![]() |
ja mam 70 harded bonesssss moge ojebac komus
|
kurde, w ostatnim czasie za malo akcji... ale i tak nie ma zle ; ) nie oddajemy fragow za darmo ; d
|
a propo fragow to ile jest wie ktos??
|
Haxorr:
Killed at Level 31 by Hulabaloo and by Dankoo Widac ze szwedzi sie podniecaja bijac nawet 30 lvle :baby: |
Niesamowity Adrian po której ty jestes stronie ?;)
Sądząc po opisie na tibii com (pro by Xazez) to mam mieszane uczuciaB) |
Cytuj:
//10znakuff |
Trudno zebysmy was fragowali jak raz na dzien z pz wylazicie xD
|
Marco ty w ogole cos potrafisz w tibii? Wiesz co to ots i tenowanie pvp? Mowisz ze nie wychodzimy z pz-ta, fajnie. Ale was tez jest malo online ale my jestesmy tylko ludzmi i mamy inne rzeczy do roboty niz na*******ac 24h/dobe.
kkthxbye |
Cytuj:
Wogole piszesz jak bys byl jakis Mastah pvp :D A chyba nie jestes...8o :) |
LoooL, noob ?!
Jak mozesz tak pisac o Marco ? Widac ze nie jestes obyty w ostatnich wydarzeniach z xereny. Zagladales chociaz na tibia.com zeby oblookac co i jak ? Jak mozesz mowic ze nie ma dobrego pvp.. ? A widzales czego dokonał ? Zajrzyj w jego profil! Killed Fabiano Knight at Level 81 unjustified. |
HAHAH :D
mialem tez napisac "podniecasz sie tym fragiem na Fabiano, jak bys go solo zabil" ale sobie darowalem :D |
Jeszcze powiecie, że go solo ubił 8o
|
oczywiscie ze go nie ubil solo pewnie przez przypadek wcisnal F9 i explo polecialo jak go inni tengusi bili...
|
Tez jestem kozak
May 03 2007, 00:15:25 CEST Killed Marco Josef at Level 118 ok buahahaha! |
Naderixo
May 24 2007, 00:14:34 CEST Killed at Level 60 by Helluxzii hummm? |
Garinu hacked ? =/
|
Mam za soba 4 wojny na Xerenie i 3 na Aldorze + co niecos gdzies indziej ;) wiec nie musze wam niczego udowadniac :)
|
Masz racje marco, nie musisz nic udowadniac nam...
Że tak to ujme... gówno nas to obchodzi ile wojen wygrałeś bo w tej wojnie gówno mozesz zrobic own3d |
Na serio myslisz ze jestes mastah ?
Rozjebales mnie tym postem , jak masz 7+ wojen za soba to GZ fragow! buahaha No no masz 7+ wojen za soba i sie chwalisz fragiem na 80ek no to w innych wojnach musiales miec zajebiste fragi! 8o buaha :D :) Pozdro , buahaha |
Cytuj:
|
btw
22:37 You advanced to magic level 67. |
Nom grats Mattrixo :) :P :D ;) :cup:
|
@Skra
A ty swoim 80+ knightem to co? Jakos nie widze zeby jakikolwiek z waszych knightow mial jakiekolwiek fragi ^^ a fragi mam gdzie indziej lepsze np 165 master 127 palkiem |
Cytuj:
Dobrze wiemy ze sam go nie ubiles a po 2 w grupie kilku ppl kazdego da sie zabic |
Cytuj:
|
nie no marco jesteś mastah kurwa niczym weteran z wietnamu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Marco Może pomyśl że wiekszość naszych najtow nie stara sie dobic [czyli wbic fraga] na charze tylko stara sie strapowac i bic jak najmocniej.. Poza tym nie wiem czy zauwazyles ale jak kogos atakujesz to nie ma roznicy czy jestes 87 ek czy 118 ek. Thx |
Cytuj:
B) |
U is good pvp master kavare veri good
|
Marco pierdolisz takie glupoty ze w glowie sie nie miesci wez idz sie do psychiatry zbadaj bo z tego co widze to ty o jednym myslisz TBIA TIBIA TIBIA TIBIA.....
|
To jest temat o wojnie WKB vs tengu czy jechanie bo marco? bo mi sie juz dosłownie zal lroi jak go wyzywacie? macie jakies kompleksy czy co? i nie jestem zadnym dupo lizem bo ja go tez nie lubie :confused:ale bez przesady wy juz zachowujecie sie jak jakies prymitywy ktore ciesza pale jak kogos zbluzgaja btw dlaczego sporo osob z wbk sprzedaje chary na allegro? czyzby zblizal sie koniec wojny?
|
Cytuj:
@tzu kogo ty widzisz na tym allegro oprócz Justina Sardora, który nie jest w WBK? |
Ventrilo
Każdy kto chciałby pomóc w wojnie przeciwko Tengu niech wbija na Ventrilo Helpersow myśle ,że to będzie bardzo dobre rozwiązanie gdyż podstawą do wygrania wojny są NOOOB CHARY. :D
Venta można pobrać z oficialnej strony: http://ventrilo.com/download/Ventrilo-Install.php A server: 302.120.342.2 1938 Mitzummamalego |
Cytuj:
Bardzo dobre rozwiązanie, noob chary to jest potęga bez nich nawet Napoleon by przegral war z 1k armią:D Myślę ,żę wygracie war. POWODZENIA |
Cytuj:
Wypie%#$#alaj śmieciu. 302... LooooL. |
May 28 2007, 07:52:22 CEST Killed at Level 119 by Daster Thoro
and by Helluxzii to marco pokazal jaki z niego as :p |
Cytuj:
|
HAHAH Marco i jak sie wytlumaczysz ?:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |