na żaleniu dupy. W*****a mnie to i czasami sie zastanawiam jaki jest wasz iloraz inteligencji, mimo że jesteście ode mnie starsi wiekiem. |
Niech postuja dalej, przeciez jest tak fajnie =))) dzieki nim nie wypowiada sie polowa osob xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Skrzacie dobra nie pierdol ze tak powiem bo czasem ja sadze ze twoj iloraz inteligencji jest nizszy niz nasz o 3 razy powaszych zachowaniach >.<
Tak samo Miku kruwa nie pasi ci cos to niepisz tu poprostu i sie nie wypowiadaj na temat moich postow bo ja moge sie wypowiedziec an temat twojej gry w tibie ktora nieswieci tak jak moze i moje posty. Zrob sobie oddzielny Tmat i tam se pisz skoro ci nie pasi . Odkadsmigasz an titaniwyszcymi charami niz 50lv slysze tylko Nieche misie grac dostajeszcharyzrobisz 10 lvmoze i niechce mi sie nim grac Poexp mi. Albo Sprzedaje postac boniechce mi sie grac. I z tego co wiem nietylko moja jest taka opinia. moze ci sie inni przyznaja do tego |
I znowu na forum sie wszyscy kloca :-(
|
Cytuj:
Kangurr ;* |
Bolterku spacja to takie cos do oddzielania wyrazow xD Ale to tak na marginesie ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zaliczyl bym to pod remis ze wskazaniem jednak na Eiv gdyz to oni sie bronili. |
Cytuj:
|
@ skrzat: tak dadi jest z nami na ventrilo. rozmowa byla taka :
-ash waht da fuck u doin', go back, back back -cant move -go back! -i cant wtedy poszedl mwall za plecy i tyle. dlatego mowie, ze frag przypadkowy, aczkolwiek nie umiem wyjasnic, dlaczego nie mogl sie cofnac mimo, ze probowal. @morita: gdyby nie to, co napisalem wyzej to pewnie zakonczylby sie czystym kontem. napisalem, ze ucieczka byla niezla. niestety nie mamy takiego powera, zeby tam zabic garimo, szczegolnie jak go uhaliscie. nawet Ciebie nie moglismy zdjac. niech bedzie remis, ale bez wskazania, bo jednak nasz frag ladniejszy ;P @ ten ktos co do mnie wczesniej pisal: nigdzie nie podniecalem sie tym fragiem, poprostu zauwazylem jego istnienie. |
Dziwie sie ze mowisz ze to byl fart skoro zdazyli mu zucic mw za plecy to znaczy ze jednak to niebyl fart >.< fartem nazwac by mozna bylo gdyby zlazl na dol i niezdazyl sie ropnac i akurat by go trafili popelnil blad i moim zdaniem frag niebyl an farcie ale mozna sie klucic :P
Wb mam inna klawe i tam spacja chodzi hujowo jak niewiem XD |
10 znakufffff
|
Cytuj:
|
Po przebyciu 10 godzin w pracy i przeczytaniu postów skrzata i mika mam ochote tylko na sen. Skrzat jak ty masz wiekszy iloraz inteligencji ode mnie to porównaj swoje lo z moim : P Miku a ty co oboju odpalasz za fochy z przytupem? w gałe cie z kikiem robimy jak chcemy, w tibi też mozesz tylko pomarzyć o takim pvp.... ;D zostaje ci tylko wytykanie bledow na forum : P : P pozdro mikkano i uszolongo XD XD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ponczki,Grzyby,Uszy,Drabinki,Pontony,Konie,i Rabarbary LYSE idziemy POgrac w pile ?
|
Ciekawe. ; o
|
10 znakufffff
|
Widzicie jaka patologia?? Nawet rl kumple sie kłócą XD!.
|
Skrzat zajebał mój twór (Avatar) -.-
|
Cytuj:
Hmm a wiesz ze Po i Tinki Winki to pedaly ? ; s hmmm albo PO to komunista : O |
Który to komunista albo żyd? Kosa pójdzie w ruch;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |