![]() |
Ja 35 pkt., mi wystarczy.
Cytuj:
|
Z tego co pamiętam to miałem około 36 pkt. IMO wynik niezły ;)
Yoh |
Myślałem, że pisałem już w tym temacie oO
40 pktów. Test był nawet prosty ale mnie zgięło, kiedy dowiedziałem się, że jestem jedyną osobą w szkole, która miała 40 pktów... |
Mi tam nie za dużo, nie za mało, ogólnie jestem zadowolony ze swojego wyniku ... 36PKT
|
Cytuj:
|
36 ptk mialem, kompletnie sie nie ucząc i wykladajac generalnie na nauke... ale mysle ze teraz to nie przejdzie na testach gimnazjalnych... trzeba bedzie sie wziasc za siebie...
|
Sami geniusze w Tibie grają 8o Ludzie, marnujecie się ! :D
|
jacy geniusze?sami alkoholicy?? xD
Np. w moim roczniku(89) 40/40 bylo latwo zdobyc, przynajmniej dla mnie, Wogole testy po podstawowce to jest lajcik.Na probnym mi odjeli kilka pkt za "estetyke"(mazanie kreslenie itd) na normalnym to samop robilem i nic nie odjeli.. |
Cytuj:
@topic Miałem 32, i wtedy był to dla mnie koszmar i załamka przez długie tygodnie ;p. |
27
w gimnazjalnym było lepiej.... :P |
34 czy tam 35...
ciekawe ile bedzie na gim. PZdro |
23pkt... miałem, mam i będę miał go głęboko gdzieś.
P.S. Olewacki styl życia w podstawówce był piękny. |
ja mialem 35 a najmniej w mojej klasie to bylo 3 i sie wogole nie przejmowal ;) wogole powinien nie przejsc do gim ale go przepuscili bo nie chccieli juz sie z nim tutaj użerać :) a teraz w gim taki troche zimny kubel wody na banie poszedl bo zupelnie inne wymagania :/
|
Ja miałem 35
29/30 z tekstowych i 6/10 z wypracowania |
Ja mialem 41 punktow. Pewnie zaraz sie mnie zapytacie jak to mozliwe skoro za sam test mozna bylo maksymalnie zdobyc 40 punktow? To proste: wystarczy ze pod swoim imieniem i nazwiskiem napisalem "Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus".
|
Cytuj:
|
Bez uczenia sie mialem 35 B)
A do tej pory, moja srednia najlepsza - 3.7 czy 3.8 (6 kl. podstawówki x]) @down Czy ja wiem... sa tacy co sie sraja o stopnie, mi to wisi - zycie jest za krótkie na nauke, byle by zdawac :) |
@up
To ktoś się w ogóle do tego uczył ? oO |
36 pkt. boże co za temat, to jest banalnie proste, nie wiem jak z tego można było wycisnąć poniżej 30, choć byli tacy i będą... bardziej mnie interesuję test po gimnazjum, który piszę w tym roku.
|
Miałem chyba 30+ :D ciekawe ile będę miał z maturki :)
|
Ja 27 :( nie uczyłem się...
Ale za to na koniec roku 5,11:cup: |
Ehh to bylo juz 3 lata temu... Mialem tylko 39 :p Liczylem na maxa szczerze mowiac.
|
ja się uczyłem z 30 minut i miałęm na maxa :P
|
Ja w 6 klasie olewałem nauke, dzień w dzień grałem w gałe a jak przyszedł czas na test to napisałem na maxa, tj. 40 pknt. :PPPP
U nas takiego rekordu nie było, 11 pkt najmniej (szczerze mowiac chodzilem do klasy z [no comment] wiec sadzilem ze bedzie gorzej ;D) |
Ja miałem 32/40.
Nie uczyłem się:( |
LOL. Hmm też się nie uczyłem, a jakoś z palcem w dupie zrobiłem 37 pkt(2-3 lata temu). ZAL mi was, moglibyście się chociaż tak nie usprawiedliwiać.
|
up. nie ma sie czym chwalic ze sie nie uczyles, umyles rece? :confused:
mialem 35pkt i sie uczylem po 5 godzin dziennie od 4pdst (wtedy wlasnie wprowadzili te testy.] |
Nie chwalę się, ten test jest prostszy od badań internetowych(mała ironia). Właściwie jedynymi trudniejszymi pytaniami na teście są wypracowanie i podchwytliwe pytania. Jednak ten test, raczej nikomu na życie nie wpłynie...
|
Cytuj:
|
Wg mnie, to ten test jest na inteligencję. Jest mało zagadnień jeśli chodzi o konkretną wiedzę. Wszystko opiera się na Twojej zdolności do dobrego, szybkiego i samodzielnego myślenia. Przejrzałem sporo takich testów i wszędzie sprawdzała się ta zasada.
|
36/40
Jak ktoś tam wspominał najtrudniejszym zadaniem na tym teście było wypracowanie. Zgadzam się ;) |
38/40. Pamiętam że na próbnym dostałem tylko 26, bo podczas wypracowania powypisywały mi się obydwa długopisy :D
|
Cytuj:
Przynajmniej ja miałem taki... |
Moje "uczenie się" do tego testu polegało na tym, że kilka dni przed nim rozwiązywałem sobie różnego typu "testy przykładowe", albo "testy z poprzednich lat".
|
Ja w podstawówce odrabiałem tylko zadania, średnia 4.75 w szóstej klasie (bez paska ;P), w gimnazjum jestem teraz pierwszej i albo nie przeszliśmy do czegoś trudniejszego, ale uczę się 15 minut dziennie (włącznie z zadaniami) i mam tylko 5 pał (zupełnie przypadkowych) ;P. Na teście miałem 26 punktów..., jakiś przytłumany byłem. Na sprawdzianach też szybko się stresuje i gdy jestem nauczony często dostaje 3, największe problemy mam z opowiadaniem na polskim (z polskiego jestem najgorszy, to koleś najostrzejszy + jego stresujące spojrzenie).
Aha!, bym był zapomniał. W tibie zaczołem grać w piątej klasie.Od kąd zaczołem w to grać, oceny mam o wiele.., wiele słabsze. |
Cytuj:
Zamiast siedzieć tyle przed tym blaszanym pudłem, zacznij się uczyć/czytaj książki i próbuj się odstresować, np. uprawiając jakiś sport itp. |
Olałem totalnie ten teścik, nie myślałem o nim ani chwili przed jego napisaniem, 37-38 jakoś miałem ;s
Wypracowanie? banalne było xd @down pff takie testy są banalne;p |
A ja zaszpanuję, że miałem 39
A wcale się nie uczyłem! Ma się ten dar, co? |
Cytuj:
|
Test pisalem juz chyba 2 lata temu :).Dostalem rowno 40 pk (z probnego 33) to wszystko zasluga moich rodzicow no wiec
DZIĘKUJE......Mamo i Tato |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |