Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wojna na galanie MADHOUSE + HWL + AV vs VO + LINA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129662)

Azenus 02-06-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1460030)
Azenus
Tak, i nie mam przyjaciol w rl...
jakbym gral to bym mial wyzszy lvl niz cue cumber -.-bo jak gralem to expilismy[for toca] szybciej od niego -.-

Co Ty pieprzysz już o przyjaciołach, na pierdoleniu głupot (po co, skoro nie grasz?) na tym forum spędzasz duużą ilość czasu, stwierdziłem że gdybyś expił to byś miał ładny lvl tylko ;>
Sam nie rozumiesz swojego zachowania.

Poznanski Rycerz 02-06-2007 16:45

...

@up
Jak nie rozumiesz, tego co napisalem, zapytaj.
Wchodze na forum jak jestem w domu, to ze w tygodniu mam duzo nauki to wiecej czasu spedzam w domu, w weekend tu rzadko zagladam. Tak, kur** teraz jest weekend i zagladam, zauwazylem to. ciao

Ajron 88 03-06-2007 04:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1460030)
Azenus
Tak, i nie mam przyjaciol w rl...
jakbym gral to bym mial wyzszy lvl niz cue cumber -.-bo jak gralem to expilismy[for toca] szybciej od niego -.-

Czyli jak dzielicie konto i expicie na ileś tam osób to i tak "ty" jako jednostka masz wyższy level ? rofl.

Podziel level postaci do której masz passy przez liczbe osób ile nią grało (i huj mnie obchodzi kto ile expa wbił) i zobacz jaki level wbiłeś.

Boltina89 03-06-2007 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1462859)
Czyli jak dzielicie konto i expicie na ileś tam osób to i tak "ty" jako jednostka masz wyższy level ? rofl.

Podziel level postaci do której masz passy przez liczbe osób ile nią grało (i huj mnie obchodzi kto ile expa wbił) i zobacz jaki level wbiłeś.

Powiedz mi koleszko kim Ty jestes? Moja ciekawosc juz siega granic po czytaniu Twoich postow. Nie potrafie zrozumiec jakim prawem sie tak pamoszysz i ustawiasz wszystkich po katach.

Robil co chcial, czasami sharing daje korzysc tylko jednemu graczowi. Czsami jeden gra wiecej, drugi wchodzi okazjonalnie

Ty sie wypowiedziales na temat Annihilatora? Wiec posluchaj. Wbij 100 msa i idz na tego questa i wykonaj go. Isc to pol biedy. Przestan wszystkich oczerniac, spojrz najpierw na siebie.

Nie, zebym cos mial do Ciebie. Tylko nie podoba mi sie ton Twoich wypowiedzi

Trzymaj sie ^.-

Toca 03-06-2007 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1462991)
Powiedz mi koleszko kim Ty jestes? Moja ciekawosc juz siega granic po czytaniu Twoich postow. Nie potrafie zrozumiec jakim prawem sie tak pamoszysz i ustawiasz wszystkich po katach.

Robil co chcial, czasami sharing daje korzysc tylko jednemu graczowi. Czsami jeden gra wiecej, drugi wchodzi okazjonalnie

Ty sie wypowiedziales na temat Annihilatora? Wiec posluchaj. Wbij 100 msa i idz na tego questa i wykonaj go. Isc to pol biedy. Przestan wszystkich oczerniac, spojrz najpierw na siebie.

Trzymaj sie ^.-

Zara chyba sie dowiesz nie chce mowic, bo moze nie chce tego, a co do anni nie wiem czy on juz nie robil przypadkiem :P

Ascario 03-06-2007 12:54

Cytuj:

Trzymaj sie ^.-

Ma racje iz potepia sharowanie, i zapewniam Cie ze wbil wiecej expa niz Ty :) Za takich ludzi jak on moglbym sie poswiecic, a na takich ludzi jak Ty sram bo nie masz respektu w moich oczach, i nigdy nie bedziesz go mial :)

Poznanski Rycerz 03-06-2007 13:46

...

@all up
Reportujcie mnie za acc sharing a nie placzecie.

AJron
Pokazales intelgiencje. 96/ 2= 48, bo nie ma roznicy miedzy wbiciem lvl'a 7, a 92 ;]. No i mam 48 lvl, poprawilo ci to cos?

Ascario
WIesz ile osob sharuje? Tylko nie wszyscy sie przynaja.

Mam wala, na to czy uznajecie sharing za dobry czy zly. Jakbym sie przejmowal, to bym sie nie przyznal i nie ruszaja mnie te teksty, ze tyle wbilem, to chyba dorbze ze WBIJAJAC 48 lvl wg. Ajrona, mam dostep do 96 co nie?

Ajron 88 03-06-2007 14:38

Cytuj:

Trzymaj sie ^.-

"robił co chcial" , "nie twoja sprawa" , itxd. itp. kazdy kto heatuje tak pierdoli , ale przykro mi , dopoki ja wszystko co mam zdobylem sam bez nagiec regulaminu , moge i bede jechal po tych wszystkich ktorzy cheatowali , nikt mi tego nie zabroni , nikt mi nie powie ze tez nie bylem w porzadku.. bo bylem od zawsze i mam prawo teras po was jechac, ilu z was jedzie ze np. NON-PVP to tibia easy mode ? wiekszosc ? to ja wam powiem ze kupowanie i sharowanie to tibia wersja dla niedorozwoji.

Fakt 100 ms'a nigdy swojego nie mialem , bo kiedy gralem postaciami magicznymi to nie bylo tak latwo jak teras, a expienie z run-uciekajac na amerykanskich serverach (tamte czasy) bylo dla mnie bareria niedoprzskoczenia przez lagi.. potem byl knight , fakt jest on 100+ i myslalem o tym zeby wkoncu zrobic ms'a / nowego druida , ale po co ? Zasada owczego pędu nie działa w stosunkudo mnie , ja zwykle rob ie na przekór innym , no i anni sorcm mnie nie interesuje , bo knightem trzeba strzelac z burstow (wymusza odczekiwanie , duze ryzyko) sorcem wciskasz sd-hotkey, i trzymasz aż demon padnie , koniec logiki , zaprzeczysz?

Sorka ze post jest chaotyczny, lecze kaca.

Ajron 88 03-06-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1463267)
@all up
Reportujcie mnie za acc sharing a nie placzecie.

AJron
Pokazales intelgiencje. 96/ 2= 48, bo nie ma roznicy miedzy wbiciem lvl'a 7, a 92 ;]. No i mam 48 lvl, poprawilo ci to cos?

Ascario
WIesz ile osob sharuje? Tylko nie wszyscy sie przynaja.

Mam wala, na to czy uznajecie sharing za dobry czy zly. Jakbym sie przejmowal, to bym sie nie przyznal i nie ruszaja mnie te teksty, ze tyle wbilem, to chyba dorbze ze WBIJAJAC 48 lvl wg. Ajrona, mam dostep do 96 co nie?

Mnie nie chodzi o to ze zle ze masz dostep , ze to ze tamto , denerwuje mnie gadanie , "jakbym to ... to bym go.... w expie" itp. bo to gowno prawda, w wiekszosci wypadkow powinno byc "jakbym nie sharowal...... nie kupil postacio.... to bym plakal...... bo mnie...... znowu w kazzo pkuja" jesli wiesz o czym mowie.

Twoja postac przeskoczylem , Exp kto ry wbil boltina przeskoczylem razy kilka... a zeby nie bylo , kazdy cel ktory osiagalem w tibii byl planowany na lata , i chodz zdarzyl mi sie jakis tam dzien ze bylem 12 h online , moje zycie na tym nie ucierpialo (to tak na wypadek jakby ktos chcial napisac ze on woli kupic odrazu 100+postac czy grac na pol bo szkoda mu zycia marnowac).

Kurier 03-06-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1463375)
Mnie nie chodzi o to ze zle ze masz dostep , ze to ze tamto , denerwuje mnie gadanie , "jakbym to ... to bym go.... w expie" itp. bo to gowno prawda, w wiekszosci wypadkow powinno byc "jakbym nie sharowal...... nie kupil postacio.... to bym plakal...... bo mnie...... znowu w kazzo pkuja" jesli wiesz o czym mowie.

Twoja postac przeskoczylem , Exp kto ry wbil boltina przeskoczylem razy kilka... a zeby nie bylo , kazdy cel ktory osiagalem w tibii byl planowany na lata , i chodz zdarzyl mi sie jakis tam dzien ze bylem 12 h online , moje zycie na tym nie ucierpialo (to tak na wypadek jakby ktos chcial napisac ze on woli kupic odrazu 100+postac czy grac na pol bo szkoda mu zycia marnowac).

No no brachu witam w klubie tych co sami wszstko osiagneli;]
Tez jestem z tego dumny, ze kazdy % lvlu, skilli,mg lvlu(mizerne to to jest ale jest) zrobilem sam..!!
Wlasnie w tym momencie z calym szacunkime ale- jestem od was lepszy tak samo jaK Ajron!!
Popieram cie brachu w 100% :)

Cataclism 03-06-2007 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1463419)
No no brachu witam w klubie tych co sami wszstko osiagneli;]
Tez jestem z tego dumny, ze kazdy % lvlu, skilli,mg lvlu(mizerne to to jest ale jest) zrobilem sam..!!
Wlasnie w tym momencie z calym szacunkime ale- jestem od was lepszy tak samo jaK Ajron!!
Popieram cie brachu w 100% :)

jestem z ciebie dumny lol

Poznanski Rycerz 03-06-2007 15:20

...

@ajron
zobacz na aspekt, ze ja mam szkole, i nie bede spedzac wiecej niz 2h przed tibia, nie spedzalem.

Ajron 88 03-06-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1463444)
@ajron
zobacz na aspekt, ze ja mam szkole, i nie bede spedzac wiecej niz 2h przed tibia, nie spedzalem.

Ostatnimi czasy jestem online 1 godzine w tygodniu , zdarzyly mi sie 3 dni ze bylem online po 5 h (wolne) , mimo to nadal posuwam sie do przodu z expem i wszystkim. Więc niewiem o co Ci chodzi , wkońcu Tibia to nie są wyścigi , nie każdy musi trzaskać lv 100 w miesiąc , ja knightem prawie 3 lata wbijałem (fakt z tego 1,5 roku wogóle nie grałem) , i jakoś nie czuje sie gorszy od znajomych co zrobili to w 6 miechów bez oszukiwania , poprostu każdy gra tyle ile ma ochote / możliwość , level 100 (czy inny cel) i tak wkońcu sie zdobędzie , pozostaje kwestia czy grasz w gierke czy gra bawi się tobą i zmusza Ciędo wyrzeczeń byle tylko "do 100'tki". Cały post nie jest dociebie ale dosyć ogólnie do ludzi.

pzdr

Poznanski Rycerz 03-06-2007 15:47

.

Podaj swoj nick :].
nigdy pg nie bYLISMY,zeby nie bylo, tez pelno razy retired, w koncu sie znudizla ta gra, gralem juz duzo wczesniej w tibie, i nienawidze tak zwanego PG. Kiedys 100 sorc jak szedl, to oczy na wierch, jak on to zrobil. Jakbym tak naprawde chcial zrobic ta 100, to raczej nie problem :P.

Kurier
to czy jestes lepszy... moge to wziac na 2 strony, jestes przegrany bo tyle czasu nad tibia spedziles.

Ajron 88 03-06-2007 16:11

Wczorajsze i dzisiejsze posty pisałem ja , Sinid. Ale passy do tego konta ma jeszcze mój ziomuś z rl który na Galanie już nie gra, więc nieodpowiadam za wszystkie treści zawarte w postach uzytkownika Ajron88 :).

EDIT:

@Co do Kureria , zgodze się że on czasem długo siedział nad tibią , znam go troszeczke i to jest taki typ człowieka co lubi w jeden dzień poszaleć w lokalu na karaoke czy aktywnie spędzić czas, a potem 2 dni posiedzi w domu na kompie , tak lubi to mu sprawia przyjemność (ja np. zwykle po tłustej libacji 1 dzień grzeje krzesło w domu bo lubie odpocząć :P).

EDIT2:

Pamiętam czasy jak Masakrowiec z Aldory miał level 101 bodajże , mój brat pogrywał tam od czasu do czasu , szedł z swamp trolli do venore i ni z tąd ni z owąd przeleciał Masa~ mój brat odrazu wpadł w panike (lv 14 knight wtedy) , pytam "co jest?" a on na to "ten koleś to 101 sorcerer , on niszczy wszystko i wszystkich" , teras jak widzisz 101 sorca to zastanawiasz się tylko czy wbił ten level na hydrach czy dragach , w miesiąc czy w dwa.

Swoją drogą , pamiętacie czasy jak na wojnach sorcami walczyło sie bez mana shielda ? Ja pamiętam , sam tak walczyłem.

Kurier 03-06-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1463497)
Podaj swoj nick :].
nigdy pg nie bYLISMY,zeby nie bylo, tez pelno razy retired, w koncu sie znudizla ta gra, gralem juz duzo wczesniej w tibie, i nienawidze tak zwanego PG. Kiedys 100 sorc jak szedl, to oczy na wierch, jak on to zrobil. Jakbym tak naprawde chcial zrobic ta 100, to raczej nie problem :P.

Kurier
to czy jestes lepszy... moge to wziac na 2 strony, jestes przegrany bo tyle czasu nad tibia spedziles.

Nie spedzilem wbrew pozorom az tyle czasu..Przyznaje bywaly dni ze siedzialem online po 10-14h.. ale zamiast expic to stalem w depo i gadalem z ludzmi :D
Od zalozenia postaci minely juz 2 lata.. a gralem laczne moze z 6 miesiecy.. Ajron pamieta pewnie jak w 14 dni z 78 na 92 skoczylem;]
Wtedy mialem motywacje.. chec do gry i nie mailem ogolnie co robic..
Nie miales kiedys takich dni?;]

Co do imprez... Doskonale wiem jak czasem bywalo... 2,3 dni z rzedu impreza,sen,impreza i tak naokaglo.. ale potem sie znow czlowiek musial zmobilizowac do pracy i spowrotem sobie siadal wieczorkiem odpoczac..;]
@Poznanski~ Nie mow, ze przegrany odrazu, swoje doswiadzczylem i za swoje sie wyszumialem;] a powod do dumy mam po grob ;>

Poznanski Rycerz 03-06-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1463998)
@Poznanski~ Nie mow, ze przegrany odrazu, swoje doswiadzczylem i za swoje sie wyszumialem;] a powod do dumy mam po grob ;>

I prawidlowo, no kiedys tibia byla lepsza
Ajron- to tak duzo wiekszego lvl nie masz -.-

Cataclism 04-06-2007 00:30

glupie pytanie ale o czym wy gadacie lol

Ajron 88 04-06-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1464484)
I prawidlowo, no kiedys tibia byla lepsza
Ajron- to tak duzo wiekszego lvl nie masz -.-

Jeszcze troche podgonie z levelem , od przyszłego tygodnia będę miał w pyte wolnego czasu a grać też mi się chce troszeczke, od kiedy mój Dareczek wrócił ;*.

@Cataclism, o wszystkim i o niczym , mało się dzieje na serverze więc :P.

Może założymy temat "Galana - pogadanki ogólne" czy cuś :D

Toca 04-06-2007 08:54

To jest temat o wojnie a nie kto wbil 100 level jeszcze do tego piszecie wypracowania na pol strony...

Cataclism 04-06-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1464757)
Jeszcze troche podgonie z levelem , od przyszłego tygodnia będę miał w pyte wolnego czasu a grać też mi się chce troszeczke, od kiedy mój Dareczek wrócił ;*.

@Cataclism, o wszystkim i o niczym , mało się dzieje na serverze więc :P.

Może założymy temat "Galana - pogadanki ogólne" czy cuś :D

malo sie dzieje ? polaczki z poza Vo padaja jak muchy xD

Ajron 88 04-06-2007 15:20

Jeśli chodzi Ci o mnie to ten "polaczek" powiedział w prost że leje na was ciepłym moczem i nie będzie uciekał do pz przed wami , kontynuowałem robienie HotA z kolegami i tyle. Pozatym miałem niezły ubaw widziąc ile mnie szukaliście.

Exiva"Skills ?

;*

Ascario 04-06-2007 16:55

10 minut prawie :D Porazka :D

@Catrishia

A za czasow Hwl co sie dzialo? Tak samo zabijaliscie polakow jak popadlo =] Teraz siejesz propagande, Vo jest zle, przylaczcie sie do nas, wygramy i galana bedzie lepsza. Slyszalem to juz z 10 razy i ani razu sie nie sprawdzilo :) Chcesz znac odpowiedziec? Wszyscy maja was w dupie i raczey nie licz zeby ktos was wsparł, bo i tak sie na nich wypniecie :)

Kurier 04-06-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1465247)

@Catrishia

A za czasow Hwl co sie dzialo? Tak samo zabijaliscie polakow jak popadlo =] Teraz siejesz propagande, Vo jest zle, przylaczcie sie do nas, wygramy i galana bedzie lepsza. Slyszalem to juz z 10 razy i ani razu sie nie sprawdzilo :) Chcesz znac odpowiedziec? Wszyscy maja was w dupie i raczey nie licz zeby ktos was wsparł, bo i tak sie na nich wypniecie :)

Mowiac inaczej - odplyncie szczawie bo wszyscy na was leja..
To czy jeszcze graja to inna sprawa.. ale poprzec was jak napisal moj przedmowca nikt nie poprze.. wiecie doskonale czemu.. wiec.. nara :>

Jak dlugo czeka czlowiek az zobaczy jak frajerstwo dostaje po dupie.. az milo sie zalogowac :D

I zeby nie bylo pisal Dravenor!!!!!!
Zeby zaraz jakis niedoinformowany cep nie zrobil posta o podanie nicku w grze rotfl :D

@Kurew co u ciebie nabie?;]

Cataclism 04-06-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1465247)

@Catrishia

po pierwsze nie napisalem ze za czasow hwl bylo lepiej no chyba ze jestem slepy ale raczej nie po drugie na poczatku nie szukalismy ciebie tylko jak bylo widac toxo zabil botera a potem ty padles ;)

Ascario 04-06-2007 18:28

A u mnie wszystko dobrze :D Wakacje mam ;) Do roboty mi sie nie chce isc, wole grac na otsach i zdobywac lvle i medzik lvle :D
A tak na powaznie tio jakos leci :) ogolnie nuda. Jak przyjedziesz na wakacje do Polski to pamietaj, ze musisz wpasc ;)

@Catrishia

Poprostu Ci napisalem ze nie byliscie lepsi od Vo i robiliscie tak samo =] Sinida szukaliscie dosc dlugo, 2x scarab cave, pozniej tomb i dopiero sie zorientowaliscie gdzie jest :) Toxo taki mastah i popelnia bledy... to pewnie dlatego przegraliscie kilka starć :> nie mowie ze wojne, chociaz to juz raczej jest przesadzone ;)

Kurier 04-06-2007 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1465434)
A u mnie wszystko dobrze :D Wakacje mam ;) Do roboty mi sie nie chce isc, wole grac na otsach i zdobywac lvle i medzik lvle :D
A tak na powaznie tio jakos leci :) ogolnie nuda. Jak przyjedziesz na wakacje do Polski to pamietaj, ze musisz wpasc ;)

@Catrishia

Poprostu Ci napisalem ze nie byliscie lepsi od Vo i robiliscie tak samo =] Sinida szukaliscie dosc dlugo, 2x scarab cave, pozniej tomb i dopiero sie zorientowaliscie gdzie jest :) Toxo taki mastah i popelnia bledy... to pewnie dlatego przegraliscie kilka starć :> nie mowie ze wojne, chociaz to juz raczej jest przesadzone ;)

Swiete slowa :D

A co do wakacji.. nie jest pewne czy bede je mial:(
Jutro mam rozmowe o prace w ochronie i trening na brytyjska licencje SIA w ochronie.. jezeli pojdzie po mysli to podpisze umowe na pol roku co oznaczac bedzie brak wakacji w takim pojeciu jakie wszyscy maja.. moze na 2 dni bym sie kiedys wyrwal ale na to co mam do zrobienia w polsce i ludzi do odwiedzin 2 dni to za malo by bylo :)

Cataclism 05-06-2007 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1465434)
A u mnie wszystko dobrze :D Wakacje mam ;) Do roboty mi sie nie chce isc, wole grac na otsach i zdobywac lvle i medzik lvle y :D

@Catrishia

Alex ostatnio duzo bledow popelnil ;p np walka na cyco moglism poprostu dac loga bo byli od niech wszyscy magowi co nie dawalo zadnych szans potem doskonale wiedzial o czekajacym mass logu na edron gdy chcieli zabic favete ale nie spodziewal sie tak duzego ;p ale dla mnie bedzie zawsze dobrym leaderem co np pokazuje ze sie poswiecil dla calej reszty na edron m-walle rzucal zeby all dali loga a sam padl znam tylko jedna osobe co by sie poswiecila jest nia kuczer niby go nie lubie ale waleczny jest i pozdro dla niego ;p a wojna jak wojna mi to rybka czy wygramy czy przegramy mozesz sobie zobaczyc ile ostatnio gralem w tibie nawet przed wojna poprostu w wolnym czasie wole pograc w dote albo lineage2 ;p niz w tibie
tibia nie podoba mi sie od czasu gdy cipy zmienieli system many itd co pozwolilo maga na pg np spiegol i jego drgi owner grali liczmy dwa lata potem ja dolonczylem itd co dalo no powiedzmy 3 lata na 145 lvl spokojna gra a popatrz na garmie czy xeio ? 4 miechy i maja lepszego chara niz ja ;) poprostu rece opadaja co cipy zrobili z tibia

Falcmoon 06-06-2007 02:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1464956)
malo sie dzieje ? polaczki z poza Vo padaja jak muchy xD

Dobrze to ująłeś... spoza. Ale jak to mówią, wyżej dupy nie podskoczysz.

Trialowiec 06-06-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1466146)
cipy zmienieli system many itd co pozwolilo maga na pg np spiegol i jego drgi owner grali liczmy dwa lata potem ja dolonczylem itd co dalo no powiedzmy 3 lata na 145 lvl spokojna gra a popatrz na garmie czy xeio ? 4 miechy i maja lepszego chara niz ja ;) poprostu rece opadaja co cipy zrobili z tibia

zgadzam sie =)

Miejmy nadzieje ze w tym update Cipki wprowadza jakies zmiany w vocach.

Ascario 06-06-2007 14:57

Stamina powinna byc jakos inaczej liczona, bo dalej mozna sharowac. Mozna to zauwazyc na przykladzie xeio. Mana tak samo, powinny wrocic stare piekne czasy, kiedy to kurewem biegalem w tombie z monkami i ledwo mi kasa na hmm wystarczala:D A teraz na dragach sorek robi takie profity ze glowa boli. Jak Cipy z tym nic nie zrobia, to kilka serwow upadnie, a to dla nich bedzie duza strara:)

NOHAS 10-06-2007 02:33

Toxo Yeangus
Jun 10 2007, 01:06:45 CEST Killed at Level 118 by Xeio
and by Aylitha

Lord Hybrid
Jun 10 2007, 00:47:51 CEST Killed at Level 113 by Garmie
and by Xairax

Riki Tiger
Jun 10 2007, 01:04:27 CEST Killed at Level 122 by Myrbossen
and by Dejwidek

Shiddyr 25-06-2007 22:22

Dzisiaj Battle??

Widze ze dzisiaj duzo osob padlo... Wiekszosc do Xeio... :(

Rivix'o 26-06-2007 09:33

Ta bylo wczoraj battle blokowalem koledze cyce ma mount sternum i nagle sie wjebali parencikos i keekz bodajze a potem a ancient temple widzialem cialo catrsihi a zajebal ja Potempik

Azenus 26-06-2007 12:03

ja juz nic tu nie rozumiem
Xeio zabity przez Zochę, podczas gdy razem z Kuczerem ma fraga na Toxo.
Frag na Hybridzie razem Garmie i Xairax, po czym widzę...
Garmie w gildii z Vaero i Levandero ktoś tu zmienia strony?
wtf?

Toca 26-06-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1512233)
ja juz nic tu nie rozumiem
Xeio zabity przez Zochę, podczas gdy razem z Kuczerem ma fraga na Toxo.
Frag na Hybridzie razem Garmie i Xairax, po czym widzę...
Garmie w gildii z Vaero i Levandero ktoś tu zmienia strony?
wtf?

Niby poszlo o to ze Xeio powiedzial ze nabije 200 level i wszystkich pozabija, ale nie jestem pewny.

Ascario 26-06-2007 14:02

z tego co wiem do xeio mial na mysli wszystkich polakow ;) stad w gildi walczacej przeciw temu idiocie, 90% to polacy ;)

Kurier 26-06-2007 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1512420)
Niby poszlo o to ze Xeio powiedzial ze nabije 200 level i wszystkich pozabija, ale nie jestem pewny.

Mi sie wydaje ze wreszcie poprostu przegial pale z tym zabijaniem neutralnych osob..

Swoja droga.. to jest Galana.. tutal ludzie ciagle zmieniaja strony, okradaja sie i lamia zasady gry na wszelkie mozliwe sposoby... Jeszcze sie nie przyzwyczailiscie do tego ? :)
Umiesz liczyc.. licz na siebie :)

Rave_Pn 26-06-2007 23:11

..

Xeio
To jest moj idol ^^, ekipa z pandorii klepie galane jakby na to nie patrzec, a myrbossen sie wyplacil Exefs'em na Pandorii, tak jako ciekawostka jest 3 w expie :]

Pan Devon 28-06-2007 19:53

[CHAR]Chazed [/CHAR]
Jun 28 2007, 18:40:58 CEST Killed at Level 116 by [CHAR]Zocha Hydraulik[/CHAR] and by [CHAR]Marduc[/CHAR]
[CHAR]Sir Babolek[/CHAR]
Jun 28 2007, 18:38:30 CEST Killed at Level 126 by [CHAR]Zocha Hydraulik[/CHAR] and by [CHAR]Miecz Aniolow[/CHAR]
[CHAR]Toxo Yeangus[/CHAR]
Jun 28 2007, 18:42:35 CEST Killed at Level 117 by [CHAR]Zocha Hydraulik[/CHAR]
and by [CHAR]Demiphant on Galana[/CHAR]

będzie dodać narazie nic ująć

Dodać:
[CHAR]Rumcio[/CHAR]
Jun 28 2007, 18:59:32 CEST Killed at Level 134 by [CHAR]Thork the Hunter[/CHAR]
and by [CHAR]Zocha Hydraulik[/CHAR]
[CHAR]Nuskei[/CHAR]:
Jun 28 2007, 19:07:13 CEST Killed at Level 144 by [CHAR]Zocha Hydraulik[/CHAR]
and by [CHAR]Anevarix[/CHAR]

Zocha TopFragger :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27.