![]() |
Cytuj:
Dla Pacc:Ankrahmun,Darashia,Port Hope,Edron,Liberty Bay Jak umiem liczyc głównych miast jest po 5 chyba nie? ;> Nic by sie nie stało? Duzo by sie stało. Co do tego ze cos dla facc , po co? Nie ma gdzie expic? Zartujecie chyba: Poh,Elf Fortess,Orc Fortess,MOLTS,Draconia,Mintwalin,Ghostland,Dark Catedral,Mount Sterum,HellGate,Kopalnie w Kazz,Fibula <---- Tyle wolnych miejsc dla 8-50 lvl wiec nie narzekajcie small lvl ze nie ma gdzie expic. Problem jest dla tych większych 50+ bo Dragon Lair , Orc Fortess jest przeludniona. Co do domków , ceny domku 10 sqm w Veno:2-3k , W tym nowym miescie 10-15k minimum pewnie :P Powinni coś dodać dla Knighta (przecierz po cos te soula ma xD) Dla Palla cos nowego , drutowi jakies czary na pacc , a sorkowi hmm , moze nowe tereny z wrl :D. ps. Pacca Nie mam , Nie becze ze only pacc bo za 1,5 tygodnia leci przelew do DROMU xD |
Hmmmm
Ciekawie Ciekawie...
|
i znow sie zaczelo :/ ze update dla pacc.. i bardzo dobrze ze dla pacc! wkoncu oni utrzymuja serwery itp. gdyby nie oni to nie gralibysmy wiec cicho siedziec nie marudzic :p
1 zł dziennie to nie wiele wiec sadze ze prawie kazdego z marudzacych ze dla facc nie ma nic nowego i pewnie nie bedzie, stac na odlozenie kasy i kupienie pacca :) a jezeli wolisz kupic abonament na WoW to prosze bardzo wolny kraj :) nikt nie zmusza cie grac w tibie skoro nie odpowiada ci facc a nie chcesz kupic pacca. Pozdro P.S. sam nie mam pacca ale chyba kiedys kupie jak wbije pozadny lvl i mlvl B) |
Wszyscy smęcicie że żal wam 90zł a pewnie 50% z nas tu obecnych kupowało PACC za pieniądze w grze. I jeśli macie już takie problemy z prawdziwymi pieniędzmi to siedźcie cicho i kupcie sobie "nielegalnie" za kase w grze.
P.S. I nie mowcie ze nie mozna znalezc uczciwych sprzedawcow, jedynie co to moze sie komus nie chciec. P.P.S WoW kosztuje 30zl na miesiac okolo czyli wychodzi prawie jak Tibia. |
LOL
Niektórzy się pytają o nowe ryby... że to moze będą nowe quary albo inne wieloryby OK Wejdźcie na tibia.pl i zobaczcie 2 zdjęcie z nowego miasta tam jest taka łódka(widać ją całą) teraz przejedźcie wrokiem na północ/\ tam wiszą ryby, wiszą po trzy niby nic ale między tymi 2 niebieskimy co je wszyscy znamy jest.... taka jakby innego koloru, co nie ???!!! |
Może dadzo też outfit eskimosa z addonami xD
|
Cytuj:
|
Eskimos
2 up
Podoba mi się ten pomysł z Eskimosem :] |
Cytuj:
no tylko że dla pacow doszło Svargrond a dla faccow to co nie liczy se nic? |
Denerwują mnie zarówno ludzie, którzy narzekają że dla PACC wszystko itd. a także ludzie którzy mówią żebyśmy //FACCowie// nazbierali i nie żarli tyle chipsów-batonów itd. Nie wiem kto wymienione świństwa je, ale ja wolę wydać pieniądze na piwo niż na PACC. Nie, nie mam żalu że Update jest tak jakoby w większości dla pacców. Tereny darmowe mi starczą, póki co.
Co prawda to prawda 90zł na 3 miesiące to jest full kasy, a za to można dostać o wiele lepsze gry z grafiką i grywalnością i nie tylko. Zaraz ktoś powie 'to nie graj w tibie bluzg bluzg bluzg' echh Tak to jest. W dniu Update miłego zwiedzania miasta :) |
Cytuj:
@Up Wyżej wymienione świństwa jadają głównie dzieci, młodzież i nie mów że sam ich wcale nie jadasz. Ale nie zrozumiałeś o co chodziło z tym wydawaniem kasy. Chodzi o to że własnie ludzie wydają kase na pierdoły które albo zjedzą, albo wypiją albo wyrzucą. |
No ale na przykład kogoś nie stać na i co ma wtedy zrobić jak np: jego rodzice zarabiają no 500 zł miesięcznie no to all idzie na wyżywienie i rachunki ^^ też trzeba myśleć o nich xD
Ja miałem pacca fajne jest na terenie dla paccow i muszę kupić znów pacca xDD |
Cytuj:
|
Zdziwilbys sie najbiedniejsze rodziny maja czasami net
|
uwielbiam upy z nowymi miastami bo kazdy tam idzise a darashia i edron sa tylko moooje :p
dobrze sie sklada bo nowego chara robie =] |
Mam nadzieje ,ze bedzie tam cos dla low lvli... moze jakies nowe roty xD[/quote]
smiesznie by było, jakby był np. jakiś boss cyklopów na poh ^^ orientuje sie ktoś kiedy nastąpi update? |
Update powinien byc miedzy 20.07 a 10.08 (tak jak to bylo w ostatnich 3 latach)
Co do nowego miasta to bardzo ciesze sie ze takowe powstanie tylko przydalby sie nowy server jeszcze i byloby slodko =] |
Cytuj:
co tam miasto , gdzie jest coś o profesjach??!! |
Cytuj:
|
Do tego potrzeba jeszcze oryginalnego wowa (cd keya) żeby zrobić w ogóle konto, czyli razem około 250 zł czyli roczny pacc :P
|
Cytuj:
PS: Acha, dla pewności, nic nie mam do ludzi co tak właśnie robią, kupują Pacc, kupują kasę, rzeczy, postacie na allegro itd. To mnie wali szczerze. Cytuj:
|
|
Lepiej aby druid miał jakiś czar "Plącze wave" bo przecież włada magią natury...,a nie jak ktoś parę stron wcześniej napisał "energy wave"
|
oh co mnie jakies update czy uaktualnienia jak ja nie moge grac bo jak sie prubuje zalogowajac to mi pisze timeout timeout timeout timeout...X(
|
?
Cytuj:
a jesli nawet ma byc nowy dragon to lodowy :p? |
ze swojej strony jeszcze dodam, że przydałoby się uaktualnienie samego klienta Tibii - mianowicie chodzi mi o coś w rodzaju wyszukiwarki dołączonej do kanału "trade" gdyż mnie osobiście wkurza jak w poszukiwaniu "czegoś tam" musze przejechać ją całą - a po godzinie grania jest juz troche dluga...
Chemi Hooah! |
Śmieszą mnie ci, co po tym smoku na dachu mówią, że nowy smok będzie.
Statki, dachy były często ozdabiane smokami w skandynawii. Więc to nic nie znaczy |
Ehh...Kolejny UFP.
Jak zwykle, tak zwany "UFP- Update for PACC". Myślałam, że chociaż dadzą coś druidom, ale myliłam się. Taka jest ta nasza "Tibijska Sprawiedliwość". Może by tak jakieś miasto dla Facc zrobili wreszcie X( ...
|
jeśli chodzi o wowa to ja gram na andeeri - prirackim servie i jestem zadowolony
|
Ale to nie jest rozmowa o WoWie, tylko o upie do Tibii.
@Topic: Mam nadzieję, że CipSoft się postara i ten upek to będzie COŚ. W końcu to Tibia 8.0! (choć przewidywania typu: "Tibia 8.0 będzie 3D" mnie rozśmieszały). |
Znowu PACC -.-
Cytuj:
CIPY CHYBA JUŻ NIE MYŚLĄ ŻE KTOŚ MOZE MIEĆ FACC -.- |
@up
Cipsoft reklamuje Premium Account,bo po co reklamować facc? Ktoś musi kupować pacc żeby facce mogły grać |
Ja jestem FACC i nigdy nie mialem PACC ale chce miec dlatego łudze sie ze moj har."Rekcoj Knight" wygra w konkursie SMS Pacc:confused: a jak wygram to pojde na lodowe wyspy :] i bedzie git
Ps. czemu jak wyslaem 4 sms to pisalo ze to mój 2 sms:( (Pewnie Pszezto nie wygram bo pisze ze 2 sms a wyslalem 4) I tak nidy nie wygrywam |
Już zaczyna mnie to w******ć!!X( X(
czy ktoś pisał, że facc nic nie dostanie??!! Wypowiedzi typu Flamon: Cytuj:
Raptem dali jednego newsa, że pacc nowe miasto a do update jeszcze 5-6 newsów X( X( |
A ja właśnie kupiłem sobie PACC ;) . Piękne granie będzie. Osobiście najbardziej mnie interesuje wyrównanie profesji, gdyż gram rycerzem ^_^ .
Cytuj:
Cytuj:
|
@eerion
Ech widać że nie skapowałeś o co chodzi, ozdoby może były ale do ozdób w Tibii została wykorzystana głowa smoka o wyglądzie innym niż dotychczas! A że smok ma swój wygląd już długi czas to może zmieni się poprostu jego wygląd. @Orube Myślę że druidzi nie maja najgorzej więc nie marudzić. Pozatym w ciagu wszystkich update Tibijska Sprawiedliwość jak najbardziej obowiązuje. Płacisz masz, nie płacisz nie masz. Pozatym jak ktoś już wspominał t dopiero pierwszy news na temat update -.-' |
Cytuj:
Opanuj Ty się, jeśli nie znasz jakiegoś języka to go nie używaj na Boga! "have been" określa doświadczenia z przeszłości (tak w skrócie) lepiej by wyglądało, would have, albo prostsze will have, w zaleznosci co chciales przez to "have been" wyrazić. chips po angielsku to frytki (ofc w USenglish to są czipsy, ale czemu używaż USE kiedy jest oryginał?) Snickers to nie marka czipsów. Co do tematu, grafika coraz bardziej infantylna, znow nowe nikomu niepotrzebne miasto nastawione na napędzanie kupna PACC'a czemu jestem przeciwny, (pomimo, że należę do osób dla których dla FACC można by pozostawić tylko rook, bo przecież to PACC'e utzymują gre, Jestem faccem i na 100% pacca nie kupie, poprostu ta gra nie bawi Mnie na tyle, znam duzo fajniejsze formy płatnej rozrywki (bez skojarzeń);)) Oby w nastepny piątek było cos ciekawszego. |
Modki...
Drodzy modkowie najlepiej zamknijcie ten dział, bo ta rozmowa o paccu i faccu jest denerwująca i bezsensowna:baby:
|
Omg! czy zdarzyło się żeby Facc nic nie dostał na update ?? przynajmnej ja tego nie pamiętam
1. Dzięki paccowi możecie sobie jeszcze pograć w tibię. 2. Facc zawsze coś dostaje na update. 3. Ci co nie mają zamiaru kupić Pacca bo jak to mówią że to szajs. N/C 4. To dopiero 1 pokazanie co będzie w tym upie a na końcu dadzą coś co dostanie Facc albo wy sami w tibii to sprawdzicie, a nie odrazu panika: ONIE JA MAM FAKKA I ...,/ SE NIEPOGRFAM JUZ W TIBGIE !!!ONEONE CIPSAFOT sUx!!!!!1111111 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |